- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.761
1 tk bisey olmaz cnm :))Yarın hala devam ederse tatlı isteği yapayım canım
hic bozmamis gibi devam et tatlimSabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
cok gecmis olsun tatlimBugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
Ayyy o tam bi kabusAllah beterinden saklasın kuzum çok geçmiş olsun olacağı varmış bilemezsin kendini suçlama ben de anlatmışımdır kayınpederim bizdeydi ve eğilirken yakam açılmasın diye yakama taktığım küçük çengelli iğne kızımın Boğaz’ına kaçmıştı
23 gün bitti canımNasil yani.. sizin 21 gün doldu muşakagibi zamana bakkk
Her zaman "bırak bu işleri" derdi ama bugün ısrarla "devam et, pes etme" dedisükür canim ne güzel esin müdahale etmis :))
Kendince bir program yapıp başlayabilirsin canım.masallah cok guzel gidiyosunuz ne cabuk diycem ama bide size sormak lazim:))
bende denemek istiyorum ama ramazanda galiba anca..simdi yapamam geliba hazir degili.ramazanda daha kolay olur bebim icin insallah:)
Direk 1'er kiloluk dambıllarla başladıysan kas yaparsın ama...bende kosu bandindayken 2 elimede 1 er kiloluk dambil aliyorum kollarim sarkmasin diye:)
Geçmiş olsun canım.Bugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
Olur canım, emek veriyorsun, fedakarlık yapıyorsun, arada olur böyle şeyler, kusurluk birşey yokKendi yaptığım listeyi şimdi tekrar kontrol ettim Cumartesi eksik orada. Niranin mesajını gördüm yazmışsın Cumartesi menünü.
Kusura bakmayın kizlar, aslında hızlıca da yapmadım kontrolü. Müsait zamanımda oturup not aldım hepsini ama bu hafta birbirine karışmış herşey galiba
ananın evine gitsen ne olacak en fazla 2 gün dayanıp koşa koşa evim evim canım evim diye döneceksin :)))erken önlem alsaydı Almanya umursamaz davranmasaydı bu kadar yayılmazdı abla
emeğine sağlık canım
çok şükür hadi gözünüz Aydın
keşke hep böyle dursa valla bunaldım anamın evine gidecemyok abla normal kahveydi, Türk kahvesinde keyif yapamadıktan sonra içesim gelmiyor
sagol canım sanada kolay gelsin
Güldürdün beni Allah’ta seni güldürsün
toptan evimi yaksak
Çocuklardaki enerji bizde olsa neler yapardıkbiz bayılır kalırız onlar hala bize bakar ne yapalım diye Allah kolaylık versin cümlemize
aman ha gülüm yarıladınız zaten sen sonra pişman olup üzülürsün yoksa sal gitsin dersim , bu bir iki günün krizini bir zapt etsen metabolizman da hızlanacak bu hafta çok güzel eksi göreceksin kesinKızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Allah'tan eşim "sabret, ne kaldı ki serbest gününe" diye motive etti.
Meyveler bana bakıyor ben meyvelere, ki normalde meyve seven ve yiyen biri değilim.
Birde kaç gündür canım helva da çekiyor.
Hatta sadece helva değil, tüm tatlılar
Başladım başlayalı ilk defa bu kadar zorlandım
Belkide adet dönemi şeker krizi bu yaşadığım
oyy kuzum sıcak ekmeğe dayanması da çok zor nefsinle savaşmak bence en zoru zaten madem bozdun afiyet şifa olsun gülümSabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
seni yaradana kurbanKizlar ya bebeğim gün boyu kucak istedi. Dişleri çok kaşınmaya başlamıs, uyuyamadı bugün. Msj lari alintilamistim ama yazamadim.
Ne var canim iki günde yemeyi veririm
aminnn insallahh. Ben de öyle düşünüyorum..
Cezalar süper olmuş. Neyseki bu hafta yırttık. Bi daha asla eksi gelmem ilkti ve son olacak
kesinlikle katiliyorum.
Harikasinn. Çok geçmiş olsun. Bugün de sallanmadiniz değil mi
Yaaa ablammm yaaa, canimm, ciğerim,iki gözümün çiçeğiişte adalet budur. Bilelim ki kendimizi ona göre hazirlayalim ama demi. Tam da demek istediğim buydu.
Sağolsun yaa.. Seninde hakkını yemeyelim, sonuçta kabul etmişsin
işte buda harikaydiiiiben hiç düşünememiştim
Hayy Allahım yaa çok güldüm buna
Onları asıl listeye ekleyelim. Mecburi dikkat etsinler
Beni iyi gaza getirdin ablammmo değil de sütüm azalacak diye korkuyorum. Zaten kızım reddediyor bu ara valla çok korkuyorum
oo çok mutlu olmuşsundur .. tebriklerben ara ara pantolonlarimi deniyorum çok şükür olmayanlar olmaya başladı.
Bende portakallardan yana dertliyim.. Leslie ye güveniyorum bakalim umarım faydasi olur.
Evde yapmaya çalış yoksa siralamada gerilere düştükçe cok moralin bozulur. Sahsen ben 2 haftaya seni yakalarim. sen 2 alirsan ben 3 verirsem tamamdir. Hemen arkamda da ekim abla var 2 sıra birden gerilersin maazallah
Bencedeee
ayy çok geçmiş olsun içim gitti okuyunca kuzunun yüzün de iz kalmaz azıcık batikon sürseydin hemenBugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
hah aklıma düşürdün yarın ben de mutfağın üst dolaplara dalayım altları dün halletmiştim :)Bugün temizlik yapanlarda bende varim
Mutfak dolaplarini temizledim, nefret ettiğim işlerden biri :))
Ben tamamını dinledim canım.Gunaydinlarrrr kizlarrr
Seviyeci kizlar pazartesi ilk 36 saatlik orucumuzu tutacakmisiz . konusmanin tamamini dinleyemedim sonuna yetistim aksam. Tekrarini hala dinleyemedim neden boyle atladikkihadi hayirlisi
inşallah kuzumÇok güzel canım inşallah karşılığını alırız sonunda
Okuldan seviyelere birlikte başladığım arkadaşımın mesajıyla tüm uykum kaçtı...
Ahmet APA konuşma yapmış, seviye-1 'den seviye-4 ' e atlayacakmış....
Bende konuşmayı dinleyeyim bari, yoksa sabaha kadar meraktan çatlarım.
Gunaydinlarrrr kizlarrr
Seviyeci kizlar pazartesi ilk 36 saatlik orucumuzu tutacakmisiz . konusmanin tamamini dinleyemedim sonuna yetistim aksam. Tekrarini hala dinleyemedim neden boyle atladikkihadi hayirlisi
Günaydın KızlarBen tamamını dinledim canım.
Seviye atmıyoruz.
Sadece seviye-1 de 36 saatlik açlık orucu yaptıracakmış 3 Pazartesi üst üste.
Açlık ile bağışıklık sistemimizin güçlenmesi ve Corona'ya yakalanmamamız için.
Günaaydın Kızlar
Ya ben açlık orucu yapmayı planlamıyordum ilk 3 seviye bana yeterdi
Şimdi gruba uymasam olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?