- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.101
Ben spor yapmak istiyorum şu an ama olmuyo kalkamiyorum uyumak istiyorum oda olmuyoGeliyorum gidiyorum bakınıyorum kimse yooookkkk
Bence 1.dönem notları geçerli olurİnşallah açılır ya bi kez daha uzatılır mı dönem komple mi kapatılır ? Kapatılırsa not sistemi nasıl olur ? Kafamda deli sorular
ErzurumludurAklıma bişey geldi
Bi tanıdık vardı anneanneme şöyle derdi , geliyrim gideyrim seni evde bulamayrim
Bu yıl bitti artıkBence 1.dönem notları geçerli olur
Hiç dışarı çıkmıyoruz malum ekmek almak dahil buna. Bu süreçte uzayacak gibi görünüyorhahhaa ayni benim esimde oyle diyor. Amma yattin amma uyuyosun diyo saka gibi
ara ara hepimizde iluyor bu durum canim. Gecici birsey . yarin sabah cok enerjik uyanacaksin ins.
Kikay gelsin canim.eksi maya biraz ugrastirici gibi nette baktinda biraz.biz 4 hafta once 20 kilo un almistik ve suan 7 kilosu anca kalmistir. Evde ekmek borek derken bitti bile.
Yok TrabzonluErzurumludur
Hareketsizlik canmafiyet olsun canim guzel
afiyet olsun canim guzel olmus
guzel canim ekmek azaliyor ins
afiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun canim. Senin bugunki artinin sebebi nohutmu acaba
masallah spora ben cesaret edemedim
gayet guzel canim afiyet olsun
boyle boyle kendimizi taniyacagiz ins canim.
Hislerin ne diyor bu virüs yıl sonuna biter miBu yıl bitti artık
Benim 6.hislerime güvenin
inş biterHislerin ne diyor bu virüs yıl sonuna biter mi
Şuanlık yok inş olmazdaKızlar etrafınızda tanıdığınız virüs kapmış kişiler var mı?
Aman olmasın. Benm geçen gittiğim acil doktorunda ve hemşiresinde çıkmış virüs, öğrendik muayene eden değilmiş. Çocuklarım için çok endişeliyiminş biterbizim burdada okulların açılacağına inanmıyorum, mezun olacak kişilere sınav için öncelik var
Şuanlık yok inş olmazda
Aynen yaAklıma bişey geldi
Bi tanıdık vardı anneanneme şöyle derdi , geliyrim gideyrim seni evde bulamayrim
Kalk kalk spor yap bacım yoksa halimiz hal değilBen spor yapmak istiyorum şu an ama olmuyo kalkamiyorum uyumak istiyorum oda olmuyo
Lgs de okul puanlarıyla da yerleştirme yapılıyor o beni düşündürüyor birazBence 1.dönem notları geçerli olur
İnşallah bir şey olmaz canım Allah büyüktürAman olmasın. Benm geçen gittiğim acil doktorunda ve hemşiresinde çıkmış virüs, öğrendik muayene eden değilmiş. Çocuklarım için çok endişeliyim
iyi yaptınız canım, artık havalarda ısınıyor bizde iki gündür balkondayızBiz de bugün balkonda yedik akşam yemeğini özlemişiz ya şemsiyeyi filan taktık ekşın olsun değişiklik olsun diye 🏖
Allah korusun canım, olumsuz düşünmeAman olmasın. Benm geçen gittiğim acil doktorunda ve hemşiresinde çıkmış virüs, öğrendik muayene eden değilmiş. Çocuklarım için çok endişeliyim
en uzun kac gun yaptin? gecen youtube da gordum 10 gun yapti kadin 6.5 kg verdiHayır canım bunun için yapmadım.
Bu bonus olarak geldi
Zaman olarak hatırlamıyorum canım ama 3-4 yıldır böyle.
Açlık oruçlarını 6-7 yıl önceye yapmaya başlamıştım.
gul bakalim son gulen iyi guler
ne guzel sen yiyemeden bitmis bilebenim oğlan sabah 5 simit almış gelmiş ben daha acıkmadım yemedim siz yiyin ben ağzıma sürmem daha dedim eşim ne var yaa ye bir tanesini diyordu, eşim 2 sini yedi şimdide oğlan kalan son çeyreği yiyor bitti gitti , yarına eksi rakam görmem lazımmmmm
bznim hedefimde 58:)benim hedefimde ramazan bayraminda 58 olmak:))Inşallah yaa ben 58 istiyorum yolum uzun. Yeni yila 58 le gireceğim insallah hedefim o yönde
internette cok goruyorum bu ara herkes evde yapiyo.bende heveslendim bi denemek istiyorum:)Sipariş verdiğimiz martkette tek ellilik kalmıştı
Dondurucuda ekmekte kalmadı azıcık yufka ekmek kaldı. Ekşi maya yapmaya çalışıyorum 6 gündür besliyorum bakalım
aaa kan guruba goredemi etkiyliyoKizlar ben bi ara süte takmıştım ya acaba kilo yapar mi diye meğer benim kan grubumla alakaliymiş. Süt sifir kan grubunun metabolizmasini düşürüyormuş. Yani yememem gerekenler arasinda azalmıştım zaten haftanin 3 günü içiyorum sadece. Böyle böyle baya azaltirim.
yok cok sukur.insallahda olmazKızlar etrafınızda tanıdığınız virüs kapmış kişiler var mı?
bugun disarda yediniz yaniBiz de bugün balkonda yedik akşam yemeğini özlemişiz ya şemsiyeyi filan taktık ekşın olsun değişiklik olsun diye 🏖
Değil vallaAynen ya
Kalk kalk spor yap bacım yoksa halimiz hal değil
Lgs de okul puanlarıyla da yerleştirme yapılıyor o beni düşündürüyor biraz
İnşallah bir şey olmaz canım Allah büyüktür
Devam et bence
İdeal kilona inene kadar sabret
Sonra yavaş yavaş kararında yersin istediklerini
yarın sıfırdan baslıyorum Insallah seviye yeBence acilen geri dönüş yap ekmekle devam edersen Cuma’ya artı geleceğine eminim listede olduğunu unutma kuzum yine ay sonunda sıkışacaksın ayrıca
cok guzel canım benim tebrik ederimcuma.64.9
pazartesi 64.5
fark 400
2 haftadir ayni kilodada donup dolasiyodum cok sukur vermeye basladim:))
71 den kurtul artık yada sen beni bekle beraber 6 lara gecelimGünaydın kizlarrr ❤❤
Kilo bildirimim
Cuma:71.1
Bugün:71.4
Fark:+0.3
Bugün detoksa başladım bakalım Cumaya ne gelecek.
dilek git gide uzaklaşıyorsunGünaydın kızlar ❤❤❤
Tartıldım 83
Dur demek lazım ama nasıl
azıcık dikkatle eksiye gecerson yHayırlı günler arkadaşlar.tartı üzdü
Cuma 64.9
Bugün 65.2
Fark :+200
Regl olamadım bahanesi olmaz ve yardımcımız u hafta kaçamak oldu inşallah cumaya toparlarım..35.gün olsam az fark eder
yarına eksiye gecerson benceCuma 102.3
Pazartesi 102.6
+700 idim cumartesi 400 ü giyiniş bakalım ne kadar gidecek Cuma'ya
tartıda kac cıktı ablatartildim cnm
Ben kendimden umudu kestim, sizde kesin
Ekimin masallahi var
tamamdır ablam dedıgını yapıcamMerve hic kalbini bozma seviyelere hic bozmamis gibi devam et cnm
oyy burnuma kokusu geldi sana bırakmamıslarbenim oğlan sabah 5 simit almış gelmiş ben daha acıkmadım yemedim siz yiyin ben ağzıma sürmem daha dedim eşim ne var yaa ye bir tanesini diyordu, eşim 2 sini yedi şimdide oğlan kalan son çeyreği yiyor bitti gitti , yarına eksi rakam görmem lazımmmmm
gayet iyiKilo bildirimim
Cuma 68.8
Pazartesi 68.6
Fark -200
eksi ile baslamıs sınaaaa bildirimimi yapmamışım ya ben
cuma: 64,1
bugün: 64
fark: -100
tek ogun yapmadan tekrar baslıcam yarın canımcanim ahmer apa yazisinda yazmis seviyelere baslamayanlar baslayip ramazandaki serbesr gunleri yapmadan 40 gunu tamamlasinlar demia. Hala istiyorsan vaktin var yani
benım kileri 3 buzdolabı da almaz herhaldeBurası sıcak memleket canım.
Salçandan turşuna kadar buzdolabında.
Bakliyatlar buzdolabında.
Bizde buzdolabı haricinde hiçbir yerde yiyecek şeyler saklanamaz, dışarda bıraktığın şeyden vazgeçmek zorundasın
80 den niye ızaklasamıyoruz bızBildirimim
Cuma 79.6
Bugün 80
Fark +0.4
Kesinlikle başla
yok canım cok SukurKızlar etrafınızda tanıdığınız virüs kapmış kişiler var mı?
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun dikkat edin ponımAman olmasın. Benm geçen gittiğim acil doktorunda ve hemşiresinde çıkmış virüs, öğrendik muayene eden değilmiş. Çocuklarım için çok endişeliyim
kıyamam ben ona pırasa falan mı versen pınar kalın olsun ama koparır falanIyi aksamlar kızlar benimde esim evde ya ne isimiz ne aşımız derdimiz biter artktadilat yapiyor bu ara duş seti cıkmışti yenisini taktı, bikac iş daha var tv duvara asilcak cocugn odasina raf almistm onlar yapilcak vs.
Cocuk hic uyumuyor ya şaka gbi dişten herhalde yatoriyorm 10dk gecmeden aglayarak uyaniyor bir de cok sismis eti kesin geliyor :)
Hosgeldin canıselam herkese ben de gurubunuza katılıp zayıflamak istiyorum.. 2 hafta deneme süresi mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?