Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kalkıp işlere baksam iyi olacak.
2 tane vestiyer var, ikisi de 5 kapaklı.
En azından birini dökeyim bugün

Cocuklarla iyi yapiyorsn diycektm daha destek oluyorlarmis ne guzel masallah onlara

Ay boş ver 6+1i orayı da doldurursun benim de dondurucum 6 çekmeceli ve tıka basa dolu eşim diyor ki bi tane daha alalım istersen yok diyorum kesin onu da doldurmaya çalışırım

Aynen oyle nekadar yer varsa insan ona gore aliyor alicagni. Yerim olsa neler neler alirdm hep diyorm yer yok bosver

Ben bugün detoksa başladım canım. 3 günlük ama yarın oruç tutucam. 1 gün ara vermiş olucam Çarşamba devam edicem 2. Gün listesine.

Allah kabul etsin simdiden cnm eksi getirsn detoks insallah kabak mi yapiyorsn

Ne uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.

Benim eşim de öyle hepimizden en az 2-3 saat geç uyanır kahvaltı yapar geri uyur akşam da hepimizden en az 1 saat erken uyur ama ben uykuyu çok seviyorumdur sonra

Ayy demekki geneli boyle

Bende 0 grubuym ama sut iciyorm ama cok fazla degl 1 bardak fekan gunde

Biz de bugün balkonda yedik akşam yemeğini özlemişiz ya şemsiyeyi filan taktık ekşın olsun değişiklik olsun diye 🏖

Ne guzel ya afiyet olsun poni

Pırasa denedim kopariyor alt disleri varya cok riskli oluyor. Zeytinyagli karanfil yaptm bez batirim pansuman yapiyorm bide bitkisek dis jeli var onlarka idare ediyorz cok kotu olur duraksiz aglarsa agri kesici veriyorm

Aminn valla zor bende en az 3-4 saat disarda beklettikten sonra sirkeli su yapiyorm onunla herseyi silip yerlesdiriyorm biraz daha pratik oluyor sanki kurulama derdi olmuyor

Aramıza hoşgeldin ben Poni 30 yaşındayim çok fazlan yokmuş bir an önce verirsin

Oo süper nasıl gidiyor peki

evet canım baya
okadarcık bişey değil abla Cuma’ya eksi gelicek inş
ben yaptım bitti Leslie ve egzersizi ama egzersiz 8 dk yapabildim bu defa

A.selam canım, amin inş. Seninde kandilin mübarek olsun
sağol canım
Fena değil canım
Açlık kendini göstermeye başladı
Allah yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını güzel bir şekilde alırsın
sağol canım
düzgün yapamamışım alıntı olayını size zahmet olmazsa biri bana öğretebilir mi
Hoşgeldin canım ben de Zeynep azimli olursan inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın takım arkadaşlarım çok güzel motive ediyor 4 ayda 14.6 kilo verdim onların sayesinde

Senin nasıl geçti canım?
Fena değildi kuzum susuzluk çok zorladı ama çok şükür açtım orucumu

Ben bu 2.seviyeye alışamadım daha
Neden ki canım yaa hangi kısmı zorluyor

Amin kuzum inşallah

Hoşgeldin canım ben de Zeynep azimli olursan inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın takım arkadaşlarım çok güzel motive ediyor 4 ayda 14.6 kilo verdim onların sayesinde
masallah canim sende guzel vermissin

hoşbuldum. vayy çok güzel vermişsin darısı isteyen herkese inş

Bilmiyorm ya ilk seviyede psikolojim iyiydi baya baş ağrım geçmiyor bu seviyede. 4 gün ağrıdı 1 gün ağrımadı ve tekrar başladı ramazanın ilk haftası gibi perişanım
İlk öğün de ceviz ve hurmayı birarada yiyorsun ama.
Ahmet Apa ya kuru yemiş yada kuru meyve diyor.
Ayrıca yağlı ve şekerli birarada kilo verdirmez aksine kilo yapar.
Sadece birini yemelisin ilk öğünde..

Bilmiyorm ya ilk seviyede psikolojim iyiydi baya baş ağrım geçmiyor bu seviyede. 4 gün ağrıdı 1 gün ağrımadı ve tekrar başladı ramazanın ilk haftası gibi perişanım
Az yemeye vucut anca alisacak canim. Bas agrin ondandir. Bide suyuda az tukettigin icin bas agrisi olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…