- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.421
Bende bu duruma hep şaşırıyorumbiz canlılar (cansızlar da evrende ki her şey) saf enerjiyiz içimiz de bulunan muhteşem güç bu enerjiden geliyor ruh halimiz yanlış inançlarımız yüzünden o enerjiyi ya kullanmayı unuttuk ya da nadiren farkın da olmadan kullanıyoruz en basit örnekle diyelim ki halimiz yok sadece boş boş debelenmek istiyoruz , telefon çalıyor akşama misafir var diye haber geliyor motor takmış gibi hem evi temizleyip hem hazırlık yapıp hem de kendimize çeki düzen veriyoruz üstüne tüm akşam güler yüzle o misafiri ağırlayıp ayakta dolanıyoruz peki telefondan 1 dk öncesine kadar ruhumuz çekilmiş gibi halsizken birden o enerji nerden geldiii … zaten o enerji içimiz de hep varrrrrrrduygu ve düşüncelerimize göre iniş çıkışlar yapıyor sadece
Kimi seçtin, söyleBana bir hafta koçluk yapacak birine ihtiyacım varbeni soyle guzelce bir ele alsa super olur
farkın da olmadan açığa çıkardığımız enerjiyi farkın da olarak sürekli kullandığını düşün o zaman ne oluyor biliyor musun senden enerji titreşimi daha düşük olan insanları bile etkileyebiliyorsun , hani bir ara benim de çok ilgimi çeken şifacı insanlar vardı ya işte onlar enerjiyi mükemmel kullanmayı öğrenmiş kişilerBende bu duruma hep şaşırıyorum
aklıma cince fikirler geliyooorrr kocan sana koçluk yapsın seni çok güzel ele alsın olmaz mııııBana bir hafta koçluk yapacak birine ihtiyacım varbeni soyle guzelce bir ele alsa super olur
Aslında bu saydıklarının birçoğunu taşıyorum, hatta hepsi bile diyebilirim.farkın da olmadan açığa çıkardığımız enerjiyi farkın da olarak sürekli kullandığını düşün o zaman ne oluyor biliyor musun senden enerji titreşimi daha düşük olan insanları bile etkileyebiliyorsun , hani bir ara benim de çok ilgimi çeken şifacı insanlar vardı ya işte onlar enerjiyi mükemmel kullanmayı öğrenmiş kişiler
enerji rezonansı yüksek kişilerin algıları değişiktir hayata bakış açılarından sorunlar karşısın da verdikleri tepkilere kadar (hemen çözüm düşünüp üretmeye başlarlar) nadiren üzgün olurlar genel ruh halleri sürekli mutludur ,gereksiz şeylere takılıp üzülmezler , sen şu enerji seviyeni yüksek tutmayı da bir başarsan var yaaaa uufff muhteşem ötesi olacaksın niranımmm
Benimda aklıma gelmişti ama yazmadımaklıma cince fikirler geliyooorrr kocan sana koçluk yapsın seni çok güzel ele alsın olmaz mıııı(zibilliği tutan ekim )
benim de hem koca daha da beteri oğlum enerji wampiri gün boyu ağzından tek kelime olumluyu boş ver normal cümle çıkmaz negatif ötesi bir şey bu velet onlara rağmen iyi olmayı öğrendim(genel de bazen yenik düşüp sinirlerim gevşiyor tabi) benim mutluluğum bir iki kişinin ağzının için de olmamalıAslında bu saydıklarının birçoğunu taşıyorum, hatta hepsi bile diyebilirim.
Benim enerjimi sömürüp modumu düşüren kişi eşim.
Ben mutlu ve keyifli iken onun modu düşük oluyor.
Benim moralimi bozulduğunda keyfi yerine geliyor.
Nasıl bir psikolojiye sahipse artık, anlamadım 15 yıldır.
Ondan kurtulmayı basarabilsem herşey çok güzel olacak biliyorum.
ben tutamıyorum bacım kendimi demezsem şişiyorum kilo yapıyor sonraBenimda aklıma gelmişti ama yazmadım
Ben ötesini de yazacaktımben tutamıyorum bacım kendimi demezsem şişiyorum kilo yapıyor sonra
Amin canım sağolniyetlendin mi gülüm allah kabul etsin
hahahahah başkaları da gelip okuyabiliyor ondan bu kadarı kafi senin yerine de demiş oldum :)))Ben ötesini de yazacaktım
Ondan kendimi durdurdum
misli misli sevabını versin inşallah rabbimAmin canım sağol
dün niyetliydim Allah kabul ederse
genc bunye yakar ins ablaaa. Ben bazen benim kucuk sipalara laf anlatamiyorum seninki kocaman. Kolay gelsin manav isinde ablamevin ahalisi evdeyken dip bucak iş yapılmıyor yok sonra yap yok şunu getir götür derken uzuyor hazır eşim işe gitmişken yaptım bitti şükür bu gün gündelik işler ve manav alışverişi dışın da bir şey yapmam daha
cidden bu karantinadan kilo alıp çıkacak çok kişi var benim oğlanın ufaktan göbeği çıkmaya başladı çok fazla ıvır zıvır yiyor engelleyemiyorum kazık kadar oğlan :))
esinin yardimci olmasi super canim. MasallahYani başlasa artık ciddi ciddi iyi olur çünkü diyet yapıyorum diyip yarım kilo aldı
Evet cidden bebeyle zor ya çamaşır suyu falan kullanıyorum yanıma gelmek istiyo. Eşimle birlikte yapıyoruz yoksa imkansız yapamam sağolsun.
Sen napıyosun kuzuların nasıl canım
ins canim. Bol bol okursan kendini rabbim korur ins.Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
anladim canim allah kabul etsin orucunukesin 2 den assa degildir:))
sagol canim
sahur yapmadim iftarda o saatde acildi canim fransada:)
ilacini kullanmadan isan duzelemiyo gercektekten.
a.slm canim:)
keske rahatsizim deseydin. Gecmis olsun canimbas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
rabbim daim etsin insss. Cocuklar cok daha hevesli oluyorlar boyle baslangiclara nazar degmesin insSağol canım benim
Şu karantina benim için bir fırsat oldu
Özellikle spor konusunda
Okulda yorulduğum için spor yapmaya fırsatım olmuyor idi.
Tevafuktur ki karantinanın başlama günü ile seviyelerin başlama günü aynı
Ne kadar mutlu oldum anlatamam bu tatile
Hayatımı ve kilomu düzene sokabilmek için bir fırsat geçti elime.
Ayrıca dün kızlarım ile namaza başladık, hepinizden ismen dua istiyorum devam ettirebilmek için
Açıkçası okullar bu dönem açılırsa direk ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Yıldızım çok düşük hemen etkilenirim çünkü
Birde düzen tutturmuşken ara vermek istemiyorum.
ayy abla ne guzel anlatmissin masallah ya.biz canlılar (cansızlar da evrende ki her şey) saf enerjiyiz içimiz de bulunan muhteşem güç bu enerjiden geliyor ruh halimiz yanlış inançlarımız yüzünden o enerjiyi ya kullanmayı unuttuk ya da nadiren farkın da olmadan kullanıyoruz en basit örnekle diyelim ki halimiz yok sadece boş boş debelenmek istiyoruz , telefon çalıyor akşama misafir var diye haber geliyor motor takmış gibi hem evi temizleyip hem hazırlık yapıp hem de kendimize çeki düzen veriyoruz üstüne tüm akşam güler yüzle o misafiri ağırlayıp ayakta dolanıyoruz peki telefondan 1 dk öncesine kadar ruhumuz çekilmiş gibi halsizken birden o enerji nerden geldiii … zaten o enerji içimiz de hep varrrrrrrduygu ve düşüncelerimize göre iniş çıkışlar yapıyor sadece
Bahçeye çıkmak parka gitmek bile ne büyük mutlululmus şuan onu anliyoruziyiyim kuzum sen nasılsın , havalar da güzelleşiyor evde durması zorluyor mu
iyi kuzum çok şükür, henüz delirmedimmisli misli sevabını versin inşallah rabbim
eee sen de durumlar nasıl ruh halin stabil mi gülüm :)
ben dün eşim dışardayken evden kaçtım resmen markete gittim ohhhh bi iyi geldi ne büyük nimetmiş meğersemBahçeye çıkmak parka gitmek bile ne büyük mutlululmus şuan onu anliyoruz
Küçük kizimi parkta salliyip kahkalarini dinleyeceğim günlerin hayallerini akuruyorum
Evet canim kaybedince anliyoruz.Bahçeye çıkmak parka gitmek bile ne büyük mutlululmus şuan onu anliyoruz
Küçük kizimi parkta salliyip kahkalarini dinleyeceğim günlerin hayallerini akuruyorum
He aklına biz sokuyoruz cısları hiç senin aklına gelmiyo cıs üstüne cıs yemekdeme öyle yemek istemiyorum aklıma sokmaeksi göremedim regl dan mi spora basladim Ondan mi bilmiyorum
a.selam canim nerelerdesin
Cok mantiksizaman vermesi zor almasi kolay, lütfen dikkat et
ekim2009 hosgeldin abla nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?