- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.461
Ay inşaallah. Park demişken bizim evin karşısında var geleni ihbar ediyorzBahçeye çıkmak parka gitmek bile ne büyük mutlululmus şuan onu anliyoruz
Küçük kizimi parkta salliyip kahkalarini dinleyeceğim günlerin hayallerini akuruyorum
sende cok guzel kilo vermissin zamaninda. Simdide gayet iyi gidiyorsun canim masallajBen de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
Cok guzell olmuslar canim. Pijama takimina bayildim
Can sıkıntısı ablakız ponim dikişe mi verdin kendini :)
hay maşallah ne güzel , allah eşinden de razı olsun ki anlamış hemen değişmiş gülümAminnn ablam. Fayydan olmazmi hemde nasil oluyor. En azindan esimin benim enerjimi dusurmesine izin vermiyorum artik.gecen gun esime kizdim kendine geldi azicik. evdeyiz 1 aydir ,esim ise gidip geliyor onun stresi buna ragmen ben guler yuzle karsilayip, nasilsin diyorum ona hergun.
Ama o buna ragmen hersey kotuye gidiyor,hic iyi bir vakitte degiliz, nasil bir dunyadayiz gibi gibi soylemlerle hergun beni asagi cekiyor.
2 gun once yine boyle konusurken yeter yaaa dedim. Noldugunu sasirdi agzindan hic guzel,iyi birsey cikmiyor. Azcik da beni dusun ben kendimi motive ediyorum tum gun sen gelip bozuyorsun dedim. Bunlari ben tvden duyuyorum zaten senden baska seyler duymak istiyorum dedim adama dank etti.
Tamam hic oyle dusunmemistim diyor. Sukur 2 gundur eve mutlu giriyor ve konustugumuz mevzular baska. Ve hissediyorum onunda enerjisi yulseldi.
Senden ogrenecegim daha cok sey var
Bnde buna çok üzülmüştüm. Seviyeleri hayatına oturtursan 9.seviyeyle devam edersin kilo almazsınBu durum 2013 den beri surunce bende bir bıkkınlık oldu canım gecen 64 kıloya kadar dusup eseklıgımle 90 ları buldum o kadar kızıyorum ki kendime
Evet cnm bn diktim. Kursa gitmedim çocuklar büyüynce gitmek istiyorm ama. Bi dikiş bilgim yok netten öğrendim herşeyi, annem de terzilik olmasına rağmen bişey öğretmedi bende genlerime güvendimBayağı hamaratmışsın.
Kursa felan mı gittin.
Tunikleri de mi sen diktin
Ya bayıldım maşallah ne güzel yapmışsın öyle
İnşallah canım çok sıkıldım bu kilolardan bir an önce kurtulalım artıksende cok guzel kilo vermissin zamaninda. Simdide gayet iyi gidiyorsun canim masallaj
gülüm her şeyin kıymeti onu yitirdiğimiz de anlaşılır ya bu da aynen öyle geri bulunca nasıl sevinip kıymetini anlıyoruz işte, bundan sonra hayatımızın sağlığımızın her anımızın kıymetini bilerek , ne kadar değerli olduğumuzun farkın da olarak yaşarız inşallahAhh abla ah insan kaybedince anluyormus onların kıymetini mevlam once esegımızı kaybettirdi Insallah sonra bulduracak
bayıldııımmm hele mutfak setine şahane olmuş ponim yaaa keşke bende becerebilsem mefruşat işini
o dizide ki kızın her dizisini severek izledim , geçen sene izlemiştim o diziyi de eğlenceli kızın giydiği kıyafetlerde çok hoşşş:)Can sıkıntısı ablahevesim kaçtı geri kore dizilerine sardm şu sıra seven varsa hotel del luna yı öneririm kızlar
Ay benmki de çok pimpirikli bende dedim yeter artık haber sitelerine bakmayı bırak insanın modunu düşürüyor diye ama her muhabbet dönüp dolaşıp geliyor virüseAminnn ablam. Fayydan olmazmi hemde nasil oluyor. En azindan esimin benim enerjimi dusurmesine izin vermiyorum artik.gecen gun esime kizdim kendine geldi azicik. evdeyiz 1 aydir ,esim ise gidip geliyor onun stresi buna ragmen ben guler yuzle karsilayip, nasilsin diyorum ona hergun.
Ama o buna ragmen hersey kotuye gidiyor,hic iyi bir vakitte degiliz, nasil bir dunyadayiz gibi gibi soylemlerle hergun beni asagi cekiyor.
2 gun once yine boyle konusurken yeter yaaa dedim. Noldugunu sasirdi agzindan hic guzel,iyi birsey cikmiyor. Azcik da beni dusun ben kendimi motive ediyorum tum gun sen gelip bozuyorsun dedim. Bunlari ben tvden duyuyorum zaten senden baska seyler duymak istiyorum dedim adama dank etti.
Tamam hic oyle dusunmemistim diyor. Sukur 2 gundur eve mutlu giriyor ve konustugumuz mevzular baska. Ve hissediyorum onunda enerjisi yulseldi.
Senden ogrenecegim daha cok sey var
Onu kuzenimin çeyizine hediye yapmıştım çeyizde baya dikkat çekti şimdi de herkes istiyor akrabalardanbayıldııımmm hele mutfak setine şahane olmuş ponim yaaa keşke bende becerebilsem mefruşat işini
Evet bnmde hoşuma gitti. the masters sun a başlıcam abla izledin mi bi de bilmediğin bişy var mıo dizide ki kızın her dizisini severek izledim , geçen sene izlemiştim o diziyi de eğlenceli kızın giydiği kıyafetlerde çok hoşşş:)
sipariş al gülüm sen de emeğinin karşılığı neyse ona göre fiyat biç , çok güzeller cidden yakınım da olsan ilk ben siparişi verirdim :)Onu kuzenimin çeyizine hediye yapmıştım çeyizde baya dikkat çekti şimdi de herkes istiyor akrabalardan
aa aşk olsun ben senelerin kore dizisi fanatiğiyim onu da izledim güzeldi ben zaten severim fantastik kurguları bu dizi de öyleydi :)Evet bnmde hoşuma gitti. the masters sun a başlıcam abla izledin mi bi de bilmediğin bişy var mı
yoksa benim iyice ona saracagimi biliyor abla. Delirecegimden korktu zaar cunku bunlari aglayarak soyledimhay maşallah ne güzel , allah eşinden de razı olsun ki anlamış hemen değişmiş gülüm
ben azıcık anlatıp söylemeye çalışsam dalga geçip duruyor benimkiler he he şöyle böyle diyip kıkırdıyorlar :)
ay haberlere baksin bende merak edip bakiyorum arada saglik bakani isin icinde bu kadar karamsar degilAy benmki de çok pimpirikli bende dedim yeter artık haber sitelerine bakmayı bırak insanın modunu düşürüyor diye ama her muhabbet dönüp dolaşıp geliyor virüse
Ama gercekten cok guzel. Sende emeginin karailigi yap canim. Cocuklarinla hediye istemiyorlardir senden heraldeOnu kuzenimin çeyizine hediye yapmıştım çeyizde baya dikkat çekti şimdi de herkes istiyor akrabalardan
Afiyet olsun abla zuhal abla yok kayiplarda
Bebiş var yapamam dedim artıkın biraz büyüsünde öyle yaparım dedimsipariş al gülüm sen de emeğinin karşılığı neyse ona göre fiyat biç , çok güzeller cidden yakınım da olsan ilk ben siparişi verirdim :)
ahh kuzum yaa nasıl daraldın tepki gösterene kadar bazen karşıdaki anlamıyor ki şükür eşin artık dikkat ediyor yayoksa benim iyice ona saracagimi biliyor abla. Delirecegimden korktu zaar cunku bunlari aglayarak soyledim
ay haberlere baksin bende merak edip bakiyorum arada saglik bakani isin icinde bu kadar karamsar degil
Ama gercekten cok guzel. Sende emeginin karailigi yap canim. Cocuklarinla hediye istemiyorlardir senden heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?