Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu Ettiler Rabbim kimsye yaşatmasin
aa çok şükür hani babanın tüm ciğerleri iltahaptı iyileşmiş mi kız bunlar ilaç v.s. bir şey mi buldular yoksa , ne yaptılarsa allah razı olsun sağ selamet çıkmış annenle baban :)))))

kuzum benim aslında mesele bir yere dokunmamakta degıl mumkun mertebe bu sureyi evde geçirmek. Tabi bu sızın kararınız

Naisl gidiyor cnm kaç oldun oğlun nasıl bende iyiyim bebiste iyi şükür bol bol hareket ediyor tabi geceleri özellikle doğunca da aynısı olacaksa geceleri zorlayacak belli
72lerdeym cnm tekrar 65hededm insallah. Oglan tam bir canavar ya :) durmadan pesindeym iste napiym. Ayy inşallah oyle olmaz gece uykusuz cok zor oluyor. Gazlı bir bebek olmaz inşllah ozaman rahat edersin

Bayildimmm ck guzeller

Masallah prensesee hepsini birden kapmış kız benm yan komsumun oglu 10 aylik hala emeklemiyor baya rahatina duskun velet. Anca surunmeye baslamis :)

Sut baya az cikiyormus ama normal bu surecte emziriyoran bir de yani hayirlisi baklm hic olmadi geceleri emicek nasi olsa :)

Kızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu Ettiler Rabbim kimsye yaşatmasin

Cok sevindm cnm

Amin sgol cnm
Ben cok sıkı tutamadim bu hafta da ya ama eksi bekliyorm baklm 2 gundur tartilmadm cnku acayip motivemi bozuyor takıldim sanki 72lere

Bende snin gbi dusunuyorm bi hava almak şart ki Insaniz sonucta. Tenha olan yerlerde yurumekten bisi olmazki Insanlarin arasina girmiyorsunuz sonucta. Hava guzel olursa bizde kapı onune cıkıyoruz.

çok hızlo ve çok güzel.. maşallah inş bu şekilde devam edecektir. ve istediğin kiloya erişirsin inş.. taam ben senin listeerine daha bir dikkatkı bakayım o zaman. hoşbulduk bu arada

güzel canım afiyet olsun
08.04.2020

11.00 1 bardak havuç suyu

17.30 büyük bir kase yeşil salata

su: 1,5 lt
afiyet olsun canım
8 nisan carsamba
11.00
Salata bolca

Sade tarcinli kahve
Yesil cay

18.00
4 kasik semiz otu yemegi
Bol salata

Su
2 litre

40 dk leslie 120 @Tekrar dene
güzel afiyet olsun canım
8 nisan
11.30
4 yk yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Küçük muz

14.00
Elma

17.30
Sade kahve
2 kayısı

19.45
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk et sote
Yoğurt

2 litre su
afiyet olsun canım güzel
12.00
omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı pekmez

15.00
1 tane muz

17.00
az şekerli sütlü kahve

19.00
yeşilikli salata
1 dilim ekmek(midem çok kötüydü bastırsın diye yedim.)
afiyet olsun güzel canım
8 nisan carsamba
11.00
1yk patlican kurusu
2yumurtadan soganli omlet
15 badem
kk peynir
yesillik

18.00
3 yk sebzeli bulgur pilavi
salata
su 2.5 lt olmustur
spor 50 dk yuruyus 10 dk kosu 190 puan @Tekrar dene
güzel canım afiyet olsun
8 nisan
11:00
1 tabak bulgurlu mercimek pilavi
1 kase yogurt

Su :: 2lt
Spor
30 dk plates 90 puan
12 dk leslie 36 puan
10 dk zumba 40 puan
Toplam puan 166 puan

@Tekrar dene
Güzel afiyet olsun canım

Bu mantığa göre herkes dışarı çıkıp yürüyüş yapabilir o zaman doğru mu ? Yarın cümbür cemaat herkes sokaklara çıksa nasıl olur sence? Bu şekilde yalnızca kendini değil dışarı çıkmak zorunda olan insanları da riske attığının farkına varmalısın bence. Ben seni daha bilinçli biri olarak düşünmüştüm. Beni üzdün Nazlı
Ayrıca havada asılı kalmadığı yani solunum yolu ile bulaşmadığı bilgisine tam olarak nereden ulaştın ? Böyle bir durum söz konusu değil.

Pnrrr-12 canım valla benimki de hiç emekleyecek gibi değildi. Bi sabah kalktı baktm peşimden mutfağa geliyo ben şok rüyasında mı gördü ne yaptı
Şimdi sütüm bi sağımda 100 cc falan çıkıyo canım. Memeler bebeğe ywtecek kadar ürettiği için ilk başta zar zor çıkıyodu şimdi biraz daha alıştı pompaya

çok hızlo ve çok güzel.. maşallah inş bu şekilde devam edecektir. ve istediğin kiloya erişirsin inş.. taam ben senin listeerine daha bir dikkatkı bakayım o zaman. hoşbulduk bu arada
Canım aç kalınmıyor liste ile 2 3 çeşit ayrı kahvaltı seçeneği oluyor öğle akşam da aynı şekilde online diyet olarak devam ediyorum malum dışarı çıkamıyoruz..hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya inelim inşallah☺

72lerdeym cnm tekrar 65hededm insallah. Oglan tam bir canavar ya :) durmadan pesindeym iste napiym. Ayy inşallah oyle olmaz gece uykusuz cok zor oluyor. Gazlı bir bebek olmaz inşllah ozaman rahat edersin
Çok kalmamış canım insAllah sağlıkla ulaşırsın hedefine ya MaşAllah ona insAllah cnm bklm ya kolay bı bebek olur insAllah

inşallah canım. bir de bende zaptedilemeyen bir iştah var sende oldu mu bu. olduysa nasıl durduruyorsun kendini. ben çok zorlanıyorum.

7 nisan menüm
11.00
2 ceviz

17.00
1 tabak bulgur pilavı
1 karnıyarık
Yarım kase yoğurt

Su 2
Spor yok
afiyet olsun canim

08.04.2020

11.00 1 bardak havuç suyu

17.30 büyük bir kase yeşil salata

su: 1,5 lt
bugun normal yemek yemeye gecmiyomuydunuz canim
8 nisan carsamba
11.00
Salata bolca

Sade tarcinli kahve
Yesil cay

18.00
4 kasik semiz otu yemegi
Bol salata

Su
2 litre

40 dk leslie 120 @Tekrar dene
semiz otundan daha fazla yiyebilirdin bence canim
8 nisan
11.30
4 yk yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Küçük muz

14.00
Elma

17.30
Sade kahve
2 kayısı

19.45
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk et sote
Yoğurt

2 litre su
afiyet olsun guzel canim:)
12.00
omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı pekmez

15.00
1 tane muz

17.00
az şekerli sütlü kahve

19.00
yeşilikli salata
1 dilim ekmek(midem çok kötüydü bastırsın diye yedim.)
bugun menun daha guzel canim afiyet olsun:)
Orda bayadır sokağa cıkma yasağı varmış nerdeyse 1 ay olmuş, söylemezler canım zorlarına gider çünkü
evet var canim.disari ciktigin an uzerinde imzali ve mecburi ciktigini belirten kagit olmasi lazim.yoksa ceza.hapise kadar cezasi var

Canım bence polemiğe girmeyelim, bilinç seviyemizi de buradaki mesajlarımızla ölçmeyelim.Kac haftadır evdeyiz, ikimiz de işi bıraktık devam edebilecegimiz halde. Kendimizi de etrafimizdakileri de riske atmayalim diye. Herkesin durumu farklı, ne kadar süredir evde olduğumu, korunmak için neler yaptığımızı bilemezsin ki. Şurada 2 gün dışarı çıktık biri zaten alışveriş için mecburiydi, yanina yürüyüş ekledik. Bu tarz bı mesaja açıklama yapmam normalde ama senin bende bir yerin var. Kapatalım konuyu gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…