- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.321
günaydın canımmBol güneşli bir günden herkese Günaydın
hoşgeldin canımhamur işi hiç tüketmiyor musunuz?
inşallah kuzum9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak besinlerden uzak duralım
Geçen hafta artı gelenler
E ela_2019 ve I Ilyusa sizden beklentimiz en az %2...
Geçen haftanın sabit gelenleriJasminium84 ve Handandandan sizden beklentimiz en az %1.5...
Geçen hafta %1 'in altında eksi gelenleraskrhpozitif ve @Poni Bon sizlerden beklentimiz % 1 'in üzeri...
Bu hafta kilo kronolojisinde oynamalar olabilir, kimse yerini üsttekine kaptırmasın..
Gunaydın kızlar
gunaydin kizlaar..basim agriyarak uyandim.biraz yuruyus yapip banyomu yapcam belki gecer.
günaydın canımGünaydın herkese☺
Sürpriz
Geçmiş olsun canımgunaydin kizlaar..basim agriyarak uyandim.biraz yuruyus yapip banyomu yapcam belki gecer.
Ela nick değiştirmişsinGunaydinlarrrr ... kaptan sürpriz dediyse yine en az 3 geliyor
acliktandir canimGunaydinnnnn kizlar
Acayip bir halsizlik ve mide bulantisiyla uyandim. Yudum yudum sebze suyu iciyorum 3 saat gecince ins bol salata yiyecegim.
Sizler yatiyormusunuz grup kac gundur sessiz takiliyor . cumaya mi hazirlaniyor herkes.
@mefkurem abla sende hic gorunmemissin nerelerdesin
Test yapmadan nasil emin oldunuzki, Keske Test yaptirsaydiniz icinizde rahat olurdubiz de ailecek çok büyük ihtimal corona yı yaşadık ilk ben ve oğlum yaşadık ama keisnlikle anlamadım ve normal hayatımıza devam ediyorduk inş kimseye bulaştırmamışızdır diye düşünmek istiyorum.eşimde belirtiler daha netti. ordan anladık. test yapmadık ama. zaten evden hiç çıkmıyoruz bu karantina olduğundan beri. zannımca çoğu insan da farkjnda olmadan geçiriyor. tabi işe gidip gelen insanlar farkında da olmayınca durum üzücü olabiliyor. Allah tez zamanda herkese şifa versin inş
Günaydın canım eğer hislerimde yanılmıyorsam hayatında ilk defa diyet yapıyorsun ve hiç fazla kiloların olmadı değil mi ? Grupta herkes farklı farklı şekilde zayıflamaya çalışıyor kimi Karatay, kimi seviye kimi ketojenik kimi kalori sayıyor ama genel olarak diyetlerin ortak noktasında karbonhidrat ve Şekerin minimum düzeyde tüketilmesi ve çok geç saatte yememek ve Cuma zayıflama yarışması grubu olduğumuz için özellikle çarşamba ve Perşembe günlerine daha çok dikkat ediyoruz zamanla alışacağına eminimhamur işi hiç tüketmiyor musunuz?
Gecmis olsun canimgunaydin kizlaar..basim agriyarak uyandim.biraz yuruyus yapip banyomu yapcam belki gecer.
afiyet olsun canim niye tek ogun ve o kadar gec yedin .7 nisan sali
20.30
4 5 kasik yogurtlu sehriyee corbasi
salata
kuru patlican yemegi yarim tabaktan daha az.
1dlm ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?