Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy ne guzel ya senin az kalmış insallah hedefini tutturursunn. Var canim seviyecilerin bahsettiği Ahmet Apa da bence onu dikkate aliyor.

Hiç dışarı çıkmıyoruz malum ekmek almak dahil buna. Bu süreçte uzayacak gibi görünüyor
evet canim evde yapmak en mantiklisi bencede bu zamanda. Benim esim ekmekci yemese iyi ama seviyor ekmeksiz sofrasi yok. Cocuklarda evde yapilani bi baska seviyor derken yeniyor yani. Bitirirsin bence o 50 kiloyu eksimeden
Kızlar etrafınızda tanıdığınız virüs kapmış kişiler var mı?
sukur yok canim. Seninde yoktur ins.
Aman olmasın. Benm geçen gittiğim acil doktorunda ve hemşiresinde çıkmış virüs, öğrendik muayene eden değilmiş. Çocuklarım için çok endişeliyim
icini ferah tut olmaz ins bisey canim.
selam herkese ben de gurubunuza katılıp zayıflamak istiyorum.. 2 hafta deneme süresi mi var ?
meehabalar sabah takim kaptanimiz cevap verir canim. Ona gore evet 2 hafta deneme suresi oluyor.
cok sevindim tekrar baslamana canim.
Amin ins canim. Bu virus bitsede hepimiz degisik bir pisikolijide olacagiz bir surede zaten. Rabbim yardimcimiz olsun

6 nisan
11.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir

17.00
1 sb kefir
Yeşil elma
Bir avuç fındık

20.00
5 yk menemen
1 kepçe çorba
Salata
2 litre su
guzel olmis canim afiyet olsun
menu kalabalik ama guzel canim
sadece nohutlu cirbadan 1 kepce icseymissin geeisi guzel bence canim
6 nisan pazartesi
11.30
kiymali yumurtali ispanak yarim tabak
5 zeytin
15 badem
yesillik

15.00
turkkahvesi 1ck hindistanceviz yagi icine

18.300
1 tabak etli pirasa
1 kase yogurt

su 2.5lt olmustur
50 dk yuruyus 150 puan @Tekrar dene
Gayet guzel canin afiyet olsun

Göreceğiz bakalım kim gülecek

Günaydın herkese
Günaydın canım
Ben orucum bugün
Günaydın Kızlar

guzel olmis canim afiyet olsun
menu kalabalik ama guzel canim
sadece nohutlu cirbadan 1 kepce icseymissin geeisi guzel bence canim

Gayet guzel canin afiyet olsun
Bencede cok oldu

selam herkese ben de gurubunuza katılıp zayıflamak istiyorum.. 2 hafta deneme süresi mi var ?
Selamlar,
Yeni üyelerin en az iki hafta deneme süresi var.
Disiplinli, azimli olurum diyorsan ilk sayfada takım kurallarımız var, kabul ediyorsan takım kurallarımızı yine orada "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım.

Yaklaşık 7 haftada 6.5 kilo vermişim 7 olsaymış iyiymiş arttirmaya çalışayım şimdilik yaklaşık olarak haftada 1 kilo onu arttirmaya çalışayım. Bu msj imida favorilere kaydedeyim de dursun.
Sözümüzü dinleyip kuru meyveler ve sütten vazgeçseydin 6.5 değil 9.5 yine olurdu.
Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin

Sözümüzü dinleyip kuru meyveler ve sütten vazgeçseydin 6.5 değil 9.5 yine olurdu.
Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin
Yaa demesi kolay Gelde k.çekirdeğinden vazgeç hadi ya ama iyi değil mi gerçekten. Haftada 1 kilo emziren anne için iyi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…