Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İşte işin o kısmı beni biraz ürkütüyor.
Herkesin kilo aldığı bir durumda benim vermiş olmam çok göze batar ve nazara gelirim diye korkuyorum açıkçası
bol kiyafetler giy baslarda sonra herkesin gozu alistikca farketmezler belki diycem ama cok kilo verincede illaki farkedilir

Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
başarılı insanların sırlarından biri de kriz dönemlerini fırsata çevirmeleridir gülüm :))
evde olunca kilo alınacak algısı oluştu herkes de canı sıkılan mutfağa giriyor atıştırıyor ya da yeni şeyler deniyor onlar tabi ki kilo alır , okul açılıpta gideceğin de bildiğin tüm duaları oku öyle git bari gülüm ciddi diyorum ha şaka değil bu

bas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
kv ne başım çok ağrıyor bana bir yarım saat müsaade de buz torbasını başının arkasına ense ve yukarısına gelecek şekilde koy 20 dk en karanlık odada yat gülüm rabbim şifanı verir inşallah

Sağol canım benim
Şu karantina benim için bir fırsat oldu
Özellikle spor konusunda
Okulda yorulduğum için spor yapmaya fırsatım olmuyor idi.
Tevafuktur ki karantinanın başlama günü ile seviyelerin başlama günü aynı
Ne kadar mutlu oldum anlatamam bu tatile
Hayatımı ve kilomu düzene sokabilmek için bir fırsat geçti elime.
Ayrıca dün kızlarım ile namaza başladık, hepinizden ismen dua istiyorum devam ettirebilmek için
Açıkçası okullar bu dönem açılırsa direk ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Yıldızım çok düşük hemen etkilenirim çünkü
Birde düzen tutturmuşken ara vermek istemiyorum.

Son düzenleme:
Amin kuzum sağolasın

hay maşallah rabbim daim eylesin inşallah çok sevindim gülüm ya hem de kızlarla birlik de başlamışsınız rabbim sevabını kat kat versin inşallah
gülüm senin için nasıl rahat edecekse öyle yap madem o kadar çok etkileniyorsun al iznini tabi ki
senin şu düşük yıldız işini de halletmen lazım gülüm enerji yükseltip gelen kötü titreşim dalgalarını geri püskürtmelisin

Nasıl yapacağım canım enerji yükseltme işini

Nasıl yapacağım canım enerji yükseltme işini
önce bilinçli yapmak lazım yani sık sık hatırlayıp yapmak daha sonra alışkanlık olup kendi kendine yükseliyor
benim farkın da olduğum her an bir kaç saniye için de yükselttiğim yöntem , kendi anlam yüklediğim bir kelime veya cümle oluyor
misal tek kısa cümle: ben enerjiyim diyerek duruşumu , omuzlarımı dikleştirip, başımı hafif yukarı kaldırıp derin nefes alıyorum nefesi alırken bedenime her yerden parlak bir ışığın girdiğini (floresan ampül ışığı gibi ) bedenimin ışıldadoğını imgeliyorum enerjim coşuyor , uzun yazdığıma bakma epi topu bir kaç saniye de oluveriyor , sen de kendin için bir kelime belirle yeter ki sana güç ve mutluluk verecek anlam yüklediğin bir şey olsun yada bir görüntü imgeleyebilirsin seni tetiklesin yeter

biz canlılar (cansızlar da evrende ki her şey) saf enerjiyiz içimiz de bulunan muhteşem güç bu enerjiden geliyor ruh halimiz yanlış inançlarımız yüzünden o enerjiyi ya kullanmayı unuttuk ya da nadiren farkın da olmadan kullanıyoruz en basit örnekle diyelim ki halimiz yok sadece boş boş debelenmek istiyoruz , telefon çalıyor akşama misafir var diye haber geliyor motor takmış gibi hem evi temizleyip hem hazırlık yapıp hem de kendimize çeki düzen veriyoruz üstüne tüm akşam güler yüzle o misafiri ağırlayıp ayakta dolanıyoruz peki telefondan 1 dk öncesine kadar ruhumuz çekilmiş gibi halsizken birden o enerji nerden geldiii … zaten o enerji içimiz de hep varrrrrrr duygu ve düşüncelerimize göre iniş çıkışlar yapıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…