Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım dışarıların tenha olmasının çok önemli bir nedeni var biliyorsun dimi. Çok mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasanız daha iyi olur

amin inşş...bir şeyi merak ettim eniştenizde herhangi bir belirti ya da şikayet var mı şuanda.. görümcenizin negatif çıkması da şaşırtıcı. tabi ki pozitif de olmasın inş

gözünüz Aydın canım darısı diğer hastalara inş

Cok fazlaymış canım neler tükettin iki ay da, ona göre sana yasak koyacaz
hep dısardan yedım canım kola hamburger pizzalar ben tam bir kola bagımlısıyım birde peynır helvası yiyordum hergun anlıcan tam bir copluktu mıdem
Saolun kızlar iyiyim şükür aynı bı yaramazlık yok sizler naislsinz
Sukur canım spor yapmaya calısıyorum
Seviyelere tekrar basladiysan beni çok rahat yakalarsin Mervecim. Benim bu seferki hedefim 65
basladim canım bakalım ne olacak
Yaaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah
amin canim butun hastalara rabbım sifa versin
dısarı cıkmak bence tehlikeli canım bilemedim sonucta ortak alanlara dokunuyorsunuz vs dikkatli olun
Rabbım sifa versin inşallah

Rabbim bir an evvel atlatmasını nasip etsin hasta olanlara da tez şifa versin annem azraili ensemde hissettim dedi resmen icim parçalandı
Çok şükür geldi geçti Rabbim size bağışladı onları
amin inşş...bir şeyi merak ettim eniştenizde herhangi bir belirti ya da şikayet var mı şuanda.. görümcenizin negatif çıkması da şaşırtıcı. tabi ki pozitif de olmasın inş
Yok canım ikisinde de herhangi bir belirti yoktu enişte polis görev başındaydı muhtemelen görümcemden değil başka bir şekilde aldı

Saolun kızlar iyiyim şükür aynı bı yaramazlık yok sizler naislsinz
cok şükür canım aynen devam ediyoruz işte
allah şifalarını versin inş canım
hep dısardan yedım canım kola hamburger pizzalar ben tam bir kola bagımlısıyım birde peynır helvası yiyordum hergun anlıcan tam bir copluktu mıdem
okul zamanında bende bağımlıydım cola ya abartmıyorum günlük 1,5 litre içiyordum. Şimdi herhalde 5 sene olmuştur asitli içecek içmiyorum, bi ara tek az bi Fatma içmiştim okadar. Yapılmicak bişey değil düşünceden çıkmalı bağımlı kimse değildir yeterki beyinde bitsin o istek. İnşallah korumaya başladığın günlerde bunlar olmaz
Bugun bu sporu bitirirsem daha Baska bisey istemem sanırım bu gunluk cocuklar yarım saattir kac kere bolduler hala daha bitiremedim
Bilirim Allah kolaylık versin

allah esine cocuklarina bagislasin tez zamanda atlatir insallah
cok sukur asitli icecek veya normal ocecek bagimliligim yok.40 yilda bi dugune gidersem orda fanta olursa 1 bardak icerim yada esimle yemege gidersek ayran olmazsa fanta alirim..magzaya gidersemde hic almam aklima bile gelmez

Çok şükür geldi geçti Rabbim size bağışladı onları

Yok canım ikisinde de herhangi bir belirti yoktu enişte polis görev başındaydı muhtemelen görümcemden değil başka bir şekilde aldı
ahh tamam anladım. bu durumda hiç belirti yaşamadan atlatanlara örnek enişten o zaman değil mi

Orda bayadır sokağa cıkma yasağı varmış nerdeyse 1 ay olmuş, söylemezler canım zorlarına gider çünkü

bende oyledım gunde 1.5 litre rahat gidiyordu suan hala daha ozluyorum cok zorlandıgımda sade soda iciyorum
cok sukur asitli icecek veya normal ocecek bagimliligim yok.40 yilda bi dugune gidersem orda fanta olursa 1 bardak icerim yada esimle yemege gidersek ayran olmazsa fanta alirim..magzaya gidersemde hic almam aklima bile gelmez
Ne guzel canim ben ara ara nuksedıyor iste bı ara hergun ıstıyor canım bı arada hıc aramıyorum

p orası neresi canım

allah esine cocuklarina bagislasin tez zamanda atlatir insallah
Allah razı olsun inşallah canım
ahh tamam anladım. bu durumda hiç belirti yaşamadan atlatanlara örnek enişten o zaman değil mi
İnşallah atlatır canım yatırmışlar bugün Kocaeli’nde ilçede oturuyorlar yarın bir test daha yapacağız sonucuna göre olmazsa merkeze göndereceğiz seni demişler

Aaa sizinkilere de geçmiş olsun kuzum. İnşallah hemen atlatıp döner enişten de
Canım dışarıların tenha olmasının çok önemli bir nedeni var biliyorsun dimi. Çok mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasanız daha iyi olur
İkinize birden cevap vermiş olayım kızlar. Dışarı çıkıyoruz ama asla hicbiryere dokunmuyoruz. Sadece yürüyüş yapıp geri dönüyoruz.Geldigimizde kıyafetlerimizi yıkayıp duş alıyoruz. Dışarıda yüzümüze ağzımıza dokunmuyoruz. Cep dezenfektanlarimizla ara ara ellerimizi mutlaka temizliyoruz. Havada asılı kalmadığını özellikle söylüyorlar. O yüzden çıkıp yürümekten korkmuyorum açıkçası. Ama şu yeni maske takma kuralindan korkuyorum. Maskeye dokunmamak çok zor. Alışverişe gittiğimizde bu yüzden hasta olucaz diye korkuyorum.

diğer sandalyeye ayağını uzatarak çalış bakalım ağrı kendiliğinden geçecek mi ben de sürekli mutfakta leptabtayım ayaklarımı başka sandalyeye uzatıyorum yoksa ağrı oluyor

Bir diyetisyende okudum da şekersiz 5 gün yapıyorum günde 2 meyve hakkın var diyor ama benim yediklerim çok kalorili değil ödem atıcı bir de

ne kadar iyi zayıflamışsın. ne kadar sürede verdin bu 8 kiloyu ve o sürede hep bu şekilde mi beslendin
Canım sağ olasın 15 şubatta diyetisyen ile başladım burada da arkadaşların menüleri ve yapıcı eleştirileri ile zayıflamaya çalışıyorum..2 ayda anca gitti emzirdiğim için çok da sert değil aslında bir yaşında bebeğim emiyor☺bu arada hoş geldin senin de hızlıca kilo vereceğine eminim..ha bir de büyük ölçüde bu tarz listelerim canım.

Canım bolgesel zayıflama için ara öğünlu ve az yiyip sık beslenmeyi söylüyordu diyetisyen ben de bir süre böyle beslenmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…