- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.721
erken önlem alsaydı Almanya umursamaz davranmasaydı bu kadar yayılmazdı ablaalmanya virüsle mücadele de şu an da en iyi giden ülke valla helal olsun, bence tr de mayıs haziran da yasaklarla geçer gibime geliyor
emeğine sağlık canım***26 Mart- 2 Nisan Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
I Ilyusa + - + + + + +
@Poni Bon + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + ++
Jasminium84 + - + + + + +
askrhpozitif + + - + + - -
@tugbap + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + - + +
Handandandan + + + + + + +
@GastrikAsit - + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
Jasminium84
askrhpozitif
@tugbap
@Poni Bon
@Tekrar dene
çok şükür hadi gözünüz AydınBu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
keşke hep böyle dursa valla bunaldım anamın evine gidecemeline canına sağlık gülüm güle güle kirlensin evin
türk kahvesi mi içeceksin
sagol canım sanada kolay gelsinGule gule kirletin canim misss.
Yemek benimde yapilacak neyse kahveden sonra. Sana kolay gelsin
Güldürdün beni Allah’ta seni güldürsünAyyyy kızlar sabah 6dan beri totom yer yüzü görmedi büyük kızım hala oyun diyor bana
Bakıcıların neden kaçtığı belli oldu
toptan evimi yaksakEv işi canım evet süpersin valla ben daha kalkamadım yerimden ama günü sporsuz kapatmayacağım
Çocuklardaki enerji bizde olsa neler yapardık6 yaşında balım ve en büyük sıkıntımız kendi kendi oyun kuramaması ya biriyle oyun oynar ya tv izler kendi başına arada sırada resim yapmak dışında hiçbirşey yapmaz
Ona da kıyamıyorum çalışırken vakit ayırıp da oyun oynayamazdım o yüzden şimdi bırakmıyor ama pertim çıktı ayyy ne enerjisi var maşallah
Cocuklardaki enerji baska bisey canim.6 yaşında balım ve en büyük sıkıntımız kendi kendi oyun kuramaması ya biriyle oyun oynar ya tv izler kendi başına arada sırada resim yapmak dışında hiçbirşey yapmaz
Ona da kıyamıyorum çalışırken vakit ayırıp da oyun oynayamazdım o yüzden şimdi bırakmıyor ama pertim çıktı ayyy ne enerjisi var maşallah
Evet kuzum azıcık abartıyoruz ama kendi adıma diyete devam etmemi sağlıyor bu
Üniversitede görevi ne canım
en iyisi oyle yapayımTelefonuna "menü yaz" alarmı kur canım
olabilir canım ıyı ki gittiler Baska turlu 3 senedir gondermedıkTehdit edilmişlerdir
gunluk artılara takılmamak lazım ertesi gün bırden iniyorValla dün kü meniye +700 gelmiş
Hayır olsun vücuduma inşallah
Insallah abla Insallahgözün aydın gülümm ne iyi olmuş inşallah yerine gelecekler iyi insanlar olur
muhtemelen korkup gittilercok iyi olmus canim. Sikayet olmus demekki
evet kızlar oğlanın odasına gittim oğlum canım sıkılıyor oyun oynayalım dedim bıyık altından güldü hadi yaa sıkıldım oynayalım dedim
git kocanla oyna dedi
Sagol canımAy hadi gözünüz aydın
estağfurullah canım benimYok kuzum ya sen eksik yazmadın ben oraya seninkini yanlış geçirmişim kusura bakma
Senin bu hafta bir menün eksik sadece yeni sarı kartın yok yani
Sağol canımçok şükür hadi gözünüz Aydın
Amin kuzummerken önlem alsaydı Almanya umursamaz davranmasaydı bu kadar yayılmazdı abla
emeğine sağlık canım
çok şükür hadi gözünüz Aydın
keşke hep böyle dursa valla bunaldım anamın evine gidecemyok abla normal kahveydi, Türk kahvesinde keyif yapamadıktan sonra içesim gelmiyor
sagol canım sanada kolay gelsin
Güldürdün beni Allah’ta seni güldürsün
toptan evimi yaksak
Çocuklardaki enerji bizde olsa neler yapardıkbiz bayılır kalırız onlar hala bize bakar ne yapalım diye Allah kolaylık versin cümlemize
Ahhh inşallah bir an önce beraber oynayacak kıvama gelirlerCocuklardaki enerji baska bisey canim.
Bizinkiler genelde ikisi oynar yada bi etkinlik yaparlar. Dunden beri masa tenisine taktilar ve illa benle oynayacaklar . senin minik daha kucuk buyusun birlikte vakit gecirirler
Aynen öyle canım adet döneminden kaynaklı şu sıra sularına filan kabuk tarçın koy bari canım ya da apanın bahsettiği tahinli kuru yemiş ezmesi mi yapsan ?Kızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Allah'tan eşim "sabret, ne kaldı ki serbest gününe" diye motive etti.
Meyveler bana bakıyor ben meyvelere, ki normalde meyve seven ve yiyen biri değilim.
Birde kaç gündür canım helva da çekiyor.
Hatta sadece helva değil, tüm tatlılar
Başladım başlayalı ilk defa bu kadar zorlandım
Belkide adet dönemi şeker krizi bu yaşadığım
Bugün kapattım artık ama akşamdan sonra zencefil çayı yapayım, belki o keser biraz tatlı isteğiniAynen öyle canım adet döneminden kaynaklı şu sıra sularına filan kabuk tarçın koy bari canım ya da apanın bahsettiği tahinli kuru yemiş ezmesi mi yapsan ?
Daha önce Zühal abla ve ben de söylemiştik canım bi iki kaşık tokluk sağlaması ve tatlı isteğini kesmesi için yiyebilirsiniz de demiştiBugün kapattım artık ama akşamdan sonra zencefil çayı yapayım, belki o keser biraz tatlı isteğini
Tarçını da hiç sevmem çayda, suda, kahvede..
Salep yada sütlaç üzerinde olsa bayılırım tabi.
"Tahinli kuruyemişi kilo vermek istemeyenler yesinler" demişti canım
Yarın hala devam ederse tatlı isteği yapayım canımDaha önce Zühal abla ve ben de söylemiştik canım bi iki kaşık tokluk sağlaması ve tatlı isteğini kesmesi için yiyebilirsiniz de demişti
Ben bozdum bugunKızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Meyveler bana bakıyor ben meyvelere, ki normalde meyve seven ve yiyen biri değilim.
Sabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtimNeden
Ne yedin
Abovvv hem ekmek yemiş hem şekerli çay içmişBen bozdum bugun
Ben bozdum bugun
Olmamış, helede ekmek ve çay içinSabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
Kaç kişi kaldık kızlarAbovvv hem ekmek yemiş hem şekerli çay içmiş
canim.ben tum.menulerimi yazdim.diye hatirliyorum***26 Mart- 2 Nisan Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
I Ilyusa + - + + + + +
@Poni Bon + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + ++
Jasminium84 + - + + + + +
askrhpozitif + + - + + - -
@tugbap + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + - + +
Handandandan + + + + + + +
@GastrikAsit - + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
Jasminium84
askrhpozitif
@tugbap
@Poni Bon
@Tekrar dene
kurtuldun canim.insallah yerine gelenler iyi insanlardirBu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
Bu menüyü iyice irdelemek şart oldu
Şöyle ki;
1-) Proteinler bir arada yenildiğinde ödem yapar, bazı kişilerde artı sebebi bile olabilir.
Kahvaltıda 3 farklı protein karışımı var (peynir+yumurta+et)
Akşam öğününde de bitkisel ve hayvansal protein karışımı var (mercimek çorba+et)
2-) Peynir ve yumurta birlikte kilo yapar, peynir kilo yapan bir besin.
Alanında çok iyi olan diyetisyenler peynir ve yumurtayı birarada vermez bu nedenle, bir gün peynir bir gün yumurta şeklinde olur genellikle..
Peynir ve yumurtayı illa bir arada tüketmek istiyorsak muhakkak ceviz yada maydonoz tüketmemiz gerekiyor, peynirin artısını engellemek için..
3-) Öğünde ki çeşit arttıkça ödem artar, hatta artı sebebidir.
Bunlar bilimsel kaynak verileri kızlar, benim fikrim değil.
Kaşarın yağ oranı yüksek kh oranı düşük olsa da.
Keto yapıyorsan yiyebilirsin ancak;
Karbonhidrat ve yağ birarada kilo yapar yine.
Birde bir avuç badem ve fındık; 30 badem+30 fındığa tekabül ediyor.
1 avuç diyince çok az gibi gözükmesi sadece yanıltıcı oluyor
ben cevizi.peynirle yenmesi gerektigini diymustum.peygamber efendimizin sunneti.bide uzumu ekmekle yemek.gerekiyomus..ama digerlerini hic bilmiyordum.ogrenmis oldum:)Kızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Eksik gözüken Cumartesi gününe baktım, yazmışsın canım.canim.ben tum.menulerimi yazdim.diye hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?