- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.301
Gunaydinnnnn kizlar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar ❤
Gunaydin canim.Bol güneşli bir günden herkese Günaydın
Bizde şimdi tam bahar, Mayıs diyince yazGunaydin canim.
O gunesin birazinida bize gonder burasi buzzzz gibi ruzgarli
Ohh bahar ne guzel ben yaz insaniyim bizim burdada yaz gec gelir haziran sonu anca isiniyor ekimdede sogur.Bizde şimdi tam bahar, Mayıs diyince yaz
Rüzgar burada da var, rahatsız etmiyor ama
Bende kışı çok severimOhh bahar ne guzel ben yaz insaniyim bizim burdada yaz gec gelir haziran sonu anca isiniyor ekimdede sogur.
İki gundur kizlari bahceye cikartnaya niyetleniyorum hava soguk hayirlisi olsun
tamamdır uyacağım inş ama ilk günden yüklenmeyim dedim.Poğaça, muhallebi, patates pirinç pilavı bunlar kilo vermeye engel, hatta alma sebebi, o nedenle menülerinde bulunmaması lazım.
Popcorn nedir bilemedim.
Geç saatte yemişsin, kilo vermenin önünde en büyük engel
En geç 19 gibi yemeyi bitirirsen kilo verebilirsin.
Menülerimizi menü sayfamızda paylaşıyoruz.
İlk sayfa ilk mesajda linki var.
Yada yukarıdaki etikete tıklayıp menü sayfamıza gidebilirsin.
hamur işi hiç tüketmiyor musunuz?Canım menüleri buraya ekliyoruz 9.Takım Menü ve Spor Listeleri
Menü yorumlarını ise burada yapıyoruz umarım bu senin diyet menün değildir diyet öncesi son gün menüsüdür
Soba citirtisi, hafif odun kokusu, cisurdayan caydanliklar oyy cocuklugum geldi aklima . gece tavana vuran ates goruntusu.Bende kışı çok severim
Dışarda sağanak yağmur...
Buğulanan camlar..
Evde yanan bir soba, üstünde kestaneler ve fokurdayan çaydanlık...
Elimde kitabım
Bu özlemler hep yaşlanma belirtisi zatenSoba citirtisi, hafif odun kokusu, cisurdayan caydanliklar oyy cocuklugum geldi aklima . gece tavana vuran ates goruntusu.
Simdiden gecmisi ozluyoruz yaslaninca ne yapacagiz acaba.
Ama yinede yaz guzel mevsim
Dur daha bi yasta ne yaslanmasi kizz.Bu özlemler hep yaşlanma belirtisi zaten
Kaloriferli evdeyim ama mutfağa soba kurma isteği var içimde
Ekmek sadece kahvaltıdahamur işi hiç tüketmiyor musunuz?
inşallah bugün daha dikkatlı olacağım. uzun zamandır bu şekilde besleniyorum maalesef. yani pilav çok yemem aslında ama patates ve hamurişi yiyorum aslında. ama azaltacağım inşolmamış canım, sabah poağaca yemişsin, muhallebi var, patates varken ekmek ve pilav hiç olmamış, popcorn da.. inşallah düzelecek burda
Ben 37 oldum canımDur daha bi yasta ne yaslanmasi kizz.
Daha gencligimiziin baharindayiz
Ekmek sadece kahvaltıda
Hamur işleri ve tatlılar hiç olmayacak
Meyve de günlük en fazla bir tane
Patates de olmamalı
Çarşamba ve Perşembe bakliyat ve bulgur yok
biz de ailecek çok büyük ihtimal corona yı yaşadık ilk ben ve oğlum yaşadık ama keisnlikle anlamadım ve normal hayatımıza devam ediyorduk inş kimseye bulaştırmamışızdır diye düşünmek istiyorum.Her sabah rutın test yapıyorlarmıs canım oylelıkle ogrenmıs bazı arkadaslarımızında ıs yerlerinde pozıtıfler cıkmıs evde karantina dalar yakınlarda duyunca insan daha bir kotu oluyor
evet uyarılara uyacağım inş.canim arkadaslar olmayanlari soylemisler zaten tekrar etmiyim. Bencede diyetten onceki son menu olmus. Daha da azaltman gerekecek yada diyet icin olmaynlarin yerini diyete uygun seylerle degistireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?