Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bu duruma hep şaşırıyorum

Bende bu duruma hep şaşırıyorum
farkın da olmadan açığa çıkardığımız enerjiyi farkın da olarak sürekli kullandığını düşün o zaman ne oluyor biliyor musun senden enerji titreşimi daha düşük olan insanları bile etkileyebiliyorsun , hani bir ara benim de çok ilgimi çeken şifacı insanlar vardı ya işte onlar enerjiyi mükemmel kullanmayı öğrenmiş kişiler
enerji rezonansı yüksek kişilerin algıları değişiktir hayata bakış açılarından sorunlar karşısın da verdikleri tepkilere kadar (hemen çözüm düşünüp üretmeye başlarlar) nadiren üzgün olurlar genel ruh halleri sürekli mutludur ,gereksiz şeylere takılıp üzülmezler , sen şu enerji seviyeni yüksek tutmayı da bir başarsan var yaaaa uufff muhteşem ötesi olacaksın niranımmm

Aslında bu saydıklarının birçoğunu taşıyorum, hatta hepsi bile diyebilirim.
Benim enerjimi sömürüp modumu düşüren kişi eşim.
Ben mutlu ve keyifli iken onun modu düşük oluyor.
Benim moralimi bozulduğunda keyfi yerine geliyor.
Nasıl bir psikolojiye sahipse artık, anlamadım 15 yıldır.
Ondan kurtulmayı basarabilsem herşey çok güzel olacak biliyorum.

benim de hem koca daha da beteri oğlum enerji wampiri gün boyu ağzından tek kelime olumluyu boş ver normal cümle çıkmaz negatif ötesi bir şey bu velet onlara rağmen iyi olmayı öğrendim(genel de bazen yenik düşüp sinirlerim gevşiyor tabi) benim mutluluğum bir iki kişinin ağzının için de olmamalı

genc bunye yakar ins ablaaa. Ben bazen benim kucuk sipalara laf anlatamiyorum seninki kocaman. Kolay gelsin manav isinde ablam
esinin yardimci olmasi super canim. Masallah
Benimkiler de iyiler canim sukur odevdi oyundu derken gunler geciyor
Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
ins canim. Bol bol okursan kendini rabbim korur ins.
Su ara instadada oyle bi ekmek yapma furyasidir gidiyor.
kesin 2 den assa degildir:))

sagol canim

sahur yapmadim iftarda o saatde acildi canim fransada:)
ilacini kullanmadan isan duzelemiyo gercektekten.
a.slm canim:)
anladim canim allah kabul etsin orucunu
bas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
keske rahatsizim deseydin. Gecmis olsun canim
rabbim daim etsin insss. Cocuklar cok daha hevesli oluyorlar boyle baslangiclara nazar degmesin ins
ayy abla ne guzel anlatmissin masallah ya.
Sabah enerjim bitil hir haldeydi kotude uyandim.pencereleri actim temiz havayla ev isi oh miss kendime geldim. Muzik act benim kiz bide anne is yaparken dinleyelim diye cocuklarin enerjisinden de kendime geliyorum ben bazen galiba. Ama senin bu anlatimlarin bende ampul fibi parliyo. İcim aciliyo

iyiyim kuzum sen nasılsın , havalar da güzelleşiyor evde durması zorluyor mu
Bahçeye çıkmak parka gitmek bile ne büyük mutlululmus şuan onu anliyoruz
Küçük kizimi parkta salliyip kahkalarini dinleyeceğim günlerin hayallerini akuruyorum

Küçük kizimi parkta salliyip kahkalarini dinleyeceğim günlerin hayallerini akuruyorum
ben dün eşim dışardayken evden kaçtım resmen markete gittim ohhhh bi iyi geldi ne büyük nimetmiş meğersem
valla işyerindeki kaosu bile özledim
Allahın izniyle kurtulalım noral hayatımıza dönelim bir daha iş çok diye söylenmeyeceğim

Evet canim kaybedince anliyoruz.
İns o gunlerde gelecek hep boyle surmeyecek

He aklına biz sokuyoruz cısları hiç senin aklına gelmiyo cıs üstüne cıs yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…