- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.581
aa çok şükür hani babanın tüm ciğerleri iltahaptı iyileşmiş mi kız bunlar ilaç v.s. bir şey mi buldular yoksa , ne yaptılarsa allah razı olsun sağ selamet çıkmış annenle baban :)))))Kızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
Bugün biraz baş ağrım var çocuk da uyuyunca ben de uyudum bol dinlenmeli bir gün oldu
Canım çok geçmiş olsun Rabbim göstermesin bir daha çok sevindim..Kızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
kuzum benim aslında mesele bir yere dokunmamakta degıl mumkun mertebe bu sureyi evde geçirmek. Tabi bu sızın kararınızAaa sizinkilere de geçmiş olsun kuzum. İnşallah hemen atlatıp döner enişten de
İkinize birden cevap vermiş olayım kızlar. Dışarı çıkıyoruz ama asla hicbiryere dokunmuyoruz. Sadece yürüyüş yapıp geri dönüyoruz.Geldigimizde kıyafetlerimizi yıkayıp duş alıyoruz. Dışarıda yüzümüze ağzımıza dokunmuyoruz. Cep dezenfektanlarimizla ara ara ellerimizi mutlaka temizliyoruz. Havada asılı kalmadığını özellikle söylüyorlar. O yüzden çıkıp yürümekten korkmuyorum açıkçası. Ama şu yeni maske takma kuralindan korkuyorum. Maskeye dokunmamak çok zor. Alışverişe gittiğimizde bu yüzden hasta olucaz diye korkuyorum.
anladım inş sağlıcakla atlatırAllah razı olsun inşallah canım
İnşallah atlatır canım yatırmışlar bugün Kocaeli’nde ilçede oturuyorlar yarın bir test daha yapacağız sonucuna göre olmazsa merkeze göndereceğiz seni demişler
72lerdeym cnm tekrar 65hededm insallah. Oglan tam bir canavar ya :) durmadan pesindeym iste napiym. Ayy inşallah oyle olmaz gece uykusuz cok zor oluyor. Gazlı bir bebek olmaz inşllah ozaman rahat edersinNaisl gidiyor cnm kaç oldun oğlun nasılbende iyiyim bebiste iyi şükür bol bol hareket ediyor tabi geceleri özellikle doğunca da aynısı olacaksa geceleri zorlayacak belli
Kıymetimiz bilinmiyo abla
Canım geçen hafta emeklemeye başladı. 3 gün sonra tutunup kalkmaya başladı. Şimdide tutunarak yürümeye çalışıyo. Bizim kız durdu durdu hepsini birlikte yapıyobenimki de enerjimi sömürüyo valla hep peşindeyim.
Elektrikli bi pompa aldım buzluğa atmaya başladım ilk başarda 30 cc falan çıkıyodu sütüm biliyo musunşimdi biraz daha düzeldi biriktiriuorm bakalım
Her şeyi. Ama bak heeeer şeyiiii
Sağol canım sen nasılsın
Kızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
Kuzum Allah kabul etsin
Seviyelere tekrar basladiysan beni çok rahat yakalarsin Mervecim. Benim bu seferki hedefim 65
Yaaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah
Bendeeee... Çok severim kışı, o sıcağı, kat kat giyinip üşümeden dışarıda yürümeyi. İlkbaharı da çok severim ama sadece Nisan ayini. Daha serin olan kısmını yani. Her taraf çiçek aciyo, hanimelleri yavaş yavaş kokmaya başlıyor ya mest oluyorum..❤
Bu hafta cok dikkat ettim kuzum. Cuma gorucez bakalım. Sen ne durumdasın?
Her şey normale döndüğünde en iyi ihtimalle yaz gelmiş olacak Dilek. Tüm kusurlarımızı ortaya çıkarıyor o incecik kıyafetler. Verdiğin emekler boşa gitmesin bırakma kendini.
Dış cephe var apartmanda, rutubete çözüm olsun diye yaptırmışlar ama ise yaramamış. Temelde bir su kaçağı varmış sanırım.
Kuzu gel ara ara, özletme kendini
Canımmm çok sevindim namaza baslamaniza hele ki kızlarınla. Allah daim etsin inşallah. Ben de kardeşim için çok istedim, bu sene oturtsa keşke yanimdayken diye uğraştım ama olmayınca olmuyor malesef. Tamamen içinden gelerek kendisinin karar vermesi gerekiyor. Ne güzel siz başarmissiniz ❤
Canım gözünüz aydın çok sevindim
Aaa sizinkilere de geçmiş olsun kuzum. İnşallah hemen atlatıp döner enişten de
İkinize birden cevap vermiş olayım kızlar. Dışarı çıkıyoruz ama asla hicbiryere dokunmuyoruz. Sadece yürüyüş yapıp geri dönüyoruz.Geldigimizde kıyafetlerimizi yıkayıp duş alıyoruz. Dışarıda yüzümüze ağzımıza dokunmuyoruz. Cep dezenfektanlarimizla ara ara ellerimizi mutlaka temizliyoruz. Havada asılı kalmadığını özellikle söylüyorlar. O yüzden çıkıp yürümekten korkmuyorum açıkçası. Ama şu yeni maske takma kuralindan korkuyorum. Maskeye dokunmamak çok zor. Alışverişe gittiğimizde bu yüzden hasta olucaz diye korkuyorum.
çok hızlo ve çok güzel.. maşallah inş bu şekilde devam edecektir. ve istediğin kiloya erişirsin inş.. taam ben senin listeerine daha bir dikkatkı bakayım o zaman. hoşbulduk bu aradaCanım sağ olasın 15 şubatta diyetisyen ile başladım burada da arkadaşların menüleri ve yapıcı eleştirileri ile zayıflamaya çalışıyorum..2 ayda anca gitti emzirdiğim için çok da sert değil aslında bir yaşında bebeğim emiyor☺bu arada hoş geldin senin de hızlıca kilo vereceğine eminim..ha bir de büyük ölçüde bu tarz listelerim canım.
güzel canım afiyet olsun10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
8 yeşil zeytin
1 avuç dereotu,maydanoz
Birer salatalık-domates
15:00
Sade kahve
18:30
8 kaşık tavuk sote
Kuru cacık (2 kaşık yoğurt,1 salatalık,1 çay kaşığı nane)
Su: şimdilik 2 litre
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan 300 ip atlama 60 puan
Toplam:165 puan @Tekrar dene
afiyet olsun canım08.04.2020
11.00 1 bardak havuç suyu
17.30 büyük bir kase yeşil salata
su: 1,5 lt
güzel afiyet olsun canım8 nisan carsamba
11.00
Salata bolca
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
18.00
4 kasik semiz otu yemegi
Bol salata
Su
2 litre
40 dk leslie 120 @Tekrar dene
afiyet olsun canım güzel8 nisan
11.30
4 yk yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Küçük muz
14.00
Elma
17.30
Sade kahve
2 kayısı
19.45
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk et sote
Yoğurt
2 litre su
afiyet olsun güzel canım12.00
omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı pekmez
15.00
1 tane muz
17.00
az şekerli sütlü kahve
19.00
yeşilikli salata
1 dilim ekmek(midem çok kötüydü bastırsın diye yedim.)
güzel canım afiyet olsun8 nisan carsamba
11.00
1yk patlican kurusu
2yumurtadan soganli omlet
15 badem
kk peynir
yesillik
18.00
3 yk sebzeli bulgur pilavi
salata
su 2.5 lt olmustur
spor 50 dk yuruyus 10 dk kosu 190 puan @Tekrar dene
Güzel afiyet olsun canım8 nisan
11:00
1 tabak bulgurlu mercimek pilavi
1 kase yogurt
Su :: 2lt
Spor
30 dk plates 90 puan
12 dk leslie 36 puan
10 dk zumba 40 puan
Toplam puan 166 puan
@Tekrar dene
Bu mantığa göre herkes dışarı çıkıp yürüyüş yapabilir o zaman doğru mu ? Yarın cümbür cemaat herkes sokaklara çıksa nasıl olur sence? Bu şekilde yalnızca kendini değil dışarı çıkmak zorunda olan insanları da riske attığının farkına varmalısın bence. Ben seni daha bilinçli biri olarak düşünmüştüm. Beni üzdün Nazlıİkinize birden cevap vermiş olayım kızlar. Dışarı çıkıyoruz ama asla hicbiryere dokunmuyoruz. Sadece yürüyüş yapıp geri dönüyoruz.Geldigimizde kıyafetlerimizi yıkayıp duş alıyoruz. Dışarıda yüzümüze ağzımıza dokunmuyoruz. Cep dezenfektanlarimizla ara ara ellerimizi mutlaka temizliyoruz. Havada asılı kalmadığını özellikle söylüyorlar. O yüzden çıkıp yürümekten korkmuyorum açıkçası. Ama şu yeni maske takma kuralindan korkuyorum. Maskeye dokunmamak çok zor. Alışverişe gittiğimizde bu yüzden hasta olucaz diye korkuyorum.
Canım aç kalınmıyor liste ile 2 3 çeşit ayrı kahvaltı seçeneği oluyor öğle akşam da aynı şekilde online diyet olarak devam ediyorum malum dışarı çıkamıyoruz..hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya inelim inşallah☺çok hızlo ve çok güzel.. maşallah inş bu şekilde devam edecektir. ve istediğin kiloya erişirsin inş.. taam ben senin listeerine daha bir dikkatkı bakayım o zaman. hoşbulduk bu arada
Çok kalmamış canım72lerdeym cnm tekrar 65hededm insallah. Oglan tam bir canavar ya :) durmadan pesindeym iste napiym. Ayy inşallah oyle olmaz gece uykusuz cok zor oluyor. Gazlı bir bebek olmaz inşllah ozaman rahat edersin
inşallah canım. bir de bende zaptedilemeyen bir iştah var sende oldu mu bu. olduysa nasıl durduruyorsun kendini. ben çok zorlanıyorum.Canım aç kalınmıyor liste ile 2 3 çeşit ayrı kahvaltı seçeneği oluyor öğle akşam da aynı şekilde online diyet olarak devam ediyorum malum dışarı çıkamıyoruz..hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya inelim inşallah☺
afiyet olsun canim7 nisan menüm
11.00
2 ceviz
17.00
1 tabak bulgur pilavı
1 karnıyarık
Yarım kase yoğurt
Su 2
Spor yok
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
8 yeşil zeytin
1 avuç dereotu,maydanoz
Birer salatalık-domates
15:00
Sade kahve
18:30
8 kaşık tavuk sote
Kuru cacık (2 kaşık yoğurt,1 salatalık,1 çay kaşığı nane)
Su: şimdilik 2 litre
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan 300 ip atlama 60 puan
Toplam:165 puan @Tekrar dene
bugun normal yemek yemeye gecmiyomuydunuz canim08.04.2020
11.00 1 bardak havuç suyu
17.30 büyük bir kase yeşil salata
su: 1,5 lt
semiz otundan daha fazla yiyebilirdin bence canim8 nisan carsamba
11.00
Salata bolca
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
18.00
4 kasik semiz otu yemegi
Bol salata
Su
2 litre
40 dk leslie 120 @Tekrar dene
afiyet olsun guzel canim:)8 nisan
11.30
4 yk yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Küçük muz
14.00
Elma
17.30
Sade kahve
2 kayısı
19.45
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk et sote
Yoğurt
2 litre su
bugun menun daha guzel canim afiyet olsun:)12.00
omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı pekmez
15.00
1 tane muz
17.00
az şekerli sütlü kahve
19.00
yeşilikli salata
1 dilim ekmek(midem çok kötüydü bastırsın diye yedim.)
evet var canim.disari ciktigin an uzerinde imzali ve mecburi ciktigini belirten kagit olmasi lazim.yoksa ceza.hapise kadar cezasi varOrda bayadır sokağa cıkma yasağı varmış nerdeyse 1 ay olmuş, söylemezler canımzorlarına gider çünkü
fransadayim canimp
orası neresi canım
hangi bolgenden vermek istiyosun daha cok?bende gobek ve basen var onlarin gitmesi icin ugrasiyorum daha cokCanım bolgesel zayıflama için ara öğünlu ve az yiyip sık beslenmeyi söylüyordu diyetisyen ben de bir süre böyle beslenmeyi düşünüyorum
Canım bence polemiğe girmeyelim, bilinç seviyemizi de buradaki mesajlarımızla ölçmeyelim.Kac haftadır evdeyiz, ikimiz de işi bıraktık devam edebilecegimiz halde. Kendimizi de etrafimizdakileri de riske atmayalim diye. Herkesin durumu farklı, ne kadar süredir evde olduğumu, korunmak için neler yaptığımızı bilemezsin ki. Şurada 2 gün dışarı çıktık biri zaten alışveriş için mecburiydi, yanina yürüyüş ekledik. Bu tarz bı mesaja açıklama yapmam normalde ama senin bende bir yerin var. Kapatalım konuyu gitsinBu mantığa göre herkes dışarı çıkıp yürüyüş yapabilir o zaman doğru mu ? Yarın cümbür cemaat herkes sokaklara çıksa nasıl olur sence? Bu şekilde yalnızca kendini değil dışarı çıkmak zorunda olan insanları da riske attığının farkına varmalısın bence. Ben seni daha bilinçli biri olarak düşünmüştüm. Beni üzdün Nazlı
Ayrıca havada asılı kalmadığı yani solunum yolu ile bulaşmadığı bilgisine tam olarak nereden ulaştın ? Böyle bir durum söz konusu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?