- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.781
Pek kendime güvenemiyorum o yüzden kuzum
Günaydın canım
Yapmak istemiyorsan yapmayabilirsin bence canım
Yaparsan daha iyi olur tabi.
Her 36 saatlik oruçta 1,1-5 kg garanti gidiyor.
Günaydın canımGünaydın kizlarrr
Günaydınİyi geceler kızlar 1.58 boyum var 64 kiloyum zayıflamak istiyorum eşim ben zayıflamanı istemiyoeum diyiyor ne yapcamı şaşırdım..ne yapmalıyım
Harika bir fikir de ben de Yasemin gibi düşünüyordum maksimum ilk üç seviyeyi yaparım diye acaba yapabilir miyim ? Denemek istiyorum amaBen tamamını dinledim canım.
Seviye atmıyoruz.
Sadece seviye-1 de 36 saatlik açlık orucu yaptıracakmış 3 Pazartesi üst üste.
Açlık ile bağışıklık sistemimizin güçlenmesi ve Corona'ya yakalanmamamız için.
Yani ben de senin gibi düşünüyorum canım sadece ilk üç seviye vardı planımda denemek istiyorum yapamazsam seviye1 rutini gibi sürdürürüm günümüGünaydın Kızlar
Ya ben açlık orucu yapmayı planlamıyordum ilk 3 seviye bana yeterdi
Şimdi gruba uymasam olur mu ki
Anladim canim ins yapabilirim. Sen zaten yapiyirdun. Zorlanmazsin heralde .Ben tamamını dinledim canım.
Seviye atmıyoruz.
Harika bir fikir de ben de Yasemin gibi düşünüyordum maksimum ilk üç seviyeyi yaparım diye acaba yapabilir miyim ? Denemek istiyorum
Yapmak yada yapmamak sizin kararınız tabi.Anladim canim ins yapabilirim. Sen zaten yapiyirdun. Zorlanmazsin heralde .
Bende U UcanSupurge veJasminium84 gibi ilk uc seviye diye dusunuyordum.
Yapmaya baslayinca digerlerini yapamayacagimi ablamistim. Ama 36 saatlikligi su an istiyorum bakalim hayirlisi
Yarın başlanıyorPek kendime güvenemiyorum o yüzden kuzum
Bi bakayım o zaman bi gelsin de
Bende devamKaç kişi kaldık kızlar
Heyecanlandım bi yandan da aslında denesem mi acaba diye düşünüyorumHarika bir fikir de ben de Yasemin gibi düşünüyordum maksimum ilk üç seviyeyi yaparım diye acaba yapabilir miyim ? Denemek istiyorum ama
Yani ben de senin gibi düşünüyorum canım sadece ilk üç seviye vardı planımda denemek istiyorum yapamazsam seviye1 rutini gibi sürdürürüm günümü
Ben de yapamam diye düşünüyordum ama bi heves ettimAnladim canim ins yapabilirim. Sen zaten yapiyirdun. Zorlanmazsin heralde .
Bende U UcanSupurge veJasminium84 gibi ilk uc seviye diye dusunuyordum.
Yapmaya baslayinca digerlerini yapamayacagimi ablamistim. Ama 36 saatlikligi su an istiyorum bakalim hayirlisi
Kuzum bu seviye 4 mü oluyor, yani daha doğrusu ayrıntılısını öğrenmek için seviye 4 mü okumalıyımYapmak yada yapmamak sizin kararınız tabi.
Defalarca 3 günlük, sayısız 36 saat yapmış biri olarak hiç zor olmadığını söylemek istiyorum.
Sadece bu akşam niyetinizi sağlam alın.
Ramazanda sahursuz tutulan oruç gibi düşünün, akşam iftar yapılmıyor sadece.
Hatta akşam erken yatarsanız hiç zorluk hissetmesiniz.
Bağırsak boşaltımı çok önemli, eğer yapacaksanız şimdiden ishal yapacak birşeyler içebilirsiniz.
Ben yapmayı düşünüyorum.
Eşlik eden olursa mutlu olurum tabi
Ayyy evet sen yazınca farkettim hemen yarınmışYarın başlanıyor
Ramazan'a kadar 3 Pazartesi yapılacak
Gecmıs olsun kuzuya canım bebeklerin cildi daha cabuk toparlıyor tez zamanda gecer Insallah
tmm kaptanim benmi yazmadim acaba diye yinede bi soruyum dedim
masallah cok guzel gidiyosunuz ne cabuk diycem ama bide size sormak lazim:))
bende denemek istiyorum ama ramazanda galiba anca..simdi yapamam geliba hazir degili.ramazanda daha kolay olur bebim icin insallah:)
bende kosu bandindayken 2 elimede 1 er kiloluk dambil aliyorum kollarim sarkmasin diye:)
bahcedeydik tum gun.eve girincede sporumu yaptim.yeni oturdum joltuga:)
niye zorluyosunki kendini bikadar bide fitik var daha cok dikkat etmen lazim canim
gecmis olsun canim.insallah izide kalmaz..bende isimli kolye yakardim kizimi emzirirken bi kac kez eline batti..cikarttim daha da takmadim:))
Allah beterinden saklasın kuzum çok geçmiş olsun olacağı varmış bilemezsin kendini suçlama ben de anlatmışımdır kayınpederim bizdeydi ve eğilirken yakam açılmasın diye yakama taktığım küçük çengelli iğne kızımın Boğaz’ına kaçmıştı
1 tk bisey olmaz cnm :))
hic bozmamis gibi devam et tatlim
cok gecmis olsun tatlim
Ayyy o tam bi kabusgercektwn Allah korumuş
Okuldan seviyelere birlikte başladığım arkadaşımın mesajıyla tüm uykum kaçtı...
Ahmet APA konuşma yapmış, seviye-1 'den seviye-4 ' e atlayacakmış....
Bende konuşmayı dinleyeyim bari, yoksa sabaha kadar meraktan çatlarım.
Geçmiş olsun canım.
Kolumdaki bilezikler ilk kızımın ensesine sıyırmıştı.
Bende 2 yaşına kadar ne yüzük ne bilezik takmıyorum bu nedenle.
ayy çok geçmiş olsun içim gitti okuyunca kuzunun yüzün de iz kalmaz azıcık batikon sürseydin hemen
küçük çocuklu yüzük küpe kolye takamaz gülüm hepimizin başına gelmiştir büyük ihtimal böyle şeyler sonra kolda elde boyun da ne var çıkarıp kenara atmışızdır, izi geçene kadar da hepimizin içi sızlayıp durmuştur şimdi sana olduğu gibi
Ben tamamını dinledim canım.
Seviye atmıyoruz.
Canim bir çok sebebi var aslında. Hem süt olsun diye hem diyetimin durduğu noktada azaltirsam belki işe yarar diye. Birde sabah kahvaltisinda ekmeği seviyorum galibaMenü güzel kuzum afiyet olsun
Kuzum sen ekmeği süt olsun diye mi yiyorsun doymadığın için mi
afiyet olsun
Benim de çok gözüme batıyor öyle olunca yani dün mesela uyudu uyandı yemek yedi geri uyudu ben sabah 6dan akşam 9a kadar sürekli ayaktaydım ya kızlarla birlikteydim ya yemek yaptım ya temizlikGunaydın kızlar eşim gene 2 hafta evde bu defa işyeri ucretsiz izin tarzında bi uygulama yapmış ayda 10 gun felan calisicaklarmis geri kalanini kesintili bi sekilde iskur vericekmis yani maaşı bi 30-40 % kesintili olucak. Hayirlisi baklm yeterki saglık olsun. Ama adam evde olup yatınca bende cocukla ugrasinca gözume batiyor ya
Şunun için sordum kuzum, bana doktorum ufak kızımı emzirirken şeker ve ekmeği tamamen kesmemi söyledi onların asla süt yapmayacağını aksine Bebek için gereksiz ve zararlı olacağını söylemişti (zararlı olan şekerli gıdalar için demişti) de o yüzden eğer süt içinse boşuna tüketme diyecektimCanim bir çok sebebi var aslında. Hem süt olsun diye hem diyetimin durduğu noktada azaltirsam belki işe yarar diye. Birde sabah kahvaltisinda ekmeği seviyorum galiba
Dinledin mi ne diyor?Okuldan seviyelere birlikte başladığım arkadaşımın mesajıyla tüm uykum kaçtı...
esini tebrik ettim su an .Kızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Allah'tan eşim "sabret, ne kaldı ki serbest gününe" diye motive etti.
Meyveler bana bakıyor ben meyvelere, ki normalde meyve seven ve yiyen biri değilim.
Birde kaç gündür canım helva da çekiyor.
Hatta sadece helva değil, tüm tatlılar
Başladım başlayalı ilk defa bu kadar zorlandım
Belkide adet dönemi şeker krizi bu yaşadığım
gayet guzel canin afiyet olsun10:00
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
Kavurmalı yumurta (3 yumurta ve yaklaşık 3-4 kaşık kavurma) yarısını ben yedim eşim de bi iki çatal aldı
1 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
17:30
Kalan kavurmalı yumurta
3 kaşık tarçınlı yoğurt
Su:şimdilik 2 litre
Spor: yapacağım
3 fincan kabak cekirdegi biraz fazla gibi olmus4 Nisan Cumartesi
17:30=== 5 adet ceviz
3 fincan kabak çekirdeği
5 'er adet kanı, badem, fındık, yer fıstığı
Avuç içi kadar kağıt kebabı
2 kase salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Ben bozdum bugun
hayirlisi boylemis demekki canim. Aslinda iyi gidiyordunSabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
afiyet olsun canim guzel olmus4.4.2020
11.00 2 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
10 badem
Roka domates
17.30 3 yk meyhane pilavı
3 çiçek brokoli
1 kase yoğurt
su: 3 lt
spor: 60 şınav 12 puan
30 sn plank 6 puan
10 dk koşu 30 puan
Toplam puan 48 puan
@Tekrar dene
bu kadar kendine neden eziyet ediyorsun canim. O bel sana daha cok uzun yillar lazim. Gecmis olsunbugun öyle bi yorulmusumki gözlerimi acik tutamadim, tabi herseyi cek kaldir yine belime hasar verdim :))
la casa de papel imi izliyim yayinlandi 4 sezon
oh miss olmustur abla. En zor yeri yapmissin mutfak dolaplarini bende hic sevmiyorumBugün temizlik yapanlarda bende varim
Mutfak dolaplarini temizledim, nefret ettiğim işlerden biri :))
Okuldan seviyelere birlikte başladığım arkadaşımın mesajıyla tüm uykum kaçtı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?