Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adı: Muzmus
Yaşı:34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 14 aylkk
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 67.6
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : doğumdan sonra kilolarımdan kurtulmak istiyorum

Kurallara göre hedef kilon şu anki kilondan en az %10 az olmalı.
Yani hedef kilon en az 60 olmalı
Bu şartlar da listeye giremiyorsun canım
Hedefini düşürmeyi düşünür müsün

bende meyveyi cok ozledim ama kalmadi serbest gune bence icme greyfurt suyunu. Limonlu su candirrrr
Selâm herkese hayirli günler hayırlı kandiller olsun rabbim üzerimizdeki bütün kötü seyleri kaldırsın inşallah
amin canim. Seninde kandilin mubarek olsun
Sen tuttun mu canm
evet canim devam ediyorum bugunde gece suyla sahur yaptim
canim bugunki halsizlik disinda gayet iyi canim. Seviye yi yapiyorum bende
hosgeldin canim. Ben hatice hedef kilona bisey yokmus hemen verirsin ins. Buraya sik gelirsen motivasyonunda artar

evet tabiki 60 olsa daha güzel olur.. 60 olabilsem keşke ahhh.. 60 yapalım. çok hevesliyim
Peki hoşgeldin o zaman
Ben Niran, 3 çocuk annesi, 37 yaşında öğretmenim
85 kilodan 73 'lere kadar geldim.
Tabiki 9.takimin motivasyonu ve desteği ile.
Sende sıklıkla burada olursan 60 'ı çok kısa sürede görürsün.
Hergün menüleri paylaşıyoruz menü sayfamızda
Menülerimizde kilo yapacak besinlere yer vermiyoruz.
Kaçamak yapanlar eleştirilerden bol bol nasipleniyor.
Hergün spor yapmaya çalışıyoruz
Pazartesi ve Cuma öğleden önce kilo bildirimi yapıyoruz.
Ve hergün fırsat buldukça burada olup birbirimizi motive edip sohbet ediyoruz.

insalah verirsin sen haftada 1 guzel bence yavas yavas ama kalici:)
Günaydın kizlarrr Bugün tartı beni Cook mutlu etti Cumaya kadar tartilmiycam daha bana da supriz olsun
gunaydin canim:)merak ettim simdi kac oldugunu:)
Beraat kandili diye oruca niyet ettim canım
Akşam limonlu su ile iftar yapacağım.
48 saat oluyor.
Aslında yarın sabahı bekleyebilsem süper olur ama sütüm kesilir diye korkuyorum.
masallah cok iyi dayaniyosun
insallah sonuclarda temiz cikar baban icinde tetkik yaptiklari daha iyi iciniz daha rahat olur
Selâm herkese hayirli günler hayırlı kandiller olsun rabbim üzerimizdeki bütün kötü seyleri kaldırsın inşallah
a.slm canim sanada hayirli kandiller:)amin insallh
hosgeldin canim.ben ayse 1 kizim var bendz 64 den 58 e dusmeye calisiyorum.listede olmak daha cok motive ediyo.vermen gereken kilo col degilmis:)

hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş kolaylıkla koşa sürede 60 kiloya ulaşırsın
hayirli kandilller:)
bugun 1 sene boyunca dunyada neler olacagi yaziliyo deftere.bol bol dua ile rabbim uzerimizdeki belalalari def eder insalalh
Amin inşallah canım

Fena değil canım
Açlık kendini göstermeye başladı

Bir emziren olarak süpersin
sagol ponicim.
Bi ara @Tekrar dene Dilekte yemin ederdi
napayim anca öyle durdurabiliyorum. Mesela bugün ayva tatlisi yapacagim ve mutlaka yerdim.
aminnn inşallah hayırlı kandiller
evet canım baya
okadarcık bişey değil abla Cuma’ya eksi gelicek inş
ben yaptım bitti Leslie ve egzersizi ama egzersiz 8 dk yapabildim bu defa

A.selam canım, amin inş. Seninde kandilin mübarek olsun
bende 45 dk leslie yaptim. Sen e.k yi mi yaptin 8 dk. Bende yapacaktim kızım durmadi yaa. Leslie den sonra daha kolay olacak sanki demi öyle mi yaptin sende
hoşgeldin canım. Benim bebeğim de 4 aylık oldu. 1.5 aydır burdayim ve 6.5 kilo verdim. Sende 1.5 ayda verebilirsin. Keske benim kilom da seninki kadar az olsaydi

Insallah canimm evet banada iyi gibi geldi inşallah hep böyle gider.

Degistiricez abla inşallah, ama kısa sürede olamaz tabi bu. Hergun havalandırarak zararı azaltmaya çalışıyorum. Yaz da geliyo camlar sürekli açık olacak.
Aminn senin de kandilin mübarek olsun canım
Uu çok karamsar oldu İspanyol gribi 18 ay sürmüş şu an virüs daha hızlı ilerleyebiliyor ve tıpta ilerledi bana yılsonuna aşı bulunacakmış gibi geliyor
Kuzum aşı olsa ne olur ki virüs sürekli değişiyor. Aşı bulunsa yaptırmakta tereddüt ederim muhtemelen. Tedavi bulunamaz mi acaba onu merak ediyorum, virüs mutasyona uğrasa bile o tedavinin yine belli oranlarda faydası olur herhalde.

Hoşgeldin Muzmus , benim adım Nazlı. 29 yaşındayim. Evliyim, çocuğum yok.Ögretmenim. Takımla beraber 84 kilodan 68 e indim ve mezun oldum 2 ay kadar önce. Şimdi 71 civarindayim daha da aşağı inmeye çalışıyorum. Grupla düzenli zaman gecirip kaynaşırsan kilolarinin nasıl gittiğini anlamadan hemen veririsin
Söylemem bana da size de supriz olsun
Böyle söyleyip Cumaya artı gelirmişim
hayirli kandilller:)
bugun 1 sene boyunca dunyada neler olacagi yaziliyo deftere.bol bol dua ile rabbim uzerimizdeki belalalari def eder insalalh
Senin de kandilin mübarek olsun kuzum. Aminn diyorum dualarına.

bende 45 dk leslie yaptim. Sen e.k yi mi yaptin 8 dk. Bende yapacaktim kızım durmadi yaa. Leslie den sonra daha kolay olacak sanki demi öyle mi yaptin sende
Dün Leslie sen sonra yapmıştım o yüzden mi zorlandım dedim acaba bugün ilk egzersiz yaptım 8 dk dayandım sonra Leslie ye kurban diyip Leslie yaptım ama pes etmicem

hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş kolaylıkla koşa sürede 60 kiloya ulaşırsın
hoşbuldum. inşş inşş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inş.

Amin inşallah canım
Bu arada alıntı falan yapmayı çok bilmiyorum o yüzden hatalı yazdıysam ve cevapları doğrudan yerleştiremediysem şimdiden özür dilerim. çkk güzel bir karşılama yaptınız çkk teşekkir ederim. hepinizle tanoştığıma çok memnun oldum.vira bismillah inş başarılı olurum ve oluruz. kandiliniz mübarek olsun:)

Hoş geldin canım yolun uzun değil bence çocuk da büyümüş hızlıca vereceğinden eminim

"Cevapla" butonuna tıklayarak tek tek cevaplama seçeneğini de kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…