- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.361
Sabah 1 d ekmeğini 1yumurtanı 1 dilm peyniriniyok aldım işte ama bundsn daha fazla jiyordum bu diyete başlamadan önce merak ediyorum cuma kilom kaç çıkacak.
Sağol canımm inşallahJasminium84 Handandandan Ucmelekannesi
Orucunuz şifa olsun kızlar. Cumaya süper eksiler gelecek gibi şimdiden halaya
Genelde sonu 3 gün oruçla biterdi
Ne yazikkiyarın sıfırdan baslıyorum Insallah seviye ye
cok guzel canım benim tebrik ederim
71 den kurtul artık yada sen beni bekle beraber 6 lara gecelim
dilek git gide uzaklaşıyorsun
azıcık dikkatle eksiye gecerson y
yarına eksiye gecerson bence
tartıda kac cıktı abla
tamamdır ablam dedıgını yapıcam
oyy burnuma kokusu geldi sana bırakmamıslar
gayet iyi
eksi ile baslamıs sın
tek ogun yapmadan tekrar baslıcam yarın canım
benım kileri 3 buzdolabı da almaz herhalde
80 den niye ızaklasamıyoruz bız
yarın inşallah
yok canım cok Sukur
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun dikkat edin ponım
kıyamam ben ona pırasa falan mı versen pınar kalın olsun ama koparır falan
Hosgeldin canıHandandandan ile gorusmelisin
Pinarim sabit kalsam yeter bı sure...kalori saymaya baslicam tekrardan onunla sağlarım diye düşünüyorumUyusun bakalım cnm
Senin koca bence cok uyumuyor yoksa beni anlardın yada uykuyu sevmedigin icin :)
Senin nasil gidiyor bakiyim rakibiiim
Ipin ucu kactimi toparlamasi zor oluyor dilekcim bi dur demelisin hemen
Rutubete bı çare bulunmazki acaba niye oluyorkiKızlaaar napiyosunuz bakalim. Ben mutfak dolaplarina giriştim. Mutfağımda aşırı derecede rutubet var. Bugün tencere alırken bi baktım dipleri siyahlasmiş. Dolaplar dışarıdan çok güzel ama o kadar kullanışsız ki. Duvara kadar uzanan bir arka kısım var, içine basımı sokup egilmedikce arka kısımdaki eşyaları alamıyorum. Oralar fena olmuştu. Tencere ve saklama kaplarimi koyduğum dolapları döktüm. Sildim temizledim geri yerleştirdim. Şimdi yeşilçay yapip içicem
Şükür ben de iyiyim canım süpersinBugün iyiym canm çok şükür balkon psikolojime iyi geliyor
Bugün tek öğün yapıcam bakalım sen nasılsın
ins canim bugunu hafif gecirecegim yarin da bu irademi korursam guzel eksi gelir ins. Benim regl yakin ins bi hainlik yapmaz banaJasminium84 Handandandan Ucmelekannesi
Orucunuz şifa olsun kızlar. Cumaya süper eksiler gelecek gibi şimdiden halaya
kendimizi yoruyoruz sonrasi husran. Dinlenmissindir en azindan abla. Bugunde rahat rahat oturarak gecir baridün eşim işe gitti ben de tüm evi akladım pakladım yemeği ucu ucuna yetiştirdim sonrada sızmışım geç saate kadar :)
evleri supurdum ama otura kalka saka gibi. En son hamileyken bu kadar oluyordum. Salatami yiyip leslie de yaparsam benden iyisi yokSagol cnm inşallah ya
Allah kabul etsin canım
Ooo
Bazen oyle oluyor havaninda cok etkisi oluyor, işlere girisince acılırsin az da olsa
aleykum selam canim nerelerdesin sen kacakSelam kızlar ♥ ♥♥
yiyipte napican koronayi mi defedecen. Bence saglikli beslenmek tamda bu zamanda lazim canikom. Sen beyninin oyunlarina gelme surda yaza ne kaldi toparlanmak lazim.Ne yazikkilakin beynim cok ikna edici yemeyipde napican bu dönem zor geçer herşey normale dönünce spor salonuna kaldığın yerden devam edip kilonu vericeksin diyor...Banada çok mantıklı geliyor açıkçası
Canım benim helal olsun sana iradeni kararligini alkışlıyorum vallayinede ekside okman guzel canim. Toparlarsin yarina
sagol canim.evet canin soylesen verirler. Antibiyotik olmasaydi zor gecmezdi benimki.
cumaya halledersin canim
canim ahmer apa yazisinda yazmis seviyelere baslamayanlar baslayip ramazandaki serbesr gunleri yapmadan 40 gunu tamamlasinlar demia. Hala istiyorsan vaktin var yani
masallah guzel eksi
cok degil artin dikkat edersen halldersin
bugunden itibaren dikkat etmeye basla canim. Ne zorluklarla veriyorsun o kilolari biliyorsun.
artin cok degil canim dikkat edersen cumaya guzel eksi gelir
! Gecersin ins canim.
senin evi bende hayal edemedim simdi. Ev kac metre kare. Off cok isin var kolay gelsin
valla aclikla ilgili bir sikintim yok canim ama susuzluk zorluyor.
Kendime garezim neyse sabahtan beri firin basinda pasta borek yapiyorum. Kizlar misafir gelmeyince cesit cesit pasta yapmiyorsun diye soykendiler dun aksam. Kiyanadim yapiyin dedim ammmaaaaaaa. Sukur bitti mutfagi toparlarsam oturup dinlenecegin ins
36 saatlik abla. Benim ilk deneyimim ins faydasini gorurum
Ekside olman cok guzel canim
Kaçak mutfakta geneldeins canim bugunu hafif gecirecegim yarin da bu irademi korursam guzel eksi gelir ins. Benim regl yakin ins bi hainlik yapmaz bana
kendimizi yoruyoruz sonrasi husran. Dinlenmissindir en azindan abla. Bugunde rahat rahat oturarak gecir bari
evleri supurdum ama otura kalka saka gibi. En son hamileyken bu kadar oluyordum. Salatami yiyip leslie de yaparsam benden iyisi yok
aleykum selam canim nerelerdesin sen kacak
yiyipte napican koronayi mi defedecen. Bence saglikli beslenmek tamda bu zamanda lazim canikom. Sen beyninin oyunlarina gelme surda yaza ne kaldi toparlanmak lazim.
Karantinadan kilo alarak cikan kisimda degil kilo veren kisimda olacagiz ins 9.takim olarak
deme öyle yemek istemiyorum aklıma sokmaBugün ne yiyeceksin cıslardan pardon neler yiyeceksin
a.selam canim nerelerdesinSelam kızlar ♥ ♥♥
Cok mantiksizNe yazikkilakin beynim cok ikna edici yemeyipde napican bu dönem zor geçer herşey normale dönünce spor salonuna kaldığın yerden devam edip kilonu vericeksin diyor...Banada çok mantıklı geliyor açıkçası
tamam inş sende hedef kilona baya yaklaşmışsın. ne kadar sürede geldin bu kiloyaSabah 1 d ekmeğini 1yumurtanı 1 dilm peynirini
Öğle çorbanı salatanı yoğurdunu
Akşam etini ayranını salatanı ye verirsin baya kilo
A.selam canim ilk önce düsünceni degistirmen gerekiyor, olumsuz düsünürsen olumsuz olur.Selam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
Canım benim helal olsun sana iradeni kararligini alkışlıyorum valla
Harikasın darısı başıma
sendeki azim ve kararlilik kimde var kuzum. Ozellikle spor konusunda . sporu evdede yapabilirsin bence bi baslasan devami gelir eminimKaçak mutfakta genelde
Okadar haklisinki ne diyebilirimki
canim iki ogunde neden veremeyecegini dusunuyorsun. Ogleni hifif tutup aksam guzelce karnini doyur spor da yapinca bence iyi gelir sanaSelam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
Haderte ne allah askinaA.selam canim ilk önce düsünceni degistirmen gerekiyor, olumsuz düsünürsen olumsuz olur.
Yeme düzeni oturmasi lazim canim, 2 ögünde bence zor olmaz sporda yapinca, kahvalti, Ara ögünler, sonrasi aksam yemegi haderte güzel gider bence.
Gece 3 yatış oluyor şuan evde bunu erkene cekip kızım uyanmadan 8de kalkıp yapabilirim lakin sabah namazı için kalkmaya çalışıyorum şu dönem kalkınca uyuyup 8de kalkmak çok zor nasıl yapabilirim bı yolunu bulmam lazimsendeki azim ve kararlilik kimde var kuzum. Ozellikle spor konusunda . sporu evdede yapabilirsin bence bi baslasan devami gelir eminim
canim iki ogunde neden veremeyecegini dusunuyorsun. Ogleni hifif tutup aksam guzelce karnini doyur spor da yapinca bence iyi gelir sana
Canım merhaba kızım bu aralar çok kuduruk ayaklanmaya başladı. Bir de Mayısta işe dönücem dipten bi temizliğe başladım o yüzden geliyorum kk ya ve takıma ama çoğu zaman yazamadan gidiyorum. Bir de sürekli gelmek lazım yoksa çok geride kalıyorum yavfBizim takımın Esra’sı vardı mezun oldu gidiş o gidiş nasılsın napıyorsun?L4L4
allah kabul etsin:)Valla şu an limonlu su bile dünyanın en güzel besini gibi geliyor bana.
Şu iftar vakti bir geleydi hayırlısıyla.
allah kabul etsin canim7 nisan sali(menumu yaziyimda unutmadan)
48 saatlik aclik orucu
İftar limon,salatalik suyu 1.5 litre
40 dk orta tempo yuruyus 80 @tekrardene
sporu da aksatmiyosun kaptanim
ispanagin yaninda yogurt yemesen daha iyi canim.demir emilimi yapmiyo7. Nisan
11.30
4 parça sucuk ile tost
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
16.00
1 sb kefir
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 kivi
Hepsi blendıra girsş6 içtim
20.00
5 yk yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bir kepçe yayla çorbası
15 dk spor
2 litre su
7 Nisan Salı
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
Kavurmalı yumurta (2yumurta 2 kaşık kavurma)
1 domates
1 salatalık
Bir avuç kadar dereotu ve maydanoz
18:30
8 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
2 kaşık yoğurt
Su: 2 buçuk litre
Spor:35 dakika Leslie 105 puanFitt_anne
allah kabul etsin canim.insallah sifa olur hepinizede.07.04.2020
19.30 1 bardak limonlu su
1 Sebze suyu
dun unutmusum sabah kalkar kalkmaz yazdim :))9.Takımın istifçi kızları
Menüleri biriktirmeden yazalım lütfen
insallah olmaz .allah sifasini versin.bilmeden baskalarinada bulasmamistir insallah.İyi geceler kızlar bugun seviyeye kaldığım yerden tekrar basladim umarım. U sefer bozmadan devam edebilirim ve ogun atlamadan gitmeyi becerebılırım
Bu arada bu aksam bir haber aldım ve cok uzuldum bizim burda bir doktor arkadas vardı bugun testi pozitif cıkmıs hıc bir belirtisi yokmus umarım olmazda
7 nisan
20:10
5 yk mercimekli bulgur
1 parca tavuk but
1 fırında biber
3 yk yogurt
Havuc ve Turp salatası
Su:1.5 lt
Spor yok
amin insalllah canimOkunan kuran edilen dualarınız kabul olsun inşallah
Herkese hayırlı geceler
canim bana 2 ogun arasi saatleri cok yakin geldi .bide ana ogun lerin arasindada ara da yapmissin.7 Nisan salı
9.00
1 yumurta
1 salatalık
Kaşarlı biber(2 küçük köy biberi z.yqgda soteledim+1 kk kasar)
12 çiğ fındık
11.00
Yeşil çay
12.40
Köz patlıcan sote (babagannus) 1 tabak
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 4 yudum sütlü kahve kardeşim habersiz yaptı kiramadim içtim bı iki yudum (şekersiz)ne alaka diyenler olur belki
15.00
1 bardak kefir
1 dilim ananas
1 kivi
17.30
1 but kemiksiz ızgara
Yağsız salata
22.00
Ayran kürü
Su 2 L ye yakın
Spor yok malesef bugün acayip kasık ağrısı vardi yapmaya çalıştım ama dayanamadım
suan benimde cocukligum.aklima geldi ah ahh ne guzeldi o gunler.dert yok tasa yok.anca ye ic oynaa..oyle geciyodu:))Bende kışı çok severim
Dışarda sağanak yağmur...
Buğulanan camlar..
Evde yanan bir soba, üstünde kestaneler ve fokurdayan çaydanlık...
Elimde kitabım
regl oldum bugun.erken geldi basimin agrisinin sebebide buymus..elimden geldigi kadar hafif gecirmeye calisacam.insallah9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak besinlerden uzak duralım
Geçen hafta artı gelenler
@ela_naz2019 ve I Ilyusa sizden beklentimiz en az %2...
Geçen haftanın sabit gelenleriJasminium84 ve Handandandan sizden beklentimiz en az %1.5...
Geçen hafta %1 'in altında eksi gelenleraskrhpozitif ve Poni Bon sizlerden beklentimiz % 1 'in üzeri...
Bu hafta kilo kronolojisinde oynamalar olabilir, kimse yerini üsttekine kaptırmasın..
bu sozu soyleyen.kisinin 45 yasinda oldugunu duymustum dogruysa.dedigin gibi allah bilirBen 37 oldum canım
3 yıl sonra 40...
Cahit Sıtkı Tarancı "yaş 35 yolun yarısı eder" der.
Tabi Allah bilir.
zvet oyle melesef.ben iyyim bisey yok bende diyenler tasiyici oluyo farkinda olmadanbiz de ailecek çok büyük ihtimal corona yı yaşadık ilk ben ve oğlum yaşadık ama keisnlikle anlamadım ve normal hayatımıza devam ediyorduk inş kimseye bulaştırmamışızdır diye düşünmek istiyorum.eşimde belirtiler daha netti. ordan anladık. test yapmadık ama. zaten evden hiç çıkmıyoruz bu karantina olduğundan beri. zannımca çoğu insan da farkjnda olmadan geçiriyor. tabi işe gidip gelen insanlar farkında da olmayınca durum üzücü olabiliyor. Allah tez zamanda herkese şifa versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?