Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
sende cok guzel kilo vermissin zamaninda. Simdide gayet iyi gidiyorsun canim masallaj
Cok guzell olmuslar canim. Pijama takimina bayildim

hay maşallah ne güzel , allah eşinden de razı olsun ki anlamış hemen değişmiş gülüm
ben azıcık anlatıp söylemeye çalışsam dalga geçip duruyor benimkiler he he şöyle böyle diyip kıkırdıyorlar :)

Bayağı hamaratmışsın.
Kursa felan mı gittin.
Tunikleri de mi sen diktin
Evet cnm bn diktim. Kursa gitmedim çocuklar büyüynce gitmek istiyorm ama. Bi dikiş bilgim yok netten öğrendim herşeyi, annem de terzilik olmasına rağmen bişey öğretmedi bende genlerime güvendim

Ahh abla ah insan kaybedince anluyormus onların kıymetini mevlam once esegımızı kaybettirdi Insallah sonra bulduracak
gülüm her şeyin kıymeti onu yitirdiğimiz de anlaşılır ya bu da aynen öyle geri bulunca nasıl sevinip kıymetini anlıyoruz işte, bundan sonra hayatımızın sağlığımızın her anımızın kıymetini bilerek , ne kadar değerli olduğumuzun farkın da olarak yaşarız inşallah

Can sıkıntısı abla hevesim kaçtı geri kore dizilerine sardm şu sıra seven varsa hotel del luna yı öneririm kızlar
o dizide ki kızın her dizisini severek izledim , geçen sene izlemiştim o diziyi de eğlenceli kızın giydiği kıyafetlerde çok hoşşş:)

Ay benmki de çok pimpirikli bende dedim yeter artık haber sitelerine bakmayı bırak insanın modunu düşürüyor diye ama her muhabbet dönüp dolaşıp geliyor virüse

Onu kuzenimin çeyizine hediye yapmıştım çeyizde baya dikkat çekti şimdi de herkes istiyor akrabalardan
sipariş al gülüm sen de emeğinin karşılığı neyse ona göre fiyat biç , çok güzeller cidden yakınım da olsan ilk ben siparişi verirdim :)

Evet bnmde hoşuma gitti. the masters sun a başlıcam abla izledin mi bi de bilmediğin bişy var mı
aa aşk olsun ben senelerin kore dizisi fanatiğiyim onu da izledim güzeldi ben zaten severim fantastik kurguları bu dizi de öyleydi :)
biliyor musun dizide ki baş rol kadın 80 doğumlu benden ayca küçük ama benden çok genç görünüyor yaavvfff

yoksa benim iyice ona saracagimi biliyor abla. Delirecegimden korktu zaar cunku bunlari aglayarak soyledim
Ay benmki de çok pimpirikli bende dedim yeter artık haber sitelerine bakmayı bırak insanın modunu düşürüyor diye ama her muhabbet dönüp dolaşıp geliyor virüse
ay haberlere baksin bende merak edip bakiyorum arada saglik bakani isin icinde bu kadar karamsar degil
Onu kuzenimin çeyizine hediye yapmıştım çeyizde baya dikkat çekti şimdi de herkes istiyor akrabalardan
Ama gercekten cok guzel. Sende emeginin karailigi yap canim. Cocuklarinla hediye istemiyorlardir senden heralde

ahh kuzum yaa nasıl daraldın tepki gösterene kadar bazen karşıdaki anlamıyor ki şükür eşin artık dikkat ediyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…