Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu erkekler nedennnn boyle yaaa

masallah canım hep devamı gelsin Insallah
hepimize zaman zaman oluyor canım onemli olan cabuk toparlayabıimek sanırım

TabıkısiGecen hafta artıydın bu hafta ıkı haftalık vermen lazım
Sende mi brütüs

Ahhh bi bilsem
Kendi hasta olsa şimdi bize mum tuttururdu ki çıt çıkmasın kimse yanına yaklaşmasın diye
Cem yilmaz gibi olcak ama aynııı ki hastalaninca bende kiyamiyorum çorbalar ihlamurlar daha bir sürü şey

tipik erkek kendilerinin en ufak bası agrısın bebek gibi huysuz oluyorlar ama sen hasta olunca kulak ardı edip yapacaklarını yapıyorlar
Sende mi brütüs
Hıhı

Cem yilmaz gibi olcak ama aynııı ki hastalaninca bende kiyamiyorum çorbalar ihlamurlar daha bir sürü şey
Aynından kaynımda da var
Ahhh ahhhh

tipik erkek kendilerinin en ufak bası agrısın bebek gibi huysuz oluyorlar ama sen hasta olunca kulak ardı edip yapacaklarını yapıyorlar

Hıhı
Aynen öyle kuzum

İftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
Allah kabul etsin canım

kolay gelsin canim
Diğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
insallah canim
iyiyim kuzum sen nasılsın , havalar da güzelleşiyor evde durması zorluyor mu
zor abla bugun disari ciktik cocuklar cimende Deli danalar gibi Ordan oraya kostular nefsimizi azda olsa körelttik
bas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
gecmis olsun canim, Bas agrisida sarmada bitmis Cok sükür
allah Kabul etsin Insallah canim daim olsun insallah, bende bi ara baslamistim 2 ay güzel gitti Sonra kaldi öyle yine
He aklına biz sokuyoruz cısları hiç senin aklına gelmiyo cıs üstüne cıs yemek
tabi yoksa Hic aramam Ben
Slmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsınız günler nasıl geçiyor yetişemiyorum
a.selam canim nasilsin?
valla oyle canım tek avundugum sey bir gun bitecek birde cin etrafa yaydı ve sımdı kosesıne cekıldım saka gibi
evet simdi Bizden uzak dursunlar Diyor ya gittte yakma oralari
Bu durum 2013 den beri surunce bende bir bıkkınlık oldu canım gecen 64 kıloya kadar dusup eseklıgımle 90 ları buldum o kadar kızıyorum ki kendime
Ben de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
ne kadar sürede aldiniz geri?
Masallah canim nazar degmesin Cok güzel olmuslar
Ay inşaallah. Park demişken bizim evin karşısında var geleni ihbar ediyorz bugün kimse yok
iyi güldüm buna ya
Can sıkıntısı abla hevesim kaçtı geri kore dizilerine sardm şu sıra seven varsa hotel del luna yı öneririm kızlar
bayilirim bayadir izlemedim Klee dizisi
yoksa benim iyice ona saracagimi biliyor abla. Delirecegimden korktu zaar cunku bunlari aglayarak soyledim
iyi yapmissin canim, bazen böyle yapmak lazimki anlasinlar
Kızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
oturmaktan olabilir canim biraz hareket etsen
Yokmu sizde sokağa çıkma yasağı cnm
Dikkat et sen genede
yok canim, kisitlama var sadece hava falan almak icin cikabiliyoruz Yada alisveris icin tabi calisanlarda cimende kostu yavrular Bende esimde sandalyede oturduk asagda annemlerde balkondaydi hasret giderdik kendimi garip hissettim ya o sekilde
İftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
Allah Kabul etsin Insallah

ah bu erkekler ne kadarda benciller
İftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
allah kabul etsin canim
illa kotu soyletiyorlar insani yani

Kızların peşinde koşmamı saysak hareketten olmaz mo

ah bu erkekler ne kadarda benciller
allah kabul etsin canim
illa kotu soyletiyorlar insani yani
Ahhh bilsem

allah hayrını versin eşinin ne güzel sağlıklı besliyorsun işte :)
Kıymetimiz bilinmiyo abla
Kızz ayaklandimi bicirik napiyor koltuklarami tutunup kalkiyor masallah ona ya. Cok zorlar ya ben butun gun pesinde dolasiyorm enerjimi somuruyor canavar :)
Az kalmis işe baslamana emziriyorsn dmi napicaksn sagip buzluga attinmi biraz
Canım geçen hafta emeklemeye başladı. 3 gün sonra tutunup kalkmaya başladı. Şimdide tutunarak yürümeye çalışıyo. Bizim kız durdu durdu hepsini birlikte yapıyo benimki de enerjimi sömürüyo valla hep peşindeyim.
Elektrikli bi pompa aldım buzluğa atmaya başladım ilk başarda 30 cc falan çıkıyodu sütüm biliyo musun şimdi biraz daha düzeldi biriktiriuorm bakalım
acaba neler yemek ıstıyor da vermiyorsun esine
Her şeyi. Ama bak heeeer şeyiiii
kolay gelsin canim
Sağol canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…