- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.081
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, söylemesem olmaz, ne iş istesem yapar, bende o nedenle uykusunu tolere ediyorumee ne de olsa evdeler yemeği çamaşırı işi de hatunları yapıyor adamlar ne yapsın canı sıkılınca uyuyorlar
Şükürler olsun, daha iyi olacak inşallahsağol cnm. Tedaviye yanıt vermiş şükür durumu iyiye gidiyormuş. Riski devam ediyormuş
Bunaldm iyice ya dikiş dikmeye verdim kendimi boş vakit buldukça. Masa örtüsü küçük örtüler eşofman altı diktim bi kaçta tadilat işi vardı işte öyleSöyle bakalım dün öğlenden beri niye gelmedin?
Sipariş verdiğimiz martkette tek ellilik kalmıştı50 kg mı?
Ne yapacaksın o kadar unu
Ben de Eylül'de kek yapımı için aldığım arpa unu, tam buğday unu ve beyaz undan 2 'şer kilo var, hatta üzerinden kullanıldığı için o kadar yok bile...
Evde yufka ekmeği var, birde burda tandır ekmeği derler köy ekmeğine, ondan var buzlukta...
Sağol canm düşündüğün içinİyi günlerden geçmiyoruz.
Arada cee' de ki, korkmayalım
Yine hastaneye yattın sandım
Akşam 7-9 arası kitap okuma saatimiz canım.İki gündür takım çok sessiz işe güce mi verdiniz kızlar kendinizi ben şimdi yapmayacağım nisan sonuna doğru yapayım diyorum okula başlarız sonrasında inşallah
hahhaa ayni benim esimde oyle diyor. Amma yattin amma uyuyosun diyo saka gibiBenim eşim de öyle hepimizden en az 2-3 saat geç uyanır kahvaltı yapar geri uyur akşam da hepimizden en az 1 saat erken uyur ama ben uykuyu çok seviyorumdur sonra
ara ara hepimizde iluyor bu durum canim. Gecici birsey . yarin sabah cok enerjik uyanacaksin ins.Sürünerek zorla yaptırttım kendime ruhum uzanmış yatıyor bedenim ip atlıyordu
Kikay gelsin canim.eksi maya biraz ugrastirici gibi nette baktinda biraz.biz 4 hafta once 20 kilo un almistik ve suan 7 kilosu anca kalmistir. Evde ekmek borek derken bitti bile.Sipariş verdiğimiz martkette tek ellilik kalmıştı
Dondurucuda ekmekte kalmadı azıcık yufka ekmek kaldı. Ekşi maya yapmaya çalışıyorum 6 gündür besliyorum bakalım
İnşallah açılır ya bi kez daha uzatılır mı dönem komple mi kapatılır ? Kapatılırsa not sistemi nasıl olur ? Kafamda deli sorularAkşam 7-9 arası kitap okuma saatimiz canım.
9 'da bebeğimi uyutmaya geçince bende uyuyakalıyorum genelde.
Detaylı temizliği bende Nisanın son haftasına bırakıyorum.
Gerçi Mayıs başında okulların açılıp açılmayacağıda meçhul.
afiyet olsun canim guzel5 Nisan Pazar
10:00
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
2 haşlanmış yumurta
9 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
4 yaprak kıvırcık marul
18:30
2 kepçe etli kuru fasülye
Zeytinyağlı salata 1 kase
Su:3 litre
Spor:yok
afiyet olsun canim guzel olmus5 Nisan
11:00
Domatesli peynırli yumurta
1kk peynir
5 zeytin
Avuc içi kadar ekmek
19:30
3yk bulgur
5 yk tavuk sote
1 bardak ayran
Su:2lt
Spor 45 dk pilates 135 puan
@Tekrar dene
guzel canim ekmek azaliyor ins5 Nisan pazar
Sabah 09.15
1.5 y.k yulaf ezmesinden omlet
1 dilim t.b ekmek
3 dilim peynir
Yesillik
Ara
Sade t.kahvesi
1 avuç k.cekirdegi
2 kayisi 1 hurma
Öğle 14.00
1 y.kasigi menemen
2 dilim peynir
1 dilim t.b ekmek
Akşam 18.00
3.5 kepçe Nohutlu buğdaylı çorba
Su 3 litre
Spor yok
afiyet olsun canim guzel olmus5 nisan menüm
11.00
2 hurma
3 ceviz
17.00
1 yemek tabak etli nohut
Yoğurt
Salata
Su 1.5
Spor yok
afiyet olsun canim. Senin bugunki artinin sebebi nohutmu acaba6 nisan
11.00
2 hurma
2 ceviz
17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase etli nohut
Salata
Yoğurt
Su şimdilik 1 lt
Spor yok
masallah spora ben cesaret edemedim
gayet guzel canim afiyet olsun10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
2 yumurtalı menemen
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Bir avuç maydanoz
18:30
1 kase zeytinyağlı salata
6 tane köfte(fırın)
3 kaşık yoğurt
Su:şimdilik 2 litre
Spor: 1000 ip atlama 200 puan @Tekrar dene
boyle boyle kendimizi taniyacagiz ins canim.Kizlar ben bi ara süte takmıştım ya acaba kilo yapar mi diye meğer benim kan grubumla alakaliymiş. Süt sifir kan grubunun metabolizmasini düşürüyormuş. Yani yememem gerekenler arasinda azalmıştım zaten haftanin 3 günü içiyorum sadece. Böyle böyle baya azaltirim.
Ya öyle.. zaman içindeyken geçmek bilmez. Geçince de ne ara geçti deriz. O günleri görürüz inşallah.kuzum zaman öyle hızlı akıyor ki bazen bir kaç ay çok gibi geliyor ama aynen dediğin gibi olacak bir bakmışsın tartıya çıkıyorsun ve 65.0 rakamını görüyorsun
evde olunca dayanamiyor insan. Az alsin bitirsin hepsini.ben uyurken oğlan erkenden gidip alıyor sonra kalmıyor diye , onlar yesin sıkıntı değil ben kendimi motive ettiğim sürece ellemem yimemmm:)
Ayy inşallah ablam ya ağzından bal damliyorrr kulağa çok hoş geliyorinşallah sağlıkla , muhteşem görünerek yeni yıla 58 kilo olarak girersin gülümmmmm
düşünsene 8 ay sonra nereye gitsen kimi görsen tepkiler hep aynı vavvvv bu sen misin muhteşem görünüyorsun nasıl böyle zayıfladın , bekar genç kız gibisin sözleriyle mutlu olduğunu
acaba nedir nedir bana da söyle o sporu..leslie yaptım canım ama fazla değil, bide YouTube da bi bey gördüm 15 dk egzersiz yaptırıyor 6 dk da pes ettimöldüm
Dolapları yine anlarım ama buzdolabıevin kac metre kare merak ettim
Guzel canim eksidesin.Kilo bildirimim
Cuma 68.8
Pazartesi 68.6
Fark -200
aaaa bildirimimi yapmamışım ya ben
cuma: 64,1
bugün: 64
fark: -100
Ben herşeyi bolca tuzluyorum.Burası sıcak memleket canım.
Salçandan turşuna kadar buzdolabında.
Bakliyatlar buzdolabında.
Bizde buzdolabı haricinde hiçbir yerde yiyecek şeyler saklanamaz, dışarda bıraktığın şeyden vazgeçmek zorundasın
Ayy gelmeyelim almayalim bi dahaBu işin birde nazar boyutu var canım
Düşünsene 20-25-30 kilo vereceğiz.
Nasıl nazara gelmeyeceğiz canım, yolu nedir bunun
Başka bir şey yemeyeceksen olmaz benceakşam yulaf yemenin zararı olurmu?
Yoğurtla ve meyveyle birlikte?
Ayy sanki bizi anlattin ayniyiz. Ama bak sizde yardimci Oluyormuş.. bizde asla ev işine dokunmaz.Ne uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.
Evet ters giden bir şey olduğunu hissediyordum zaten.afiyet olsun canim guzel
afiyet olsun canim guzel olmus
guzel canim ekmek azaliyor ins
afiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun canim. Senin bugunki artinin sebebi nohutmu acaba
masallah spora ben cesaret edemedim
gayet guzel canim afiyet olsun
boyle boyle kendimizi taniyacagiz ins canim.
İnşallah almayızNazardan geri almayalım da verdiklerimizi
iyi yapmissin canim ama rutubet olan yer Sürekli olurKızlaaar napiyosunuz bakalim. Ben mutfak dolaplarina giriştim. Mutfağımda aşırı derecede rutubet var. Bugün tencere alırken bi baktım dipleri siyahlasmiş. Dolaplar dışarıdan çok güzel ama o kadar kullanışsız ki. Duvara kadar uzanan bir arka kısım var, içine basımı sokup egilmedikce arka kısımdaki eşyaları alamıyorum. Oralar fena olmuştu. Tencere ve saklama kaplarimi koyduğum dolapları döktüm. Sildim temizledim geri yerleştirdim. Şimdi yeşilçay yapip içicem
ergin kirbac diye bir Bey YouTube da, Cok kötü ya ama pes etmicem bugun 6 yarin 7 dk olsadaacaba nedir nedir bana da söyle o sporu..
Yemek yedim canim kaldi öyle, tsk ederim sorumu görüp cevap verdigin icinBaşka bir şey yemeyeceksen olmaz bence
iyi yapmissin canim ama rutubet olan yer Sürekli olur
ergin kirbac diye bir Bey YouTube da, Cok kötü ya ama pes etmicem bugun 6 yarin 7 dk olsadatavsiye ederim ölüyorsun
Yemek yedim canim kaldi öyle, tsk ederim sorumu görüp cevap verdigin icin
Bence Bölgesel olarak uygulanabilir sıkılaşmada kesinlikle etkili olacağına eminim, zorlanmaya başlıyorsun yaparkenGerçekten zor gibi bu leslie den daha mi iyi sence
Aklıma bişey geldiGeliyorum gidiyorum bakınıyorum kimse yooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?