Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım bahar yorgunluguda olabilir

Çok hastayım hastaneye gidelim yada ben uzaniyim biraz de
Bakalım hangisini tercih edecek

Bende iyiyim canım 64 ile mezun olmuştum 65im aşağısına kesinlikle inemiyorum da bari çıkmayayım diye uğraşıyorum işte
İyimiş canım fazla artın yok, buraya gelsen düzenli daha güzel olur aslında yavaş yavaş gider bile

48 saat açlık orucundan sonra bugün normal oruç tuttum canım.
masallah canım benim

ne kadar sürede aldiniz geri?
en son almam da 2 ayda 16 kilo almıstı ben
Her şeyi. Ama bak heeeer şeyiiii

Kızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu Ettiler Rabbim kimsye yaşatmasin
Cok sevindim canım gozun aydın Rabbım bir daha yasatmasın

8 nisan
11.30
4 yk yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Küçük muz

14.00
Elma

17.30
Sade kahve
2 kayısı

19.45
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk et sote
Yoğurt

2 litre su
ne kadar iyi zayıflamışsın. ne kadar sürede verdin bu 8 kiloyu ve o sürede hep bu şekilde mi beslendin

Kızlar biturlu gelemedm bugun ya hayirli kandiller. Kandil diye lokma tatlisi yapip dagittim apartmanda ama nekadar zormus ya daha aksama yemegm yok
Kuzum Allah kabul etsin
Seviyelere tekrar basladiysan beni çok rahat yakalarsin Mervecim. Benim bu seferki hedefim 65
Yaaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah
Bende kışı çok severim
Dışarda sağanak yağmur...
Buğulanan camlar..
Evde yanan bir soba, üstünde kestaneler ve fokurdayan çaydanlık...
Elimde kitabım
Bendeeee... Çok severim kışı, o sıcağı, kat kat giyinip üşümeden dışarıda yürümeyi. İlkbaharı da çok severim ama sadece Nisan ayini. Daha serin olan kısmını yani. Her taraf çiçek aciyo, hanimelleri yavaş yavaş kokmaya başlıyor ya mest oluyorum..
Gunaydın kızlarrr
Handandandan GastrikAsit ne durumdasiniz kızlar son 2 gun
Bu hafta cok dikkat ettim kuzum. Cuma gorucez bakalım. Sen ne durumdasın?
Ne yazikki lakin beynim cok ikna edici yemeyipde napican bu dönem zor geçer herşey normale dönünce spor salonuna kaldığın yerden devam edip kilonu vericeksin diyor...Banada çok mantıklı geliyor açıkçası
Her şey normale döndüğünde en iyi ihtimalle yaz gelmiş olacak Dilek. Tüm kusurlarımızı ortaya çıkarıyor o incecik kıyafetler. Verdiğin emekler boşa gitmesin bırakma kendini.
Rutubete bı çare bulunmazki acaba niye oluyorki
Dış cephe var apartmanda, rutubete çözüm olsun diye yaptırmışlar ama ise yaramamış. Temelde bir su kaçağı varmış sanırım.
Kuzu gel ara ara, özletme kendini
Canımmm çok sevindim namaza baslamaniza hele ki kızlarınla. Allah daim etsin inşallah. Ben de kardeşim için çok istedim, bu sene oturtsa keşke yanimdayken diye uğraştım ama olmayınca olmuyor malesef. Tamamen içinden gelerek kendisinin karar vermesi gerekiyor. Ne güzel siz başarmissiniz
Kızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu Ettiler Rabbim kimsye yaşatmasin
Canım gözünüz aydın çok sevindim

Valla ne dikkatliler ben utanırım birine öyle dikkatlice bakıp incelemeye
İftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
Hala devam mi ediyorsun diyecektim normal oruçmuş Allah kabul etsin canım
ne kadar iyi zayıflamışsın. ne kadar sürede verdin bu 8 kiloyu ve o sürede hep bu şekilde mi beslendin
Tuğba diyetisyen menüsü kullanıyor canım ayrıca emziriyor da onun menülerini takip edebilirsin

2 gündür yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. Dün çıktığımızda kalabalik geldi dışarısı, mecburen az yürüyüp geri döndük. Bugün daha tenha ara sokaklardan yürüdük 2 saat boyunca. Böyle devam edicez bi süre de. Hem hava almış olalım hem hareketsiz kalmayalım dedik.

Gözünüz Aydın canım çok sevindim görümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine

Rabbim bir an evvel atlatmasını nasip etsin hasta olanlara da tez şifa versin annem azraili ensemde hissettim dedi resmen icim parçalandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…