- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.601
Canım ilk 3 4 gün zorlandım çünkü çok yiyordum cidden hiç kısmadan..şimdi alıştım ..zamam geçince alışılıyor arada kaçırdığım oluyor:))inşallah canım. bir de bende zaptedilemeyen bir iştah var sende oldu mu bu. olduysa nasıl durduruyorsun kendini. ben çok zorlanıyorum.
beni gibiymişsin yani anladım.Canım ilk 3 4 gün zorlandım çünkü çok yiyordum cidden hiç kısmadan..şimdi alıştım ..zamam geçince alışılıyor arada kaçırdığım oluyor:))
Gözünüz aydın canımKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
Sen benim ruh ikizimsin yaBendeeee... Çok severim kışı, o sıcağı, kat kat giyinip üşümeden dışarıda yürümeyi. İlkbaharı da çok severim ama sadece Nisan ayini. Daha serin olan kısmını yani. Her taraf çiçek aciyo, hanimelleri yavaş yavaş kokmaya başlıyor ya mest oluyorum..❤
Yaşları küçük olduğu için zaten heveslilerdi canım.Canımmm çok sevindim namaza baslamaniza hele ki kızlarınla. Allah daim etsin inşallah. Ben de kardeşim için çok istedim, bu sene oturtsa keşke yanimdayken diye uğraştım ama olmayınca olmuyor malesef. Tamamen içinden gelerek kendisinin karar vermesi gerekiyor. Ne güzel siz başarmissiniz ❤
Ahmet APA kredi ve yurtlar müdürlüğünde çalışıyormuş.Gözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
Hepsi çok dikkatliValla ne dikkatliler ben utanırım birine öyle dikkatlice bakıp incelemeye
Mervecim bence kilon normal iken herşey yenebilir ama kola asla.hep dısardan yedım canım kola hamburger pizzalar ben tam bir kola bagımlısıyım birde peynır helvası yiyordum hergun anlıcan tam bir copluktu
Tamam canım öyle oturayım bugündiğer sandalyeye ayağını uzatarak çalış bakalım ağrı kendiliğinden geçecek mi ben de sürekli mutfakta leptabtayım ayaklarımı başka sandalyeye uzatıyorum yoksa ağrı oluyor
Sağol canımgüzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım
güzel afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun güzel canım
güzel canım afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım
2 gün üst üste tuttum canım o yüzden bugün geçiyorum normal beslenmeyeafiyet olsun canim
bugun normal yemek yemeye gecmiyomuydunuz canim
semiz otundan daha fazla yiyebilirdin bence canim
afiyet olsun guzel canim:)
bugun menun daha guzel canim afiyet olsun:)
evet var canim.disari ciktigin an uzerinde imzali ve mecburi ciktigini belirten kagit olmasi lazim.yoksa ceza.hapise kadar cezasi var
Günaydın canımmGünaydın Kızlar
Tartıya 1 gün kaldı.
Bugün yediklerinize özellikle dikkat edin.
Ve lütfen son öğününüz akşam 6 'dan sonraya kalmasın.
Su içmeyi de erken bitirin, geç vakitte içilen su da ertesi gün tartıda artı demek
Günaydın canımGunaydin canlar
gayet guzel canim afiyet olsun7 nisan menüm
11.00
2 ceviz
17.00
1 tabak bulgur pilavı
1 karnıyarık
Yarım kase yoğurt
Su 2
Spor yok
afiyet olsun canim guzel10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
8 yeşil zeytin
1 avuç dereotu,maydanoz
Birer salatalık-domates
15:00
Sade kahve
18:30
8 kaşık tavuk sote
Kuru cacık (2 kaşık yoğurt,1 salatalık,1 çay kaşığı nane)
Su: şimdilik 2 litre
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan 300 ip atlama 60 puan
Toplam:165 puan @Tekrar dene
guzel canim afiyet olsun08.04.2020
11.00 1 bardak havuç suyu
17.30 büyük bir kase yeşil salata
su: 1,5 lt
guzel canim afiyet olsun8 nisan
11.30
4 yk yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Küçük muz
14.00
Elma
17.30
Sade kahve
2 kayısı
19.45
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk et sote
Yoğurt
2 litre su
cok sevindim canim gelmis gecmis olsun. Rabbim bidaha yasatmasin. Kimseyede gostermesin insKızlar internetim yok annemle babamı supriz bir sekilde sabah taburcu EttilerRabbim kimsye yaşatmasin
afiyet olsun canim12.00
omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı pekmez
15.00
1 tane muz
17.00
az şekerli sütlü kahve
19.00
yeşilikli salata
1 dilim ekmek(midem çok kötüydü bastırsın diye yedim.)
gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin ins tez zamanda iyilesip ailesine kavusurGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
ah ahhh soylerlermi zorlarina gider tabiburda bi tanidigin testi pozitif cikmis hastaneye almamislar geri evine yollamislar..burda hastaneler icler acisi..haberlerde soylemiyorlar ama burda saglik sistemi coktu resmen.turkiyeden yardim gelmis ama sakliyorlar.tanidik bi hemsire soyledi hastanede calisan.
salatayi cok yapmisim bitiriyim diye ondan daha cok yedim canimafiyet olsun canim
bugun normal yemek yemeye gecmiyomuydunuz canim
semiz otundan daha fazla yiyebilirdin bence canim
afiyet olsun guzel canim:)
bugun menun daha guzel canim afiyet olsun:)
evet var canim.disari ciktigin an uzerinde imzali ve mecburi ciktigini belirten kagit olmasi lazim.yoksa ceza.hapise kadar cezasi var
Gunaydin canimGünaydın kızlar
guzel olmus canim afiyet olsun8 nisan carsamba
11.00
1yk patlican kurusu
2yumurtadan soganli omlet
15 badem
kk peynir
yesillik
18.00
3 yk sebzeli bulgur pilavi
salata
su 2.5 lt olmustur
spor 50 dk yuruyus 10 dk kosu 190 puan @Tekrar dene
spor cok guzel menude guzel afiyet olsun canim.tek ogunmu yapmaya karar verdin8 nisan
11:00
1 tabak bulgurlu mercimek pilavi
1 kase yogurt
Su :: 2lt
Spor
30 dk plates 90 puan
12 dk leslie 36 puan
10 dk zumba 40 puan
Toplam puan 166 puan
@Tekrar dene
pogacalar kucuk diye belirtmissin ama yinede kalori olarak cok gibi geldi.İyi geceler herkese
8 Nisan Çarşamba
10.30
1 kase müsli kuru meyveli
1 has yumurta
14.00
1 bardak kefir
3 havuçlu ıspanaklı fit poğaça (küçük+tambugday var içinde sebzesi de çok )
1 salatalık
4 zeytin
18.30
2 dilim göğüs ızgara
1 cb haşlanmış nohut
1 bardak kefir
Su 2 L
100 tane ip zorla atladım baş ağrım var @Tekrar dene
guzel olmus canim8 nisan çarşamba
Sabah 08 00
1 h. Yumurta
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
2 kayisi
Akşam 15.30
2 kepçe yeşil fasulye
3 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
Su
2 litr.
Spor yok
allah kabul etsin canim.
"Ya hep ya hiç" canım felsefemallah kabul etsin canim.
Sporuda ihmal etnedin cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?