- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.241
Kalkıp işlere baksam iyi olacak.
2 tane vestiyer var, ikisi de 5 kapaklı.
En azından birini dökeyim bugün
Ay boş ver 6+1i orayı da doldurursun benim de dondurucum 6 çekmeceli ve tıka basa dolu eşim diyor ki bi tane daha alalım istersen yok diyorum kesin onu da doldurmaya çalışırım
Ben bugün detoksa başladım canım. 3 günlük ama yarın oruç tutucam. 1 gün ara vermiş olucam Çarşamba devam edicem 2. Gün listesine.
Ne uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.
Benim eşim de öyle hepimizden en az 2-3 saat geç uyanır kahvaltı yapar geri uyur akşam da hepimizden en az 1 saat erken uyur ama ben uykuyu çok seviyorumdur sonra
Kizlar ben bi ara süte takmıştım ya acaba kilo yapar mi diye meğer benim kan grubumla alakaliymiş. Süt sifir kan grubunun metabolizmasini düşürüyormuş. Yani yememem gerekenler arasinda azalmıştım zaten haftanin 3 günü içiyorum sadece. Böyle böyle baya azaltirim.
Biz de bugün balkonda yedik akşam yemeğini özlemişiz ya şemsiyeyi filan taktık ekşın olsun değişiklik olsun diye 🏖
yarın sıfırdan baslıyorum Insallah seviye ye
cok guzel canım benim tebrik ederim
71 den kurtul artık yada sen beni bekle beraber 6 lara gecelim
dilek git gide uzaklaşıyorsun
azıcık dikkatle eksiye gecerson y
yarına eksiye gecerson bence
tartıda kac cıktı abla
tamamdır ablam dedıgını yapıcam
oyy burnuma kokusu geldi sana bırakmamıslar
gayet iyi
eksi ile baslamıs sın
tek ogun yapmadan tekrar baslıcam yarın canım
benım kileri 3 buzdolabı da almaz herhalde
80 den niye ızaklasamıyoruz bız
yarın inşallah
yok canım cok Sukur
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun dikkat edin ponım
kıyamam ben ona pırasa falan mı versen pınar kalın olsun ama koparır falan
Hosgeldin canıHandandandan ile gorusmelisin
İyi geceler kızlar bugun genel olarak cok halsizim nedense berbat bir beslenmem oldu bugun yarın niyetli olucam Insallah
Pazar gunu esim market ve pazara gıtmıstı 1 gun aldıklarını balkonda beklettım bugun onları yerlestırmekle gectı vaktimın cogu yıka kurula yerlestır derken az daha devam etseydim kafayı sıyıracaktım sanırım Rabbım su belayı bir an once def etse keske
Sanada hayırlı kandiller canım, Allah kabul etsinKızlar biturlu gelemedm bugun ya hayirli kandiller. Kandil diye lokma tatlisi yapip dagittim apartmanda ama nekadar zormus ya daha aksama yemegm yok
Sanada hayirli kandiller canim. Allah kabul etsinKızlar biturlu gelemedm bugun ya hayirli kandiller. Kandil diye lokma tatlisi yapip dagittim apartmanda ama nekadar zormus ya daha aksama yemegm yok
Kolay gibi gözüküyor ama uğraştırıcı epey canım Allah kabul etsin yiyenlere şifa olsun inşallahKızlar biturlu gelemedm bugun ya hayirli kandiller. Kandil diye lokma tatlisi yapip dagittim apartmanda ama nekadar zormus ya daha aksama yemegm yok
Aramıza hoşgeldin ben Poni 30 yaşındayim çok fazlan yokmuş bir an önce verirsinAdı: Muzmus
Yaşı:34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 14 aylkk
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 67.6
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : doğumdan sonra kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Oo süper nasıl gidiyor pekibende meyveyi cok ozledim ama kalmadi serbest gune bence icme greyfurt suyunu. Limonlu su candirrrr
amin canim. Seninde kandilin mubarek olsun
evet canim devam ediyorum bugunde gece suyla sahur yaptim
canim bugunki halsizlik disinda gayet iyi canim. Seviye yi yapiyorum bende
hosgeldin canim. Ben hatice hedef kilona bisey yokmus hemen verirsin ins. Buraya sik gelirsen motivasyonunda artar
Senin nasıl geçti canım?Amin kuzum sağol
Bugub biraz zorlasada guzeldi canim korktugum gibi degildi. Susuzluk zorladi sadece zaten ezana da bisey kalmadiOo süper nasıl gidiyor peki
Neden aclikmi cok oluyor canim, niye alisamadinBen bu 2.seviyeye alışamadım daha
sağol canımevet canım baya
okadarcık bişey değil abla Cuma’ya eksi gelicek inş
ben yaptım bitti Leslie ve egzersizi ama egzersiz 8 dk yapabildim bu defa
A.selam canım, amin inş. Seninde kandilin mübarek olsun
Allah yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını güzel bir şekilde alırsınFena değil canım
Açlık kendini göstermeye başladı
sağol canımsagol ponicim.
napayim anca öyle durdurabiliyorum. Mesela bugün ayva tatlisi yapacagim ve mutlaka yerdim.
aminnn inşallah hayırlı kandiller
bende 45 dk leslie yaptim. Sen e.k yi mi yaptin 8 dk. Bende yapacaktim kızım durmadi yaa. Leslie den sonra daha kolay olacak sanki demi öyle mi yaptin sende
hoşgeldin canım. Benim bebeğim de 4 aylık oldu. 1.5 aydır burdayim ve 6.5 kilo verdim. Sende 1.5 ayda verebilirsin. Keske benim kilom da seninki kadar az olsaydi
Hoşgeldin canım ben de Zeynepdüzgün yapamamışım alıntı olayını size zahmet olmazsa biri bana öğretebilir mi
Fena değildi kuzum susuzluk çok zorladı ama çok şükür açtım orucumuSenin nasıl geçti canım?
Neden ki canım yaa hangi kısmı zorluyorBen bu 2.seviyeye alışamadım daha
Amin kuzum inşallahsağol canım
Allah yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını güzel bir şekilde alırsın
sağol canım
Hoşgeldin canım ben de Zeynepazimli olursan inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın takım arkadaşlarım çok güzel motive ediyor 4 ayda 14.6 kilo verdim onların sayesinde
masallah canim sende guzel vermissinHoşgeldin canım ben de Zeynepazimli olursan inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın takım arkadaşlarım çok güzel motive ediyor 4 ayda 14.6 kilo verdim onların sayesinde
Aramıza hoşgeldin ben Poni 30 yaşındayim çok fazlan yokmuş bir an önce verirsin
[/QUOTEhoşbuldum.. inş.. teşekkürlerAramıza hoşgeldin ben Poni 30 yaşındayim çok fazlan yokmuş bir an önce verirsin
hoşbuldum. vayy çok güzel vermişsin darısı isteyen herkese inşsağol canım
Allah yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını güzel bir şekilde alırsın
sağol canım
Hoşgeldin canım ben de Zeynepazimli olursan inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın takım arkadaşlarım çok güzel motive ediyor 4 ayda 14.6 kilo verdim onların sayesinde
Bilmiyorm ya ilk seviyede psikolojim iyiydi baya baş ağrım geçmiyor bu seviyede. 4 gün ağrıdı 1 gün ağrımadı ve tekrar başladı ramazanın ilk haftası gibi perişanımNeden aclikmi cok oluyor canim, niye alisamadin
İlk öğün de ceviz ve hurmayı birarada yiyorsun ama.Bilmiyorm ya ilk seviyede psikolojim iyiydi baya baş ağrım geçmiyor bu seviyede. 4 gün ağrıdı 1 gün ağrımadı ve tekrar başladı ramazanın ilk haftası gibi perişanım
Az yemeye vucut anca alisacak canim. Bas agrin ondandir. Bide suyuda az tukettigin icin bas agrisi olabilirmi acabaBilmiyorm ya ilk seviyede psikolojim iyiydi baya baş ağrım geçmiyor bu seviyede. 4 gün ağrıdı 1 gün ağrımadı ve tekrar başladı ramazanın ilk haftası gibi perişanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?