Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel kuzum afiyet olsun

Güzel menü kuzum afiyet olsun

Aslaaaaa

Kizlar ya bebeğim gün boyu kucak istedi. Dişleri çok kaşınmaya başlamıs, uyuyamadı bugün. Msj lari alintilamistim ama yazamadim.
Şekerli her şey çıkacak o iki gün

Allah beterinden korusun canım sakin kalmaya çalış
Ne var canim iki günde yemeyi veririm
mayısta kesin 70 li rakamlardasın ben de tam arkanda yine seni kovalarım inşallahhhh
aminnn insallahh. Ben de öyle düşünüyorum..
Cezalar süper olmuş. Neyseki bu hafta yırttık. Bi daha asla eksi gelmem ilkti ve son olacak
yazık kızzzz öyle vurmayalım, ama nerede hata yaptığımızı düşünmemiz lazım ki doğrusunu yapalım
kesinlikle katiliyorum.
Nasıl kaptanım ama
Depremde bile takımımı düşünüyorum
Harikasinn. Çok geçmiş olsun. Bugün de sallanmadiniz değil mi
Yaaa ablammm yaaa, canimm, ciğerim,iki gözümün çiçeği işte adalet budur. Bilelim ki kendimizi ona göre hazirlayalim ama demi. Tam da demek istediğim buydu.
takımın geneli ne derse ben de ona uyarım tabi ki
haaa önümüzde ki cuma benim cezadan haberim yoktu bilmiyordum diyeni de affetmiyelim öğrenseydin beneneeee diyelim

E ela_2019
I Ilyusa

Ekimcim size kıyamadı
Benim gibi vicdansız kaptanın eline bırakmadı.
Tünelden önceki son çıkıştan çıktınız.
Hadi iyisiniz
Sağolsun yaa.. Seninde hakkını yemeyelim, sonuçta kabul etmişsin
kaptan bizi derecelendirme yapmiyor

Tabiki herkese uygulansin

Gecmis olsun cnm

Sabitler ne yapicak
işte buda harikaydiiii ben hiç düşünememiştim
Hayy Allahım yaa çok güldüm buna
Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
Onları asıl listeye ekleyelim. Mecburi dikkat etsinler

benim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)
Beni iyi gaza getirdin ablammm o değil de sütüm azalacak diye korkuyorum. Zaten kızım reddediyor bu ara valla çok korkuyorum
Aman neler olmuş öyle

Giyin süslen dedin de aklıma geldi geçen aşıya gittik ya üstümü giyindim bi baktım hepsi iyice bollaşmış

Çok şükür canım sağ Salim dönsünler
oo çok mutlu olmuşsundur .. tebrikler ben ara ara pantolonlarimi deniyorum çok şükür olmayanlar olmaya başladı.
Bende portakallardan yana dertliyim.. Leslie ye güveniyorum bakalim umarım faydasi olur.
Ah ulan yaktın beni korana diyorum başkada bişey demiyorum
Spora bı başlasam tozu duma katarim mumkunati yok yetisemezsin insan üstü çaba gostermen lazım okadar yani
Ama spora başlasam yani
Evde yapmaya çalış yoksa siralamada gerilere düştükçe cok moralin bozulur. Sahsen ben 2 haftaya seni yakalarim. sen 2 alirsan ben 3 verirsem tamamdir. Hemen arkamda da ekim abla var 2 sıra birden gerilersin maazallah
Haftaya 1. biziz
Bencedeee

Kaç kişi kaldık kızlar
Galiba 6 kişi kaldık Yasemin, üç melek annesi, poni, sen , ben, Gülbe şeker bu arada serbest güne kaç gün kaldı? iki gündür ben unutuyorum menülerin başına tarih yazmayı sonradan aklıma geliyor süre geçmiş oluyor daha dikkatli olacağım inşallah

İlk serbest gün 26 Nisan Pazar
21 günümüz kaldı
42 gün idi 1.seviye, yolu yarıladık

Bende portakallardan yana dertliyim.. Leslie ye güveniyorum bakalim umarım faydasi olur.
İki tane yarım kiloluk pet şişeyi su doldur (yada 2 tane yarım kiloluk dambıl)

Dambillar elinde iken iki elini göğüs hizasında birleştir, sonra ellerini aynı hizada yukarı doğru kaldır, başının üstüne kadar.(vücuda paralel bir şekilde yukarı kaldırıp, göğüs hizasına indirme hareketi)

Anladim her spor yaptığımda yapayim onuda. Ne kadar yapsam ki 5 dk falan mi

4 nisan cumartesi
11.00
1 kase tarcin,zencefik,zerdecalli yogurt
1 yumurta

Tarcinli kahve
Yesil kahve

18.30
5 kasik nohut salatasi
Domates salatalik
1 kase yogurt

Su 1.5 litre
45 dk leslie 135 @Tekrar dene
Menü güzel kuzum afiyet olsun

Kuzum sen ekmeği süt olsun diye mi yiyorsun doymadığın için mi
afiyet olsun

sükür canim ne güzel esin müdahale etmis :))
Sabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
keske yemeseydin dicem ama gecti gitti emegine yazik canim.. simdi seviye bozuldu bastan mi baslicaksin?
bugun hava cok guzeldi hep bahcede oturduk hava kararana kadarda girmeyi dusunmuyoz
cok iyi yaptiniz canim havalarda iyiye gidiyor zaten :)

yada hepimizin pestili cikti :))

Aynen oda olabillr acikcasi benm cikti tek yemek yaptm ama hic oturmadm cocuk pesinde kosturmaktan
bugun öyle bi yorulmusumki gözlerimi acik tutamadim, tabi herseyi cek kaldir yine belime hasar verdim :))
la casa de papel imi izliyim yayinlandi 4 sezon

Ohh izle keyif seninn bende baslamistm ona oglan bebekken bol bol uyurken izluyordm ama yarım kaldı. Hatta dogum onceside dark izliyordm oda kaldı ah ahh nezaman gene oturup film izliyebilcem :) cok uzakmi acaba

Bugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmedi niye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm

Gecmıs olsun kuzuya canım bebeklerin cildi daha cabuk toparlıyor tez zamanda gecer Insallah

Eksik gözüken Cumartesi gününe baktım, yazmışsın canım.
Gözden kaçmıştır muhtemelen
tmm kaptanim benmi yazmadim acaba diye yinede bi soruyum dedim
İlk serbest gün 26 Nisan Pazar
21 günümüz kaldı
42 gün idi 1.seviye, yolu yarıladık
masallah cok guzel gidiyosunuz ne cabuk diycem ama bide size sormak lazim:))
bende denemek istiyorum ama ramazanda galiba anca..simdi yapamam geliba hazir degili.ramazanda daha kolay olur bebim icin insallah:)
bende kosu bandindayken 2 elimede 1 er kiloluk dambil aliyorum kollarim sarkmasin diye:)
Iyi aksamlar kızlar haftasonu diye sakin buralar sanırım
bahcedeydik tum gun.eve girincede sporumu yaptim.yeni oturdum joltuga:)
bugun öyle bi yorulmusumki gözlerimi acik tutamadim, tabi herseyi cek kaldir yine belime hasar verdim :))
la casa de papel imi izliyim yayinlandi 4 sezon
niye zorluyosunki kendini bikadar bide fitik var daha cok dikkat etmen lazim canim
gecmis olsun canim.insallah izide kalmaz..bende isimli kolye yakardim kizimi emzirirken bi kac kez eline batti..cikarttim daha da takmadim:))

Kendi yaptığım listeyi şimdi tekrar kontrol ettim Cumartesi eksik orada. Niranin mesajını gördüm yazmışsın Cumartesi menünü.
Kusura bakmayın kizlar, aslında hızlıca da yapmadım kontrolü. Müsait zamanımda oturup not aldım hepsini ama bu hafta birbirine karışmış herşey galiba

Son düzenleme:
Allah beterinden saklasın kuzum çok geçmiş olsun olacağı varmış bilemezsin kendini suçlama ben de anlatmışımdır kayınpederim bizdeydi ve eğilirken yakam açılmasın diye yakama taktığım küçük çengelli iğne kızımın Boğaz’ına kaçmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…