- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.541
Bende iyiyim canım 64 ile mezun olmuştum 65im aşağısına kesinlikle inemiyorum da bari çıkmayayım diye uğraşıyorum işteİyim canım sağol sen nasılsın koruma nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım bahar yorgunluguda olabilirYok canım oruç değilim
Dizlerim ayaklarım falan da ağrıyor
Belki reglim o yüzden olabilir
İçeyim canım
Reglim canım belki ondandır bilmiyorum ki
Yani şöyle sürekli mutfak masasında oturuyorum orada çalışıyorum orada da ayaklarım yere değmiyor biraz rahatsız ondan mıdır ki
Çok hastayım hastaneye gidelim yada ben uzaniyim biraz deAhhhh bi yapabilsem
Kızların peşinde koşturuyorum
Eşime çok halsizim bacaklarım ağrıyor dedim aman dur Allah korusun şimdi dedi
Sonra da girdi yattı
Eeee be adam hasta olmamdan korkuyorsun az kalk da ilgilen şu çocuklarla
İyimiş canım fazla artın yok, buraya gelsen düzenli daha güzel olur aslında yavaş yavaş gider bileBende iyiyim canım 64 ile mezun olmuştum 65im aşağısına kesinlikle inemiyorum da bari çıkmayayım diye uğraşıyorum işte
Sağol canımGeçmiş olsun canım bahar yorgunluguda olabilir
Diyemem horul horul uyuyor şu anÇok hastayım hastaneye gidelim yada ben uzaniyim biraz de
Bakalım hangisini tercih edecek
masallah canım benim48 saat açlık orucundan sonra bugün normal oruç tuttum canım.
en son almam da 2 ayda 16 kilo almıstı benne kadar sürede aldiniz geri?
Her şeyi. Ama bak heeeer şeyiiii
Cok sevindim canım gozun aydın Rabbım bir daha yasatmasınKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
ne kadar iyi zayıflamışsın. ne kadar sürede verdin bu 8 kiloyu ve o sürede hep bu şekilde mi beslendin8 nisan
11.30
4 yk yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Küçük muz
14.00
Elma
17.30
Sade kahve
2 kayısı
19.45
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk et sote
Yoğurt
2 litre su
çok geçmiş olsun. Rabbim bekleyenlere de nasip etain inşKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
bendede supriz sonuc tartilmiyorum bendeSonucu çok merak ediyorum tartılmıyorum ona da yeminliyim
allah kabul etsin :)İftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
cok sevindim canim:)allah kimseye yasatmasinKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
gözünüz Aydın canımKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
Cok fazlaymış canım neler tükettin iki ay da, ona göre sana yasak koyacazen son almam da 2 ayda 16 kilo almıstı ben
nasılsın canım nasıl gidiyor
Saolun kızlar iyiyim şükür aynı bı yaramazlık yok sizler naislsinza.selam canim nasilsin?
Çok geçmiş olsun canımm, Allah bi daha yaşatmasınKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
Kuzum Allah kabul etsinKızlar biturlu gelemedm bugun ya hayirli kandiller. Kandil diye lokma tatlisi yapip dagittim apartmanda ama nekadar zormus ya daha aksama yemegm yok
Seviyelere tekrar basladiysan beni çok rahat yakalarsin Mervecim. Benim bu seferki hedefim 65kesinlikle canım bu psikoloji uzun süre devam edecek
haklılık payı var gıbı
kaçı gordun merak ettim canım
48 mi masallah canım ben bugunu zor tuttum 10 gune nasıl cesaret edebiliyprsunuz canım cocuklar evın isleri insanda hal kalmaz hareket etmeye
beraber uzaklasalım diyecem ama senı yakalamam zor gıbı
bizde aynı canım resmen ıskence gıbı
bizim bir doktor arkadas en az 5 yıl dıyor tedavinin bulunmasıma
Insallah çar cabuk ıyılesır canım
abla yarına bile ıner o
burda bugun cok ruzgar vardı
Hosgeldin canım benim adım Merve 30 yasındayım 2 kız annesiyim
amin canım
eline saglık canım
Anladım canım dıs donemini car abuk atlatır insallah
Yaaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallahİyi geceler kızlar bugun seviyeye kaldığım yerden tekrar basladim umarım. U sefer bozmadan devam edebilirim ve ogun atlamadan gitmeyi becerebılırım
Bu arada bu aksam bir haber aldım ve cok uzuldum bizim burda bir doktor arkadas vardı bugun testi pozitif cıkmıs hıc bir belirtisi yokmus umarım olmazda
Bendeeee... Çok severim kışı, o sıcağı, kat kat giyinip üşümeden dışarıda yürümeyi. İlkbaharı da çok severim ama sadece Nisan ayini. Daha serin olan kısmını yani. Her taraf çiçek aciyo, hanimelleri yavaş yavaş kokmaya başlıyor ya mest oluyorum..Bende kışı çok severim
Dışarda sağanak yağmur...
Buğulanan camlar..
Evde yanan bir soba, üstünde kestaneler ve fokurdayan çaydanlık...
Elimde kitabım
Bu hafta cok dikkat ettim kuzum. Cuma gorucez bakalım. Sen ne durumdasın?
Her şey normale döndüğünde en iyi ihtimalle yaz gelmiş olacak Dilek. Tüm kusurlarımızı ortaya çıkarıyor o incecik kıyafetler. Verdiğin emekler boşa gitmesin bırakma kendini.Ne yazikkilakin beynim cok ikna edici yemeyipde napican bu dönem zor geçer herşey normale dönünce spor salonuna kaldığın yerden devam edip kilonu vericeksin diyor...Banada çok mantıklı geliyor açıkçası
Dış cephe var apartmanda, rutubete çözüm olsun diye yaptırmışlar ama ise yaramamış. Temelde bir su kaçağı varmış sanırım.Rutubete bı çare bulunmazki acaba niye oluyorki
Kuzu gel ara ara, özletme kendiniCanım merhaba kızım bu aralar çok kuduruk ayaklanmaya başladı. Bir de Mayısta işe dönücem dipten bi temizliğe başladım o yüzden geliyorum kk ya ve takıma ama çoğu zaman yazamadan gidiyorum. Bir de sürekli gelmek lazım yoksa çok geride kalıyorum yavfsen nasılsın napıyosun
Canımmm çok sevindim namaza baslamaniza hele ki kızlarınla. Allah daim etsin inşallah. Ben de kardeşim için çok istedim, bu sene oturtsa keşke yanimdayken diye uğraştım ama olmayınca olmuyor malesef. Tamamen içinden gelerek kendisinin karar vermesi gerekiyor. Ne güzel siz başarmissinizSağol canım benim
Şu karantina benim için bir fırsat oldu
Özellikle spor konusunda
Okulda yorulduğum için spor yapmaya fırsatım olmuyor idi.
Tevafuktur ki karantinanın başlama günü ile seviyelerin başlama günü aynı
Ne kadar mutlu oldum anlatamam bu tatile
Hayatımı ve kilomu düzene sokabilmek için bir fırsat geçti elime.
Ayrıca dün kızlarım ile namaza başladık, hepinizden ismen dua istiyorum devam ettirebilmek için
Açıkçası okullar bu dönem açılırsa direk ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Yıldızım çok düşük hemen etkilenirim çünkü
Birde düzen tutturmuşken ara vermek istemiyorum.
Canım gözünüz aydın çok sevindimKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
Valla ne dikkatliler ben utanırım birine öyle dikkatlice bakıp incelemeyeBende yön değiştirme taktikleri düşünüyorum canım.
Öyle yapacam canım bol giyecem, özellikle açık renkli kıyafetler kilolu gösteriyor, tercihim o yönde olacak.
Canım 1 kg verdiğimde bile kilo vermişsin tepkisiyle karşılaşıyorum genelde, sonrası hayal kırıklığı oluyor bende, korkum o nedenle açıkçası
Hala devam mi ediyorsun diyecektim normal oruçmuş Allah kabul etsin canımİftara son 3 dakika.
Limonlu suyumda hazır.
Oh mis
Tuğba diyetisyen menüsü kullanıyor canım ayrıca emziriyor da onun menülerini takip edebilirsinne kadar iyi zayıflamışsın. ne kadar sürede verdin bu 8 kiloyu ve o sürede hep bu şekilde mi beslendin
Gözünüz Aydın canım çok sevindimKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
Rabbim bir an evvel atlatmasını nasip etsin hasta olanlara da tez şifa versin annem azraili ensemde hissettim dedi resmen icim parçalandıGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
ahh çok iyi. ben de emziriyorum bu çok iyi oldu gerçekten. teşekkür.ederim.Tuğba diyetisyen menüsü kullanıyor canım ayrıca emziriyor da onun menülerini takip edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?