Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

olmamış canım, sabah poağaca yemişsin, muhallebi var, patates varken ekmek ve pilav hiç olmamış, popcorn da.. inşallah düzelecek burda
İnşallah canım bu defa yapacaksın
Çoğu kişide belirti olmuyor canım, kendisi için bu iyi bişey ama bilmeden cevreye yatabiliyor o kötü iyiki öğrenmiş

Her sabah rutın test yapıyorlarmıs canım oylelıkle ogrenmıs bazı arkadaslarımızında ıs yerlerinde pozıtıfler cıkmıs evde karantina dalar yakınlarda duyunca insan daha bir kotu oluyor

Her sabah rutın test yapıyorlarmıs canım oylelıkle ogrenmıs bazı arkadaslarımızında ıs yerlerinde pozıtıfler cıkmıs evde karantina dalar yakınlarda duyunca insan daha bir kotu oluyor
allah herkesi korusun inşallah, durumlar maalesef iyi gitmiyor yayılma hızı fazla, alabildiğimiz kadar önlem almayız maalesef en güzeli evden cıkmamak hapis olduk zaten bakalım nereye kadar

canim arkadaslar olmayanlari soylemisler zaten tekrar etmiyim. Bencede diyetten onceki son menu olmus. Daha da azaltman gerekecek yada diyet icin olmaynlarin yerini diyete uygun seylerle degistireceksin
seviyelere baslaman cok guzel canim.

Gecmis olsun canim ogrenmwsi iyi olmmus tasiyuci olmaz en azindan. İns sikinti olmadanda atlatir.
7 nisan

20:10
5 yk mercimekli bulgur
1 parca tavuk but
1 fırında biber
3 yk yogurt
Havuc ve Turp salatası

Su:1.5 lt
Spor yok
direk tek ogunmu yaptin canim. Guzel olmus afiyet olsun
Okunan kuran edilen dualarınız kabul olsun inşallah
Herkese hayırlı geceler
aminn canim. İns rabbim hepimize hayirli yazilar yazmistir.
guzel olmus canim. Oglenki menunde meyvenin biri fazlami acaba diye dusundum

Gunaydinnnnn kizlar

Acayip bir halsizlik ve mide bulantisiyla uyandim. Yudum yudum sebze suyu iciyorum 3 saat gecince ins bol salata yiyecegim.

Sizler yatiyormusunuz grup kac gundur sessiz takiliyor . cumaya mi hazirlaniyor herkes.

Mefkurem abla sende hic gorunmemissin nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…