Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
Eşim koronadan dolayı evde. Şimdi ona bi kahvaltı bi de akşam yemeği veriyorum. Ara olarakta türk kahvesi yanına da hurma incir birer tane. Sen beni aç bırakıyosun yemek vermiyosun diyo

Haklısın canım ıspanak ile aram yok yoğurt ile yedim ama işe yaramaz böyle :)

Haderte ne allah askina otomatik olmus yiyince olacakti
sizin duzen esinin isinden dolayi biraz karisik canim haklisin. Sabah namazindan sonra sporu yapip yatsan . gerci sabahtan cok zor olur buda. Bilemedim canim ama sen bir firsat bulursun
Eşim koronadan dolayı evde. Şimdi ona bi kahvaltı bi de akşam yemeği veriyorum. Ara olarakta türk kahvesi yanına da hurma incir birer tane. Sen beni aç bırakıyosun yemek vermiyosun diyo
esinide diyeteni baslattin.
Kolay gelsin dip kose temizlik kucuk bebeyle zor. Hele bide hareketlendiyse artik. Esin yardimci oluyordur ins

evin ahalisi evdeyken dip bucak iş yapılmıyor yok sonra yap yok şunu getir götür derken uzuyor hazır eşim işe gitmişken yaptım bitti şükür bu gün gündelik işler ve manav alışverişi dışın da bir şey yapmam daha
cidden bu karantinadan kilo alıp çıkacak çok kişi var benim oğlanın ufaktan göbeği çıkmaya başladı çok fazla ıvır zıvır yiyor engelleyemiyorum kazık kadar oğlan :))

esinide diyeteni baslattin.
Kolay gelsin dip kose temizlik kucuk bebeyle zor. Hele bide hareketlendiyse artik. Esin yardimci oluyordur
Yani başlasa artık ciddi ciddi iyi olur çünkü diyet yapıyorum diyip yarım kilo aldı
Evet cidden bebeyle zor ya çamaşır suyu falan kullanıyorum yanıma gelmek istiyo. Eşimle birlikte yapıyoruz yoksa imkansız yapamam sağolsun.
Sen napıyosun kuzuların nasıl canım

Karantinadan kilo alarak cikan kisimda degil kilo veren kisimda olacagiz ins 9.takim olarak
Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah

Selam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
Mervecim şimdi baktım 24 Nisan hedefin 75 kilo imiş...
24 Nisan 'a 2 hafta kaldı.
Eşinle girdiğin iddiayı kaybetmek istemiyorsan hemen kendini toparlamalısın canım.
2 hafta da 2 'şer kilodan hedefine ulaşırsın.
Senin için hiç zor değil isteyince yapabiliyorsun çünkü.
Sadece istemen lazım biliyorsun....
Çok sevdiğim bir sözü paylaşayım seninle
İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir.

kesin 2 den assa degildir:))
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim
sagol canim
afiyet olsun canim niye tek ogun ve o kadar gec yedin .
İftar olmuş olabilir canım Fransa’da ya bize göre saat farkı da var malum
sahur yapmadim iftarda o saatde acildi canim fransada:)
Yok canım şu an ilacım yok Allah’ın izniyle şu süreç bitsin de ilk iş gidip kan tahlili vereceğim
ilacini kullanmadan isan duzelemiyo gercektekten.
Selam kızlar ♥ ♥♥
a.slm canim:)

iyiyim kuzum sen nasılsın , havalar da güzelleşiyor evde durması zorluyor mu

Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
insallah kaptanim:)herkes sasirsin nasil verdin hangi ara verdin diye:)

allah hayrını versin eşinin ne güzel sağlıklı besliyorsun işte :)

insallah kaptanim:)herkes sasirsin nasil verdin hangi ara verdin diye:)
İşte işin o kısmı beni biraz ürkütüyor.
Herkesin kilo aldığı bir durumda benim vermiş olmam çok göze batar ve nazara gelirim diye korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…