- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.381
Eşim koronadan dolayı evde. Şimdi ona bi kahvaltı bi de akşam yemeği veriyorum. Ara olarakta türk kahvesi yanına da hurma incir birer tane. Sen beni aç bırakıyosun yemek vermiyosun diyoSelam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
Doğru canım, o nedenle Allah bilir demek lazımbu sozu soyleyen.kisinin 45 yasinda oldugunu duymustum dogruysa.dedigin gibi allah bilir
Bakalım, henüz belli değil.@Jasminium84Handandandan Ucmelekannesi
Orucunuz şifa olsun kızlar. Cumaya süper eksiler gelecek gibi şimdiden halaya
Haklısın canım ıspanak ile aram yok yoğurt ile yedim ama işe yaramaz böyle :)allah kabul etsin:)
allah kabul etsin canim
sporu da aksatmiyosun kaptanim
ispanagin yaninda yogurt yemesen daha iyi canim.demir emilimi yapmiyo
allah kabul etsin canim.insallah sifa olur hepinizede.
dun unutmusum sabah kalkar kalkmaz yazdim :))
insallah olmaz .allah sifasini versin.bilmeden baskalarinada bulasmamistir insallah.
amin insalllah canim
canim bana 2 ogun arasi saatleri cok yakin geldi .bide ana ogun lerin arasindada ara da yapmissin.
suan benimde cocukligum.aklima geldi ah ahh ne guzeldi o gunler.dert yok tasa yok.anca ye ic oynaa..oyle geciyodu:))
regl oldum bugun.erken geldi basimin agrisinin sebebide buymus..elimden geldigi kadar hafif gecirmeye calisacam.insallah
bu sozu soyleyen.kisinin 45 yasinda oldugunu duymustum dogruysa.dedigin gibi allah bilir
zvet oyle melesef.ben iyyim bisey yok bende diyenler tasiyici oluyo farkinda olmadan
Seni vedün eşim işe gitti ben de tüm evi akladım pakladım yemeği ucu ucuna yetiştirdim sonrada sızmışım geç saate kadar :)
Haderte ne allah askinaotomatik olmus yiyince olacakti
sizin duzen esinin isinden dolayi biraz karisik canim haklisin. Sabah namazindan sonra sporu yapip yatsan . gerci sabahtan cok zor olur buda. Bilemedim canim ama sen bir firsat bulursunGece 3 yatış oluyor şuan evde bunu erkene cekip kızım uyanmadan 8de kalkıp yapabilirim lakin sabah namazı için kalkmaya çalışıyorum şu dönem kalkınca uyuyup 8de kalkmak çok zor nasıl yapabilirim bı yolunu bulmam lazim
esinide diyeteni baslattin.Eşim koronadan dolayı evde. Şimdi ona bi kahvaltı bi de akşam yemeği veriyorum. Ara olarakta türk kahvesi yanına da hurma incir birer tane. Sen beni aç bırakıyosun yemek vermiyosun diyo
Ben en çok neler diktiğini merak ediyorum.Bugün iyiym canm çok şükür balkon psikolojime iyi geliyor
Bugün tek öğün yapıcam bakalım sen nasılsın
evin ahalisi evdeyken dip bucak iş yapılmıyor yok sonra yap yok şunu getir götür derken uzuyor hazır eşim işe gitmişken yaptım bitti şükür bu gün gündelik işler ve manav alışverişi dışın da bir şey yapmam dahains canim bugunu hafif gecirecegim yarin da bu irademi korursam guzel eksi gelir ins. Benim regl yakin ins bi hainlik yapmaz bana
kendimizi yoruyoruz sonrasi husran. Dinlenmissindir en azindan abla. Bugunde rahat rahat oturarak gecir bari
evleri supurdum ama otura kalka saka gibi. En son hamileyken bu kadar oluyordum. Salatami yiyip leslie de yaparsam benden iyisi yok
aleykum selam canim nerelerdesin sen kacak
yiyipte napican koronayi mi defedecen. Bence saglikli beslenmek tamda bu zamanda lazim canikom. Sen beyninin oyunlarina gelme surda yaza ne kaldi toparlanmak lazim.
Karantinadan kilo alarak cikan kisimda degil kilo veren kisimda olacagiz ins 9.takim olarak
Yani başlasa artık ciddi ciddi iyi olur çünkü diyet yapıyorum diyip yarım kilo aldıesinide diyeteni baslattin.
Kolay gelsin dip kose temizlik kucuk bebeyle zor. Hele bide hareketlendiyse artik. Esin yardimci oluyordur
Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.Karantinadan kilo alarak cikan kisimda degil kilo veren kisimda olacagiz ins 9.takim olarak
Mervecim şimdi baktım 24 Nisan hedefin 75 kilo imiş...Selam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
kesin 2 den assa degildir:))Sürpriz
Geçmiş olsun canım
sagol canimGecmis olsun canim
afiyet olsun canim niye tek ogun ve o kadar gec yedin .
sahur yapmadim iftarda o saatde acildi canim fransada:)İftar olmuş olabilir canım Fransa’da ya bize göre saat farkı da var malum
ilacini kullanmadan isan duzelemiyo gercektekten.Yok canım şu an ilacım yok Allah’ın izniyle şu süreç bitsin de ilk iş gidip kan tahlili vereceğim
a.slm canim:)Selam kızlar ♥ ♥♥
iyiyim kuzum sen nasılsın , havalar da güzelleşiyor evde durması zorluyor mudeme öyle yemek istemiyorum aklıma sokmaeksi göremedim regl dan mi spora basladim Ondan mi bilmiyorum
a.selam canim nerelerdesin
Cok mantiksizaman vermesi zor almasi kolay, lütfen dikkat et
ekim2009 hosgeldin abla nasilsin
insallah kaptanim:)herkes sasirsin nasil verdin hangi ara verdin diye:)Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
aa yeni arkadaş gelmiş hoş geldin gülümmtamam inş sende hedef kilona baya yaklaşmışsın. ne kadar sürede geldin bu kiloya
Geçen hafta sabittimkesin 2 den assa degildir:))
allah hayrını versin eşinin ne güzel sağlıklı besliyorsun işte :)Eşim koronadan dolayı evde. Şimdi ona bi kahvaltı bi de akşam yemeği veriyorum. Ara olarakta türk kahvesi yanına da hurma incir birer tane. Sen beni aç bırakıyosun yemek vermiyosun diyo
İşte işin o kısmı beni biraz ürkütüyor.insallah kaptanim:)herkes sasirsin nasil verdin hangi ara verdin diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?