Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

U UcanSupurge canim sen nasil oldun enerjin yerine geldimi.
Şükür canım iyiyim senin şu an yaşadıklarını yaşadım haftasonu ama genel bir halsizliğim hala var muhtemelen Demir eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum onun da

kolay gelsin ins.
Azda olsa yapmaya calis canim leslie, bugun benimde bisey Yapasim yok yine dün baya abarttim is yapmayi günlük olanlari halledip sporumu yapicam ins.

Şükür canım iyiyim senin şu an yaşadıklarını yaşadım haftasonu ama genel bir halsizliğim hala var muhtemelen Demir eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum onun da
Bu zamanda Dr a da gidilmiyor demir eksikligi icin Ilac aliyormusun?

ilac falan yokmu demir eksikligi icin canim gercekten o halsizlik yoruyor insani.
kolay gelsin ins.
Azda olsa yapmaya calis canim leslie, bugun benimde bisey Yapasim yok yine dün baya abarttim is yapmayi günlük olanlari halledip sporumu yapicam ins.
kolay gelsin canim sanada. Evet bugun mutlaka yapmaliyim spor
İftar olmuş olabilir canım Fransa’da ya bize göre saat farkı da var malum
Him olabilir canim oyle dusunmemeistim

Bu tarz yiyip kilo almıyosan metobolizman çok iyi çalışıyor demek zamanla sistemi oturtursun

Sagol cnm inşallah ya

Kızlarla Kur'an okuduk canım, beraat kandili sebebiyle.
Geç vakte kadar içince gece tuvaletten çıkamıyorum

Allah kabul etsin canım

Ooo

Bazen oyle oluyor havaninda cok etkisi oluyor, işlere girisince acılırsin az da olsa

ağır diyet hiç yspmadım. ysni her şeyden yiyordum genrelde. ama az yemeğe çalışıyordum.yani kendimi sıkarsam sonradan daha kötü olmasından korktuğumdan yiyordum. aslında hiç kilomdan memnun olduğum bir zsman olmadı. yani kendimi hep kilolu bulurum.aynen zamanla alışırım diye düşünüyorum. inş bu sefer olscak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…