- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.281
olmamış canım, sabah poağaca yemişsin, muhallebi var, patates varken ekmek ve pilav hiç olmamış, popcorn da.. inşallah düzelecek burdaben yazayım madem ama gördüğüm kadarıyla herkes resmen hiçbir şey yemiyor. beni buhün yediklerim baya bir şey olacak.. yani kısmamışım gibi gelebilir size ama gerçekten kıstım.
12.30
yumurtalı omlet
bir poğaça
2 zeytin
15.00
muhallebiyarım kase
18.00
fırında balık ve patates
yarım kase pirinç pilavı
bir dilim ekmek
21.30
bir kase popcorn
bir adet havuç
hiç spor yapamadım maalesef yürüyemedim de
İnşallah canım bu defa yapacaksınİyi geceler kızlar bugun seviyeye kaldığım yerden tekrar basladim umarım. U sefer bozmadan devam edebilirim ve ogun atlamadan gitmeyi becerebılırım
Bu arada bu aksam bir haber aldım ve cok uzuldum bizim burda bir doktor arkadas vardı bugun testi pozitif cıkmıs hıc bir belirtisi yokmus umarım olmazda
Konu etiketini nasıl yapıyorsun canımCanım menüleri buraya ekliyoruz 9.Takım Menü ve Spor Listeleri
Menü yorumlarını ise burada yapıyoruz umarım bu senin diyet menün değildir diyet öncesi son gün menüsüdür
Menü sayfasının linkini kopyalayıp yapıştırdım canımKonu etiketini nasıl yapıyorsun canım
Ben yapıyorum ama öyle olmuyorMenü sayfasının linkini kopyalayıp yapıştırdım canım
Kızlarla Kur'an okuduk canım, beraat kandili sebebiyle.Sen niye uyumadın hala bi limon suyuyla duruyorsun ayakta bari uyusaydınHandandandan
Bilmem ki canım tarayıcıdan mı kaynaklı acaba ? Ben safariden giriyorumBen yapıyorum ama öyle olmuyor
Allah kabul etsin canım ne güzelKızlarla Kur'an okuduk canım, beraat kandili sebebiyle.
Geç vakte kadar içince gece tuvaletten çıkamıyorum
Bilmem ki yarın kazene sorayımBilmem ki canım tarayıcıdan mı kaynaklı acaba ? Ben safariden giriyorum
Aynen bi bakalım açıklama gelir elbetHoş görelim mi diyorsun
Her sabah rutın test yapıyorlarmıs canım oylelıkle ogrenmıs bazı arkadaslarımızında ıs yerlerinde pozıtıfler cıkmıs evde karantina dalar yakınlarda duyunca insan daha bir kotu oluyorolmamış canım, sabah poağaca yemişsin, muhallebi var, patates varken ekmek ve pilav hiç olmamış, popcorn da.. inşallah düzelecek burda
İnşallah canım bu defa yapacaksın
Çoğu kişide belirti olmuyor canım, kendisi için bu iyi bişey ama bilmeden cevreye yatabiliyor o kötü iyiki öğrenmiş
İyi geceler canımHaydi Kızlar ben de yatarseviliyorsunuz
allah herkesi korusun inşallah, durumlar maalesef iyi gitmiyor yayılma hızı fazla, alabildiğimiz kadar önlem almayız maalesefHer sabah rutın test yapıyorlarmıs canım oylelıkle ogrenmıs bazı arkadaslarımızında ıs yerlerinde pozıtıfler cıkmıs evde karantina dalar yakınlarda duyunca insan daha bir kotu oluyor
canim arkadaslar olmayanlari soylemisler zaten tekrar etmiyim. Bencede diyetten onceki son menu olmus. Daha da azaltman gerekecek yada diyet icin olmaynlarin yerini diyete uygun seylerle degistireceksinben yazayım madem ama gördüğüm kadarıyla herkes resmen hiçbir şey yemiyor. beni buhün yediklerim baya bir şey olacak.. yani kısmamışım gibi gelebilir size ama gerçekten kıstım.
12.30
yumurtalı omlet
bir poğaça
2 zeytin
15.00
muhallebiyarım kase
18.00
fırında balık ve patates
yarım kase pirinç pilavı
bir dilim ekmek
21.30
bir kase popcorn
bir adet havuç
hiç spor yapamadım maalesef yürüyemedim de
seviyelere baslaman cok guzel canim.İyi geceler kızlar bugun seviyeye kaldığım yerden tekrar basladim umarım. U sefer bozmadan devam edebilirim ve ogun atlamadan gitmeyi becerebılırım
Bu arada bu aksam bir haber aldım ve cok uzuldum bizim burda bir doktor arkadas vardı bugun testi pozitif cıkmıs hıc bir belirtisi yokmus umarım olmazda
direk tek ogunmu yaptin canim. Guzel olmus afiyet olsun7 nisan
20:10
5 yk mercimekli bulgur
1 parca tavuk but
1 fırında biber
3 yk yogurt
Havuc ve Turp salatası
Su:1.5 lt
Spor yok
aminn canim. İns rabbim hepimize hayirli yazilar yazmistir.Okunan kuran edilen dualarınız kabul olsun inşallah
Herkese hayırlı geceler
guzel olmus canim. Oglenki menunde meyvenin biri fazlami acaba diye dusundum7 Nisan salı
9.00
1 yumurta
1 salatalık
Kaşarlı biber(2 küçük köy biberi z.yqgda soteledim+1 kk kasar)
12 çiğ fındık
11.00
Yeşil çay
12.40
Köz patlıcan sote (babagannus) 1 tabak
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 4 yudum sütlü kahve kardeşim habersiz yaptı kiramadim içtim bı iki yudum (şekersiz)ne alaka diyenler olur belki
15.00
1 bardak kefir
1 dilim ananas
1 kivi
17.30
1 but kemiksiz ızgara
Yağsız salata
22.00
Ayran kürü
Su 2 L ye yakın
Spor yok malesef bugün acayip kasık ağrısı vardi yapmaya çalıştım ama dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?