- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.561
Canım dışarıların tenha olmasının çok önemli bir nedeni var biliyorsun dimi. Çok mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasanız daha iyi olur2 gündür yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. Dün çıktığımızda kalabalik geldi dışarısı, mecburen az yürüyüp geri döndük. Bugün daha tenha ara sokaklardan yürüdük 2 saat boyunca. Böyle devam edicez bi süre de. Hem hava almış olalım hem hareketsiz kalmayalım dedik.
amin inşş...bir şeyi merak ettim eniştenizde herhangi bir belirti ya da şikayet var mı şuanda.. görümcenizin negatif çıkması da şaşırtıcı. tabi ki pozitif de olmasın inşGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
hep dısardan yedım canım kola hamburger pizzalar ben tam bir kola bagımlısıyım birde peynır helvası yiyordum hergun anlıcan tam bir copluktu mıdemgözünüz Aydın canımdarısı diğer hastalara inş
Cok fazlaymış canım neler tükettin iki ay da, ona göre sana yasak koyacaz
Sukur canım spor yapmaya calısıyorumSaolun kızlar iyiyim şükür aynı bı yaramazlık yok sizler naislsinz
basladim canım bakalım ne olacakSeviyelere tekrar basladiysan beni çok rahat yakalarsin Mervecim. Benim bu seferki hedefim 65
amin canim butun hastalara rabbım sifa versinYaaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah
dısarı cıkmak bence tehlikeli canım bilemedim sonucta ortak alanlara dokunuyorsunuz vs dikkatli olun2 gündür yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. Dün çıktığımızda kalabalik geldi dışarısı, mecburen az yürüyüp geri döndük. Bugün daha tenha ara sokaklardan yürüdük 2 saat boyunca. Böyle devam edicez bi süre de. Hem hava almış olalım hem hareketsiz kalmayalım dedik.
Rabbım sifa versin inşallahGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
Ohh MasAllah cnm yansın yağlarSukur canım spor yapmaya calısıyorum
Çok şükür geldi geçti Rabbim size bağışladı onlarıRabbim bir an evvel atlatmasını nasip etsin hasta olanlara da tez şifa versin annem azraili ensemde hissettim dedi resmen icim parçalandı
Yok canım ikisinde de herhangi bir belirti yoktu enişte polis görev başındaydı muhtemelen görümcemden değil başka bir şekilde aldıamin inşş...bir şeyi merak ettim eniştenizde herhangi bir belirti ya da şikayet var mı şuanda.. görümcenizin negatif çıkması da şaşırtıcı. tabi ki pozitif de olmasın inş
cok şükür canım aynen devam ediyoruz işteSaolun kızlar iyiyim şükür aynı bı yaramazlık yok sizler naislsinz
allah şifalarını versin inş canımGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
okul zamanında bende bağımlıydım cola ya abartmıyorum günlük 1,5 litre içiyordum. Şimdi herhalde 5 sene olmuştur asitli içecek içmiyorum, bi ara tek az bi Fatma içmiştim okadar. Yapılmicak bişey değil düşünceden çıkmalı bağımlı kimse değildir yeterki beyinde bitsin o istek. İnşallah korumaya başladığın günlerde bunlar olmazhep dısardan yedım canım kola hamburger pizzalar ben tam bir kola bagımlısıyım birde peynır helvası yiyordum hergun anlıcan tam bir copluktu mıdem
Bilirim Allah kolaylık versinBugun bu sporu bitirirsem daha Baska bisey istemem sanırım bu gunluk cocuklar yarım saattir kac kere bolduler hala daha bitiremedim
allah esine cocuklarina bagislasin tez zamanda atlatir insallahGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
cok sukur asitli icecek veya normal ocecek bagimliligim yok.40 yilda bi dugune gidersem orda fanta olursa 1 bardak icerim yada esimle yemege gidersek ayran olmazsa fanta alirim..magzaya gidersemde hic almam aklima bile gelmezhep dısardan yedım canım kola hamburger pizzalar ben tam bir kola bagımlısıyım birde peynır helvası yiyordum hergun anlıcan tam bir copluktu mıdem
Sukur canım spor yapmaya calısıyorum
basladim canım bakalım ne olacak
amin canim butun hastalara rabbım sifa versin
dısarı cıkmak bence tehlikeli canım bilemedim sonucta ortak alanlara dokunuyorsunuz vs dikkatli olun
Rabbım sifa versin inşallah
ahh tamam anladım. bu durumda hiç belirti yaşamadan atlatanlara örnek enişten o zaman değil miÇok şükür geldi geçti Rabbim size bağışladı onları
Yok canım ikisinde de herhangi bir belirti yoktu enişte polis görev başındaydı muhtemelen görümcemden değil başka bir şekilde aldı
Orda bayadır sokağa cıkma yasağı varmış nerdeyse 1 ay olmuş, söylemezler canımburda bi tanidigin testi pozitif cikmis hastaneye almamislar geri evine yollamislar..burda hastaneler icler acisi..haberlerde soylemiyorlar ama burda saglik sistemi coktu resmen.turkiyeden yardim gelmis ama sakliyorlar.tanidik bi hemsire soyledi hastanede calisan.
bende oyledım gunde 1.5 litre rahat gidiyordu suan hala daha ozluyorum cok zorlandıgımda sade soda iciyorumokul zamanında bende bağımlıydım cola ya abartmıyorum günlük 1,5 litre içiyordum. Şimdi herhalde 5 sene olmuştur asitli içecek içmiyorum, bi ara tek az bi Fatma içmiştim okadar. Yapılmicak bişey değil düşünceden çıkmalı bağımlı kimse değildir yeterki beyinde bitsin o istek. İnşallah korumaya başladığın günlerde bunlar olmaz
Ne guzel canim ben ara ara nuksedıyor iste bı ara hergun ıstıyor canım bı arada hıc aramıyorumcok sukur asitli icecek veya normal ocecek bagimliligim yok.40 yilda bi dugune gidersem orda fanta olursa 1 bardak icerim yada esimle yemege gidersek ayran olmazsa fanta alirim..magzaya gidersemde hic almam aklima bile gelmez
orası neresi canımburda bi tanidigin testi pozitif cikmis hastaneye almamislar geri evine yollamislar..burda hastaneler icler acisi..haberlerde soylemiyorlar ama burda saglik sistemi coktu resmen.turkiyeden yardim gelmis ama sakliyorlar.tanidik bi hemsire soyledi hastanede calisan.
Allah razı olsun inşallah canımallah esine cocuklarina bagislasin tez zamanda atlatir insallah
İnşallah atlatır canım yatırmışlar bugün Kocaeli’nde ilçede oturuyorlar yarın bir test daha yapacağız sonucuna göre olmazsa merkeze göndereceğiz seni demişlerahh tamam anladım. bu durumda hiç belirti yaşamadan atlatanlara örnek enişten o zaman değil mi
Aaa sizinkilere de geçmiş olsun kuzum. İnşallah hemen atlatıp döner enişten deGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
Canım dışarıların tenha olmasının çok önemli bir nedeni var biliyorsun dimi. Çok mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasanız daha iyi olur
İkinize birden cevap vermiş olayım kızlar. Dışarı çıkıyoruz ama asla hicbiryere dokunmuyoruz. Sadece yürüyüş yapıp geri dönüyoruz.Geldigimizde kıyafetlerimizi yıkayıp duş alıyoruz. Dışarıda yüzümüze ağzımıza dokunmuyoruz. Cep dezenfektanlarimizla ara ara ellerimizi mutlaka temizliyoruz. Havada asılı kalmadığını özellikle söylüyorlar. O yüzden çıkıp yürümekten korkmuyorum açıkçası. Ama şu yeni maske takma kuralindan korkuyorum. Maskeye dokunmamak çok zor. Alışverişe gittiğimizde bu yüzden hasta olucaz diye korkuyorum.hep dısardan yedım canım kola hamburger pizzalar ben tam bir kola bagımlısıyım birde peynır helvası yiyordum hergun anlıcan tam bir copluktu mıdem
Sukur canım spor yapmaya calısıyorum
basladim canım bakalım ne olacak
amin canim butun hastalara rabbım sifa versin
dısarı cıkmak bence tehlikeli canım bilemedim sonucta ortak alanlara dokunuyorsunuz vs dikkatli olun
Rabbım sifa versin inşallah
Sağolasın canım inşallahAaa sizinkilere de geçmiş olsun kuzum. İnşallah hemen atlatıp döner enişten de
diğer sandalyeye ayağını uzatarak çalış bakalım ağrı kendiliğinden geçecek mi ben de sürekli mutfakta leptabtayım ayaklarımı başka sandalyeye uzatıyorum yoksa ağrı oluyorYok canım oruç değilim
Dizlerim ayaklarım falan da ağrıyor
Belki reglim o yüzden olabilir
İçeyim canım
Reglim canım belki ondandır bilmiyorum ki
Yani şöyle sürekli mutfak masasında oturuyorum orada çalışıyorum orada da ayaklarım yere değmiyor biraz rahatsız ondan mıdır ki
Bir diyetisyende okudum da şekersiz 5 gün yapıyorum günde 2 meyve hakkın var diyor ama benim yediklerim çok kalorili değil ödem atıcı bir decanim arkadaslar olmayanlari soylemisler zaten tekrar etmiyim. Bencede diyetten onceki son menu olmus. Daha da azaltman gerekecek yada diyet icin olmaynlarin yerini diyete uygun seylerle degistireceksin
seviyelere baslaman cok guzel canim.
Gecmis olsun canim ogrenmwsi iyi olmmus tasiyuci olmaz en azindan. İns sikinti olmadanda atlatir.
direk tek ogunmu yaptin canim. Guzel olmus afiyet olsun
aminn canim. İns rabbim hepimize hayirli yazilar yazmistir.
guzel olmus canim. Oglenki menunde meyvenin biri fazlami acaba diye dusundum
Canım sağ olasın 15 şubatta diyetisyen ile başladım burada da arkadaşların menüleri ve yapıcı eleştirileri ile zayıflamaya çalışıyorum..2 ayda anca gitti emzirdiğim için çok da sert değil aslında bir yaşında bebeğim emiyor☺bu arada hoş geldin senin de hızlıca kilo vereceğine eminim..ha bir de büyük ölçüde bu tarz listelerim canım.ne kadar iyi zayıflamışsın. ne kadar sürede verdin bu 8 kiloyu ve o sürede hep bu şekilde mi beslendin
Canım bolgesel zayıflama için ara öğünlu ve az yiyip sık beslenmeyi söylüyordu diyetisyen ben de bir süre böyle beslenmeyi düşünüyorumallah kabul etsin:)
allah kabul etsin canim
sporu da aksatmiyosun kaptanim
ispanagin yaninda yogurt yemesen daha iyi canim.demir emilimi yapmiyo
allah kabul etsin canim.insallah sifa olur hepinizede.
dun unutmusum sabah kalkar kalkmaz yazdim :))
insallah olmaz .allah sifasini versin.bilmeden baskalarinada bulasmamistir insallah.
amin insalllah canim
canim bana 2 ogun arasi saatleri cok yakin geldi .bide ana ogun lerin arasindada ara da yapmissin.
suan benimde cocukligum.aklima geldi ah ahh ne guzeldi o gunler.dert yok tasa yok.anca ye ic oynaa..oyle geciyodu:))
regl oldum bugun.erken geldi basimin agrisinin sebebide buymus..elimden geldigi kadar hafif gecirmeye calisacam.insallah
bu sozu soyleyen.kisinin 45 yasinda oldugunu duymustum dogruysa.dedigin gibi allah bilir
zvet oyle melesef.ben iyyim bisey yok bende diyenler tasiyici oluyo farkinda olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?