- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.741
Sakın pes etmeBen varım hala
Güzel kuzum afiyet olsun10:00
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
Kavurmalı yumurta (3 yumurta ve yaklaşık 3-4 kaşık kavurma) yarısını ben yedim eşim de bi iki çatal aldı
1 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
17:30
Kalan kavurmalı yumurta
3 kaşık tarçınlı yoğurt
Su:şimdilik 2 litre
Spor: yapacağım
Güzel menü kuzum afiyet olsun4 Nisan Cumartesi
17:30=== 5 adet ceviz
3 fincan kabak çekirdeği
5 'er adet kanı, badem, fındık, yer fıstığı
Avuç içi kadar kağıt kebabı
2 kase salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
AslaaaaaSakın pes etme
Ne var canim iki günde yemeyi veririmŞekerli her şey çıkacak o iki gün
Allah beterinden korusun canım sakin kalmaya çalış
aminnn insallahh. Ben de öyle düşünüyorum..mayısta kesin 70 li rakamlardasın ben de tam arkanda yine seni kovalarım inşallahhhh
Cezalar süper olmuş. Neyseki bu hafta yırttık. Bi daha asla eksi gelmem ilkti ve son olacakArtı gelenlerin cezaları ortak karar ile belirlenmiş
Her haftanın artı gelenleri için geçerlidir.(bu haftada dahil)
1-) Cumartesi-Pazar 500 'er ip atlama (toplam 1000, ipli yada ipsiz farketmez, puan hesaplanmayacak, U UcanSupurge etiketlenecek.
2-) Çarşamba-Perşembe şeker orucu yapılacak ( U UcanSupurge menülere etiketlenecek)
3-) "Ben nerede hata yaptım" başlıklı kendini değerlendirme mesajı yazılacak (en geç Salı gününe kadar)
E ela_2019
I Ilyusa
kesinlikle katiliyorum.yazık kızzzz öyle vurmayalım, ama nerede hata yaptığımızı düşünmemiz lazım ki doğrusunu yapalım
Harikasinn. Çok geçmiş olsun. Bugün de sallanmadiniz değil miNasıl kaptanım ama
Depremde bile takımımı düşünüyorum
Yaaa ablammm yaaa, canimm, ciğerim,iki gözümün çiçeğibu hafta başlamasaydı niranım zaten artı gelip moralleri bozulmuştur bir de aniden kararla ceza vermek olur mu ki gülüm diğer hafta başlayalım olmaz mı(gönlünü çelme emojileri) :)))
ben free listede olduğum halde bu uygulamada kendime ayrım yapmadan artı gelirsem cezayı kabul ediyorum
takımın geneli ne derse ben de ona uyarım tabi ki
haaa önümüzde ki cuma benim cezadan haberim yoktu bilmiyordum diyeni de affetmiyelim öğrenseydin beneneeee diyelim
Sağolsun yaa.. Seninde hakkını yemeyelim, sonuçta kabul etmişsin
kaptan bizi derecelendirme yapmiyor
Tabiki herkese uygulansin
Gecmis olsun cnm
işte buda harikaydiiiiSabitler ne yapicak
Hayy Allahım yaa çok güldüm bunaben senin içini dışını her yanını açarım gülüm dur sana gerçekten olmuş bir hikaye anlatayım
hastane müdürü bayan doktorun tam karşı odasın da dahiliye doktoruna sürekli gelen 3 teyze dikkatini çeker
teyzeler her gün her gün doktorun kapısının önün de oturup muhabbet ediyorlamış arada kısır börek çörek de getirip yiyorlarmış
müdire hanım arada teyzelere çay yollamaya , teyzelerde ona kısır v.s. vermeye başlamış böylece muhabbet kurmuşlar
bir gün bakmış teyzelerden sadece 2 si gelmiş diğeri yok merak etmiş gidip sormuş
diğer teyze neden yok niye gelmedi , demiş
teyzeler : o bu gün hasta evde gelemedi , demişler
Onları asıl listeye ekleyelim. Mecburi dikkat etsinlerTakımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
Beni iyi gaza getirdin ablammmbenim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)
oo çok mutlu olmuşsundur .. tebriklerAman neler olmuş öyle
Giyin süslen dedin de aklıma geldi geçen aşıya gittik ya üstümü giyindim bi baktım hepsi iyice bollaşmış
Çok şükür canım sağ Salim dönsünler
Bende portakallardan yana dertliyim.. Leslie ye güveniyorum bakalim umarım faydasi olur.@Ucmelekannesi nin resim attığı aletten benim koşu bandında da vardı ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için öylece duruyordu.
Dünden beri yürürken o lastikleri tutarak yürüyorum.
Kızlar bugün "kolların incelmiş anne" dediler, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Bugüne kadar niye kullanmamışım bilmiyorum.
Kolların sarkmaması bir yana portakallarda dikleşecek bu gidişle
Evde yapmaya çalış yoksa siralamada gerilere düştükçe cok moralin bozulur. Sahsen ben 2 haftaya seni yakalarim. sen 2 alirsan ben 3 verirsem tamamdir. Hemen arkamda da ekim abla var 2 sıra birden gerilersin maazallahAh ulan yaktın beni korana diyorum başkada bişey demiyorum
Spora bı başlasam tozu duma katarim mumkunati yok yetisemezsin insan üstü çaba gostermen lazım okadar yani
Ama spora başlasam yani
BencedeeeHaftaya 1. biziz
Galiba 6 kişi kaldık Yasemin, üç melek annesi, poni, sen , ben, Gülbe şeker bu arada serbest güne kaç gün kaldı?Kaç kişi kaldık kızlar
İlk serbest gün 26 Nisan PazarGaliba 6 kişi kaldık Yasemin, üç melek annesi, poni, sen , ben, Gülbe şeker bu arada serbest güne kaç gün kaldı?iki gündür ben unutuyorum menülerin başına tarih yazmayı sonradan aklıma geliyor süre geçmiş oluyor daha dikkatli olacağım inşallah
İki tane yarım kiloluk pet şişeyi su doldur (yada 2 tane yarım kiloluk dambıl)Bende portakallardan yana dertliyim.. Leslie ye güveniyorum bakalim umarım faydasi olur.
Anladimİki tane yarım kiloluk pet şişeyi su doldur (yada 2 tane yarım kiloluk dambıl)
Dambillar elinde iken iki elini göğüs hizasında birleştir, sonra ellerini aynı hizada yukarı doğru kaldır, başının üstüne kadar.(vücuda paralel bir şekilde yukarı kaldırıp, göğüs hizasına indirme hareketi)
Nasil yani.. sizin 21 gün doldu muİlk serbest gün 26 Nisan Pazar
21 günümüz kaldı
42 gün idi 1.seviye, yolu yarıladık
Menü güzel kuzum afiyet olsun4 nisan cumartesi
11.00
1 kase tarcin,zencefik,zerdecalli yogurt
1 yumurta
Tarcinli kahve
Yesil kahve
18.30
5 kasik nohut salatasi
Domates salatalik
1 kase yogurt
Su 1.5 litre
45 dk leslie 135 @Tekrar dene
Kuzum sen ekmeği süt olsun diye mi yiyorsun doymadığın için mi4 Nisan Cumartesi
Sabah 09.15
2 h yumurta
3 dilim peynir
3 çeri domates
Bol yesillik
2 dilim t.ekmegi
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 hurma 1 kayisi
Öğle 13.00
10 fındık
2 gün kurusu
1 bardak kefir
Akşam 18:00
2 yumrtali kabak kavurma
2 kaşık firinda tavuk ( patates ve havuçlu )
2 kase yoğurt.
Ekmek yok :))
Birazdan sade bir kahve içerim
Su 2.5 litre
Spor birazdan yapınca eklerim.
sükür canim ne güzel esin müdahale etmis :))Kızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Allah'tan eşim "sabret, ne kaldı ki serbest gününe" diye motive etti.
Meyveler bana bakıyor ben meyvelere, ki normalde meyve seven ve yiyen biri değilim.
Birde kaç gündür canım helva da çekiyor.
Hatta sadece helva değil, tüm tatlılar
Başladım başlayalı ilk defa bu kadar zorlandım
Belkide adet dönemi şeker krizi bu yaşadığım
keske yemeseydin dicem ama gecti gittiSabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
cok iyi yaptiniz canim havalarda iyiye gidiyor zaten :)bugun hava cok guzeldi hep bahcede oturduk hava kararana kadarda girmeyi dusunmuyoz
yada hepimizin pestili cikti :))Iyi aksamlar kızlar haftasonu diye sakin buralar sanırım
yada hepimizin pestili cikti :))
bugun öyle bi yorulmusumki gözlerimi acik tutamadim, tabi herseyi cek kaldir yine belime hasar verdim :))
la casa de papel imi izliyim yayinlandi 4 sezon
Çok güzel canım inşallah karşılığını alırız sonundaEvet kuzum azıcık abartıyoruz ama kendi adıma diyete devam etmemi sağlıyor bu
Üniversitede görevi ne canım
Gecmıs olsun kuzuya canım bebeklerin cildi daha cabuk toparlıyor tez zamanda gecer InsallahBugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
tmm kaptanim benmi yazmadim acaba diye yinede bi soruyum dedimEksik gözüken Cumartesi gününe baktım, yazmışsın canım.
Gözden kaçmıştır muhtemelen
masallah cok guzel gidiyosunuz ne cabuk diycem ama bide size sormak lazim:))İlk serbest gün 26 Nisan Pazar
21 günümüz kaldı
42 gün idi 1.seviye, yolu yarıladık
bende kosu bandindayken 2 elimede 1 er kiloluk dambil aliyorum kollarim sarkmasin diye:)İki tane yarım kiloluk pet şişeyi su doldur (yada 2 tane yarım kiloluk dambıl)
Dambillar elinde iken iki elini göğüs hizasında birleştir, sonra ellerini aynı hizada yukarı doğru kaldır, başının üstüne kadar.(vücuda paralel bir şekilde yukarı kaldırıp, göğüs hizasına indirme hareketi)
bahcedeydik tum gun.eve girincede sporumu yaptim.yeni oturdum joltuga:)Iyi aksamlar kızlar haftasonu diye sakin buralar sanırım
niye zorluyosunki kendini bikadar bide fitik var daha cok dikkat etmen lazim canimbugun öyle bi yorulmusumki gözlerimi acik tutamadim, tabi herseyi cek kaldir yine belime hasar verdim :))
la casa de papel imi izliyim yayinlandi 4 sezon
gecmis olsun canim.insallah izide kalmaz..bende isimli kolye yakardim kizimi emzirirken bi kac kez eline batti..cikarttim daha da takmadim:))Bugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
Kendi yaptığım listeyi şimdi tekrar kontrol ettim Cumartesi eksik orada. Niranin mesajını gördüm yazmışsın Cumartesi menünü.canim.ben tum.menulerimi yazdim.diye hatirliyorum
kurtuldun canim.insallah yerine gelenler iyi insanlardir
ben cevizi.peynirle yenmesi gerektigini diymustum.peygamber efendimizin sunneti.bide uzumu ekmekle yemek.gerekiyomus..ama digerlerini hic bilmiyordum.ogrenmis oldum:)
Allah beterinden saklasın kuzum çok geçmiş olsun olacağı varmış bilemezsin kendini suçlama ben de anlatmışımdır kayınpederim bizdeydi ve eğilirken yakam açılmasın diye yakama taktığım küçük çengelli iğne kızımın Boğaz’ına kaçmıştıBugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?