Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar 1.58 boyum var 64 kiloyum zayıflamak istiyorum eşim ben zayıflamanı istemiyoeum diyiyor ne yapcamı şaşırdım..ne yapmalıyım
Hoşgeldin. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Sen mutlu olursan eşindr mutlu olur
(Ayrıca kocaların eşlerinin saçına kilosuna karışmalarına gıcık oluyore bn )

Niye kız işleri bölüşürsünüz muhabbet edecek çocuklara bakacak biri oluyor bn çok memnunum

diş i atlattıktan sonra uyku düzenide oturdumu tamamdır
herşey tecrübe canım, geçer gider o üzme kendini, evde zaten sürekli elimiz iş yapıyor takmamak daha iyi
niye zorluyosunki kendini bikadar bide fitik var daha cok dikkat etmen lazim canim
akıllanmam ben canım yatalak olmam lazım durmam için herhalde o zaman dank edecek kafama, bugunde pencere sileyim dedim kirlide değil ama bakalım
ananın evine gitsen ne olacak en fazla 2 gün dayanıp koşa koşa evim evim canım evim diye döneceksin :)))
tek çözüm çoook zengin olup 7 yıldızlı otelde yaşamak :))
şifa olsun gülüm kahven
oda doğru abla insan kendi düzenini evini arıyor öylede sıkıntıdan patlarız biz insanoğlu niye böyleyiz
şükür canım daha iyi olmuş böyle, katılıyorum eşler evde olunca iş ye yapası gelmiyor insanın
Slm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
A.selam canım, geçmiş olsun. Benimde geçen 3 gün başım ağrıdı ama migren değil sanırım, senin ağrını düşünemiyorum

Akşam az olmuş canm durabiliyor musun öyle?

Spor gene harika. Bunlar kaç kalori ediyor? Apa ömürlük tek öğünü öneriyor ama bn yapamam sanırım bu seviyede bile zorlandım

Güzel menü. Meyhabe pilavının içinde ne var canım?

4 nisan cumartesi
11.00
1 kase tarcin,zencefik,zerdecalli yogurt
1 yumurta

Tarcinli kahve
Yesil kahve

18.30
5 kasik nohut salatasi
Domates salatalik
1 kase yogurt

Su 1.5 litre
45 dk leslie 135 @Tekrar dene
Güzel menü sporda var daha ne olsun bi de yeşil kahve ne ola ki

Gözüme kahvaltı çok geldi canım ara öğünlerin olduğu için

Pilav olduğu için lavaş olmasa iyimiş canm
Spor güzell

Bozmana üzüldüm canm. devam edecek misin tamamen bıraktın mı?

Pilav olmasa iyimiş canm spor harika

4 nisan cumartesi
Sabah 12.15
Kapya biberli omlet
Bir parça peynir
Domates salatalık
1 avuç içi badem

ara Türk kahvesi

akşam 19.00
1 tabak kısır
1 kase yoğurt

su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Aynı yemişiz sporda var

Tam simit olmamış abla, muz da 2 porsiyon yapıyor yarım olsa daha iyimiş

Canim süt yapmadığını bende çok duydum ama bence tamamen kesilmemeli ya en fazla 2 dilim ekmek olmali. Birde dilimler çok ince ve tam buğday ekmeği ya o yüzden rahatim biraz. Ama söyle bir durum da var tatli yediğim zamanlar sütüm inanilmaz artiyordu. Şeker hamurişi tüketmiyorum zaten. Sadece 2 yada 3 dilim t.bugday ekmeği

Bencede 1 dilim ekmek olsa yetermis

Sağol kuzum

Kuzum meyhane pilavının içinde sadece domates soğan sarımsak var patates katmadım tabiisi de

Anladım kuzum afiyet bal olsun o zaman, küçüğüme bol bol süt olsun şifa olsun ❤

Sağol kuzum

Kuzum meyhane pilavının içinde sadece domates soğan sarımsak var patates katmadım tabiisi de

Anladım kuzum afiyet bal olsun o zaman, küçüğüme bol bol süt olsun şifa olsun ❤
Ne kadar da masumlaştirdim ekmeği sagol canim Alalh razi olsun. Bu ara cok korkuyorum. Süt içmek istemiyor ve içmedikçe sütüm azalacak korkusuna kapıldım. Zorla müziklerle ayakta dolaşa dolaşa emzirmeye çalışıyorum aşırı yorucu.

Benim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulup
Slm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
Geçmiş olsun canım şükür şimdi iyisin
Ayy Allah korusun icim bi kötu oldu bunu okuyunca nasıl cıkti naptiniz
Kaburgasının altından tutup sol koluma yatırdım belinden boynuna doğru sürekli ittirdim çıktı şükür en büyük hata ilk başta elimle alabilirim sandım sonrasında doktora götürdük sadece boğazı tahriş olmuştu hem iğneden hem bizim elimizle çıkarmaya çalışmamızdan
Akşam az olmuş canm durabiliyor musun öyle?
Akşam çok acıkmıyorum canım gün içinde daha çok acıkıyorum da iş filan yaparak kendimi oyalıyorum
Oyyy oyyyyy açlık oruçlarında sıvı da tükenmiyormuşuz yaa, ben de neyse bol bol sıvı tüketirim diyordum bi de
Sıvı yoksa ben de yokum biz de sadece sıvı tüketerek yapsak olmaz mı? Bu akşam yine canlı yayın yapacakmış orda detay verir bence tuzlu suyla sık sık gargara yaptığından bahsediyordu çünkü duruma uygun bi şekilde ayarlayacaktır bence

Kuzum asla ve asla sütünün azaldığını düşünme
Hep bol bol sütüm var ve seni doya doya emzirecem de İnan işe yarıyor

Kuzum dinledikten sonra buraya da yazar mıısn neler dediğini
Ben dinleyemiyorum ya kızlar ya eşim engel oluyor

olursa ben de sıvı tüketerek yapmayı tercih ederim tabii

Benim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulup
Oyyy oyyyyy açlık oruçlarında sıvı da tükenmiyormuşuz yaa, ben de neyse bol bol sıvı tüketirim diyordum bi de
Pazar akşamı saat 19 'da ağzımıza fermuar çekiyoruz, Salı sabah 7 'de fermuarı açıyoruz canlar...
Su bile yok

Akşamki canlı yayını inşallah erken gönderirler faceden takip eden olursa bizi de bilgilendirsin eğer sıvı tüketimi olacaksa ben de yapacağım

Geçmiş olsun canım, tamamen geçecek İnşallah migrenin
Kuzum bu seviye 4 mü oluyor, yani daha doğrusu ayrıntılısını öğrenmek için seviye 4 mü okumalıyım
Bi de bağırsak boşaltımı için sadece ilaç var evimde o da olur di mi
Bağırsakları boşaltıyorsa olur.
Bağırsak dolu iken açlık orucu olmuyor, o nedenle önemli.

Aa cabuk bitcek ozaman diycektimki sonradan okudm seviye atlanmiycakmis hayirlisi baklm aclik orucu da zor olsa gerek
Hiç yapamayanlara çok ütopik geliyor ama öyle değil.
Uygulanabilirliği yüksek.

Bendensin ya...
En sevmediğim evde yatan koca modeli

Dinledin mi ne diyor?
Dinledim
98 dk
Özeti çıkmaz yani

esini tebrik ettim su an .
Neyseki atlatmissin kalmadi kaptan serbest gune sabir devam
Bende şaşırdım, ilk defa destek oldu.
Hatta bozmaya o kadar niyet etmiştim ki, destek olmasa bozmuştum bile.

Hoşgeldin. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Sen mutlu olursan eşindr mutlu olur
(Ayrıca kocaların eşlerinin saçına kilosuna karışmalarına gıcık oluyore bn )
Niye kız
Biz karışmıyor muyuz kocaların saçına başına kilosuna, onlarda karışabilir pekala

Spor gene harika. Bunlar kaç kalori ediyor? Apa ömürlük tek öğünü öneriyor ama bn yapamam sanırım bu seviyede bile zorlandım
Eğer tek gün ara verirsem spora bir daha başlayamam.
Dünkü yediklerim 1018 kalori idi canım.

Bağışıklığımızı güçlendirmek için 3 kez Ramazan'a kadar 36 saatlik oruç yapacağız canım

Handandandan ben yapacağım kaptanım eşlik ediyorum tabi ki

Pazar akşamı saat 19 'da ağzımıza fermuar çekiyoruz, Salı sabah 7 'de fermuarı açıyoruz canlar...
Su bile yok
Oyyyyy anneeemmmm
Ben akşama kadar iyice sıvıyla doldurayım kendimi bari

Yani wc çıkartıyor evet ama haftada bir tüketmek istiyorum o ilacı o da perşembe günleri ama bu seferlik mecbur bugün kullanırım başka bişeyim yok çünkü bağırsak boşaltmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…