- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.201
Kurallara göre hedef kilon şu anki kilondan en az %10 az olmalı.Adı: Muzmus
Yaşı:34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 14 aylkk
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 67.6
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : doğumdan sonra kilolarımdan kurtulmak istiyorum
bende meyveyi cok ozledim ama kalmadi serbest gune bence icme greyfurt suyunu. Limonlu su candirrrrBilmiyorum canım ya
Canım çok istiyor, günlerdir greyfurtlar bana bakıyor ben onlara
Aidin Salih açlık oruçlarından sonra greyfurt ve limon suyu diyor ya, ondan güç alıyorum herhalde.
Aslında benimde aklıma geldi ana
Maydonoz ve salatalık kalmadı evde.
Sırf bunlar içinde eşimi dışarı göndermek istemiyorum.
amin canim. Seninde kandilin mubarek olsunSelâm herkesehayirli günler hayırlı kandiller olsun rabbim üzerimizdeki bütün kötü seyleri kaldırsın inşallah
evet canim devam ediyorum bugunde gece suyla sahur yaptimSen tuttun mu canm
canim bugunki halsizlik disinda gayet iyi canim. Seviye yi yapiyorum bendesuyu az icmissin canım menü güzel
seviyedeki açlık orucu mu bu nasıl gidiyor kaptan
güzel canım afiyet olsun
dayanabiliyormusun bari canım bir de sen de seviye mi yapıyorsun
nasıl gidiyor canım
güzel canım afiyet olsun
fena değil canım sağlıklı bir menü yine
Güzel canım afiyet olsun
hosgeldin canim. Ben hatice hedef kilona bisey yokmus hemen verirsin ins. Buraya sik gelirsen motivasyonunda artarAdı: Muzmus
Peki hoşgeldin o zamanevet tabiki 60 olsa daha güzel olur.. 60 olabilsem keşke ahhh.. 60 yapalım. çok hevesliyim
insalah verirsin sen haftada 1 guzel bence yavas yavas ama kalici:)Demiii bencedee sağol canım( bana ne bunu duymak istiyorum ) bebeğim çok küçüktu başladığımda 2.5 aylikti şu an 4 aylık ve riske atamam. Sütüm azalmadan vermeliyim. Acelem de yok zaten hedefim yılsonu. Haftada 1 vermeye devam edersem iyi olur. yada söyle 1.2 falan olsa daha da iyi olur.
gunaydin canim:)merak ettim simdi kac oldugunu:)Günaydın kizlarrrBugün tartı beni Cook mutlu etti Cumaya kadar tartilmiycam daha bana da supriz olsun
masallah cok iyi dayaniyosunBeraat kandili diye oruca niyet ettim canım
Akşam limonlu su ile iftar yapacağım.
48 saat oluyor.
Aslında yarın sabahı bekleyebilsem süper olur ama sütüm kesilir diye korkuyorum.
insallah sonuclarda temiz cikar baban icinde tetkik yaptiklari daha iyi iciniz daha rahat olurMaalesef abla annemin ciğerleri baya hırpalanmış dün tomografi çekmiştiler sonuçlarına göre bikaç gün sonra çıkıcak
Babamdan sürekli kan alıp birşeyler yapıyolar ama hiçbirşey demiyorlar dün taburcu olucaktı ama hala tetkik yapıyorlar
a.slm canim sanada hayirli kandiller:)amin insallhSelâm herkesehayirli günler hayırlı kandiller olsun rabbim üzerimizdeki bütün kötü seyleri kaldırsın inşallah
hosgeldin canim.ben ayse 1 kizim var bendz 64 den 58 e dusmeye calisiyorum.listede olmak daha cok motive ediyo.vermen gereken kilo col degilmis:)Adı: Muzmus
hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş kolaylıkla koşa sürede 60 kiloya ulaşırsınAdı: Muzmus
Amin inşallah canımhayirli kandilller:)
bugun 1 sene boyunca dunyada neler olacagi yaziliyo deftere.bol bol dua ile rabbim uzerimizdeki belalalari def eder insalalh
Fena değil canımsuyu az icmissin canım menü güzel
seviyedeki açlık orucu mu bu nasıl gidiyor kaptan
güzel canım afiyet olsun
dayanabiliyormusun bari canım bir de sen de seviye mi yapıyorsun
nasıl gidiyor canım
güzel canım afiyet olsun
fena değil canım sağlıklı bir menü yine
Güzel canım afiyet olsun
Amin canim inshayirli kandilller:)
bugun 1 sene boyunca dunyada neler olacagi yaziliyo deftere.bol bol dua ile rabbim uzerimizdeki belalalari def eder insalalh
sagol ponicim.Bir emziren olarak süpersin
napayim anca öyle durdurabiliyorum. Mesela bugün ayva tatlisi yapacagim ve mutlaka yerdim.Bi ara @Tekrar dene Dilekte yemin ederdi
aminnn inşallah hayırlı kandillerSelâm herkesehayirli günler hayırlı kandiller olsun rabbim üzerimizdeki bütün kötü seyleri kaldırsın inşallah
bende 45 dk leslie yaptim. Sen e.k yi mi yaptin 8 dk. Bende yapacaktim kızım durmadi yaa. Leslie den sonra daha kolay olacak sanki demi öyle mi yaptin sendeevet canım baya
okadarcık bişey değil abla Cuma’ya eksi gelicek inş
ben yaptım bitti Leslie ve egzersizi ama egzersiz 8 dk yapabildim bu defa
A.selam canım, amin inş. Seninde kandilin mübarek olsun
hoşgeldin canım. Benim bebeğim de 4 aylık oldu. 1.5 aydır burdayim ve 6.5 kilo verdim. Sende 1.5 ayda verebilirsin. Keske benim kilom da seninki kadar az olsaydiAdı: Muzmus
Insallah canimm evet banada iyi gibi geldi inşallah hep böyle gider.insalah verirsin sen haftada 1 guzel bence yavas yavas ama kalici:)
gunaydin canim:)merak ettim simdi kac oldugunu:)
masallah cok iyi dayaniyosun
insallah sonuclarda temiz cikar baban icinde tetkik yaptiklari daha iyi iciniz daha rahat olur
a.slm canim sanada hayirli kandiller:)amin insallh
hosgeldin canim.ben ayse 1 kizim var bendz 64 den 58 e dusmeye calisiyorum.listede olmak daha cok motive ediyo.vermen gereken kilo col degilmis:)
Degistiricez abla inşallah, ama kısa sürede olamaz tabi bu. Hergun havalandırarak zararı azaltmaya çalışıyorum. Yaz da geliyo camlar sürekli açık olacak.çok sinir oldum düpedüz yalan söylemişler bilsen hiç o eve girer miydin küf ne kadar tehlikeli sağlık için bir kaç ayda bile ciğerleri etkiler ,istediğin kadar temizle küf sporları sürekli oluşur , eğer şansın varsa gülüm o evi de değiştir
AminnSelâm herkesehayirli günler hayırlı kandiller olsun rabbim üzerimizdeki bütün kötü seyleri kaldırsın inşallah
Kuzum aşı olsa ne olur ki virüs sürekli değişiyor. Aşı bulunsa yaptırmakta tereddüt ederim muhtemelen. Tedavi bulunamaz mi acaba onu merak ediyorum, virüs mutasyona uğrasa bile o tedavinin yine belli oranlarda faydası olur herhalde.Uu çok karamsar olduİspanyol gribi 18 ay sürmüş şu an virüs daha hızlı ilerleyebiliyor ve tıpta ilerledi bana yılsonuna aşı bulunacakmış gibi geliyor
Hoşgeldin Muzmus , benim adım Nazlı. 29 yaşındayim. Evliyim, çocuğum yok.Ögretmenim. Takımla beraber 84 kilodan 68 e indim ve mezun oldum 2 ay kadar önce. Şimdi 71 civarindayim daha da aşağı inmeye çalışıyorum. Grupla düzenli zaman gecirip kaynaşırsan kilolarinin nasıl gittiğini anlamadan hemen veririsinAdı: Muzmus
Söylemem bana da size de supriz olsuninsalah verirsin sen haftada 1 guzel bence yavas yavas ama kalici:)
gunaydin canim:)merak ettim simdi kac oldugunu:)
masallah cok iyi dayaniyosun
insallah sonuclarda temiz cikar baban icinde tetkik yaptiklari daha iyi iciniz daha rahat olur
a.slm canim sanada hayirli kandiller:)amin insallh
hosgeldin canim.ben ayse 1 kizim var bendz 64 den 58 e dusmeye calisiyorum.listede olmak daha cok motive ediyo.vermen gereken kilo col degilmis:)
Senin de kandilin mübarek olsun kuzum. Aminn diyorum dualarına.hayirli kandilller:)
Dün Leslie sen sonra yapmıştım o yüzden mi zorlandım dedim acababende 45 dk leslie yaptim. Sen e.k yi mi yaptin 8 dk. Bende yapacaktim kızım durmadi yaa. Leslie den sonra daha kolay olacak sanki demi öyle mi yaptin sende
hosgeldin canim. Ben hatice hedef kilona bisey yokmus hemen verirsin ins. Buraya sik gelirsen motivasyonunda artar
Hoşbulduk..Tanıştığıma memnun oldum. Aslında evet hedef kiloma çok yok gibi ama iştahım aşırı açık kendimi durduramıyorum ve biraz yavaş kilo verengillerdenim maalesef:) Buraya sık girmeye çalışacağım inş.
Peki hoşgeldin o zaman
Ben Niran, 3 çocuk annesi, 37 yaşında öğretmenim
85 kilodan 73 'lere kadar geldim.
Tabiki 9.takimin motivasyonu ve desteği ile.
Sende sıklıkla burada olursan 60 'ı çok kısa sürede görürsün.
Hergün menüleri paylaşıyoruz menü sayfamızda
Menülerimizde kilo yapacak besinlere yer vermiyoruz.
Kaçamak yapanlar eleştirilerden bol bol nasipleniyor.
Hergün spor yapmaya çalışıyoruz
Pazartesi ve Cuma öğleden önce kilo bildirimi yapıyoruz.
Ve hergün fırsat buldukça burada olup birbirimizi motive edip sohbet ediyoruz.
Hoşbulduk. Ne kadar güzel bu yaşta 3 çocuğun vsr süper valla:)inşallah sıklıkla burada olmaya çalışacağım bu sefer hedef kiloma ulaşacağım inş.
Hoşbuldumm:)senin de vermen gereken kilo çok değilmiş gerçekten ama sanırım düşük kilolarda kilo vermek daha da zorlaşıyor. ama başaracaksın inanıyorum inş.
hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş kolaylıkla koşa sürede 60 kiloya ulaşırsın
hoşbuldum. inşş inşş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inş.
Amin inşallah canım
hoşgeldin canım. Benim bebeğim de 4 aylık oldu. 1.5 aydır burdayim ve 6.5 kilo verdim. Sende 1.5 ayda verebilirsin. Keske benim kilom da seninki kadar az olsaydi
hoşbulduk. bebeğin çok küçükmüş Allah bağışlasın. doğumu çok daha yeni yapmışsın verirsin kilolarını emin ol zamanla azalıyor.1.5 ayda verebişir miyim emin değilim:))
Bu arada alıntı falan yapmayı çok bilmiyorum o yüzden hatalı yazdıysam ve cevapları doğrudan yerleştiremediysem şimdiden özür dilerim. çkk güzel bir karşılama yaptınız çkk teşekkir ederim. hepinizle tanoştığıma çok memnun oldum.vira bismillah inş başarılı olurum ve oluruz. kandiliniz mübarek olsun:)Hoşgeldin Muzmus , benim adım Nazlı. 29 yaşındayim. Evliyim, çocuğum yok.Ögretmenim. Takımla beraber 84 kilodan 68 e indim ve mezun oldum 2 ay kadar önce. Şimdi 71 civarindayim daha da aşağı inmeye çalışıyorum. Grupla düzenli zaman gecirip kaynaşırsan kilolarinin nasıl gittiğini anlamadan hemen veririsin
hoşbuldukk. vuu çok süper harika lilo vermişsin inş tekrar dan istediğin kiloya ulaşırsın azimli birine benziyorsun maşallah
Hoş geldin canım yolun uzun değil bence çocuk da büyümüş hızlıca vereceğinden eminimAdı: Muzmus
Çoklu alıntı yaptığında her bir alıntı [/QUOTE] ile bitiyor cevabınıı onun altına yazabilirsindüzgün yapamamışım alıntı olayını size zahmet olmazsa biri bana öğretebilir mi
"Cevapla" butonuna tıklayarak tek tek cevaplama seçeneğini de kullanabilirsinBu arada alıntı falan yapmayı çok bilmiyorum o yüzden hatalı yazdıysam ve cevapları doğrudan yerleştiremediysem şimdiden özür dilerim. çkk güzel bir karşılama yaptınız çkk teşekkir ederim. hepinizle tanoştığıma çok memnun oldum.vira bismillah inş başarılı olurum ve oluruz. kandiliniz mübarek olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?