Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizde şimdi tam bahar, Mayıs diyince yaz
Rüzgar burada da var, rahatsız etmiyor ama
Ohh bahar ne guzel ben yaz insaniyim bizim burdada yaz gec gelir haziran sonu anca isiniyor ekimdede sogur.
İki gundur kizlari bahceye cikartnaya niyetleniyorum hava soguk hayirlisi olsun

Ohh bahar ne guzel ben yaz insaniyim bizim burdada yaz gec gelir haziran sonu anca isiniyor ekimdede sogur.
İki gundur kizlari bahceye cikartnaya niyetleniyorum hava soguk hayirlisi olsun
Bende kışı çok severim
Dışarda sağanak yağmur...
Buğulanan camlar..
Evde yanan bir soba, üstünde kestaneler ve fokurdayan çaydanlık...
Elimde kitabım

tamamdır uyacağım inş ama ilk günden yüklenmeyim dedim.

Bende kışı çok severim
Dışarda sağanak yağmur...
Buğulanan camlar..
Evde yanan bir soba, üstünde kestaneler ve fokurdayan çaydanlık...
Elimde kitabım
Soba citirtisi, hafif odun kokusu, cisurdayan caydanliklar oyy cocuklugum geldi aklima . gece tavana vuran ates goruntusu.
Simdiden gecmisi ozluyoruz yaslaninca ne yapacagiz acaba.
Ama yinede yaz guzel mevsim

9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak besinlerden uzak duralım

Geçen hafta artı gelenler

E ela_2019 ve I Ilyusa sizden beklentimiz en az %2...

Geçen haftanın sabit gelenleri
Jasminium84 ve Handandandan sizden beklentimiz en az %1.5...

Geçen hafta %1 'in altında eksi gelenler
askrhpozitif ve Poni Bon sizlerden beklentimiz % 1 'in üzeri...

Bu hafta kilo kronolojisinde oynamalar olabilir, kimse yerini üsttekine kaptırmasın..

Son düzenleme:
Soba citirtisi, hafif odun kokusu, cisurdayan caydanliklar oyy cocuklugum geldi aklima . gece tavana vuran ates goruntusu.
Simdiden gecmisi ozluyoruz yaslaninca ne yapacagiz acaba.
Ama yinede yaz guzel mevsim
Bu özlemler hep yaşlanma belirtisi zaten
Kaloriferli evdeyim ama mutfağa soba kurma isteği var içimde
Sırf geçmiş günleri anabilmek için

olmamış canım, sabah poağaca yemişsin, muhallebi var, patates varken ekmek ve pilav hiç olmamış, popcorn da.. inşallah düzelecek burda
inşallah bugün daha dikkatlı olacağım. uzun zamandır bu şekilde besleniyorum maalesef. yani pilav çok yemem aslında ama patates ve hamurişi yiyorum aslında. ama azaltacağım inş

Her sabah rutın test yapıyorlarmıs canım oylelıkle ogrenmıs bazı arkadaslarımızında ıs yerlerinde pozıtıfler cıkmıs evde karantina dalar yakınlarda duyunca insan daha bir kotu oluyor
biz de ailecek çok büyük ihtimal corona yı yaşadık ilk ben ve oğlum yaşadık ama keisnlikle anlamadım ve normal hayatımıza devam ediyorduk inş kimseye bulaştırmamışızdır diye düşünmek istiyorum. eşimde belirtiler daha netti. ordan anladık. test yapmadık ama. zaten evden hiç çıkmıyoruz bu karantina olduğundan beri. zannımca çoğu insan da farkjnda olmadan geçiriyor. tabi işe gidip gelen insanlar farkında da olmayınca durum üzücü olabiliyor. Allah tez zamanda herkese şifa versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…