Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende korumada beceremiyorum.ayni sekilde burdan uzaklasmamak lazim.bu sefer bende koruycam insallah")
zaten şu yeme dürtüsünden kurtulabilmek zaten kilo sorunumuz kalmayacakta ınsallah el bırlıgıyle halledıcez
bence kotu dusunme bu sefer cok guzel bır duzen kurdunve masallah cok guzel gıdıyorsun okullar acılmadan hedefıne ulasır ve korumaya gecersın gıbımı gelıyor bana

bence kotu dusunme bu sefer cok guzel bır duzen kurdunve masallah cok guzel gıdıyorsun okullar acılmadan hedefıne ulasır ve korumaya gecersın gıbımı gelıyor bana
İnşaallah canım
Evde olmak düzenli olmama sebep oldu.

Slmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsınız günler nasıl geçiyor yetişemiyorum
nasılsın canım nasıl gidiyor
Ben de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
ahh ahh pis bogazımız
masallah canım benim
Can sıkıntısı abla hevesim kaçtı geri kore dizilerine sardm şu sıra seven varsa hotel del luna yı öneririm kızlar
su sıra hıc bısey izleyemıyorım ben esim evde calıstıgından beri İnternet sıkıntısı yasıyoruz
Bnde buna çok üzülmüştüm. Seviyeleri hayatına oturtursan 9.seviyeyle devam edersin kilo almazsın
Insallah oturtabılırım ponı
inşallah ablacım amin

Yüzde 2 mi elimdenn geleni yapacağım

Sükür bitti, öglede beri bi bitiremedim ac kapa ac kapa yaptim alintilara daha Sonra dönecem ins.
Burda yaz havasi var bugun disari ciktik Cocuklar hava alsin diye pistik
oh missss. Dikkatli olsaydiniz genede canim.
Kızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
Ayak bileklerin neden aciyor acaba. Gecmis olsun canim

Orucmusun yada azmi yiyorsun o etkiliyor olabilirmi
Bende niyetliyim halsizlik baş ağrısı var bugun
Yok canım oruç değilim
Dizlerim ayaklarım falan da ağrıyor
Belki reglim o yüzden olabilir

İçeyim canım

gecmis olsun canim.havalar duzelmeye basladi acaba bahar yorgunlugumu var..
Reglim canım belki ondandır bilmiyorum ki

ayaklarını sürekli aşağı mı sarkıtıyorsun gülüm ondan mı oldu acaba
Yani şöyle sürekli mutfak masasında oturuyorum orada çalışıyorum orada da ayaklarım yere değmiyor biraz rahatsız ondan mıdır ki

Dikkatliyimdir.
Başka konularda da dikkatliyim
Sabahtan beri geliyon gidiyon, geliyon gidiyon, niye tek kelime yazmıyon canım
Bildirime bakiyorum bildirime bakiyom aa kimse bir şey yazmamis diyorum, meğer sayfa geride kalmış şimdi farkettim. Bide genel olarak bi girip çıkma oluyo giriyorum kiz agliyo giriyorum oğlanın çişi geliyo giriyorum koca bir şey istiyo öyle yani

Bence buna bagli da olabilir canim. Ayaklarini uzatarak oturmayi dene bide bakalim
Ahhhh bi yapabilsem
Kızların peşinde koşturuyorum
Eşime çok halsizim bacaklarım ağrıyor dedim aman dur Allah korusun şimdi dedi
Sonra da girdi yattı
Eeee be adam hasta olmamdan korkuyorsun az kalk da ilgilen şu çocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…