Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız değil değil cidden öyle değil benimki emzirirken gitmiyo kız kardeşim de sizin gibi düşünüyor du. Onunla aynı diyeti yaptik o 63 kiloydu benden daha fazla verince inandi oda.
Olabilir canım
Sen kendini daha iyi bilirsin

insallah öyle olmaz veririm hep böyle.
Siz niyet ediyorsunuz ben yemin şeker tatli hamurişi yemeyeceğim ve çekirdek sadece 1 avuç ve süt haftada 3 gün vs vs tarzinda bir listem var her 15 gun de bir ona yemin edeceğim.

10 güne niyet edip 5.gün eşimin ısrarı ile bırakmıştım canım.
O zamanlar kilo sıkıntım yoktu, hiç dikkat etmedim ne kadar gittiğine
5 gun bile cok iyi canim yaaa. Niyet edince allah sabrini veriyordur ama yinede cesaret isi

amin inşallah ama sürer baya
Ahh Dream00 gelmiş. Kiz dünkü spor neydi öyle Allah immm 5 dk yapabildim ama bacaklar pert
Benimde öyle ama çok iyi dimi

Beraat kandili diye oruca niyet ettim canım
Akşam limonlu su ile iftar yapacağım.
48 saat oluyor.
Aslında yarın sabahı bekleyebilsem süper olur ama sütüm kesilir diye korkuyorum.
Çok zorlama istersen canım bence bu akşam iftarını yap emziriyorsun ayrıca

huban1234 annen ve baban taburcu oldular mı canım
Maalesef abla annemin ciğerleri baya hırpalanmış dün tomografi çekmiştiler sonuçlarına göre bikaç gün sonra çıkıcak
Babamdan sürekli kan alıp birşeyler yapıyolar ama hiçbirşey demiyorlar dün taburcu olucaktı ama hala tetkik yapıyorlar

İyiye gitmeleri bile cok guzel canim. İns cigerleri tedavi edilir anneciginin. Babanida taburcu etmemeleri caninizi sikiyor olabilir ama her tetkinin yapilip cikmasi daha iyi bence. Rabbim safi ismiyle sifa versin canim

Allah her ikisininde şifasını versin inşallah canım

Çok zorlama istersen canım bence bu akşam iftarını yap emziriyorsun ayrıca
Açlık oruçlarından sonra hemen beslenmeye geçilemiyor canım.
Önce sıvı, 4-5 saat sonra tuzsuz salata, 4-5 saat sonra tuzsuz sebze yemeği.
Direk beslenmeye geçince bağırsaklar kitlenebiliyor, çok tehlikeli.
Mecburen sadece limon suyu, belki yanına greyfurt suyu da eklerim

Seviye 1 e zeval gelmesin kaptanim greyfurt suyuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…