- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.801
Hoşgeldin. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Sen mutlu olursan eşindr mutlu olurİyi geceler kızlar 1.58 boyum var 64 kiloyum zayıflamak istiyorum eşim ben zayıflamanı istemiyoeum diyiyor ne yapcamı şaşırdım..ne yapmalıyım
Niye kız işleri bölüşürsünüzGunaydın kızlar eşim gene 2 hafta evde bu defa işyeri ucretsiz izin tarzında bi uygulama yapmış ayda 10 gun felan calisicaklarmis geri kalanini kesintili bi sekilde iskur vericekmis yani maaşı bi 30-40 % kesintili olucak. Hayirlisi baklm yeterki saglık olsun. Ama adam evde olup yatınca bende cocukla ugrasinca gözume batiyor ya
diş i atlattıktan sonra uyku düzenide oturdumu tamamdırAynen oda olabillr acikcasi benm cikti tek yemek yaptm ama hic oturmadm cocuk pesinde kosturmaktan
Ohh izle keyif seninn bende baslamistm ona oglan bebekken bol bol uyurken izluyordm ama yarım kaldı. Hatta dogum onceside dark izliyordm oda kaldı ah ahh nezaman gene oturup film izliyebilcem :) cok uzakmi acaba
herşey tecrübe canım, geçer gider o üzme kendini, evde zaten sürekli elimiz iş yapıyor takmamak daha iyiBugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
akıllanmam ben canımniye zorluyosunki kendini bikadar bide fitik var daha cok dikkat etmen lazim canim
oda doğru abla insan kendi düzenini evini arıyorananın evine gitsen ne olacak en fazla 2 gün dayanıp koşa koşa evim evim canım evim diye döneceksin :)))
tek çözüm çoook zengin olup 7 yıldızlı otelde yaşamak :))
şifa olsun gülüm kahven
şükür canım daha iyi olmuş böyle, katılıyorum eşler evde olunca iş ye yapası gelmiyor insanınGunaydın kızlar eşim gene 2 hafta evde bu defa işyeri ucretsiz izin tarzında bi uygulama yapmış ayda 10 gun felan calisicaklarmis geri kalanini kesintili bi sekilde iskur vericekmis yani maaşı bi 30-40 % kesintili olucak. Hayirlisi baklm yeterki saglık olsun. Ama adam evde olup yatınca bende cocukla ugrasinca gözume batiyor ya
A.selam canım, geçmiş olsun. Benimde geçen 3 gün başım ağrıdı ama migren değil sanırım, senin ağrını düşünemiyorumSlm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
Akşam az olmuş canm durabiliyor musun öyle?10:00
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
Kavurmalı yumurta (3 yumurta ve yaklaşık 3-4 kaşık kavurma) yarısını ben yedim eşim de bi iki çatal aldı
1 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
17:30
Kalan kavurmalı yumurta
3 kaşık tarçınlı yoğurt
Su:şimdilik 2 litre
Spor: yapacağım
Spor gene harika. Bunlar kaç kalori ediyor? Apa ömürlük tek öğünü öneriyor ama bn yapamam sanırım bu seviyede bile zorlandım4 Nisan Cumartesi
17:30=== 5 adet ceviz
3 fincan kabak çekirdeği
5 'er adet kanı, badem, fındık, yer fıstığı
Avuç içi kadar kağıt kebabı
2 kase salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Güzel menü. Meyhabe pilavının içinde ne var canım?4.4.2020
11.00 2 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
10 badem
Roka domates
17.30 3 yk meyhane pilavı
3 çiçek brokoli
1 kase yoğurt
su: 3 lt
spor: 60 şınav 12 puan
30 sn plank 6 puan
10 dk koşu 30 puan
Toplam puan 48 puan
@Tekrar dene
Güzel menü sporda var daha ne olsun bi de yeşil kahve ne ola ki4 nisan cumartesi
11.00
1 kase tarcin,zencefik,zerdecalli yogurt
1 yumurta
Tarcinli kahve
Yesil kahve
18.30
5 kasik nohut salatasi
Domates salatalik
1 kase yogurt
Su 1.5 litre
45 dk leslie 135 @Tekrar dene
Gözüme kahvaltı çok geldi canım ara öğünlerin olduğu için4 Nisan Cumartesi
Sabah 09.15
2 h yumurta
3 dilim peynir
3 çeri domates
Bol yesillik
2 dilim t.ekmegi
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 hurma 1 kayisi
Öğle 13.00
10 fındık
2 gün kurusu
1 bardak kefir
Akşam 18:00
2 yumrtali kabak kavurma
2 kaşık firinda tavuk ( patates ve havuçlu )
2 kase yoğurt.
Ekmek yok :))
Birazdan sade bir kahve içerim
Su 2.5 litre
Spor birazdan yapınca eklerim.
Pilav olduğu için lavaş olmasa iyimiş canmKaptanım listede değilim ama verilmeyi hak edecek durumdayım☺
11.30
2 dilim ekmek ve 4 parça sucuktan tost
1 dilim peynir
17.00
Sade kahve
2 kayısı
19.45
1 porsiyon urfa
3 yk bulgur pilavı
Soğan acılı ezme
2 dilim lavaş
2 litre su
30 dk leslie
Bozmana üzüldüm canm.4 Nisan
11:30
1,5 yumurtadan menemen
9 siyah zeytin
Avuc içi kadar sıcak ekmek
2 bardak tek sekerlı cay
19:00
2 kofte
Bol marul salatası
1 kepçe mercimek çorbası
Su2. 5 lt
Spor
45 dk pilates 135 puan
10 dk zumba 35 puan
20 dk p90x 70 puan
Toplam puan 240 puan
@Tekrar dene
Pilav olmasa iyimiş canm spor harika4 nisan cumartesi
10.00
1 tabak kiymali ispanak
1 ceddar peynir
20badem
kk beyaz peynir
13.00
sutlu kahve
1 hurma
1 kayisi
1 ceviz
18.30
4 5 kasik nohut yemegi
2 kasik pirinc pilavi
2 catal tursu
sporu dunde yapmistim yazmayi unuttum.bugunde yaptim
2 gunun sporu toplam
75dk kosu
40 dk yuruyus toplam 420 puan @Tekrar dene
Aynı yemişiz sporda var4 nisan cumartesi
Sabah 12.15
Kapya biberli omlet
Bir parça peynir
Domatessalatalık
1 avuç içi badem
ara Türk kahvesi
akşam 19.00
1 tabak kısır
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Tam simit olmamış abla, muz da 2 porsiyon yapıyor yarım olsa daha iyimiş4 nisan cumartesi
12:45-13:10 arası
1,5 haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım kk kaşar
yeşil ve siyah zeytin 10 tane kadar
domates salatalık 2 dal nane
1 simit
1 çk bal
ara
sade yeşil çay
19:50
1 kase susuz çacık
4 ceviz
1 muz
su
2.5 lt
Bağışıklığımızı güçlendirmek için 3 kez Ramazan'a kadar 36 saatlik oruç yapacağız canımDinledin mi ne diyor?
Yesil cay canim. Bebelerle ugrasirken oyle yazmisimGüzel menü sporda var daha ne olsun bi de yeşil kahve ne ola ki
Canim süt yapmadığını bende çok duydum ama bence tamamen kesilmemeli ya en fazla 2 dilim ekmek olmali. Birde dilimler çok ince ve tam buğday ekmeği ya o yüzden rahatim biraz. Ama söyle bir durum da var tatli yediğim zamanlar sütüm inanilmaz artiyordu. Şeker hamurişi tüketmiyorum zaten. Sadece 2 yada 3 dilim t.bugday ekmeğiŞunun için sordum kuzum, bana doktorum ufak kızımı emzirirken şeker ve ekmeği tamamen kesmemi söyledi onların asla süt yapmayacağını aksine Bebek için gereksiz ve zararlı olacağını söylemişti (zararlı olan şekerli gıdalar için demişti) de o yüzden eğer süt içinse boşuna tüketme diyecektim
Bencede 1 dilim ekmek olsa yetermisAkşam az olmuş canm durabiliyor musun öyle?
Spor gene harika. Bunlar kaç kalori ediyor? Apa ömürlük tek öğünü öneriyor ama bn yapamam sanırım bu seviyede bile zorlandım
Güzel menü. Meyhabe pilavının içinde ne var canım?
Güzel menü sporda var daha ne olsun bi de yeşil kahve ne ola ki
Gözüme kahvaltı çok geldi canım ara öğünlerin olduğu için
Pilav olduğu için lavaş olmasa iyimiş canm
Spor güzell
Bozmana üzüldüm canm.devam edecek misin tamamen bıraktın mı?
Pilav olmasa iyimiş canm spor harika
Aynı yemişiz sporda var
Tam simit olmamış abla, muz da 2 porsiyon yapıyor yarım olsa daha iyimiş
Sağol kuzumesini tebrik ettim su an .
Neyseki atlatmissin kalmadi kaptan serbest gune sabir devam
gayet guzel canin afiyet olsun
3 fincan kabak cekirdegi biraz fazla gibi olmus
hayirlisi boylemis demekki canim. Aslinda iyi gidiyordun
afiyet olsun canim guzel olmus
bu kadar kendine neden eziyet ediyorsun canim. O bel sana daha cok uzun yillar lazim. Gecmis olsun
oh miss olmustur abla. En zor yeri yapmissin mutfak dolaplarini bende hic sevmiyorum
Kuzum meyhane pilavının içinde sadece domates soğan sarımsak var patates katmadım tabiisi deAkşam az olmuş canm durabiliyor musun öyle?
Spor gene harika. Bunlar kaç kalori ediyor? Apa ömürlük tek öğünü öneriyor ama bn yapamam sanırım bu seviyede bile zorlandım
Güzel menü. Meyhabe pilavının içinde ne var canım?
Güzel menü sporda var daha ne olsun bi de yeşil kahve ne ola ki
Gözüme kahvaltı çok geldi canım ara öğünlerin olduğu için
Pilav olduğu için lavaş olmasa iyimiş canm
Spor güzell
Bozmana üzüldüm canm.devam edecek misin tamamen bıraktın mı?
Pilav olmasa iyimiş canm spor harika
Aynı yemişiz sporda var
Tam simit olmamış abla, muz da 2 porsiyon yapıyor yarım olsa daha iyimiş
Anladım kuzum afiyet bal olsun o zaman, küçüğüme bol bol süt olsun şifa olsun ❤Canim süt yapmadığını bende çok duydum ama bence tamamen kesilmemeli ya en fazla 2 dilim ekmek olmali. Birde dilimler çok ince ve tam buğday ekmeği ya o yüzden rahatim biraz. Ama söyle bir durum da var tatli yediğim zamanlar sütüm inanilmaz artiyordu. Şeker hamurişi tüketmiyorum zaten. Sadece 2 yada 3 dilim t.bugday ekmeği
Ne kadar da masumlaştirdim ekmeğiSağol kuzum
Kuzum meyhane pilavının içinde sadece domates soğan sarımsak var patates katmadım tabiisi de
Anladım kuzum afiyet bal olsun o zaman, küçüğüme bol bol süt olsun şifa olsun ❤
Benim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulupYapmak yada yapmamak sizin kararınız tabi.
Defalarca 3 günlük, sayısız 36 saat yapmış biri olarak hiç zor olmadığını söylemek istiyorum.
Sadece bu akşam niyetinizi sağlam alın.
Ramazanda sahursuz tutulan oruç gibi düşünün, akşam iftar yapılmıyor sadece.
Hatta akşam erken yatarsanız hiç zorluk hissetmesiniz.
Bağırsak boşaltımı çok önemli, eğer yapacaksanız şimdiden ishal yapacak birşeyler içebilirsiniz.
Ben yapmayı düşünüyorum.
Eşlik eden olursa mutlu olurum tabi
Geçmiş olsun canım şükür şimdi iyisinSlm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
Kaburgasının altından tutup sol koluma yatırdım belinden boynuna doğru sürekli ittirdim çıktı şükür en büyük hata ilk başta elimle alabilirim sandım sonrasında doktora götürdük sadece boğazı tahriş olmuştu hem iğneden hem bizim elimizle çıkarmaya çalışmamızdanAyy Allah korusun icim bi kötu oldu bunu okuyuncanasıl cıkti naptiniz
Akşam çok acıkmıyorum canım gün içinde daha çok acıkıyorum da iş filan yaparak kendimi oyalıyorumAkşam az olmuş canm durabiliyor musun öyle?
Sıvı yoksa ben de yokum biz de sadece sıvı tüketerek yapsak olmaz mı? Bu akşam yine canlı yayın yapacakmış orda detay verir bence tuzlu suyla sık sık gargara yaptığından bahsediyordu çünkü duruma uygun bi şekilde ayarlayacaktır benceOyyy oyyyyy açlık oruçlarında sıvı da tükenmiyormuşuz yaa, ben de neyse bol bol sıvı tüketirim diyordum bi de
Kuzum asla ve asla sütünün azaldığını düşünmeNe kadar da masumlaştirdim ekmeğisagol canim Alalh razi olsun. Bu ara cok korkuyorum. Süt içmek istemiyor ve içmedikçe sütüm azalacak korkusuna kapıldım. Zorla müziklerle ayakta dolaşa dolaşa emzirmeye çalışıyorum aşırı yorucu.
Kuzum dinledikten sonra buraya da yazar mıısn neler dediğiniBenim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulup
Geçmiş olsun canım şükür şimdi iyisin
Kaburgasının altından tutup sol koluma yatırdım belinden boynuna doğru sürekli ittirdim çıktı şükür en büyük hata ilk başta elimle alabilirim sandım sonrasında doktora götürdük sadece boğazı tahriş olmuştu hem iğneden hem bizim elimizle çıkarmaya çalışmamızdan
Akşam çok acıkmıyorum canım gün içinde daha çok acıkıyorum da iş filan yaparak kendimi oyalıyorum
Sıvı yoksa ben de yokum biz de sadece sıvı tüketerek yapsak olmaz mı? Bu akşam yine canlı yayın yapacakmış orda detay verir bence tuzlu suyla sık sık gargara yaptığından bahsediyordu çünkü duruma uygun bi şekilde ayarlayacaktır bence
Benim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulup
Pazar akşamı saat 19 'da ağzımıza fermuar çekiyoruz, Salı sabah 7 'de fermuarı açıyoruz canlar...Oyyy oyyyyy açlık oruçlarında sıvı da tükenmiyormuşuz yaa, ben de neyse bol bol sıvı tüketirim diyordum bi de
Akşamki canlı yayını inşallah erken gönderirler faceden takip eden olursa bizi de bilgilendirsin eğer sıvı tüketimi olacaksa ben de yapacağımKuzum asla ve asla sütünün azaldığını düşünme
Hep bol bol sütüm var ve seni doya doya emzirecem de İnan işe yarıyor
Kuzum dinledikten sonra buraya da yazar mıısn neler dediğini
Ben dinleyemiyorum ya kızlar ya eşim engel oluyor
olursa ben de sıvı tüketerek yapmayı tercih ederim tabii
Allah kolaylık versin, ben bunu yapsam başım çatlar herhaldePazar akşamı saat 19 'da ağzımıza fermuar çekiyoruz, Salı sabah 7 'de fermuarı açıyoruz canlar...
Su bile yok
Geçmiş olsun canım, tamamen geçecek İnşallah migreninSlm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
Bağırsakları boşaltıyorsa olur.Kuzum bu seviye 4 mü oluyor, yani daha doğrusu ayrıntılısını öğrenmek için seviye 4 mü okumalıyım
Bi de bağırsak boşaltımı için sadece ilaç var evimde o da olur di mi
Hiç yapamayanlara çok ütopik geliyor ama öyle değil.Aa cabuk bitcek ozaman diycektimki sonradan okudm seviye atlanmiycakmis hayirlisi baklm aclik orucu da zor olsa gerek
Bendensin ya...Benim de çok gözüme batıyor öyle olunca yani dün mesela uyudu uyandı yemek yedi geri uyudu ben sabah 6dan akşam 9a kadar sürekli ayaktaydım ya kızlarla birlikteydim ya yemek yaptım ya temizlik
Ama şöyle düşününce evde sağlıklı olduğunu bilmek dışarıda huzursuz olmaktan daha iyi kuzum boşver iş yapmasın ama sağlıkla evinde yatsın dursun
DinledimDinledin mi ne diyor?
Bende şaşırdım, ilk defa destek oldu.esini tebrik ettim su an .
Neyseki atlatmissin kalmadi kaptan serbest gune sabir devam
Niye kızHoşgeldin. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Sen mutlu olursan eşindr mutlu olur
(Ayrıca kocaların eşlerinin saçına kilosuna karışmalarına gıcık oluyore bn)
Eğer tek gün ara verirsem spora bir daha başlayamam.Spor gene harika. Bunlar kaç kalori ediyor? Apa ömürlük tek öğünü öneriyor ama bn yapamam sanırım bu seviyede bile zorlandım
Bağışıklığımızı güçlendirmek için 3 kez Ramazan'a kadar 36 saatlik oruç yapacağız canım
Handandandan ben yapacağım kaptanım eşlik ediyorum tabi ki
Çatlamaz canım.Allah kolaylık versin, ben bunu yapsam başım çatlar herhalde
Oyyyyy anneeemmmmPazar akşamı saat 19 'da ağzımıza fermuar çekiyoruz, Salı sabah 7 'de fermuarı açıyoruz canlar...
Su bile yok
Yani wc çıkartıyor evet ama haftada bir tüketmek istiyorum o ilacı o da perşembe günleri ama bu seferlik mecbur bugün kullanırım başka bişeyim yok çünkü bağırsak boşaltmak içinGeçmiş olsun canım, tamamen geçecek İnşallah migrenin
Bağırsakları boşaltıyorsa olur.
Bağırsak dolu iken açlık orucu olmuyor, o nedenle önemli.
Hiç yapamayanlara çok ütopik geliyor ama öyle değil.
Uygulanabilirliği yüksek.
Bendensin ya...
En sevmediğim evde yatan koca modeli
Dinledim
98 dk
Özeti çıkmaz yani
Bende şaşırdım, ilk defa destek oldu.
Hatta bozmaya o kadar niyet etmiştim ki, destek olmasa bozmuştum bile.
Niye kız
Biz karışmıyor muyuz kocaların saçına başına kilosuna, onlarda karışabilir pekala
Eğer tek gün ara verirsem spora bir daha başlayamam.
Dünkü yediklerim 1018 kalori idi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?