Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bnde fantastik seviyorm önerilerini alırım artık

Sükür bitti, öglede beri bi bitiremedim ac kapa ac kapa yaptim alintilara daha Sonra dönecem ins.
Burda yaz havasi var bugun disari ciktik Cocuklar hava alsin diye pistik
Yokmu sizde sokağa çıkma yasağı cnm
Dikkat et sen genede

Kızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
Orucmusun yada azmi yiyorsun o etkiliyor olabilirmi
Bende niyetliyim halsizlik baş ağrısı var bugun

gecti cok sukur abla karanlik odada uyudum 1 saat sarmada cok degilmis allahtan 1 tencere sardik.kizimida ona biraktim indim yattim bende:)
ne guzel masallah size abla cocuklarada baslatmissin bende bi birakip bi basliyodum bu virus beni akillandirdi tam basladim insallah hep boyle gider.bu durum.bittiginde birakmaktan korkuyorum.
Slmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsınız günler nasıl geçiyor yetişemiyorum
iyyiz coksukur canim:)sende nasil gidiyo hamilelik hersey yolundami?
evdeyiz hep disari cikmiyoruz bi isimin olmadigini dusunmus
Bu durum 2013 den beri surunce bende bir bıkkınlık oldu canım gecen 64 kıloya kadar dusup eseklıgımle 90 ları buldum o kadar kızıyorum ki kendime
daha once vermissin yine yapabilirsin.insallah bu seferde kilonu koruycaksin canim
Ben de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
masallah sende cok iyi vermissin keske koruyabilseydin ama olsun yine basaricaksin inaniyorum ben:)
pijama ve mutfak onlugune bayildim.ayni hazir alma gibi gorunuyo .masallah cok beceriklisin.yapip satmayi dusundunmu hic?
Ay benmki de çok pimpirikli bende dedim yeter artık haber sitelerine bakmayı bırak insanın modunu düşürüyor diye ama her muhabbet dönüp dolaşıp geliyor virüse
cogu erkekler boyle galiba.
Onu kuzenimin çeyizine hediye yapmıştım çeyizde baya dikkat çekti şimdi de herkes istiyor akrabalardan
parasiyla yapiyorum de..yerinde olsam yapip satarim:) cok guzeller cunki

Kızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
dikkat et canım kendıne ıhlamur falan varsa demle iç
Bizimde yürüyüş alanı baya tenhalasti olum sayısı çoğaldıkça şaka olmadığını anladılar galiba
bizim bugun burası tam tersıne kalabalıklastı muhtemelen pazarın kurulmasından kaynaklı dıye dusunuyorum market posedını alan , pazar cantasını alan cıkmıs dısarı havanında guzel olması cabası tabı

inşallah canım korumadada burda olmam lazım yoksa benım pis bogazım durmaz eskıden azimliydim hevesım vardı sımdı ck cabuk havlu atıyorum

şükür geçmiş sarma da bitmiş afiyetle yiyin gülüm

Bende yön değiştirme taktikleri düşünüyorum canım.
Öyle yapacam canım bol giyecem, özellikle açık renkli kıyafetler kilolu gösteriyor, tercihim o yönde olacak.

Canım lütfen sürekli yıldızım düşük şanssızım vs gibi cümleler kullanma ben şanslı bir insanım de öyle düşünerek kötü enerjiyi daha çok çektiğimize inanıyorum
Canım 1 kg verdiğimde bile kilo vermişsin tepkisiyle karşılaşıyorum genelde, sonrası hayal kırıklığı oluyor bende, korkum o nedenle açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…