- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.501
Hiçte gözünden kaçmaz dikkatli hatunEla nick değiştirmişsin
zaten şu yeme dürtüsünden kurtulabilmek zaten kilo sorunumuz kalmayacakta ınsallah el bırlıgıyle halledıcezbende korumada beceremiyorum.ayni sekilde burdan uzaklasmamak lazim.bu sefer bende koruycam insallah")
bence kotu dusunme bu sefer cok guzel bır duzen kurdunve masallah cok guzel gıdıyorsun okullar acılmadan hedefıne ulasır ve korumaya gecersın gıbımı gelıyor banaBende yön değiştirme taktikleri düşünüyorum canım.
Öyle yapacam canım bol giyecem, özellikle açık renkli kıyafetler kilolu gösteriyor, tercihim o yönde olacak.
Canım 1 kg verdiğimde bile kilo vermişsin tepkisiyle karşılaşıyorum genelde, sonrası hayal kırıklığı oluyor bende, korkum o nedenle açıkçası
Hiçte gözünden kaçmaz dikkatli hatunEla nick değiştirmişsin
Neden
Ücretsiz şarj istasyonu muyum ben
Dikkatliyimdir.Hiçte gözünden kaçmaz dikkatli hatun
İnşaallah canımbence kotu dusunme bu sefer cok guzel bır duzen kurdunve masallah cok guzel gıdıyorsun okullar acılmadan hedefıne ulasır ve korumaya gecersın gıbımı gelıyor bana
Bazen çok dibe vuruyorum be gülümsende o enerjı var ben onu gordum
nasılsın canım nasıl gidiyorSlmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsınızgünler nasıl geçiyor yetişemiyorum
ahh ahh pis bogazımızBen de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
masallah canım benim
su sıra hıc bısey izleyemıyorım ben esim evde calıstıgından beri İnternet sıkıntısı yasıyoruzCan sıkıntısı ablahevesim kaçtı geri kore dizilerine sardm şu sıra seven varsa hotel del luna yı öneririm kızlar
Insallah oturtabılırım ponıBnde buna çok üzülmüştüm. Seviyeleri hayatına oturtursan 9.seviyeyle devam edersin kilo almazsın
inşallah ablacım amingülüm her şeyin kıymeti onu yitirdiğimiz de anlaşılır ya bu da aynen öyle geri bulunca nasıl sevinip kıymetini anlıyoruz işte, bundan sonra hayatımızın sağlığımızın her anımızın kıymetini bilerek , ne kadar değerli olduğumuzun farkın da olarak yaşarız inşallah
Yüzde 2 mi9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak besinlerden uzak duralım
Geçen hafta artı gelenler
E ela_2019 ve @medine66 sizden beklentimiz en az %2...
Geçen haftanın sabit gelenleriJasminium84 ve Handandandan sizden beklentimiz en az %1.5...
Geçen hafta %1 'in altında eksi gelenleraskrhpozitif ve @Poni Bon sizlerden beklentimiz % 1 'in üzeri...
Bu hafta kilo kronolojisinde oynamalar olabilir, kimse yerini üsttekine kaptırmasın..
Tatlım zaten %1 'e yakını geçen haftanın artısı...Yüzde 2 mielimdenn geleni yapacağım
oh missss. Dikkatli olsaydiniz genede canim.Sükür bitti, öglede beri bi bitiremedim ac kapa ac kapa yaptimalintilara daha Sonra dönecem ins.
Burda yaz havasi var bugun disari ciktik Cocuklar hava alsin diye pistik
Ayak bileklerin neden aciyor acaba. Gecmis olsun canimKızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
Yok canım oruç değilimOrucmusun yada azmi yiyorsun o etkiliyor olabilirmi
Bende niyetliyim halsizlik baş ağrısı var bugun
İçeyim canımdikkat et canım kendıne ıhlamur falan varsa demle iç
bizim bugun burası tam tersıne kalabalıklastı muhtemelen pazarın kurulmasından kaynaklı dıye dusunuyorum market posedını alan , pazar cantasını alan cıkmıs dısarı havanında guzel olması cabası tabı
Reglim canım belki ondandır bilmiyorum kigecmis olsun canim.havalar duzelmeye basladi acaba bahar yorgunlugumu var..
Yani şöyle sürekli mutfak masasında oturuyorum orada çalışıyorum orada da ayaklarım yere değmiyor biraz rahatsız ondan mıdır kiayaklarını sürekli aşağı mı sarkıtıyorsun gülüm ondan mı oldu acaba
Hiç anlamadım balım ya doğru düzgün hareket ettiğim bile yokoh missss. Dikkatli olsaydiniz genede canim.
Ayak bileklerin neden aciyor acaba. Gecmis olsun canim
masallah canım hep devamı gelsin Insallahİnşaallah canım
Evde olmak düzenli olmama sebep oldu.
hepimize zaman zaman oluyor canım onemli olan cabuk toparlayabıimek sanırımBazen çok dibe vuruyorum be gülüm
TabıkısiYüzde 2 mielimdenn geleni yapacağım
Bence buna bagli da olabilir canim. Ayaklarini uzatarak oturmayi dene bide bakalimYani şöyle sürekli mutfak masasında oturuyorum orada çalışıyorum orada da ayaklarım yere değmiyor biraz rahatsız ondan mıdır ki
Bildirime bakiyorum bildirime bakiyom aa kimse bir şey yazmamis diyorum, meğer sayfa geride kalmış şimdi farkettim. Bide genel olarak bi girip çıkma oluyoDikkatliyimdir.
Başka konularda da dikkatliyim
Sabahtan beri geliyon gidiyon, geliyon gidiyon, niye tek kelime yazmıyon canım
Sonucu çok merak ediyorum tartılmıyorum ona da yeminliyimTatlım zaten %1 'e yakını geçen haftanın artısı...
Gerisi de kolay sana
Ahhhh bi yapabilsemBence buna bagli da olabilir canim. Ayaklarini uzatarak oturmayi dene bide bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?