- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.161
Bitmez...Hislerin ne diyor bu virüs yıl sonuna biter mi
Olabilir canımKız değil değil cidden öyle değil benimki emzirirken gitmiyo kız kardeşim de sizin gibi düşünüyor du. Onunla aynı diyeti yaptik o 63 kiloydu benden daha fazla verince inandi oda.
insallah öyle olmaz veririm hep böyle.Kesinlikle çook haklisin canım. Bu hafta daha dikkatliyim, ins devamını da getiririm. Şu an hayat durmuş olabilir ama önümüz yaz. Kilo alıp da yine yazlık kıyafetlerle sorun yaşamak istemiyorum.
Ohh ya ne güzel yardimcilarin var. Ben bir yeri düzenlemeye başlayınca herkes eşim de kardeşim de uzak kaliyo gereksiz bir iş buluyorlar kendilerine
Aynen kuzum yaa bı kere yapsak da bi 6 ay falan götürse en azından.
Havalandirdim biraz bekledim ama oranın sonu belli yine hüsran olacak.
Mutfak pencerem hep açık ama nasıl bir rutubet anlamadım yine de çok oluyor.
Ablacım sorma küfle basım dertte. Bir önceki evimizden rutubet yüzünden taşındık. Bu evi tutarken özellikle sordum rutubet yok di mi bizim için çok önemli dedim. Yok dedi ev sahibi. Görünürde de hicbisey yoktu. Öyle tuttuk ama yine denk geldik işte.
Dün gece uyumadan eşim yatak odasının arkada kalan duvarını gördü orası da fena küf olmuş. Aldı eline bezi silmeye başladı.Kac saat onun havalanıp kokunun gitmesini bekledik. Evimizin şekli, kullanışlılığı, görünüşü çok güzel, seviyorum evimi ama temizliği çok zor.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım açılmaz daha okullar.
Kuzum lgs de okul puanı dikkate alınmıyor yerleştirmelerde.
Evine yakın okullara sınavsız girişte okul puanına bakılıyor onu kasttetin muhtemelen şimdi anladım. Birinci dönem notlarını dikkate alırlar herhalde.
Yaaa ben seni beklemiyim Merve bi an önce şu yedilerden uzaklasayim artık
Bende artık markete gitmemek için direniyorum. Haftada bir çıkıyoruz. Çok zor eve getirilenlerin temizliği. Aldığımız herşeyi sabunlu suyla yıkayıp kurulayın öyle yerleştiriyoruz biz. Meyve sebzeyi de karbonatlı suda birkaç saat bekletip öyle kaldırıyorum.
Vaaay çok iyiymiş canım
Bence Cook iyi, ama şu an kilonun da avantajı var. Yüksek kilolarda daha fazla gidiyor ama kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor.
Siz niyet ediyorsunuz ben yeminNe yemini
Hangisi canim ben kacirmisim benim icin paylasirmisin bi
5 gun bile cok iyi canim yaaa. Niyet edince allah sabrini veriyordur ama yinede cesaret isi10 güne niyet edip 5.gün eşimin ısrarı ile bırakmıştım canım.
O zamanlar kilo sıkıntım yoktu, hiç dikkat etmedim ne kadar gittiğine
amin inşallah ama sürer bayaİyi geceler kızlar bugun genel olarak cok halsizim nedense berbat bir beslenmem oldu bugun yarın niyetli olucam Insallah
Pazar gunu esim market ve pazara gıtmıstı 1 gun aldıklarını balkonda beklettım bugun onları yerlestırmekle gectı vaktimın cogu yıka kurula yerlestır derken az daha devam etseydim kafayı sıyıracaktım sanırım Rabbım su belayı bir an once def etse keske
Benimde öyle ama çok iyi dimi
Ayy simdi daha cok nerak ettim neymiski bu sporamin inşallah ama sürer baya
Benimde öyle ama çok iyi dimi
Ergin kırbac diye bir bey YouTube da canım egzersiz yaptırıyor ama bayılıyormusun ölüyormusun belli değilHangisi canim ben kacirmisim benim icin paylasirmisin bi
Çok zorlama istersen canım bence bu akşam iftarını yap emziriyorsun ayrıcaBeraat kandili diye oruca niyet ettim canım
Akşam limonlu su ile iftar yapacağım.
48 saat oluyor.
Aslında yarın sabahı bekleyebilsem süper olur ama sütüm kesilir diye korkuyorum.
Hemen bakiyirumErgin kırbac diye bir bey YouTube da canım egzersiz yaptırıyor ama bayılıyormusun ölüyormusun belli değil
Gunaydin canimHerkese günaydın burda hava yine mis gibi
Herkesin Beraat kandili mübarek olsun, bol bol duayla geçsin inşallah
Maalesef abla annemin ciğerleri baya hırpalanmış dün tomografi çekmiştiler sonuçlarına göre bikaç gün sonra çıkıcakhuban1234 annen ve baban taburcu oldular mı canım
İyiye gitmeleri bile cok guzel canim. İns cigerleri tedavi edilir anneciginin. Babanida taburcu etmemeleri caninizi sikiyor olabilir ama her tetkinin yapilip cikmasi daha iyi bence. Rabbim safi ismiyle sifa versin canimMaalesef abla annemin ciğerleri baya hırpalanmış dün tomografi çekmiştiler sonuçlarına göre bikaç gün sonra çıkıcak
Babamdan sürekli kan alıp birşeyler yapıyolar ama hiçbirşey demiyorlar dün taburcu olucaktı ama hala tetkik yapıyorlar
Allah her ikisininde şifasını versin inşallah canımMaalesef abla annemin ciğerleri baya hırpalanmış dün tomografi çekmiştiler sonuçlarına göre bikaç gün sonra çıkıcak
Babamdan sürekli kan alıp birşeyler yapıyolar ama hiçbirşey demiyorlar dün taburcu olucaktı ama hala tetkik yapıyorlar
Hangisi yapıyorsun canımErgin kırbac diye bir bey YouTube da canım egzersiz yaptırıyor ama bayılıyormusun ölüyormusun belli değil
Açlık oruçlarından sonra hemen beslenmeye geçilemiyor canım.Çok zorlama istersen canım bence bu akşam iftarını yap emziriyorsun ayrıca
Seviye 1 e zeval gelmesin kaptanim greyfurt suyuylaAçlık oruçlarından sonra hemen beslenmeye geçilemiyor canım.
Önce sıvı, 4-5 saat sonra tuzsuz salata, 4-5 saat sonra tuzsuz sebze yemeği.
Direk beslenmeye geçince bağırsaklar kitlenebiliyor, çok tehlikeli.
Mecburen sadece limon suyu, belki yanına greyfurt suyu da eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?