Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç dışarı çıkmıyoruz malum ekmek almak dahil buna. Bu süreçte uzayacak gibi görünüyor

Hareketsizlik canm

inş biter bizim burdada okulların açılacağına inanmıyorum, mezun olacak kişilere sınav için öncelik var

Şuanlık yok inş olmazda
Aman olmasın. Benm geçen gittiğim acil doktorunda ve hemşiresinde çıkmış virüs, öğrendik muayene eden değilmiş. Çocuklarım için çok endişeliyim

Aklıma bişey geldi
Bi tanıdık vardı anneanneme şöyle derdi , geliyrim gideyrim seni evde bulamayrim
Aynen ya
Ben spor yapmak istiyorum şu an ama olmuyo kalkamiyorum uyumak istiyorum oda olmuyo
Kalk kalk spor yap bacım yoksa halimiz hal değil
Bence 1.dönem notları geçerli olur
Lgs de okul puanlarıyla da yerleştirme yapılıyor o beni düşündürüyor biraz
Aman olmasın. Benm geçen gittiğim acil doktorunda ve hemşiresinde çıkmış virüs, öğrendik muayene eden değilmiş. Çocuklarım için çok endişeliyim
İnşallah bir şey olmaz canım Allah büyüktür

Biz de bugün balkonda yedik akşam yemeğini özlemişiz ya şemsiyeyi filan taktık ekşın olsun değişiklik olsun diye 🏖
iyi yaptınız canım, artık havalarda ısınıyor bizde iki gündür balkondayız
Allah korusun canım, olumsuz düşünme

Hayır canım bunun için yapmadım.
Bu bonus olarak geldi
Zaman olarak hatırlamıyorum canım ama 3-4 yıldır böyle.
Açlık oruçlarını 6-7 yıl önceye yapmaya başlamıştım.
en uzun kac gun yaptin? gecen youtube da gordum 10 gun yapti kadin 6.5 kg verdi
Beeennnnn

rakibiz balımm zaten

sağol kuzum

cumaya daha çooooook var

göreceğiz bakalım cumaya kim kimi geçiyor

sadece gülüyorum I Ilyusa
gul bakalim son gulen iyi guler
ne guzel sen yiyemeden bitmis bile
Inşallah yaa ben 58 istiyorum yolum uzun. Yeni yila 58 le gireceğim insallah hedefim o yönde
bznim hedefimde 58:)benim hedefimde ramazan bayraminda 58 olmak:))
Sipariş verdiğimiz martkette tek ellilik kalmıştı
Dondurucuda ekmekte kalmadı azıcık yufka ekmek kaldı. Ekşi maya yapmaya çalışıyorum 6 gündür besliyorum bakalım
internette cok goruyorum bu ara herkes evde yapiyo.bende heveslendim bi denemek istiyorum:)
aaa kan guruba goredemi etkiyliyo bende bi arastirayim bana ne iyi gelip.gelmedigini:)
Kızlar etrafınızda tanıdığınız virüs kapmış kişiler var mı?
yok cok sukur.insallahda olmaz
Biz de bugün balkonda yedik akşam yemeğini özlemişiz ya şemsiyeyi filan taktık ekşın olsun değişiklik olsun diye 🏖
bugun disarda yediniz yani

Iyi aksamlar kızlar benimde esim evde ya ne isimiz ne aşımız derdimiz biter artk tadilat yapiyor bu ara duş seti cıkmışti yenisini taktı, bikac iş daha var tv duvara asilcak cocugn odasina raf almistm onlar yapilcak vs.
Cocuk hic uyumuyor ya şaka gbi dişten herhalde yatoriyorm 10dk gecmeden aglayarak uyaniyor bir de cok sismis eti kesin geliyor :)

Aynen ya

Kalk kalk spor yap bacım yoksa halimiz hal değil

Lgs de okul puanlarıyla da yerleştirme yapılıyor o beni düşündürüyor biraz

İnşallah bir şey olmaz canım Allah büyüktür
Değil valla sporu gündüz yapmayinca olmuyo yaa sabah uyandığım andan itibaren spor yapicam diyorum bir bakıyorum gün bitmiş yarin sabah yapicam kesinnn

Devam et bence
İdeal kilona inene kadar sabret
Sonra yavaş yavaş kararında yersin istediklerini
Bence acilen geri dönüş yap ekmekle devam edersen Cuma’ya artı geleceğine eminim listede olduğunu unutma kuzum yine ay sonunda sıkışacaksın ayrıca
yarın sıfırdan baslıyorum Insallah seviye ye
cuma.64.9
pazartesi 64.5
fark 400
2 haftadir ayni kilodada donup dolasiyodum cok sukur vermeye basladim:))
cok guzel canım benim tebrik ederim
Günaydın kizlarrr ❤❤
Kilo bildirimim
Cuma:71.1
Bugün:71.4
Fark:+0.3
Bugün detoksa başladım bakalım Cumaya ne gelecek.
71 den kurtul artık yada sen beni bekle beraber 6 lara gecelim
Günaydın kızlar ❤❤❤
Tartıldım 83
Dur demek lazım ama nasıl
dilek git gide uzaklaşıyorsun
Hayırlı günler arkadaşlar.tartı üzdü
Cuma 64.9
Bugün 65.2
Fark :+200
Regl olamadım bahanesi olmaz ve yardımcımız u hafta kaçamak oldu inşallah cumaya toparlarım..35.gün olsam az fark eder
azıcık dikkatle eksiye gecerson y
Cuma 102.3
Pazartesi 102.6
+700 idim cumartesi 400 ü giyiniş bakalım ne kadar gidecek Cuma'ya
yarına eksiye gecerson bence
tartildim cnm
Ben kendimden umudu kestim, sizde kesin

Ekimin masallahi var
tartıda kac cıktı abla
Merve hic kalbini bozma seviyelere hic bozmamis gibi devam et cnm
tamamdır ablam dedıgını yapıcam
oyy burnuma kokusu geldi sana bırakmamıslar
Kilo bildirimim
Cuma 68.8
Pazartesi 68.6
Fark -200
gayet iyi
aaaa bildirimimi yapmamışım ya ben

cuma: 64,1
bugün: 64
fark: -100
eksi ile baslamıs sın
canim ahmer apa yazisinda yazmis seviyelere baslamayanlar baslayip ramazandaki serbesr gunleri yapmadan 40 gunu tamamlasinlar demia. Hala istiyorsan vaktin var yani
tek ogun yapmadan tekrar baslıcam yarın canım
benım kileri 3 buzdolabı da almaz herhalde
Bildirimim
Cuma 79.6
Bugün 80
Fark +0.4
80 den niye ızaklasamıyoruz bız
Kesinlikle başla
yarın inşallah
Kızlar etrafınızda tanıdığınız virüs kapmış kişiler var mı?
yok canım cok Sukur
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun dikkat edin ponım
kıyamam ben ona pırasa falan mı versen pınar kalın olsun ama koparır falan
selam herkese ben de gurubunuza katılıp zayıflamak istiyorum.. 2 hafta deneme süresi mi var ?
Hosgeldin canı Handandandan ile gorusmelisin

İyi geceler kızlar bugun genel olarak cok halsizim nedense berbat bir beslenmem oldu bugun yarın niyetli olucam Insallah
Pazar gunu esim market ve pazara gıtmıstı 1 gun aldıklarını balkonda beklettım bugun onları yerlestırmekle gectı vaktimın cogu yıka kurula yerlestır derken az daha devam etseydim kafayı sıyıracaktım sanırım Rabbım su belayı bir an once def etse keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…