- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.141
bence cok iyi gidiyosun .hem sutun azalmadan hemde rejim.yapmak kolay degilYaa demesi kolayGelde k.çekirdeğinden vazgeç hadi ya ama iyi değil mi gerçekten. Haftada 1 kilo emziren anne için iyi ama
Çok fenasın ElaYaa demesi kolayGelde k.çekirdeğinden vazgeç hadi ya ama iyi değil mi gerçekten. Haftada 1 kilo emziren anne için iyi ama
Demiii bencedee sağol canımbence cok iyi gidiyosun .hem sutun azalmadan hemde rejim.yapmak kolay degil
Çok fenasın Ela
Korktum ben senden
Kız benim kabak çekirdeği ve protein ve yağ içeriyor.
Senin kuru meyveler karbonhidrat ve şeker deposu...
Emzirdiğin için helede bebeğin küçük olduğu için metabolizman hepimizinkinden daha hızlı.
O nedenle biraz daha hızlı versen güzel olurdu.
Günaydın canım Allah kabul etsin 48 saat mi yapacaksın orucu ?Günaydın canım
Ben orucum bugün
Süpersin elaa maşallah çok güzel ilerliyorsun ama Niran’a da katılıyorum emzirdiğin için metabolizman daha hızlı hiç spor yapmasan bile 1 saat spor yapmış gibisin 1-0 öndesin bizdenYaklaşık 7 haftada 6.5 kilo vermişim 7 olsaymış iyiymişarttirmaya çalışayım şimdilik yaklaşık olarak haftada 1 kilo onu arttirmaya çalışayım. Bu msj imida favorilere kaydedeyim de dursun.
Günaydın canım Allah kabul etsinGunaydin kızlarhala cok uykum var ufaklık uyandı sagolsun niyetliyim bugun
Birde kabak çekirdeğini kavrulmamış mi yiyon. Oyleyse evet faydali ama 3 fincan da çok gibi.Çok fenasın Ela
Korktum ben senden
Kız benim kabak çekirdeği ve protein ve yağ içeriyor.
Senin kuru meyveler karbonhidrat ve şeker deposu...
Emzirdiğin için helede bebeğin küçük olduğu için metabolizman hepimizinkinden daha hızlı.
O nedenle biraz daha hızlı versen güzel olurdu.
Günaydın canımGünaydın Kızlar sabah rutinlerimizi tamamladık gelebildim şükür
Tuzsuz az kavrulmuş.Birde kabak çekirdeğini kavrulmamış mi yiyon. Oyleyse evet faydali ama 3 fincan da çok gibi.
Beraat kandili diye oruca niyet ettim canımGünaydın canım Allah kabul etsin 48 saat mi yapacaksın orucu ?
Günaydın kizlarrrBugün tartı beni Cook mutlu etti Cumaya kadar tartilmiycam daha bana da supriz olsun
10 güne niyet edip 5.gün eşimin ısrarı ile bırakmıştım canım.en uzun kac gun yaptin? gecen youtube da gordum 10 gun yapti kadin 6.5 kg verdi
Kesinlikle çook haklisin canım. Bu hafta daha dikkatliyim, ins devamını da getiririm. Şu an hayat durmuş olabilir ama önümüz yaz. Kilo alıp da yine yazlık kıyafetlerle sorun yaşamak istemiyorum.Canım bir an evvel acil eylem planı yap kendine...
Yukarı çıkışın sonu yok biliyorsun.
Ohh ya ne güzel yardimcilarin var. Ben bir yeri düzenlemeye başlayınca herkes eşim de kardeşim de uzak kaliyo gereksiz bir iş buluyorlar kendilerineBir vestiyer bitti bile canım
Ben dolap baza dökünce kızlar başıma üşüşürler.
Birlikte yaparız genelde, yine geldiler sağolsunlar.
Büyük bir kısmını kitaplık olarak kullanıyorduk zaten, orası düzenliydi, gerisinide birlikte yapınca bitti şükürler olsun
Aynen kuzum yaa bı kere yapsak da bi 6 ay falan götürse en azından.Oh misss olmus canim .hep boylee temiz kalsa keske
Havalandirdim biraz bekledim ama oranın sonu belli yine hüsran olacak.Eline sağlık canım
Hemen yerleştirmeseydin keşke, biraz havalansa iyi olurdu.
Mutfağın penceresini sürekli yada yemek yaparken açık tutarsan daha az rutubet olur.
Ablacım sorma küfle basım dertte. Bir önceki evimizden rutubet yüzünden taşındık. Bu evi tutarken özellikle sordum rutubet yok di mi bizim için çok önemli dedim. Yok dedi ev sahibi. Görünürde de hicbisey yoktu. Öyle tuttuk ama yine denk geldik işte.nemden küf atıyor değil mi .
dolaplara çok şey koymaya korkar insan , nemli evin derdini bilirim 2 sene her şeyim küf atmıştı allah kolaylık versin ,
yeşil çayın afiyet şifa olsunnnn
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım açılmaz daha okullar.Bu yıl bitti artık
Benim 6.hislerime güvenin
Kuzum lgs de okul puanı dikkate alınmıyor yerleştirmelerde.Aynen ya
Kalk kalk spor yap bacım yoksa halimiz hal değil
Lgs de okul puanlarıyla da yerleştirme yapılıyor o beni düşündürüyor biraz
İnşallah bir şey olmaz canım Allah büyüktür
Yaaa ben seni beklemiyim Merve bi an önce şu yedilerden uzaklasayim artıkyarın sıfırdan baslıyorum Insallah seviye ye
cok guzel canım benim tebrik ederim
71 den kurtul artık yada sen beni bekle beraber 6 lara gecelim
dilek git gide uzaklaşıyorsun
azıcık dikkatle eksiye gecerson y
yarına eksiye gecerson bence
tartıda kac cıktı abla
tamamdır ablam dedıgını yapıcam
oyy burnuma kokusu geldi sana bırakmamıslar
gayet iyi
eksi ile baslamıs sın
tek ogun yapmadan tekrar baslıcam yarın canım
benım kileri 3 buzdolabı da almaz herhalde
80 den niye ızaklasamıyoruz bız
yarın inşallah
yok canım cok Sukur
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun dikkat edin ponım
kıyamam ben ona pırasa falan mı versen pınar kalın olsun ama koparır falan
Hosgeldin canıHandandandan ile gorusmelisin
Bende artık markete gitmemek için direniyorum. Haftada bir çıkıyoruz. Çok zor eve getirilenlerin temizliği. Aldığımız herşeyi sabunlu suyla yıkayıp kurulayın öyle yerleştiriyoruz biz. Meyve sebzeyi de karbonatlı suda birkaç saat bekletip öyle kaldırıyorum.İyi geceler kızlar bugun genel olarak cok halsizim nedense berbat bir beslenmem oldu bugun yarın niyetli olucam Insallah
Pazar gunu esim market ve pazara gıtmıstı 1 gun aldıklarını balkonda beklettım bugun onları yerlestırmekle gectı vaktimın cogu yıka kurula yerlestır derken az daha devam etseydim kafayı sıyıracaktım sanırım Rabbım su belayı bir an once def etse keske
Vaaay çok iyiymiş canımYaklaşık 7 haftada 6.5 kilo vermişim 7 olsaymış iyiymişarttirmaya çalışayım şimdilik yaklaşık olarak haftada 1 kilo onu arttirmaya çalışayım. Bu msj imida favorilere kaydedeyim de dursun.
Bence Cook iyi, ama şu an kilonun da avantajı var. Yüksek kilolarda daha fazla gidiyor ama kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor.Yaa demesi kolayGelde k.çekirdeğinden vazgeç hadi ya ama iyi değil mi gerçekten. Haftada 1 kilo emziren anne için iyi ama
Yoook veremem sana koltuğumu. Ama sen ne yapar yapar yetisirsin
Vermiyor musun bana 7 numaralı koltuğu
Afiyet olsun bende çok seviyorum. Yeminli olmasam günde 2 kase yiyebilirimTuzsuz az kavrulmuş.
Aslında hiç gerek yok ama gözüm doymuyor ondan yiyorum o kadar
Ne yeminiAfiyet olsun bende çok seviyorum. Yeminli olmasam günde 2 kase yiyebilirim
Kız değil değil cidden öyle değil benimki emzirirken gitmiyo kız kardeşim de sizin gibi düşünüyor du. Onunla aynı diyeti yaptik o 63 kiloydu benden daha fazla verince inandi oda.Günaydın canım Allah kabul etsin 48 saat mi yapacaksın orucu ?
Süpersin elaa maşallah çok güzel ilerliyorsun ama Niran’a da katılıyorum emzirdiğin için metabolizman daha hızlı hiç spor yapmasan bile 1 saat spor yapmış gibisin 1-0 öndesin bizden
Günaydın canım Allah kabul etsin
Bakalım CumayaYoook veremem sana koltuğumu. Ama sen ne yapar yapar yetisirsin
Benim acilen daha yukarıdaki koltuklara geçmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?