Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa demesi kolay Gelde k.çekirdeğinden vazgeç hadi ya ama iyi değil mi gerçekten. Haftada 1 kilo emziren anne için iyi ama
Çok fenasın Ela
Korktum ben senden
Kız benim kabak çekirdeği ve protein ve yağ içeriyor.
Senin kuru meyveler karbonhidrat ve şeker deposu...
Emzirdiğin için helede bebeğin küçük olduğu için metabolizman hepimizinkinden daha hızlı.
O nedenle biraz daha hızlı versen güzel olurdu.

bence cok iyi gidiyosun .hem sutun azalmadan hemde rejim.yapmak kolay degil
Demiii bencedee sağol canım ( bana ne bunu duymak istiyorum ) bebeğim çok küçüktu başladığımda 2.5 aylikti şu an 4 aylık ve riske atamam. Sütüm azalmadan vermeliyim. Acelem de yok zaten hedefim yılsonu. Haftada 1 vermeye devam edersem iyi olur. yada söyle 1.2 falan olsa daha da iyi olur.

Ya kayisi yiyorum 2 tane 1 tanede hurma ve bunlarin ekstra faydalari oluyor. 2 kayisi 100 kal. Olsa inan etkisi 300 kal.oluyo. çok ciddiyim benim kilo kesinlikle emzirmeyle gitmiyor. Emzirmenin en ufak faydasi yok bana. Oğlumda da boyleydi bunda da böyle. Neden böyle onuda bilmiyorum. Hamursuz tatlisiz şekersiz sporla zar zor 1 kilo gidiyo

Günaydın canım
Ben orucum bugün
Günaydın canım Allah kabul etsin 48 saat mi yapacaksın orucu ?
Yaklaşık 7 haftada 6.5 kilo vermişim 7 olsaymış iyiymiş arttirmaya çalışayım şimdilik yaklaşık olarak haftada 1 kilo onu arttirmaya çalışayım. Bu msj imida favorilere kaydedeyim de dursun.
Süpersin elaa maşallah çok güzel ilerliyorsun ama Niran’a da katılıyorum emzirdiğin için metabolizman daha hızlı hiç spor yapmasan bile 1 saat spor yapmış gibisin 1-0 öndesin bizden
Gunaydin kızlar hala cok uykum var ufaklık uyandı sagolsun niyetliyim bugun
Günaydın canım Allah kabul etsin

Birde kabak çekirdeğini kavrulmamış mi yiyon. Oyleyse evet faydali ama 3 fincan da çok gibi.
Günaydın Kızlar sabah rutinlerimizi tamamladık gelebildim şükür
Günaydın canım

Günaydın canım Allah kabul etsin 48 saat mi yapacaksın orucu ?
Beraat kandili diye oruca niyet ettim canım
Akşam limonlu su ile iftar yapacağım.
48 saat oluyor.
Aslında yarın sabahı bekleyebilsem süper olur ama sütüm kesilir diye korkuyorum.

Canım bir an evvel acil eylem planı yap kendine...
Yukarı çıkışın sonu yok biliyorsun.
Kesinlikle çook haklisin canım. Bu hafta daha dikkatliyim, ins devamını da getiririm. Şu an hayat durmuş olabilir ama önümüz yaz. Kilo alıp da yine yazlık kıyafetlerle sorun yaşamak istemiyorum.
Ohh ya ne güzel yardimcilarin var. Ben bir yeri düzenlemeye başlayınca herkes eşim de kardeşim de uzak kaliyo gereksiz bir iş buluyorlar kendilerine
Oh misss olmus canim .hep boylee temiz kalsa keske
Aynen kuzum yaa bı kere yapsak da bi 6 ay falan götürse en azından.
Eline sağlık canım
Hemen yerleştirmeseydin keşke, biraz havalansa iyi olurdu.
Mutfağın penceresini sürekli yada yemek yaparken açık tutarsan daha az rutubet olur.
Havalandirdim biraz bekledim ama oranın sonu belli yine hüsran olacak.
Mutfak pencerem hep açık ama nasıl bir rutubet anlamadım yine de çok oluyor.
nemden küf atıyor değil mi .
dolaplara çok şey koymaya korkar insan , nemli evin derdini bilirim 2 sene her şeyim küf atmıştı allah kolaylık versin ,
yeşil çayın afiyet şifa olsunnnn
Ablacım sorma küfle basım dertte. Bir önceki evimizden rutubet yüzünden taşındık. Bu evi tutarken özellikle sordum rutubet yok di mi bizim için çok önemli dedim. Yok dedi ev sahibi. Görünürde de hicbisey yoktu. Öyle tuttuk ama yine denk geldik işte.
Dün gece uyumadan eşim yatak odasının arkada kalan duvarını gördü orası da fena küf olmuş. Aldı eline bezi silmeye başladı.Kac saat onun havalanıp kokunun gitmesini bekledik. Evimizin şekli, kullanışlılığı, görünüşü çok güzel, seviyorum evimi ama temizliği çok zor.
Bu yıl bitti artık
Benim 6.hislerime güvenin
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım açılmaz daha okullar.
Aynen ya

Kalk kalk spor yap bacım yoksa halimiz hal değil

Lgs de okul puanlarıyla da yerleştirme yapılıyor o beni düşündürüyor biraz

İnşallah bir şey olmaz canım Allah büyüktür
Kuzum lgs de okul puanı dikkate alınmıyor yerleştirmelerde.
Evine yakın okullara sınavsız girişte okul puanına bakılıyor onu kasttetin muhtemelen şimdi anladım. Birinci dönem notlarını dikkate alırlar herhalde.
Yaaa ben seni beklemiyim Merve bi an önce şu yedilerden uzaklasayim artık
Bende artık markete gitmemek için direniyorum. Haftada bir çıkıyoruz. Çok zor eve getirilenlerin temizliği. Aldığımız herşeyi sabunlu suyla yıkayıp kurulayın öyle yerleştiriyoruz biz. Meyve sebzeyi de karbonatlı suda birkaç saat bekletip öyle kaldırıyorum.
Yaklaşık 7 haftada 6.5 kilo vermişim 7 olsaymış iyiymiş arttirmaya çalışayım şimdilik yaklaşık olarak haftada 1 kilo onu arttirmaya çalışayım. Bu msj imida favorilere kaydedeyim de dursun.
Vaaay çok iyiymiş canım
Yaa demesi kolay Gelde k.çekirdeğinden vazgeç hadi ya ama iyi değil mi gerçekten. Haftada 1 kilo emziren anne için iyi ama
Bence Cook iyi, ama şu an kilonun da avantajı var. Yüksek kilolarda daha fazla gidiyor ama kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor.

GastrikAsit
Canım yatak odanızda küf varsa asla yatmayın orda, hatta yerinizde olsam ev değiştiririm.
Küf alerjik astım sebebi, geri dönüşü de yok.
Benim alerjik astım sebebim de küf maalesef.
Ev sahibi evimde küf var demez canım, cephe olarak güney-doğu yada güney-batı tutun evinizi bir dahaki sefere.

Kız değil değil cidden öyle değil benimki emzirirken gitmiyo kız kardeşim de sizin gibi düşünüyor du. Onunla aynı diyeti yaptik o 63 kiloydu benden daha fazla verince inandi oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…