Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar 1.58 boyum var 64 kiloyum zayıflamak istiyorum eşim ben zayıflamanı istemiyoeum diyiyor ne yapcamı şaşırdım..ne yapmalıyım
Günaydın
Kilolu sayılmazsın aslında
Boyum seninle aynı ve benim hedef kilomda 60-65 arası olmak mesela
Önce kilo verip vermek istemediğine karar vermen lazım.

Harika bir fikir de ben de Yasemin gibi düşünüyordum maksimum ilk üç seviyeyi yaparım diye acaba yapabilir miyim ? Denemek istiyorum ama
Günaydın Kızlar
Ya ben açlık orucu yapmayı planlamıyordum ilk 3 seviye bana yeterdi
Şimdi gruba uymasam olur mu ki
Yani ben de senin gibi düşünüyorum canım sadece ilk üç seviye vardı planımda denemek istiyorum yapamazsam seviye1 rutini gibi sürdürürüm günümü

Anladim canim ins yapabilirim. Sen zaten yapiyirdun. Zorlanmazsin heralde .
Bende U UcanSupurge ve Jasminium84 gibi ilk uc seviye diye dusunuyordum.
Yapmaya baslayinca digerlerini yapamayacagimi ablamistim. Ama 36 saatlikligi su an istiyorum bakalim hayirlisi

Harika bir fikir de ben de Yasemin gibi düşünüyordum maksimum ilk üç seviyeyi yaparım diye acaba yapabilir miyim ? Denemek istiyorum
Yapmak yada yapmamak sizin kararınız tabi.
Defalarca 3 günlük, sayısız 36 saat yapmış biri olarak hiç zor olmadığını söylemek istiyorum.
Sadece bu akşam niyetinizi sağlam alın.
Ramazanda sahursuz tutulan oruç gibi düşünün, akşam iftar yapılmıyor sadece.
Hatta akşam erken yatarsanız hiç zorluk hissetmesiniz.
Bağırsak boşaltımı çok önemli, eğer yapacaksanız şimdiden ishal yapacak birşeyler içebilirsiniz.
Ben yapmayı düşünüyorum.
Eşlik eden olursa mutlu olurum tabi

Gunaydın kızlar eşim gene 2 hafta evde bu defa işyeri ucretsiz izin tarzında bi uygulama yapmış ayda 10 gun felan calisicaklarmis geri kalanini kesintili bi sekilde iskur vericekmis yani maaşı bi 30-40 % kesintili olucak. Hayirlisi baklm yeterki saglık olsun. Ama adam evde olup yatınca bende cocukla ugrasinca gözume batiyor ya

Heyecanlandım bi yandan da aslında denesem mi acaba diye düşünüyorum

Ben de yapamam diye düşünüyordum ama bi heves ettim

Kuzum bu seviye 4 mü oluyor, yani daha doğrusu ayrıntılısını öğrenmek için seviye 4 mü okumalıyım
Bi de bağırsak boşaltımı için sadece ilaç var evimde o da olur di mi

Yarın başlanıyor
Ramazan'a kadar 3 Pazartesi yapılacak
Ayyy evet sen yazınca farkettim hemen yarınmış
Bi ayrıntısını okuyayım kızlardan fırsat bulursam

Gecmıs olsun kuzuya canım bebeklerin cildi daha cabuk toparlıyor tez zamanda gecer Insallah

Sgol cnm dune nazaran daha iyi bile suanda

Insallah kalmaz ya
Illaki oluyor demekki kolyem vardi dun onuda cikardim

Ayy Allah korusun icim bi kötu oldu bunu okuyunca nasıl cıkti naptiniz

1 tk bisey olmaz cnm :))
hic bozmamis gibi devam et tatlim
cok gecmis olsun tatlim

Ayyy o tam bi kabus gercektwn Allah korumuş

Sagol ablam

Aa cabuk bitcek ozaman diycektimki sonradan okudm seviye atlanmiycakmis hayirlisi baklm aclik orucu da zor olsa gerek

Geçmiş olsun canım.
Kolumdaki bilezikler ilk kızımın ensesine sıyırmıştı.
Bende 2 yaşına kadar ne yüzük ne bilezik takmıyorum bu nedenle.

Sagol cnm, demekki herkezin basına bi geliyor bu olay bende cıkardım ne varsa kolye yuzuk.

Aynen o şekilde abla ya gordukce icim sızlıyor kuzum ya cok masumlar ya nasil agladı ic ceke ceke vicdan azabi oluyor iste, zaten hep evdesin ne takarsin tektas

Ac kalinca bagisiklik dusmez mi ya bi ters geldi sanki cnku doktorlar hep yok meyve yiyin saglikli beslenin dengeli vs diyp duruyor tvde

Menü güzel kuzum afiyet olsun

Kuzum sen ekmeği süt olsun diye mi yiyorsun doymadığın için mi
afiyet olsun
Canim bir çok sebebi var aslında. Hem süt olsun diye hem diyetimin durduğu noktada azaltirsam belki işe yarar diye. Birde sabah kahvaltisinda ekmeği seviyorum galiba

Benim de çok gözüme batıyor öyle olunca yani dün mesela uyudu uyandı yemek yedi geri uyudu ben sabah 6dan akşam 9a kadar sürekli ayaktaydım ya kızlarla birlikteydim ya yemek yaptım ya temizlik
Ama şöyle düşününce evde sağlıklı olduğunu bilmek dışarıda huzursuz olmaktan daha iyi kuzum boşver iş yapmasın ama sağlıkla evinde yatsın dursun

Canim bir çok sebebi var aslında. Hem süt olsun diye hem diyetimin durduğu noktada azaltirsam belki işe yarar diye. Birde sabah kahvaltisinda ekmeği seviyorum galiba
Şunun için sordum kuzum, bana doktorum ufak kızımı emzirirken şeker ve ekmeği tamamen kesmemi söyledi onların asla süt yapmayacağını aksine Bebek için gereksiz ve zararlı olacağını söylemişti (zararlı olan şekerli gıdalar için demişti) de o yüzden eğer süt içinse boşuna tüketme diyecektim

esini tebrik ettim su an .
Neyseki atlatmissin kalmadi kaptan serbest gune sabir devam
gayet guzel canin afiyet olsun
3 fincan kabak cekirdegi biraz fazla gibi olmus
Ben bozdum bugun
Sabah kendi yaptığım sıcak ekmekten yedım bir dilim birde 2 bardak sekerlı cay içtim
hayirlisi boylemis demekki canim. Aslinda iyi gidiyordun
afiyet olsun canim guzel olmus
bugun öyle bi yorulmusumki gözlerimi acik tutamadim, tabi herseyi cek kaldir yine belime hasar verdim :))
la casa de papel imi izliyim yayinlandi 4 sezon
bu kadar kendine neden eziyet ediyorsun canim. O bel sana daha cok uzun yillar lazim. Gecmis olsun
Bugün temizlik yapanlarda bende varim

Mutfak dolaplarini temizledim, nefret ettiğim işlerden biri :))
oh miss olmustur abla. En zor yeri yapmissin mutfak dolaplarini bende hic sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…