Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarın hala devam ederse tatlı isteği yapayım canım
1 tk bisey olmaz cnm :))
Sabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
hic bozmamis gibi devam et tatlim
cok gecmis olsun tatlim
Ayyy o tam bi kabus gercektwn Allah korumuş

sükür canim ne güzel esin müdahale etmis :))
Her zaman "bırak bu işleri" derdi ama bugün ısrarla "devam et, pes etme" dedi
masallah cok guzel gidiyosunuz ne cabuk diycem ama bide size sormak lazim:))
bende denemek istiyorum ama ramazanda galiba anca..simdi yapamam geliba hazir degili.ramazanda daha kolay olur bebim icin insallah:)
Kendince bir program yapıp başlayabilirsin canım.
bende kosu bandindayken 2 elimede 1 er kiloluk dambil aliyorum kollarim sarkmasin diye:)
Direk 1'er kiloluk dambıllarla başladıysan kas yaparsın ama...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.
Kolumdaki bilezikler ilk kızımın ensesine sıyırmıştı.
Bende 2 yaşına kadar ne yüzük ne bilezik takmıyorum bu nedenle.

Olur canım, emek veriyorsun, fedakarlık yapıyorsun, arada olur böyle şeyler, kusurluk birşey yok

ananın evine gitsen ne olacak en fazla 2 gün dayanıp koşa koşa evim evim canım evim diye döneceksin :)))
tek çözüm çoook zengin olup 7 yıldızlı otelde yaşamak :))
şifa olsun gülüm kahven

aman ha gülüm yarıladınız zaten sen sonra pişman olup üzülürsün yoksa sal gitsin dersim , bu bir iki günün krizini bir zapt etsen metabolizman da hızlanacak bu hafta çok güzel eksi göreceksin kesin

seni yaradana kurban

ayy çok geçmiş olsun içim gitti okuyunca kuzunun yüzün de iz kalmaz azıcık batikon sürseydin hemen
küçük çocuklu yüzük küpe kolye takamaz gülüm hepimizin başına gelmiştir büyük ihtimal böyle şeyler sonra kolda elde boyun da ne var çıkarıp kenara atmışızdır, izi geçene kadar da hepimizin içi sızlayıp durmuştur şimdi sana olduğu gibi

Gunaydinlarrrr kizlarrr

Seviyeci kizlar pazartesi ilk 36 saatlik orucumuzu tutacakmisiz . konusmanin tamamini dinleyemedim sonuna yetistim aksam. Tekrarini hala dinleyemedim neden boyle atladikki hadi hayirlisi
Ben tamamını dinledim canım.
Seviye atmıyoruz.
Sadece seviye-1 de 36 saatlik açlık orucu yaptıracakmış 3 Pazartesi üst üste.
Açlık ile bağışıklık sistemimizin güçlenmesi ve Corona'ya yakalanmamamız için.

Çok güzel canım inşallah karşılığını alırız sonunda
inşallah kuzum

Gunaydinlarrrr kizlarrr

Seviyeci kizlar pazartesi ilk 36 saatlik orucumuzu tutacakmisiz . konusmanin tamamini dinleyemedim sonuna yetistim aksam. Tekrarini hala dinleyemedim neden boyle atladikki hadi hayirlisi
Günaydın Kızlar
Ya ben açlık orucu yapmayı planlamıyordum ilk 3 seviye bana yeterdi
Şimdi gruba uymasam olur mu ki

Günaaydın Kızlar
Ya ben açlık orucu yapmayı planlamıyordum ilk 3 seviye bana yeterdi
Şimdi gruba uymasam olur mu ki

Günaydın canım
Yapmak istemiyorsan yapmayabilirsin bence canım
Yaparsan daha iyi olur tabi.
Her 36 saatlik oruçta 1,1-5 kg garanti gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…