- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.481
Bnde fantastik seviyorm önerilerini alırım artıkaa aşk olsun ben senelerin kore dizisi fanatiğiyim onu da izledim güzeldi ben zaten severim fantastik kurguları bu dizi de öyleydi :)
biliyor musun dizide ki baş rol kadın 80 doğumlu benden ayca küçük ama benden çok genç görünüyor yaavvfff
ne zaman uygun olursan yaza kışa o zaman yaparsın gülüm gerçekten çok güzeller yaaaBebiş var yapamam dedim artıkın biraz büyüsünde öyle yaparım dedim
dizilere bakarım afişten görsem yetiyor zaten adlarını hatırlamıyorum çünkü bakınca hatırlıyorum :)Bnde fantastik seviyorm önerilerini alırım artık
biliyorum olmadığını onun için etiket yapıp duruyorum ki kulakları çınlasın gelsin :))Afiyet olsun abla zuhal abla yok kayiplarda
İse guce daldi heralde
Bizimde yürüyüş alanı baya tenhalasti olum sayısı çoğaldıkça şaka olmadığını anladılar galibaAy inşaallah. Park demişken bizim evin karşısında var geleni ihbar ediyorzbugün kimse yok
Yokmu sizde sokağa çıkma yasağı cnmSükür bitti, öglede beri bi bitiremedim ac kapa ac kapa yaptimalintilara daha Sonra dönecem ins.
Burda yaz havasi var bugun disari ciktik Cocuklar hava alsin diye pistik
Orucmusun yada azmi yiyorsun o etkiliyor olabilirmiKızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
gecti cok sukur abla karanlik odada uyudum 1 saat sarmada cok degilmis allahtan 1 tencere sardik.kizimida ona biraktim indim yattim bende:)kv ne başım çok ağrıyor bana bir yarım saat müsaade de buz torbasını başının arkasına ense ve yukarısına gelecek şekilde koy 20 dk en karanlık odada yat gülüm rabbim şifanı verir inşallah
ne guzel masallah size abla cocuklarada baslatmissin bende bi birakip bi basliyodum bu virus beni akillandirdi tam basladim insallah hep boyle gider.bu durum.bittiginde birakmaktan korkuyorum.Sağol canım benim
Şu karantina benim için bir fırsat oldu
Özellikle spor konusunda
Okulda yorulduğum için spor yapmaya fırsatım olmuyor idi.
Tevafuktur ki karantinanın başlama günü ile seviyelerin başlama günü aynı
Ne kadar mutlu oldum anlatamam bu tatile
Hayatımı ve kilomu düzene sokabilmek için bir fırsat geçti elime.
Ayrıca dün kızlarım ile namaza başladık, hepinizden ismen dua istiyorum devam ettirebilmek için
Açıkçası okullar bu dönem açılırsa direk ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Yıldızım çok düşük hemen etkilenirim çünkü
Birde düzen tutturmuşken ara vermek istemiyorum.
iyyiz coksukur canim:)sende nasil gidiyo hamilelik hersey yolundami?Slmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsınızgünler nasıl geçiyor yetişemiyorum
evdeyiz hep disari cikmiyoruz bi isimin olmadigini dusunmusMerve’cim isteyince neler yapacağını hepimiz biliyoruz sen biraz aceleci davranıp bi anda bitsin istiyorsun hep derler ya bir anda almadık ki bir anda verelim diye
Aynen yeni düzenine göre bi düzen oturtman lazım canım biraz daha erken yatsan ve namaza uyanmışken biraz spor yapsan yürüyüş bandı mesela çok terletmeden olabilir mi?
Şükür bizler de iyiyiz zayıflamaya devam Allah kolaylık versin küçük çocukla gerçekten zor
Aynen öyle Niran nazardan da hiç korkma korktukça daha fazla üzerime çektiğimi düşünüyorum ben bol bol duanı et onlar demese bile sen kendine içimde maşallah bana de bi de konu sana geldiğinde hep konuyu dağıt örneğin sana zayıflamışsın dediğinde sen de karşındakine tuniğinin çok yakıştığını saçının çok güzel göründüğünü cildinin ne güzel parladığını vs. Söyle ben bu şekilde enerjinin yönünün değiştiğini düşünüyorum açıkçası ilk intibaya önem veren biri olsam da genelde ilk gün çok şık yeni kıyafetler giymemeyi tercih edebilirsin
Bayıldım bu söze
Kuzum elbet yardım isteyebilirler en azından içini yaprağını hazırlamadan sana sorabilirdi böyle insanı mecbur bırakılması hiç hoş değil aslında ve senin başın ağrırken
Canım lütfen sürekli yıldızım düşük şanssızım vs gibi cümleler kullanma ben şanslı bir insanım de öyle düşünerek kötü enerjiyi daha çok çektiğimize inanıyorum
Kuzum sen ve Dilek bir araya gelince harika sonuçlar çıkıyor ortaya lütfen tut onun kolundan hem kendini hem onu kurtar bu kötü enerjiden
daha once vermissin yine yapabilirsin.insallah bu seferde kilonu koruycaksin canimBu durum 2013 den beri surunce bende bir bıkkınlık oldu canım gecen 64 kıloya kadar dusup eseklıgımle 90 ları buldum o kadar kızıyorum ki kendime
masallah sende cok iyi vermissin keske koruyabilseydin ama olsun yine basaricaksin inaniyorum ben:)Ben de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
pijama ve mutfak onlugune bayildim.ayni hazir alma gibi gorunuyo .masallah cok beceriklisin.yapip satmayi dusundunmu hic?
cogu erkekler boyle galiba.Ay benmki de çok pimpirikli bende dedim yeter artık haber sitelerine bakmayı bırak insanın modunu düşürüyor diye ama her muhabbet dönüp dolaşıp geliyor virüse
parasiyla yapiyorum de..yerinde olsam yapip satarim:) cok guzeller cunkiOnu kuzenimin çeyizine hediye yapmıştım çeyizde baya dikkat çekti şimdi de herkes istiyor akrabalardan
dikkat et canım kendıne ıhlamur falan varsa demle içKızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
bizim bugun burası tam tersıne kalabalıklastı muhtemelen pazarın kurulmasından kaynaklı dıye dusunuyorum market posedını alan , pazar cantasını alan cıkmıs dısarı havanında guzel olması cabası tabıBizimde yürüyüş alanı baya tenhalasti olum sayısı çoğaldıkça şaka olmadığını anladılar galiba
gecmis olsun canim.havalar duzelmeye basladi acaba bahar yorgunlugumu var..Kızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
gecti cok sukur abla karanlik odada uyudum 1 saat sarmada cok degilmis allahtan 1 tencere sardik.kizimida ona biraktim indim yattim bende:)
ne guzel masallah size abla cocuklarada baslatmissin bende bi birakip bi basliyodum bu virus beni akillandirdi tam basladim insallah hep boyle gider.bu durum.bittiginde birakmaktan korkuyorum.
iyyiz coksukur canim:)sende nasil gidiyo hamilelik hersey yolundami?
evdeyiz hep disari cikmiyoruz bi isimin olmadigini dusunmus
daha once vermissin yine yapabilirsin.insallah bu seferde kilonu koruycaksin canim
masallah sende cok iyi vermissin keske koruyabilseydin ama olsun yine basaricaksin inaniyorum ben:)
pijama ve mutfak onlugune bayildim.ayni hazir alma gibi gorunuyo .masallah cok beceriklisin.yapip satmayi dusundunmu hic?
cogu erkekler boyle galiba.
parasiyla yapiyorum de..yerinde olsam yapip satarim:) cok guzeller cunki
bende korumada beceremiyorum.ayni sekilde burdan uzaklasmamak lazim.bu sefer bende koruycam insallah")inşallah canım korumadada burda olmam lazım yoksa benım pis bogazım durmaz eskıden azimliydim hevesım vardı sımdı ck cabuk havlu atıyorum
ayaklarını sürekli aşağı mı sarkıtıyorsun gülüm ondan mı oldu acabaKızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
şükür geçmiş sarma da bitmiş afiyetle yiyin gülümgecti cok sukur abla karanlik odada uyudum 1 saat sarmada cok degilmis allahtan 1 tencere sardik.kizimida ona biraktim indim yattim bende:)
ne guzel masallah size abla cocuklarada baslatmissin bende bi birakip bi basliyodum bu virus beni akillandirdi tam basladim insallah hep boyle gider.bu durum.bittiginde birakmaktan korkuyorum.
iyyiz coksukur canim:)sende nasil gidiyo hamilelik hersey yolundami?
evdeyiz hep disari cikmiyoruz bi isimin olmadigini dusunmus
daha once vermissin yine yapabilirsin.insallah bu seferde kilonu koruycaksin canim
masallah sende cok iyi vermissin keske koruyabilseydin ama olsun yine basaricaksin inaniyorum ben:)
cogu erkekler boyle galiba.
parasiyla yapiyorum de..yerinde olsam yapip satarim:) cok guzeller cunki
Bende iuuyim çok şükür cnm iyi gidiyor şükür bı yaramazlık yok şimdilikiyyiz coksukur canim:)sende nasil gidiyo hamilelik hersey yolundami
sagol ablaşükür geçmiş sarma da bitmiş afiyetle yiyin gülüm
sevindim.canimBende iuuyim çok şükür cnm iyi gidiyor şükür bı yaramazlık yok şimdilik
Bende yön değiştirme taktikleri düşünüyorum canım.Aynen öyle Niran nazardan da hiç korkma korktukça daha fazla üzerime çektiğimi düşünüyorum ben bol bol duanı et onlar demese bile sen kendine içimde maşallah bana de bi de konu sana geldiğinde hep konuyu dağıt örneğin sana zayıflamışsın dediğinde sen de karşındakine tuniğinin çok yakıştığını saçının çok güzel göründüğünü cildinin ne güzel parladığını vs. Söyle ben bu şekilde enerjinin yönünün değiştiğini düşünüyorum açıkçası ilk intibaya önem veren biri olsam da genelde ilk gün çok şık yeni kıyafetler giymemeyi tercih edebilirsin
Canım 1 kg verdiğimde bile kilo vermişsin tepkisiyle karşılaşıyorum genelde, sonrası hayal kırıklığı oluyor bende, korkum o nedenle açıkçasıCanım lütfen sürekli yıldızım düşük şanssızım vs gibi cümleler kullanma ben şanslı bir insanım de öyle düşünerek kötü enerjiyi daha çok çektiğimize inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?