- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.341
Erken kalktim ama koltuga yapisip kaldim kizlar hicbirsey yapasim yok.
Adet donemide geliyor hafiften karin agrisi var.spor yapmam lazim leslie iki gundur yapmiyorum hamliycam yine.
Hava da bulanik bununda etkisi var heralde bu halimde ,baya icim sikiliyor ben bir silkelenip islerime basliyim yoksa gun boyle gidecek
Şükür canım iyiyimU UcanSupurge canim sen nasil oldun enerjin yerine geldimi.
kolay gelsin ins.Erken kalktim ama koltuga yapisip kaldim kizlar hicbirsey yapasim yok.
Adet donemide geliyor hafiften karin agrisi var.spor yapmam lazim leslie iki gundur yapmiyorum hamliycam yine.
Hava da bulanik bununda etkisi var heralde bu halimde ,baya icim sikiliyor ben bir silkelenip islerime basliyim yoksa gun boyle gidecek
İftar olmuş olabilir canım Fransa’da ya bize göre saat farkı da var malumafiyet olsun canim niye tek ogun ve o kadar gec yedin .
Bu zamanda Dr a da gidilmiyorŞükür canım iyiyimsenin şu an yaşadıklarını yaşadım haftasonu ama genel bir halsizliğim hala var muhtemelen Demir eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum onun da
Hayır canım çok sık yaşıyorum bu sorunu maalesef ama bu süreçte dediğin gibi bunun için doktora gidememBu zamanda Dr a da gidilmiyordemir eksikligi icin Ilac aliyormusun?
ilac falan yokmu demir eksikligi icin canim gercekten o halsizlik yoruyor insani.Şükür canım iyiyimsenin şu an yaşadıklarını yaşadım haftasonu ama genel bir halsizliğim hala var muhtemelen Demir eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum onun da
kolay gelsin canim sanada. Evet bugun mutlaka yapmaliyim sporkolay gelsin ins.
Azda olsa yapmaya calis canim leslie, bugun benimde bisey Yapasim yok yine dün baya abarttim is yapmayigünlük olanlari halledip sporumu yapicam ins.
Him olabilir canim oyle dusunmemeistimİftar olmuş olabilir canım Fransa’da ya bize göre saat farkı da var malum
Günaydın canım belirli bir süre giremedim ben de nasılsın ?Günaydın kızlar akşam giremedim siteye
Yok canım şu an ilacım yok Allah’ın izniyle şu süreç bitsin de ilk iş gidip kan tahlili vereceğimilac falan yokmu demir eksikligi icin canim gercekten o halsizlik yoruyor insani.
Bu tarz yiyip kilo almıyosan metobolizman çok iyi çalışıyor demekben yazayım madem ama gördüğüm kadarıyla herkes resmen hiçbir şey yemiyor. beni buhün yediklerim baya bir şey olacak.. yani kısmamışım gibi gelebilir size ama gerçekten kıstım.
12.30
yumurtalı omlet
bir poğaça
2 zeytin
15.00
muhallebiyarım kase
18.00
fırında balık ve patates
yarım kase pirinç pilavı
bir dilim ekmek
21.30
bir kase popcorn
bir adet havuç
hiç spor yapamadım maalesef yürüyemedim de
Bi ara Bende giremedim sorunluydu SiteGünaydın kızlar akşam giremedim siteye
dün eşim işe gitti ben de tüm evi akladım pakladım yemeği ucu ucuna yetiştirdim sonrada sızmışım geç saate kadar :)
Bugün iyiym canm çok şükür balkon psikolojime iyi geliyorGünaydın canım belirli bir süre giremedim ben de nasılsın ?
Bugün ne yiyeceksin cıslardan pardon neler yiyeceksinBi ara Bende giremedim sorunluydu Site
Sagol cnm inşallah yakesinlikle canım bu psikoloji uzun süre devam edecek
haklılık payı var gıbı
kaçı gordun merak ettim canım
48 mi masallah canım ben bugunu zor tuttum 10 gune nasıl cesaret edebiliyprsunuz canım cocuklar evın isleri insanda hal kalmaz hareket etmeye
beraber uzaklasalım diyecem ama senı yakalamam zor gıbı
bizde aynı canım resmen ıskence gıbı
bizim bir doktor arkadas en az 5 yıl dıyor tedavinin bulunmasıma
Insallah çar cabuk ıyılesır canım
abla yarına bile ıner o
burda bugun cok ruzgar vardı
Hosgeldin canım benim adım Merve 30 yasındayım 2 kız annesiyim
amin canım
eline saglık canım
Anladım canım dıs donemini car abuk atlatır insallah
Kızlarla Kur'an okuduk canım, beraat kandili sebebiyle.
Geç vakte kadar içince gece tuvaletten çıkamıyorum
Sürpriz
Erken kalktim ama koltuga yapisip kaldim kizlar hicbirsey yapasim yok.
belirtiler çok benzerdi. test yaptırmaya karar verdiğimizde semptomlar azalmıştı. güçlü belirti olmadan test yapılmıyoracliktandir canim
Test yapmadan nasil emin oldunuzki, Keske Test yaptirsaydiniz icinizde rahat olurdu
ağır diyet hiç yspmadım. ysni her şeyden yiyordum genrelde. ama az yemeğe çalışıyordum.yani kendimi sıkarsam sonradan daha kötü olmasından korktuğumdan yiyordum. aslında hiç kilomdan memnun olduğum bir zsman olmadı. yani kendimi hep kilolu bulurum.aynen zamanla alışırım diye düşünüyorum. inş bu sefer olscakGünaydın canım eğer hislerimde yanılmıyorsam hayatında ilk defa diyet yapıyorsun ve hiç fazla kiloların olmadı değil mi ? Grupta herkes farklı farklı şekilde zayıflamaya çalışıyor kimi Karatay, kimi seviye kimi ketojenik kimi kalori sayıyor ama genel olarak diyetlerin ortak noktasında karbonhidrat ve Şekerin minimum düzeyde tüketilmesi ve çok geç saatte yememek ve Cuma zayıflama yarışması grubu olduğumuz için özellikle çarşamba ve Perşembe günlerine daha çok dikkat ediyoruz zamanla alışacağına eminim
yok aldım işte ama bundsn daha fazla jiyordum bu diyete başlamadan önce merak ediyorum cuma kilom kaç çıkacak.Bu tarz yiyip kilo almıyosan metobolizman çok iyi çalışıyor demekzamanla sistemi oturtursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?