- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.221
motivasyonun için çok teşekkür ederimHoş geldin canım yolun uzun değil bence çocuk da büyümüş hızlıca vereceğinden eminim
Valla şu an limonlu su bile dünyanın en güzel besini gibi geliyor bana.bende meyveyi cok ozledim ama kalmadi serbest gune bence icme greyfurt suyunu. Limonlu su candirrrr
Yaa bende leslie yapinca ayni şeyi söyledimDün Leslie sen sonra yapmıştım o yüzden mi zorlandım dedim acababugün ilk egzersiz yaptım 8 dk dayandım sonra Leslie ye kurban diyip Leslie yaptım ama pes etmicem
En güzeli yürüyüşYaa bende leslie yapinca ayni şeyi söyledimçok zorlandimm benn
Eminim 1 saat iyi oluyordur. Leslie benim karnimi falan baya toparladı. Tempolu yürüyüş imkanım yok ama evin içinde kizimla sürekli ayakta ,ordan oraya gidip geliyoruz.En güzeli yürüyüş
Aynen canin iftrai dort gozle bekliyorum.Valla şu an limonlu su bile dünyanın en güzel besini gibi geliyor bana.
Şu iftar vakti bir geleydi hayırlısıyla.
Valla şu an limonlu su bile dünyanın en güzel besini gibi geliyor bana.
Şu iftar vakti bir geleydi hayırlısıyla.
Dört gözle bekliyorum iftarı ben deAynen canin iftrai dort gozle bekliyorum.
Rabbin kimseyi aclikl terbiye etmesin
Hangi sebzeleri sıkacaksın canımDört gözle bekliyorum iftarı ben de
Hatta annemden katı meyve sıkacağını aldım sebze suyu yapabilmek için
Kereviz brokoli salatalık kuzumHangi sebzeleri sıkacaksın canım
Amin kuzum sağolYa Kızlar demek üçünüz de 48 saatlik tuttunuzTebrik ederim Allah kabul etsin Handandandan Ucmelekannesi Jasminium84
ben limon suyuna mecbirum kati meyve sikacagim yok.Dört gözle bekliyorum iftarı ben de
Hatta annemden katı meyve sıkacağını aldım sebze suyu yapabilmek için
Amin canim sagolasin.Ya Kızlar demek üçünüz de 48 saatlik tuttunuzTebrik ederim Allah kabul etsin Handandandan Ucmelekannesi Jasminium84
Limonu soyup robata koyacağım,ben limon suyuna mecbirum kati meyve sikacagim yok
Mantikliymis boylede yapabilirim canim.Limonu soyup robata koyacağım,
kabuklarını da rendeleyip, üzerine ekleyip robota koyup yada çorba karıştırıcı ile karıştırıp iyice ezdikten sonra sulandırıp içeceğim canım
5 limonu 1.5 lt su ile karıştırmayı düşünüyorum canım.Mantikliymis boylede yapabilirim canim.
Peki bu bir limona ne kadar su katacaksin ve hepsini icecekmisin canim
Tamam canim sagol5 limonu 1.5 lt su ile karıştırmayı düşünüyorum canım.
Zaten ancak o kadar içebilirim yatana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?