- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.441
virüs bitsin benim oğlan 2 bisikletle çıksın indirir göbüşü :)genc bunye yakar ins ablaaa. Ben bazen benim kucuk sipalara laf anlatamiyorum seninki kocaman. Kolay gelsin manav isinde ablam
esinin yardimci olmasi super canim. Masallah
Benimkiler de iyiler canim sukur odevdi oyundu derken gunler geciyor
ins canim. Bol bol okursan kendini rabbim korur ins.
Su ara instadada oyle bi ekmek yapma furyasidir gidiyor.
anladim canim allah kabul etsin orucunu
keske rahatsizim deseydin. Gecmis olsun canim
rabbim daim etsin insss. Cocuklar cok daha hevesli oluyorlar boyle baslangiclara nazar degmesin ins
ayy abla ne guzel anlatmissin masallah ya.
Sabah enerjim bitil hir haldeydi kotude uyandim.pencereleri actim temiz havayla ev isi oh miss kendime geldim. Muzik act benim kiz bide anne is yaparken dinleyelim diye cocuklarin enerjisinden de kendime geliyorum ben bazen galiba. Ama senin bu anlatimlarin bende ampul fibi parliyo. İcim aciliyo
hani bir ara diyordum ya en basit şeyler için bile sabah uyandığımız da bir kaç dakika boyu şükretmek günün kalanını güzelleştiriyor , ilk başta 3-5 şey diyip sonra neye şükredeceğiz diye düşünüyor ya insan aslın da binlerce şey varmış değil mi şükredecek :)Bahçeye çıkmak parka gitmek bile ne büyük mutlululmus şuan onu anliyoruz
Küçük kizimi parkta salliyip kahkalarini dinleyeceğim günlerin hayallerini akuruyorum
aaa niye deliresin belki tam tersi aydınlanma yaşayacaksın az kendini rahatça gevşetmediğinden farkına varamıyorsun belki de :)iyi kuzum çok şükür, henüz delirmedim
ailecek iyi olmaya çalışıyoruz
sen nasılsın nasıl gidiyor evde hayat
kız ponim dikişe mi verdin kendini :)He aklına biz sokuyoruz cısları hiç senin aklına gelmiyo cıs üstüne cıs yemek
Aminnn ablam. Fayydan olmazmi hemde nasil oluyor. En azindan esimin benim enerjimi dusurmesine izin vermiyorum artik.gecen gun esime kizdim kendine geldi azicik. evdeyiz 1 aydir ,esim ise gidip geliyor onun stresi buna ragmen ben guler yuzle karsilayip, nasilsin diyorum ona hergun.virüs bitsin benim oğlan 2 bisikletle çıksın indirir göbüşü :)
müziğin rezonansı çok güçlüdür kendi başına enerjisini yükseltmeyi başaramayanlar yada 2 dk zaman ayıramayanlar için anın da enerji kaynağı diyebilirim müziğin de (sesin) titreşim enerjisi var ve cidden çok yüksek bazen geceleri dengede ruh hali için tibet kasesi denilen titreşen sesler çıkaran aletin sesini dinliyorum youtube den sabah yada gündüzse hareketli müzik her zaman işe yarar ,
inşallah azıcık da olsa faydam oluyordur gülüm sen faydalınırsın kendini daha iyi mutlu hissedersin başkalarına aynı enerjiyi verirsin onlar da daha iyi olurbundan sonra hayatımızda tek bulaşıcı şey iyilik ve mutluluk olsun inşallah aminnnnnnn
Nasılsın, nasıl gidiyor gebelikSlmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsıngünler nasıl geçiyor yetişemiyorum
Merve’cim isteyince neler yapacağını hepimiz biliyoruz sen biraz aceleci davranıp bi anda bitsin istiyorsun hep derler ya bir anda almadık ki bir anda verelim diyeSelam Kızlar motivasyonumu kaybetmiş durumdayım sanırım 2 ogun yapmak istiyorum lakın kılo vermem bu sekilde zor gıbı gorunuyor nasıl duzeltıcem ben bu durumu
Aynen yeni düzenine göre bi düzen oturtman lazım canım biraz daha erken yatsan ve namaza uyanmışken biraz spor yapsan yürüyüş bandı mesela çok terletmeden olabilir mi?Gece 3 yatış oluyor şuan evde bunu erkene cekip kızım uyanmadan 8de kalkıp yapabilirim lakin sabah namazı için kalkmaya çalışıyorum şu dönem kalkınca uyuyup 8de kalkmak çok zor nasıl yapabilirim bı yolunu bulmam lazim
Şükür bizler de iyiyiz zayıflamaya devam Allah kolaylık versin küçük çocukla gerçekten zorCanım merhaba kızım bu aralar çok kuduruk ayaklanmaya başladı. Bir de Mayısta işe dönücem dipten bi temizliğe başladım o yüzden geliyorum kk ya ve takıma ama çoğu zaman yazamadan gidiyorum. Bir de sürekli gelmek lazım yoksa çok geride kalıyorum yavfsen nasılsın napıyosun
Aynen öyle Niran nazardan da hiç korkma korktukça daha fazla üzerime çektiğimi düşünüyorum ben bol bol duanı et onlar demese bile sen kendine içimde maşallah bana de bi de konu sana geldiğinde hep konuyu dağıt örneğin sana zayıflamışsın dediğinde sen de karşındakine tuniğinin çok yakıştığını saçının çok güzel göründüğünü cildinin ne güzel parladığını vs. Söyle ben bu şekilde enerjinin yönünün değiştiğini düşünüyorum açıkçası ilk intibaya önem veren biri olsam da genelde ilk gün çok şık yeni kıyafetler giymemeyi tercih edebilirsinDiğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
Bayıldım bu sözeMervecim şimdi baktım 24 Nisan hedefin 75 kilo imiş...
24 Nisan 'a 2 hafta kaldı.
Eşinle girdiğin iddiayı kaybetmek istemiyorsan hemen kendini toparlamalısın canım.
2 hafta da 2 'şer kilodan hedefine ulaşırsın.
Senin için hiç zor değil isteyince yapabiliyorsun çünkü.
Sadece istemen lazım biliyorsun....
Çok sevdiğim bir sözü paylaşayım seninle
İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir.
Kuzum elbet yardım isteyebilirler en azından içini yaprağını hazırlamadan sana sorabilirdi böyle insanı mecbur bırakılması hiç hoş değil aslında ve senin başın ağrırkenbas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
Canım lütfen sürekli yıldızım düşük şanssızım vs gibi cümleler kullanma ben şanslı bir insanım de öyle düşünerek kötü enerjiyi daha çok çektiğimize inanıyorumNasıl yapacağım canım enerji yükseltme işini
Kuzum sen ve Dilek bir araya gelince harika sonuçlar çıkıyor ortaya lütfen tut onun kolundan hem kendini hem onu kurtar bu kötü enerjidenBana bir hafta koçluk yapacak birine ihtiyacım varbeni soyle guzelce bir ele alsa super olur
İyiyim cnm şükür bı yaramazlık yok uğraşıyoruz evde işte gun gün büyüyorz sen nasılsınNasılsın, nasıl gidiyor gebelik
Pinarim sabit kalsam yeter bı sure...kalori saymaya baslicam tekrardan onunla sağlarım diye düşünüyorum
Canım merhaba kızım bu aralar çok kuduruk ayaklanmaya başladı. Bir de Mayısta işe dönücem dipten bi temizliğe başladım o yüzden geliyorum kk ya ve takıma ama çoğu zaman yazamadan gidiyorum. Bir de sürekli gelmek lazım yoksa çok geride kalıyorum yavfsen nasılsın napıyosun
valla oyle canım tek avundugum sey bir gun bitecek birde cin etrafa yaydı ve sımdı kosesıne cekıldım saka gibiallah herkesi korusun inşallah, durumlar maalesef iyi gitmiyor yayılma hızı fazla, alabildiğimiz kadar önlem almayız maalesefen güzeli evden cıkmamak hapis olduk zaten bakalım nereye kadar
Insallah canım evde anne baba ve kardesı var ustelık onlara bulasmadan nasıl olacak bilmiyorumseviyelere baslaman cok guzel canim.
Gecmis olsun canim ogrenmwsi iyi olmmus tasiyuci olmaz en azindan. İns sikinti olmadanda atlatir.
inşallah canım inşallah9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak besinlerden uzak duralım
Geçen hafta artı gelenler
@ela_naz2019 ve @medine66 sizden beklentimiz en az %2...
Geçen haftanın sabit gelenleri @Jasminium84 veHandandandan sizden beklentimiz en az %1.5...
Geçen hafta %1 'in altında eksi gelenleraskrhpozitif ve Poni Bon sizlerden beklentimiz % 1 'in üzeri...
Bu hafta kilo kronolojisinde oynamalar olabilir, kimse yerini üsttekine kaptırmasın..
seviyeye tekrar basladim dun canım vucud az yemege alısınca nasıl olacak merak ıcerısondeyımA.selam canim ilk önce düsünceni degistirmen gerekiyor, olumsuz düsünürsen olumsuz olur.
Yeme düzeni oturmasi lazim canim, 2 ögünde bence zor olmaz sporda yapinca, kahvalti, Ara ögünler, sonrasi aksam yemegi haderte güzel gider bence.
inşallah canımsendeki azim ve kararlilik kimde var kuzum. Ozellikle spor konusunda . sporu evdede yapabilirsin bence bi baslasan devami gelir eminim
canim iki ogunde neden veremeyecegini dusunuyorsun. Ogleni hifif tutup aksam guzelce karnini doyur spor da yapinca bence iyi gelir sana
amin canım Insallah hergun test yapıyorlar mis şu çinden gelen 15 dklık kitlerdeninsallah olmaz .allah sifasini versin.bilmeden baskalarinada bulasmamistir insallah.
Eşim koronadan dolayı evde. Şimdi ona bi kahvaltı bi de akşam yemeği veriyorum. Ara olarakta türk kahvesi yanına da hurma incir birer tane. Sen beni aç bırakıyosun yemek vermiyosun diyo
Mervecim şimdi baktım 24 Nisan hedefin 75 kilo imiş...
24 Nisan 'a 2 hafta kaldı.
Eşinle girdiğin iddiayı kaybetmek istemiyorsan hemen kendini toparlamalısın canım.
2 hafta da 2 'şer kilodan hedefine ulaşırsın.
Senin için hiç zor değil isteyince yapabiliyorsun çünkü.
Sadece istemen lazım biliyorsun....
Çok sevdiğim bir sözü paylaşayım seninle
İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir.
senin adına cok sevindim canım darısı basımızaSağol canım benim
Şu karantina benim için bir fırsat oldu
Özellikle spor konusunda
Okulda yorulduğum için spor yapmaya fırsatım olmuyor idi.
Tevafuktur ki karantinanın başlama günü ile seviyelerin başlama günü aynı
Ne kadar mutlu oldum anlatamam bu tatile
Hayatımı ve kilomu düzene sokabilmek için bir fırsat geçti elime.
Ayrıca dün kızlarım ile namaza başladık, hepinizden ismen dua istiyorum devam ettirebilmek için
Açıkçası okullar bu dönem açılırsa direk ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Yıldızım çok düşük hemen etkilenirim çünkü
Birde düzen tutturmuşken ara vermek istemiyorum.
senı seçtimKimi seçtin, söyle
abla yaaklıma cince fikirler geliyooorrr kocan sana koçluk yapsın seni çok güzel ele alsın olmaz mıııı(zibilliği tutan ekim )
Hoşbuldukaa yeni arkadaş gelmiş hoş geldin gülümm
Ahh abla ah insan kaybedince anluyormus onların kıymetini mevlam once esegımızı kaybettirdi Insallah sonra bulduracakhani bir ara diyordum ya en basit şeyler için bile sabah uyandığımız da bir kaç dakika boyu şükretmek günün kalanını güzelleştiriyor , ilk başta 3-5 şey diyip sonra neye şükredeceğiz diye düşünüyor ya insan aslın da binlerce şey varmış değil mi şükredecek :)
az daha sabır gülüm kızını parkta sallarken bu zamanların gelecek aklına ah şu zaman geçse de çıksak diyordum şükür şimdi o anı yaşıyorum diyeceksin
Slm cnm bizdr ayni zayiflamaya calisiyorz asil senin nasil gidiyor bebis iyi mi tekme atiyormu bol bol :)Slmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsınızgünler nasıl geçiyor yetişemiyorum
Bu durum 2013 den beri surunce bende bir bıkkınlık oldu canım gecen 64 kıloya kadar dusup eseklıgımle 90 ları buldum o kadar kızıyorum ki kendimeMerve’cim isteyince neler yapacağını hepimiz biliyoruz sen biraz aceleci davranıp bi anda bitsin istiyorsun hep derler ya bir anda almadık ki bir anda verelim diye
Ben onu bir kac kere durttumde inat ediyorMerve’cim isteyince neler yapacağını hepimiz biliyoruz sen biraz aceleci davranıp bi anda bitsin istiyorsun hep derler ya bir anda almadık ki bir anda verelim diye
Aynen yeni düzenine göre bi düzen oturtman lazım canım biraz daha erken yatsan ve namaza uyanmışken biraz spor yapsan yürüyüş bandı mesela çok terletmeden olabilir mi?
Şükür bizler de iyiyiz zayıflamaya devam Allah kolaylık versin küçük çocukla gerçekten zor
Aynen öyle Niran nazardan da hiç korkma korktukça daha fazla üzerime çektiğimi düşünüyorum ben bol bol duanı et onlar demese bile sen kendine içimde maşallah bana de bi de konu sana geldiğinde hep konuyu dağıt örneğin sana zayıflamışsın dediğinde sen de karşındakine tuniğinin çok yakıştığını saçının çok güzel göründüğünü cildinin ne güzel parladığını vs. Söyle ben bu şekilde enerjinin yönünün değiştiğini düşünüyorum açıkçası ilk intibaya önem veren biri olsam da genelde ilk gün çok şık yeni kıyafetler giymemeyi tercih edebilirsin
Bayıldım bu söze
Kuzum elbet yardım isteyebilirler en azından içini yaprağını hazırlamadan sana sorabilirdi böyle insanı mecbur bırakılması hiç hoş değil aslında ve senin başın ağrırken
Canım lütfen sürekli yıldızım düşük şanssızım vs gibi cümleler kullanma ben şanslı bir insanım de öyle düşünerek kötü enerjiyi daha çok çektiğimize inanıyorum
Kuzum sen ve Dilek bir araya gelince harika sonuçlar çıkıyor ortaya lütfen tut onun kolundan hem kendini hem onu kurtar bu kötü enerjiden
Ben de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorumBu durum 2013 den beri surunce bende bir bıkkınlık oldu canım gecen 64 kıloya kadar dusup eseklıgımle 90 ları buldum o kadar kızıyorum ki kendime
Naisl gidiyor cnm kaç oldun oğlun nasılSlm cnm bizdr ayni zayiflamaya calisiyorz asil senin nasil gidiyor bebis iyi mi tekme atiyormu bol bol :)
Telde bunları buldumBen en çok neler diktiğini merak ediyorum.
Resim atsana
Bakalım nasıl olmuş
Bayağı hamaratmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?