- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.181
Ev degistiricez canım İnşallah tabi ne zaman olur bilemiyorum. Ama sıkıldık artık taşınmaktan. Yatak odasını her gün havalandiriyorum. Gece de kapıyı tamamen kapatmiyoruz havasız kalmamak için.GastrikAsit
Canım yatak odanızda küf varsa asla yatmayın orda, hatta yerinizde olsam ev değiştiririm.
Küf alerjik astım sebebi, geri dönüşü de yok.
Benim alerjik astım sebebim de küf maalesef.
Ev sahibi evimde küf var demez canım, cephe olarak güney-doğu yada güney-batı tutun evinizi bir dahaki sefere.
Kuzum senin de kandilin mübarek olsunHerkese günaydın burda hava yine mis gibi
Herkesin Beraat kandili mübarek olsun, bol bol duayla geçsin inşallah
Canım Allah annecigine de babana da şifa versin tez zamanda. Tetkik yapmaları iyi aslında. Herseyine bakılıp tam emin olunca çıkaracaklar demek ki.Maalesef abla annemin ciğerleri baya hırpalanmış dün tomografi çekmiştiler sonuçlarına göre bikaç gün sonra çıkıcak
Babamdan sürekli kan alıp birşeyler yapıyolar ama hiçbirşey demiyorlar dün taburcu olucaktı ama hala tetkik yapıyorlar
Baktim simdi ben kaydetmisim bunu zaten ama yapmamistim yarin yapiyim ins baya harekeetli ve zorlyici duruyorErgin kırbac diye bir bey YouTube da canım egzersiz yaptırıyor ama bayılıyormusun ölüyormusun belli değil
Anladım canım yani akşamı baya bi geç kapatacağın için ertesi gün sabaha bırakmak istiyorsun greyfurt değil de maydanoz salatalık suyu mu yapsanAçlık oruçlarından sonra hemen beslenmeye geçilemiyor canım.
Önce sıvı, 4-5 saat sonra tuzsuz salata, 4-5 saat sonra tuzsuz sebze yemeği.
Direk beslenmeye geçince bağırsaklar kitlenebiliyor, çok tehlikeli.
Mecburen sadece limon suyu, belki yanına greyfurt suyu da eklerim
geç kaldimHangisi canim ben kacirmisim benim icin paylasirmisin bi
cok iyi ondan sonra biraz leslie yapayim dedim de yok bacaklar tutmadıamin inşallah ama sürer baya
Benimde öyle ama çok iyi dimi
Ergin kırbac diye bir bey YouTube da canım egzersiz yaptırıyor ama bayılıyormusun ölüyormusun belli değil
Seninde mubarek olsun canim. Havalar güzelleşmeye başladı disardanda çocuk sesleri gelmeye başladı.Herkese günaydın burda hava yine mis gibi
Herkesin Beraat kandili mübarek olsun, bol bol duayla geçsin inşallah
çok sinir oldum düpedüz yalan söylemişler bilsen hiç o eve girer miydin küf ne kadar tehlikeli sağlık için bir kaç ayda bile ciğerleri etkiler ,istediğin kadar temizle küf sporları sürekli oluşur , eğer şansın varsa gülüm o evi de değiştirKesinlikle çook haklisin canım. Bu hafta daha dikkatliyim, ins devamını da getiririm. Şu an hayat durmuş olabilir ama önümüz yaz. Kilo alıp da yine yazlık kıyafetlerle sorun yaşamak istemiyorum.
Ohh ya ne güzel yardimcilarin var. Ben bir yeri düzenlemeye başlayınca herkes eşim de kardeşim de uzak kaliyo gereksiz bir iş buluyorlar kendilerine
Aynen kuzum yaa bı kere yapsak da bi 6 ay falan götürse en azından.
Havalandirdim biraz bekledim ama oranın sonu belli yine hüsran olacak.
Mutfak pencerem hep açık ama nasıl bir rutubet anlamadım yine de çok oluyor.
Ablacım sorma küfle basım dertte. Bir önceki evimizden rutubet yüzünden taşındık. Bu evi tutarken özellikle sordum rutubet yok di mi bizim için çok önemli dedim. Yok dedi ev sahibi. Görünürde de hicbisey yoktu. Öyle tuttuk ama yine denk geldik işte.
Dün gece uyumadan eşim yatak odasının arkada kalan duvarını gördü orası da fena küf olmuş. Aldı eline bezi silmeye başladı.Kac saat onun havalanıp kokunun gitmesini bekledik. Evimizin şekli, kullanışlılığı, görünüşü çok güzel, seviyorum evimi ama temizliği çok zor.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım açılmaz daha okullar.
Kuzum lgs de okul puanı dikkate alınmıyor yerleştirmelerde.
Evine yakın okullara sınavsız girişte okul puanına bakılıyor onu kasttetin muhtemelen şimdi anladım. Birinci dönem notlarını dikkate alırlar herhalde.
Yaaa ben seni beklemiyim Merve bi an önce şu yedilerden uzaklasayim artık
Bende artık markete gitmemek için direniyorum. Haftada bir çıkıyoruz. Çok zor eve getirilenlerin temizliği. Aldığımız herşeyi sabunlu suyla yıkayıp kurulayın öyle yerleştiriyoruz biz. Meyve sebzeyi de karbonatlı suda birkaç saat bekletip öyle kaldırıyorum.
Vaaay çok iyiymiş canım
Bence Cook iyi, ama şu an kilonun da avantajı var. Yüksek kilolarda daha fazla gidiyor ama kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyor.
Gunaydin abla daha cumaya var eksiye doner o bence sikma canini
Üzülme canım
oh keyfi olsun kuzularinBugün burada da hava çok güzel
Balkonu yıkadım
Birazdan halı atacağım
Çocuklar 1 aydır evdeler, biraz açık havaya çıksınlar
Bir emziren olarak süpersinYaklaşık 7 haftada 6.5 kilo vermişim 7 olsaymış iyiymişarttirmaya çalışayım şimdilik yaklaşık olarak haftada 1 kilo onu arttirmaya çalışayım. Bu msj imida favorilere kaydedeyim de dursun.
Bi arainsallah öyle olmaz veririm hep böyle.
Siz niyet ediyorsunuz ben yeminşeker tatli hamurişi yemeyeceğim ve çekirdek sadece 1 avuç ve süt haftada 3 gün vs vs tarzinda bir listem var her 15 gun de bir ona yemin edeceğim.
Bilmiyorum canım yaSeviye 1 e zeval gelmesin kaptanim greyfurt suyuyla
Aslında benimde aklıma geldi anaAnladım canım yani akşamı baya bi geç kapatacağın için ertesi gün sabaha bırakmak istiyorsun greyfurt değil de maydanoz salatalık suyu mu yapsan
Uu çok karamsar olduBitmez...
Gelecek yılın akıbeti de belli değil...
Hatta bir sonraki yılında...
Sen tuttun mu canmSeviye 1 e zeval gelmesin kaptanim greyfurt suyuyla
Virüsün aşısı olmaz canımUu çok karamsar olduİspanyol gribi 18 ay sürmüş şu an virüs daha hızlı ilerleyebiliyor ve tıpta ilerledi bana yılsonuna aşı bulunacakmış gibi geliyor
suyu az icmissin canım menü güzel6 nisan
11.00
2 hurma
2 ceviz
17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase etli nohut
Salata
Yoğurt
Su şimdilik 1 lt
Spor yok
seviyedeki açlık orucu mu bu nasıl gidiyor kaptan
güzel canım afiyet olsun10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
2 yumurtalı menemen
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Bir avuç maydanoz
18:30
1 kase zeytinyağlı salata
6 tane köfte(fırın)
3 kaşık yoğurt
Su:şimdilik 2 litre
Spor: 1000 ip atlama 200 puanFitt_anne
dayanabiliyormusun bari canım bir de sen de seviye mi yapıyorsun6 nisan pazartesi
36 saatlik aclik orucu
Spor yok
nasıl gidiyor canım06.04.2020
oooooo neler yemedim kiii
Karnım davul gibi şiş
Demiyorum tabii ki
36 saatlik açlık orucu
güzel canım afiyet olsun6 nisan
11.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
17.00
1 sb kefir
Yeşil elma
Bir avuç fındık
20.00
5 yk menemen
1 kepçe çorba
Salata
2 litre su
fena değil canım sağlıklı bir menü yineSabah 09 15
2 h.yumurta
1 dilim t.bugday ekmeği
4 dilim peynir
Yeşillik
1 kaşık tahin pekmez.Haftada 1 gün 1 kaşık yiyeceğim
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Öğle 14.00
Sade t.kahvesi
2 kayisi 1 hurma
Akşam 19.15
2 kepçe nohutlu buğdaylı çorba
2 kepçe yeşil fasulye
Su 2.5 litre
Spor henüz yok
Tartıda biraz eksik ciktim mi abartiyorum(
Güzel canım afiyet olsun6 nisan pazartesi
11.30
kiymali yumurtali ispanak yarim tabak
5 zeytin
15 badem
yesillik
15.00
turkkahvesi 1ck hindistanceviz yagi icine
18.300
1 tabak etli pirasa
1 kase yogurt
su 2.5lt olmustur
50 dk yuruyus 150 puanFitt_anne
tamam inş doldurup sizinle paylaşacağım:)Selamlar,
Yeni üyelerin en az iki hafta deneme süresi var.
Disiplinli, azimli olurum diyorsan ilk sayfada takım kurallarımız var, kabul ediyorsan takım kurallarımızı yine orada "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım.
evet canım bayaBaktim simdi ben kaydetmisim bunu zaten ama yapmamistim yarin yapiyim ins baya harekeetli ve zorlyici duruyor
okadarcık bişey değil abla Cuma’ya eksi gelicek inş
ben yaptım bitti Leslie ve egzersizi ama egzersiz 8 dk yapabildim bu defacok iyi ondan sonra biraz leslie yapayim dedim de yok bacaklar tutmadıönce leslie yapıp sonra onu yapacağım ben.
A.selam canım, amin inş. Seninde kandilin mübarek olsunSelâm herkesehayirli günler hayırlı kandiller olsun rabbim üzerimizdeki bütün kötü seyleri kaldırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?