- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.401
bu hafta yuzdemiz ucacak insallah:)Geçen hafta sabittim
2 'den aşağı olmasın zaten
Başının ağrıdığını söyle canımbas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
bol kiyafetler giy baslarda sonra herkesin gozu alistikca farketmezler belki diycem ama cok kilo verincede illaki farkedilirİşte işin o kısmı beni biraz ürkütüyor.
Herkesin kilo aldığı bir durumda benim vermiş olmam çok göze batar ve nazara gelirim diye korkuyorum açıkçası
Bende öyle düşünüyorum canımbol kiyafetler giy baslarda sonra herkesin gozu alistikca farketmezler belki diycem ama cok kilo verincede illaki farkedilir
niye ki kaptanimBaşının ağrıdığını söyle canım
seni yaradana kurban
bencede yada surekli felak nas okursun.allahin izniyle bisey olmaz:)Bende öyle düşünüyorum canım
Bol ve açık renkli giymem lazım
Başım ağrıyor demiştin, dinlemem lazım demiştin ya...niye ki kaptanim
yeni farkettim.Başım ağrıyor demiştin, dinlemem lazım demiştin ya...
O nedenle..
başarılı insanların sırlarından biri de kriz dönemlerini fırsata çevirmeleridir gülüm :))Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
kv ne başım çok ağrıyor bana bir yarım saat müsaade de buz torbasını başının arkasına ense ve yukarısına gelecek şekilde koy 20 dk en karanlık odada yat gülüm rabbim şifanı verir inşallahbas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
Sağol canım benimbaşarılı insanların sırlarından biri de kriz dönemlerini fırsata çevirmeleridir gülüm :))
evde olunca kilo alınacak algısı oluştu herkes de canı sıkılan mutfağa giriyor atıştırıyor ya da yeni şeyler deniyor onlar tabi ki kilo alır , okul açılıpta gideceğin de bildiğin tüm duaları oku öyle git bari gülüm ciddi diyorum ha şaka değil bu
Neden öyle ilginç düşüncelere dalıyorsunbende agridigini soylersem daha fazlami agrir acaba diye dusunuyorum
Amin kuzum sağolasınallah kabul etsin:)
allah kabul etsin canim
sporu da aksatmiyosun kaptanim
ispanagin yaninda yogurt yemesen daha iyi canim.demir emilimi yapmiyo
allah kabul etsin canim.insallah sifa olur hepinizede.
dun unutmusum sabah kalkar kalkmaz yazdim :))
insallah olmaz .allah sifasini versin.bilmeden baskalarinada bulasmamistir insallah.
amin insalllah canim
canim bana 2 ogun arasi saatleri cok yakin geldi .bide ana ogun lerin arasindada ara da yapmissin.
suan benimde cocukligum.aklima geldi ah ahh ne guzeldi o gunler.dert yok tasa yok.anca ye ic oynaa..oyle geciyodu:))
regl oldum bugun.erken geldi basimin agrisinin sebebide buymus..elimden geldigi kadar hafif gecirmeye calisacam.insallah
bu sozu soyleyen.kisinin 45 yasinda oldugunu duymustum dogruysa.dedigin gibi allah bilir
zvet oyle melesef.ben iyyim bisey yok bende diyenler tasiyici oluyo farkinda olmadan
hay maşallah rabbim daim eylesin inşallah çok sevindim gülüm ya hem de kızlarla birlik de başlamışsınız rabbim sevabını kat kat versin inşallahSağol canım benim
Şu karantina benim için bir fırsat oldu
Özellikle spor konusunda
Okulda yorulduğum için spor yapmaya fırsatım olmuyor idi.
Tevafuktur ki karantinanın başlama günü ile seviyelerin başlama günü aynı
Ne kadar mutlu oldum anlatamam bu tatile
Hayatımı ve kilomu düzene sokabilmek için bir fırsat geçti elime.
Ayrıca dün kızlarım ile namaza başladık, hepinizden ismen dua istiyorum devam ettirebilmek için
Açıkçası okullar bu dönem açılırsa direk ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Yıldızım çok düşük hemen etkilenirim çünkü
niyetlendin mi gülüm allah kabul etsinAmin kuzum sağolasın
Nasıl yapacağım canım enerji yükseltme işinihay maşallah rabbim daim eylesin inşallah çok sevindim gülüm ya hem de kızlarla birlik de başlamışsınız rabbim sevabını kat kat versin inşallah
gülüm senin için nasıl rahat edecekse öyle yap madem o kadar çok etkileniyorsun al iznini tabi ki
senin şu düşük yıldız işini de halletmen lazım gülüm enerji yükseltip gelen kötü titreşim dalgalarını geri püskürtmelisin
önce bilinçli yapmak lazım yani sık sık hatırlayıp yapmak daha sonra alışkanlık olup kendi kendine yükseliyorNasıl yapacağım canım enerji yükseltme işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?