Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bol güneşli bir günden herkese Günaydın
günaydın canımm
ahhh o güneşten bize de gönder nolurrr

hamur işi hiç tüketmiyor musunuz?
hoşgeldin canım
hayır tüketmiyoruz bu sadece takımda olduğumuz için de değil, kilo vermenin önündeki en büyük engel şeker ve basit karbonhidrat, menülerimizden bunu çıkarmazsak kilo veremeyiz

inşallah kuzum

acliktandir canim
Test yapmadan nasil emin oldunuzki, Keske Test yaptirsaydiniz icinizde rahat olurdu

hamur işi hiç tüketmiyor musunuz?
Günaydın canım eğer hislerimde yanılmıyorsam hayatında ilk defa diyet yapıyorsun ve hiç fazla kiloların olmadı değil mi ? Grupta herkes farklı farklı şekilde zayıflamaya çalışıyor kimi Karatay, kimi seviye kimi ketojenik kimi kalori sayıyor ama genel olarak diyetlerin ortak noktasında karbonhidrat ve Şekerin minimum düzeyde tüketilmesi ve çok geç saatte yememek ve Cuma zayıflama yarışması grubu olduğumuz için özellikle çarşamba ve Perşembe günlerine daha çok dikkat ediyoruz zamanla alışacağına eminim

Erken kalktim ama koltuga yapisip kaldim kizlar hicbirsey yapasim yok.
Adet donemide geliyor hafiften karin agrisi var.spor yapmam lazim leslie iki gundur yapmiyorum hamliycam yine.
Hava da bulanik bununda etkisi var heralde bu halimde ,baya icim sikiliyor ben bir silkelenip islerime basliyim yoksa gun boyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…