Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilmiyorm ya ilk seviyede psikolojim iyiydi baya baş ağrım geçmiyor bu seviyede. 4 gün ağrıdı 1 gün ağrımadı ve tekrar başladı ramazanın ilk haftası gibi perişanım
Bunada alışacaksın inş, ne güzel kilo veriyorsun bu şekilde kendini motive edebilirsin

Yarını sırf sebze suyuyla mi geçirsem acaba diye düşünüyorum ben de canım
Beni sebze suyu pek tatmin etmedi
Salatalik ve limonu robotta cekip sulandirdim bende bugun. Ama kati meyve sikacagiyla daha yogun oluyordur sebzeler doyurucuu olur belki neden olmasin

Beni sebze suyu pek tatmin etmedi
Salatalik ve limonu robotta cekip sulandirdim bende bugun. Ama kati meyve sikacagiyla daha yogun oluyordur sebzeler doyurucuu olur belki neden olmasin
Beni de pek memnun etmedi Ama hem kabızlığım için hem de Cuma’ya biraz daha eksi olayım diye öyle mi geçirsem dedim ama bilemedim
Hazır meyve sıkacağını bulmuşken değerlendireyim dedim

Beni de pek memnun etmedi Ama hem kabızlığım için hem de Cuma’ya biraz daha eksi olayım diye öyle mi geçirsem dedim ama bilemedim
Hazır meyve sıkacağını bulmuşken değerlendireyim dedim
O zaman degerlendirmelisin yanina kuru yemis eklersin belki

aksamki ekmek olmasa gayet guzelmis canim
afiyet olsun canim guzel olmus

Amin ins canim. Bu virus bitsede hepimiz degisik bir pisikolijide olacagiz bir surede zaten. Rabbim yardimcimiz olsun
kesinlikle canım bu psikoloji uzun süre devam edecek
7 'leri görünce rahatlatlayıp rehavete kapıldığınızdan olmasın
haklılık payı var gıbı
Günaydın kizlarrr Bugün tartı beni Cook mutlu etti Cumaya kadar tartilmiycam daha bana da supriz olsun
kaçı gordun merak ettim canım
Beraat kandili diye oruca niyet ettim canım
Akşam limonlu su ile iftar yapacağım.
48 saat oluyor.
Aslında yarın sabahı bekleyebilsem süper olur ama sütüm kesilir diye korkuyorum.
10 güne niyet edip 5.gün eşimin ısrarı ile bırakmıştım canım.
O zamanlar kilo sıkıntım yoktu, hiç dikkat etmedim ne kadar gittiğine
48 mi masallah canım ben bugunu zor tuttum 10 gune nasıl cesaret edebiliyprsunuz canım cocuklar evın isleri insanda hal kalmaz hareket etmeye
Yaaa ben seni beklemiyim Merve bi an önce şu yedilerden uzaklasayim artık
beraber uzaklasalım diyecem ama senı yakalamam zor gıbı
bizde aynı canım resmen ıskence gıbı
Bitmez...
Gelecek yılın akıbeti de belli değil...
Hatta bir sonraki yılında...
bizim bir doktor arkadas en az 5 yıl dıyor tedavinin bulunmasıma
Insallah çar cabuk ıyılesır canım
günaydın

tartıldım ve hiç mutlu değilim +200 gr
Handandandan
abla yarına bile ıner o
Bugün burada da hava çok güzel
Balkonu yıkadım
Birazdan halı atacağım
Çocuklar 1 aydır evdeler, biraz açık havaya çıksınlar
burda bugun cok ruzgar vardı
Hosgeldin canım benim adım Merve 30 yasındayım 2 kız annesiyim
hayirli kandilller:)
bugun 1 sene boyunca dunyada neler olacagi yaziliyo deftere.bol bol dua ile rabbim uzerimizdeki belalalari def eder insalalh
amin canım
Kızlar biturlu gelemedm bugun ya hayirli kandiller. Kandil diye lokma tatlisi yapip dagittim apartmanda ama nekadar zormus ya daha aksama yemegm yok
eline saglık canım
Pırasa denedim kopariyor alt disleri varya cok riskli oluyor. Zeytinyagli karanfil yaptm bez batirim pansuman yapiyorm bide bitkisek dis jeli var onlarka idare ediyorz cok kotu olur duraksiz aglarsa agri kesici veriyorm
Anladım canım dıs donemini car abuk atlatır insallah

ben yazayım madem ama gördüğüm kadarıyla herkes resmen hiçbir şey yemiyor. beni buhün yediklerim baya bir şey olacak.. yani kısmamışım gibi gelebilir size ama gerçekten kıstım.
12.30
yumurtalı omlet
bir poğaça
2 zeytin
15.00
muhallebiyarım kase
18.00
fırında balık ve patates
yarım kase pirinç pilavı
bir dilim ekmek
21.30
bir kase popcorn
bir adet havuç
hiç spor yapamadım maalesef yürüyemedim de
Yine siteye girilmedi Kızlar kızlar ne bu sessizlik inşallah hayra alamettir

İyi geceler kızlar bugun seviyeye kaldığım yerden tekrar basladim umarım. U sefer bozmadan devam edebilirim ve ogun atlamadan gitmeyi becerebılırım

Bu arada bu aksam bir haber aldım ve cok uzuldum bizim burda bir doktor arkadas vardı bugun testi pozitif cıkmıs hıc bir belirtisi yokmus umarım olmazda

Poğaça, muhallebi, patates pirinç pilavı bunlar kilo vermeye engel, hatta alma sebebi, o nedenle menülerinde bulunmaması lazım.
Popcorn nedir bilemedim.
Geç saatte yemişsin, kilo vermenin önünde en büyük engel
En geç 19 gibi yemeyi bitirirsen kilo verebilirsin.
Menülerimizi menü sayfamızda paylaşıyoruz.
İlk sayfa ilk mesajda linki var.
Yada yukarıdaki etikete tıklayıp menü sayfamıza gidebilirsin.

Canım menüleri buraya ekliyoruz 9.Takım Menü ve Spor Listeleri

Menü yorumlarını ise burada yapıyoruz umarım bu senin diyet menün değildir diyet öncesi son gün menüsüdür

Bence son gün menüsü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…