- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.261
Bunada alışacaksın inş, ne güzel kilo veriyorsun bu şekilde kendini motive edebilirsinBilmiyorm ya ilk seviyede psikolojim iyiydi baya baş ağrım geçmiyor bu seviyede. 4 gün ağrıdı 1 gün ağrımadı ve tekrar başladı ramazanın ilk haftası gibi perişanım
Ben oyleyi salatayla gecirmeyi aksamada yemek yemeyi planliyorum. Bilmiyorum dogrumu
Sen nasil dusundun canim
Yarını sırf sebze suyuyla mi geçirsem acaba diye düşünüyorum ben de canımSen nasil dusundun canim
Beni sebze suyu pek tatmin etmediYarını sırf sebze suyuyla mi geçirsem acaba diye düşünüyorum ben de canım
Beni de pek memnun etmedi Ama hem kabızlığım için hem de Cuma’ya biraz daha eksi olayım diye öyle mi geçirsem dedim ama bilemedimBeni sebze suyu pek tatmin etmedi
Salatalik ve limonu robotta cekip sulandirdim bende bugun. Ama kati meyve sikacagiyla daha yogun oluyordur sebzeler doyurucuu olur belki neden olmasin
O zaman degerlendirmelisin yanina kuru yemis eklersin belkiBeni de pek memnun etmedi Ama hem kabızlığım için hem de Cuma’ya biraz daha eksi olayım diye öyle mi geçirsem dedim ama bilemedim
Hazır meyve sıkacağını bulmuşken değerlendireyim dedim
aksamki ekmek olmasa gayet guzelmis canim7. Nisan
11.30
4 parça sucuk ile tost
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
16.00
1 sb kefir
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 kivi
Hepsi blendıra girsş6 içtim
20.00
5 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bir kepçe yayla çorbası
15 dk spor
2 litre su
afiyet olsun canim guzel olmus7 Nisan Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
Kavurmalı yumurta (2yumurta 2 kaşık kavurma)
1 domates
1 salatalık
Bir avuç kadar dereotu ve maydanoz
18:30
8 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
2 kaşık yoğurt
Su: 2 buçuk litre
Spor:35 dakika Leslie 105 puan @Tekrar dene
Ben henüz karar veremedim
Sanada hayırlı kandiller canım, Allah kabul etsin
Sanada hayirli kandiller canim. Allah kabul etsin
Kolay gibi gözüküyor ama uğraştırıcı epey canım Allah kabul etsin yiyenlere şifa olsun inşallah
kesinlikle canım bu psikoloji uzun süre devam edecekAmin ins canim. Bu virus bitsede hepimiz degisik bir pisikolijide olacagiz bir surede zaten. Rabbim yardimcimiz olsun
haklılık payı var gıbı7 'leri görünce rahatlatlayıp rehavete kapıldığınızdan olmasın
kaçı gordun merak ettim canımGünaydın kizlarrrBugün tartı beni Cook mutlu etti Cumaya kadar tartilmiycam daha bana da supriz olsun
Beraat kandili diye oruca niyet ettim canım
Akşam limonlu su ile iftar yapacağım.
48 saat oluyor.
Aslında yarın sabahı bekleyebilsem süper olur ama sütüm kesilir diye korkuyorum.
48 mi masallah canım ben bugunu zor tuttum 10 gune nasıl cesaret edebiliyprsunuz canım cocuklar evın isleri insanda hal kalmaz hareket etmeye10 güne niyet edip 5.gün eşimin ısrarı ile bırakmıştım canım.
O zamanlar kilo sıkıntım yoktu, hiç dikkat etmedim ne kadar gittiğine
beraber uzaklasalım diyecem ama senı yakalamam zor gıbıYaaa ben seni beklemiyim Merve bi an önce şu yedilerden uzaklasayim artık
bizde aynı canım resmen ıskence gıbıBende artık markete gitmemek için direniyorum. Haftada bir çıkıyoruz. Çok zor eve getirilenlerin temizliği. Aldığımız herşeyi sabunlu suyla yıkayıp kurulayın öyle yerleştiriyoruz biz. Meyve sebzeyi de karbonatlı suda birkaç saat bekletip öyle kaldırıyorum.
bizim bir doktor arkadas en az 5 yıl dıyor tedavinin bulunmasımaBitmez...
Gelecek yılın akıbeti de belli değil...
Hatta bir sonraki yılında...
Insallah çar cabuk ıyılesır canımMaalesef abla annemin ciğerleri baya hırpalanmış dün tomografi çekmiştiler sonuçlarına göre bikaç gün sonra çıkıcak
Babamdan sürekli kan alıp birşeyler yapıyolar ama hiçbirşey demiyorlar dün taburcu olucaktı ama hala tetkik yapıyorlar
abla yarına bile ıner o
burda bugun cok ruzgar vardıBugün burada da hava çok güzel
Balkonu yıkadım
Birazdan halı atacağım
Çocuklar 1 aydır evdeler, biraz açık havaya çıksınlar
Hosgeldin canım benim adım Merve 30 yasındayım 2 kız annesiyimAdı: Muzmus
Yaşı:34
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 14 aylkk
Emziriyormusun: evet
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 67.6
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : doğumdan sonra kilolarımdan kurtulmak istiyorum
amin canımhayirli kandilller:)
bugun 1 sene boyunca dunyada neler olacagi yaziliyo deftere.bol bol dua ile rabbim uzerimizdeki belalalari def eder insalalh
eline saglık canımKızlar biturlu gelemedm bugun ya hayirli kandiller. Kandil diye lokma tatlisi yapip dagittim apartmanda ama nekadar zormus ya daha aksama yemegm yok
Anladım canım dıs donemini car abuk atlatır insallahPırasa denedim kopariyor alt disleri varya cok riskli oluyor. Zeytinyagli karanfil yaptm bez batirim pansuman yapiyorm bide bitkisek dis jeli var onlarka idare ediyorz cok kotu olur duraksiz aglarsa agri kesici veriyorm
İnşallah Rabbim büyüktür. Sıkıntılı günler geride kalacak Allah'ın izniyleŞükürler olsun, daha iyi olacak inşallah
Yine siteye girilmedi Kızlar kızlar ne bu sessizlik inşallah hayra alamettir
Poğaça, muhallebi, patates pirinç pilavı bunlar kilo vermeye engel, hatta alma sebebi, o nedenle menülerinde bulunmaması lazım.ben yazayım madem ama gördüğüm kadarıyla herkes resmen hiçbir şey yemiyor. beni buhün yediklerim baya bir şey olacak.. yani kısmamışım gibi gelebilir size ama gerçekten kıstım.
12.30
yumurtalı omlet
bir poğaça
2 zeytin
15.00
muhallebiyarım kase
18.00
fırında balık ve patates
yarım kase pirinç pilavı
bir dilim ekmek
21.30
bir kase popcorn
bir adet havuç
hiç spor yapamadım maalesef yürüyemedim de
Canım menüleri buraya ekliyoruz 9.Takım Menü ve Spor Listeleriben yazayım madem ama gördüğüm kadarıyla herkes resmen hiçbir şey yemiyor. beni buhün yediklerim baya bir şey olacak.. yani kısmamışım gibi gelebilir size ama gerçekten kıstım.
12.30
yumurtalı omlet
bir poğaça
2 zeytin
15.00
muhallebiyarım kase
18.00
fırında balık ve patates
yarım kase pirinç pilavı
bir dilim ekmek
21.30
bir kase popcorn
bir adet havuç
hiç spor yapamadım maalesef yürüyemedim de
Bence son gün menüsü canımPoğaça, muhallebi, patates pirinç pilavı bunlar kilo vermeye engel, hatta alma sebebi, o nedenle menülerinde bulunmaması lazım.
Popcorn nedir bilemedim.
Geç saatte yemişsin, kilo vermenin önünde en büyük engel
En geç 19 gibi yemeyi bitirirken kilo verebilirsin.
Menülerimizi menü sayfamızda paylaşıyoruz.
İlk sayfa ilk mesajda linki var.
Yada yukarıdaki etikete tıklayıp menü sayfamıza gidebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?