Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

almanya virüsle mücadele de şu an da en iyi giden ülke valla helal olsun, bence tr de mayıs haziran da yasaklarla geçer gibime geliyor
erken önlem alsaydı Almanya umursamaz davranmasaydı bu kadar yayılmazdı abla
emeğine sağlık canım
Bu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
çok şükür hadi gözünüz Aydın
eline canına sağlık gülüm güle güle kirlensin evin
türk kahvesi mi içeceksin
keşke hep böyle dursa valla bunaldım anamın evine gidecem yok abla normal kahveydi, Türk kahvesinde keyif yapamadıktan sonra içesim gelmiyor
Gule gule kirletin canim misss.
Yemek benimde yapilacak neyse kahveden sonra. Sana kolay gelsin
sagol canım sanada kolay gelsin
Ayyyy kızlar sabah 6dan beri totom yer yüzü görmedi büyük kızım hala oyun diyor bana
Bakıcıların neden kaçtığı belli oldu
Güldürdün beni Allah’ta seni güldürsün
Ev işi canım evet süpersin valla ben daha kalkamadım yerimden ama günü sporsuz kapatmayacağım
toptan evimi yaksak
Çocuklardaki enerji bizde olsa neler yapardık biz bayılır kalırız onlar hala bize bakar ne yapalım diye Allah kolaylık versin cümlemize

Cocuklardaki enerji baska bisey canim.
Bizinkiler genelde ikisi oynar yada bi etkinlik yaparlar. Dunden beri masa tenisine taktilar ve illa benle oynayacaklar . senin minik daha kucuk buyusun birlikte vakit gecirirler

Evet kuzum azıcık abartıyoruz ama kendi adıma diyete devam etmemi sağlıyor bu

Üniversitede görevi ne canım

Telefonuna "menü yaz" alarmı kur canım
en iyisi oyle yapayım
Tehdit edilmişlerdir
olabilir canım ıyı ki gittiler Baska turlu 3 senedir gondermedık
Valla dün kü meniye +700 gelmiş
Hayır olsun vücuduma inşallah
gunluk artılara takılmamak lazım ertesi gün bırden iniyor
gözün aydın gülümm ne iyi olmuş inşallah yerine gelecekler iyi insanlar olur
Insallah abla Insallah
cok iyi olmus canim. Sikayet olmus demekki
muhtemelen korkup gittiler
evet kızlar oğlanın odasına gittim oğlum canım sıkılıyor oyun oynayalım dedim bıyık altından güldü hadi yaa sıkıldım oynayalım dedim
git kocanla oyna dedi
Bak sen sıpaya
Ay hadi gözünüz aydın
Sagol canım
Yok kuzum ya sen eksik yazmadın ben oraya seninkini yanlış geçirmişim kusura bakma
Senin bu hafta bir menün eksik sadece yeni sarı kartın yok yani
estağfurullah canım benim
çok şükür hadi gözünüz Aydın
Sağol canım

Amin kuzumm
Valla ondaki enerjinin yarısı olsa ahhhh ahhhh neler yapardım

Cocuklardaki enerji baska bisey canim.
Bizinkiler genelde ikisi oynar yada bi etkinlik yaparlar. Dunden beri masa tenisine taktilar ve illa benle oynayacaklar . senin minik daha kucuk buyusun birlikte vakit gecirirler
Ahhh inşallah bir an önce beraber oynayacak kıvama gelirler

Kızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Allah'tan eşim "sabret, ne kaldı ki serbest gününe" diye motive etti.
Meyveler bana bakıyor ben meyvelere, ki normalde meyve seven ve yiyen biri değilim.
Birde kaç gündür canım helva da çekiyor.
Hatta sadece helva değil, tüm tatlılar
Başladım başlayalı ilk defa bu kadar zorlandım
Belkide adet dönemi şeker krizi bu yaşadığım

Aynen öyle canım adet döneminden kaynaklı şu sıra sularına filan kabuk tarçın koy bari canım ya da apanın bahsettiği tahinli kuru yemiş ezmesi mi yapsan ?

Aynen öyle canım adet döneminden kaynaklı şu sıra sularına filan kabuk tarçın koy bari canım ya da apanın bahsettiği tahinli kuru yemiş ezmesi mi yapsan ?
Bugün kapattım artık ama akşamdan sonra zencefil çayı yapayım, belki o keser biraz tatlı isteğini
Tarçını da hiç sevmem çayda, suda, kahvede..
Salep yada sütlaç üzerinde olsa bayılırım tabi.
"Tahinli kuruyemişi kilo vermek istemeyenler yesinler" demişti canım

Daha önce Zühal abla ve ben de söylemiştik canım bi iki kaşık tokluk sağlaması ve tatlı isteğini kesmesi için yiyebilirsiniz de demişti

Ben bozdum bugun

canim.ben tum.menulerimi yazdim.diye hatirliyorum
Bu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
kurtuldun canim.insallah yerine gelenler iyi insanlardir
ben cevizi.peynirle yenmesi gerektigini diymustum.peygamber efendimizin sunneti.bide uzumu ekmekle yemek.gerekiyomus..ama digerlerini hic bilmiyordum.ogrenmis oldum:)

Kızlar menülerimizin başına tarih ekleyelim bugünden itibaren karışıklık olmasın.(4 Nisan Cumartesi)

Birde lütfen kimse yediğinin içtiğinin resmini paylaşmasın, hoş olmuyor.

Alabilen var, maddi imkanı olmayıp alamayan var.

Bulabilen var bulamayan var.

Birde zaten yeme içme dürtümüzü zor kontrol ediyorken, resim görmek demotive ediyor.

Ayrıca gebe arkadaşlarda geliyor arada, onları da düşünelim.

Son olarak geçtiğimiz aylarda "ben kimsenin yediğini içtiğini görmek istemiyorum" diyen arkadaşlar olmuştu ve tartışma çıkmıştı takımda, bir daha aynı şeyler yaşansın istemiyorum.

Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…