- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.521
Bu erkekler nedennnn boyle yaaaAhhhh bi yapabilsem
Kızların peşinde koşturuyorum
Eşime çok halsizim bacaklarım ağrıyor dedim aman dur Allah korusun şimdi dedi
Sonra da girdi yattı
Eeee be adam hasta olmamdan korkuyorsun az kalk da ilgilen şu çocuklarla
Ahhh bi bilsemBu erkekler nedennnn boyle yaaa
Sende mi brütüsmasallah canım hep devamı gelsin Insallah
hepimize zaman zaman oluyor canım onemli olan cabuk toparlayabıimek sanırım
TabıkısiGecen hafta artıydın bu hafta ıkı haftalık vermen lazım
Cem yilmaz gibi olcak ama aynıııAhhh bi bilsem
Kendi hasta olsa şimdi bize mum tuttururdu ki çıt çıkmasın kimse yanına yaklaşmasın diye
tipik erkek kendilerinin en ufak bası agrısın bebek gibi huysuz oluyorlar ama sen hasta olunca kulak ardı edip yapacaklarını yapıyorlarAhhhh bi yapabilsem
Sonra da girdi yattı
Sende mi brütüs
Ne yiycenİftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
tipik erkek kendilerinin en ufak bası agrısın bebek gibi huysuz oluyorlar ama sen hasta olunca kulak ardı edip yapacaklarını yapıyorlar
Hıhı
Bugun kacıncı gunİftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
Aynından kaynımda da varCem yilmaz gibi olcak ama aynıııki hastalaninca bende kiyamiyorum çorbalar ihlamurlar daha bir sürü şey
Aynen öyle kuzumtipik erkek kendilerinin en ufak bası agrısın bebek gibi huysuz oluyorlar ama sen hasta olunca kulak ardı edip yapacaklarını yapıyorlar
Hıhı
Allah kabul etsin canımİftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
48 saat açlık orucundan sonra bugün normal oruç tuttum canım.Bugun kacıncı gun
kolay gelsin canimCanım merhaba kızım bu aralar çok kuduruk ayaklanmaya başladı. Bir de Mayısta işe dönücem dipten bi temizliğe başladım o yüzden geliyorum kk ya ve takıma ama çoğu zaman yazamadan gidiyorum. Bir de sürekli gelmek lazım yoksa çok geride kalıyorum yavfsen nasılsın napıyosun
insallah canimDiğer takımlar da bile herkes salmış durumda.
Bizim okulun en fit hatunları hergün grupta ekmek ve hamur işi yarışması yapıyorlar.
Onlar kilo alıp dönecek.
Bende verip döneceğim İnşaallah
zor abla bugun disari ciktik cocuklar cimende Deli danalar gibi Ordan oraya kostulariyiyim kuzum sen nasılsın , havalar da güzelleşiyor evde durması zorluyor mu
gecmis olsun canim, Bas agrisida sarmada bitmis Cok sükürbas agrim cok kotu oldu.midem.bulanmaya basladi.ilac ictim ama fayda etmedi.biraz karanlin odada yatsam iyi olacakti ama kv yaprak cikarmis ic hazirlamis.yardima cagirdi
allah Kabul etsin Insallah canim daim olsun insallah, bende bi ara baslamistim 2 ay güzel gitti Sonra kaldi öyle yineSağol canım benim
Şu karantina benim için bir fırsat oldu
Özellikle spor konusunda
Okulda yorulduğum için spor yapmaya fırsatım olmuyor idi.
Tevafuktur ki karantinanın başlama günü ile seviyelerin başlama günü aynı
Ne kadar mutlu oldum anlatamam bu tatile
Hayatımı ve kilomu düzene sokabilmek için bir fırsat geçti elime.
Ayrıca dün kızlarım ile namaza başladık, hepinizden ismen dua istiyorum devam ettirebilmek için
Açıkçası okullar bu dönem açılırsa direk ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Yıldızım çok düşük hemen etkilenirim çünkü
Birde düzen tutturmuşken ara vermek istemiyorum.
tabiHe aklına biz sokuyoruz cısları hiç senin aklına gelmiyo cıs üstüne cıs yemek
a.selam canim nasilsin?Slmlar kızlar bı süredir uğrayamadm nasılsınızgünler nasıl geçiyor yetişemiyorum
evet simdi Bizden uzak dursunlar Diyor ya gittte yakma oralarivalla oyle canım tek avundugum sey bir gun bitecek birde cin etrafa yaydı ve sımdı kosesıne cekıldım saka gibi
Bu durum 2013 den beri surunce bende bir bıkkınlık oldu canım gecen 64 kıloya kadar dusup eseklıgımle 90 ları buldum o kadar kızıyorum ki kendime
ne kadar sürede aldiniz geri?Ben de öyle canım 100 kilodan indim 65-67 arasındaydım sonra hooopp 91 sonra burası işte ben bunu değiştirmek istiyorum hedef kiloma ulaştım mı sanki sonsuza dek kilo almayacakmışım gibi yiyorum da yiyorum
Masallah canim nazar degmesin Cok güzel olmuslar
iyi güldüm buna yaAy inşaallah. Park demişken bizim evin karşısında var geleni ihbar ediyorzbugün kimse yok
bayilirim bayadir izlemedim Klee dizisiCan sıkıntısı ablahevesim kaçtı geri kore dizilerine sardm şu sıra seven varsa hotel del luna yı öneririm kızlar
iyi yapmissin canim, bazen böyle yapmak lazimki anlasinlaryoksa benim iyice ona saracagimi biliyor abla. Delirecegimden korktu zaar cunku bunlari aglayarak soyledim
oturmaktan olabilir canim biraz hareket etsenKızlar çok halsizim ben ya dizlerim ve ayak bileklerim falan ağrıyor hiçbişe de yapmıyorum 2 gündür PC başında iş yapıyorum sadece
yok canim, kisitlama var sadece hava falan almak icin cikabiliyoruz Yada alisveris icin tabi calisanlardaYokmu sizde sokağa çıkma yasağı cnm
Dikkat et sen genede
Allah Kabul etsin Insallahİftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
ah bu erkekler ne kadarda bencillerAhhhh bi yapabilsem
Sonra da girdi yattı
allah kabul etsin canimİftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
illa kotu soyletiyorlar insani yanikolay gelsin canim
insallah canim
zor abla bugun disari ciktik cocuklar cimende Deli danalar gibi Ordan oraya kostularnefsimizi azda olsa körelttik
gecmis olsun canim, Bas agrisida sarmada bitmis Cok sükür
allah Kabul etsin Insallah canim daim olsun insallah, bende bi ara baslamistim 2 ay güzel gitti Sonra kaldi öyle yine
tabiyoksa Hic aramam Ben
a.selam canim nasilsin?
evet simdi Bizden uzak dursunlar Diyor ya gittte yakma oralari
ne kadar sürede aldiniz geri?
iyi güldüm buna ya
bayilirim bayadir izlemedim Klee dizisi
iyi yapmissin canim, bazen böyle yapmak lazimki anlasinlar
oturmaktan olabilir canim biraz hareket etsen
yok canim, kisitlama var sadece hava falan almak icin cikabiliyoruz Yada alisveris icin tabi calisanlardacimende kostu yavrular Bende esimde sandalyede oturduk asagda annemlerde balkondaydi hasret giderdik kendimi garip hissettim ya o sekilde
Allah Kabul etsin Insallah
Sürekli acio kapadim bugun, sonuna kadar gelememistim bi türlü üzerine dahada cok eklendi öyleBidaha bu kadar geri kalma
Kızların peşinde koşmamı saysak hareketten olmaz mokolay gelsin canim
insallah canim
zor abla bugun disari ciktik cocuklar cimende Deli danalar gibi Ordan oraya kostularnefsimizi azda olsa körelttik
gecmis olsun canim, Bas agrisida sarmada bitmis Cok sükür
allah Kabul etsin Insallah canim daim olsun insallah, bende bi ara baslamistim 2 ay güzel gitti Sonra kaldi öyle yine
tabiyoksa Hic aramam Ben
a.selam canim nasilsin?
evet simdi Bizden uzak dursunlar Diyor ya gittte yakma oralari
ne kadar sürede aldiniz geri?
iyi güldüm buna ya
bayilirim bayadir izlemedim Klee dizisi
iyi yapmissin canim, bazen böyle yapmak lazimki anlasinlar
oturmaktan olabilir canim biraz hareket etsen
yok canim, kisitlama var sadece hava falan almak icin cikabiliyoruz Yada alisveris icin tabi calisanlardacimende kostu yavrular Bende esimde sandalyede oturduk asagda annemlerde balkondaydi hasret giderdik kendimi garip hissettim ya o sekilde
Allah Kabul etsin Insallah
Ahhh bilsemah bu erkekler ne kadarda benciller
allah kabul etsin canim
illa kotu soyletiyorlar insani yani
Kıymetimiz bilinmiyo ablaallah hayrını versin eşinin ne güzel sağlıklı besliyorsun işte :)
Canım geçen hafta emeklemeye başladı. 3 gün sonra tutunup kalkmaya başladı. Şimdide tutunarak yürümeye çalışıyo. Bizim kız durdu durdu hepsini birlikte yapıyoKızz ayaklandimi bicirik napiyor koltuklarami tutunup kalkiyor masallah ona ya. Cok zorlar ya ben butun gun pesinde dolasiyorm enerjimi somuruyor canavar :)
Az kalmis işe baslamana emziriyorsn dmi napicaksn sagip buzluga attinmi biraz
Her şeyi. Ama bak heeeer şeyiiiiacaba neler yemek ıstıyor da vermiyorsun esine
Sağol canım sen nasılsınkolay gelsin canim
hemde en iyisiKızların peşinde koşmamı saysak hareketten olmaz mo
Ahhh bilsem
İyim canım sağol sen nasılsın koruma nasıl gidiyorSağol canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?