Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yazikki lakin beynim cok ikna edici yemeyipde napican bu dönem zor geçer herşey normale dönünce spor salonuna kaldığın yerden devam edip kilonu vericeksin diyor...Banada çok mantıklı geliyor açıkçası

Uyusun bakalım cnm
Senin koca bence cok uyumuyor yoksa beni anlardın yada uykuyu sevmedigin icin :)

Senin nasil gidiyor bakiyim rakibiiim

Ipin ucu kactimi toparlamasi zor oluyor dilekcim bi dur demelisin hemen
Pinarim sabit kalsam yeter bı sure...kalori saymaya baslicam tekrardan onunla sağlarım diye düşünüyorum

Rutubete bı çare bulunmazki acaba niye oluyorki

Jasminium84 Handandandan Ucmelekannesi
Orucunuz şifa olsun kızlar. Cumaya süper eksiler gelecek gibi şimdiden halaya
ins canim bugunu hafif gecirecegim yarin da bu irademi korursam guzel eksi gelir ins. Benim regl yakin ins bi hainlik yapmaz bana
dün eşim işe gitti ben de tüm evi akladım pakladım yemeği ucu ucuna yetiştirdim sonrada sızmışım geç saate kadar :)
kendimizi yoruyoruz sonrasi husran. Dinlenmissindir en azindan abla. Bugunde rahat rahat oturarak gecir bari
Sagol cnm inşallah ya

Allah kabul etsin canım

Ooo

Bazen oyle oluyor havaninda cok etkisi oluyor, işlere girisince acılırsin az da olsa
evleri supurdum ama otura kalka saka gibi. En son hamileyken bu kadar oluyordum. Salatami yiyip leslie de yaparsam benden iyisi yok
Selam kızlar ♥ ♥♥
aleykum selam canim nerelerdesin sen kacak
Ne yazikki lakin beynim cok ikna edici yemeyipde napican bu dönem zor geçer herşey normale dönünce spor salonuna kaldığın yerden devam edip kilonu vericeksin diyor...Banada çok mantıklı geliyor açıkçası
yiyipte napican koronayi mi defedecen. Bence saglikli beslenmek tamda bu zamanda lazim canikom. Sen beyninin oyunlarina gelme surda yaza ne kaldi toparlanmak lazim.
Karantinadan kilo alarak cikan kisimda degil kilo veren kisimda olacagiz ins 9.takim olarak

Canım benim helal olsun sana iradeni kararligini alkışlıyorum valla
Harikasın darısı başıma

Kaçak mutfakta genelde
Okadar haklisinki ne diyebilirimki

Bugün ne yiyeceksin cıslardan pardon neler yiyeceksin
deme öyle yemek istemiyorum aklıma sokma eksi göremedim regl dan mi spora basladim Ondan mi bilmiyorum
Selam kızlar ♥ ♥♥
a.selam canim nerelerdesin
Cok mantiksiz aman vermesi zor almasi kolay, lütfen dikkat et

ekim2009 hosgeldin abla nasilsin

Selam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
A.selam canim ilk önce düsünceni degistirmen gerekiyor, olumsuz düsünürsen olumsuz olur.
Yeme düzeni oturmasi lazim canim, 2 ögünde bence zor olmaz sporda yapinca, kahvalti, Ara ögünler, sonrasi aksam yemegi haderte güzel gider bence.

Canım benim helal olsun sana iradeni kararligini alkışlıyorum valla
Harikasın darısı başıma
Kaçak mutfakta genelde
Okadar haklisinki ne diyebilirimki
sendeki azim ve kararlilik kimde var kuzum. Ozellikle spor konusunda . sporu evdede yapabilirsin bence bi baslasan devami gelir eminim
Selam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
canim iki ogunde neden veremeyecegini dusunuyorsun. Ogleni hifif tutup aksam guzelce karnini doyur spor da yapinca bence iyi gelir sana

Haderte ne allah askina otomatik olmus yiyince olacakti

Gece 3 yatış oluyor şuan evde bunu erkene cekip kızım uyanmadan 8de kalkıp yapabilirim lakin sabah namazı için kalkmaya çalışıyorum şu dönem kalkınca uyuyup 8de kalkmak çok zor nasıl yapabilirim bı yolunu bulmam lazim

Bizim takımın Esra’sı vardı mezun oldu gidiş o gidiş nasılsın napıyorsun? L4L4
Canım merhaba kızım bu aralar çok kuduruk ayaklanmaya başladı. Bir de Mayısta işe dönücem dipten bi temizliğe başladım o yüzden geliyorum kk ya ve takıma ama çoğu zaman yazamadan gidiyorum. Bir de sürekli gelmek lazım yoksa çok geride kalıyorum yavf sen nasılsın napıyosun

Valla şu an limonlu su bile dünyanın en güzel besini gibi geliyor bana.
Şu iftar vakti bir geleydi hayırlısıyla.
allah kabul etsin:)
7 nisan sali(menumu yaziyimda unutmadan)

48 saatlik aclik orucu

İftar limon,salatalik suyu 1.5 litre

40 dk orta tempo yuruyus 80 @tekrardene
allah kabul etsin canim
7 Nisan Salı

1.5 lt limonlu su

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

Fitt_anne 180 puan
sporu da aksatmiyosun kaptanim
ispanagin yaninda yogurt yemesen daha iyi canim.demir emilimi yapmiyo

07.04.2020

19.30 1 bardak limonlu su
1 Sebze suyu
allah kabul etsin canim.insallah sifa olur hepinizede.
9.Takımın istifçi kızları
Menüleri biriktirmeden yazalım lütfen
dun unutmusum sabah kalkar kalkmaz yazdim :))
insallah olmaz .allah sifasini versin.bilmeden baskalarinada bulasmamistir insallah.
7 nisan

20:10
5 yk mercimekli bulgur
1 parca tavuk but
1 fırında biber
3 yk yogurt
Havuc ve Turp salatası

Su:1.5 lt
Spor yok

Okunan kuran edilen dualarınız kabul olsun inşallah
Herkese hayırlı geceler
amin insalllah canim
canim bana 2 ogun arasi saatleri cok yakin geldi .bide ana ogun lerin arasindada ara da yapmissin.
Bende kışı çok severim
Dışarda sağanak yağmur...
Buğulanan camlar..
Evde yanan bir soba, üstünde kestaneler ve fokurdayan çaydanlık...
Elimde kitabım
suan benimde cocukligum.aklima geldi ah ahh ne guzeldi o gunler.dert yok tasa yok.anca ye ic oynaa..oyle geciyodu:))
regl oldum bugun.erken geldi basimin agrisinin sebebide buymus..elimden geldigi kadar hafif gecirmeye calisacam.insallah
Ben 37 oldum canım
3 yıl sonra 40...
Cahit Sıtkı Tarancı "yaş 35 yolun yarısı eder" der.
Tabi Allah bilir.
bu sozu soyleyen.kisinin 45 yasinda oldugunu duymustum dogruysa.dedigin gibi allah bilir
zvet oyle melesef.ben iyyim bisey yok bende diyenler tasiyici oluyo farkinda olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…