- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.621
Masallah canim tahmin ediyorum ne zorluklarla yaptigini . masallahhhh"Ya hep ya hiç" canım felsefem
Bir kere bıraksam bir daha yapamazdım
Öle öle yaptım
Kaptanim senleGünaydın canım
Ahmet APA kredi ve yurtlar müdürlüğünde çalışıyormuş.
Karantinada aynı odada birlikte kalan karı-koca dan kadın pozitif, adam negatif çıkıyor, üstelik kadın pozitif olmasına rağmen hastalığiın tek belirtisi yok diyor.
Herkeste farklı seyrediyor.
Geçmiş olsun eniştene canım.
U UcanSupurge kuzum çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canlar Allah razı olsungecmis olsun canim. Rabbim sifa versin ins tez zamanda iyilesip ailesine kavusur
Kuzum kendini çok zorlamayacak egzersizler denesen daha iyi olmaz mı ?Gunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
Ya bu kadar zorlayacağını bilemedimTeşekkür ederim canlar Allah razı olsun
Kuzum kendini çok zorlamayacak egzersizler denesen daha iyi olmaz mı ?
Çok şükür iyiyim canım yeni uyandık küçük hanımla sabah rutinlerimize başlayacağız sen nasılsın ?U UcanSupurge canim ne yapiyorsun?? nasil oldun ??halsizligin geçti mi???
Bugün bi test daha yapacaklarmış bakalım ne diyecekler bekliyoruz canımBu aradaçok geçmiş olsun şu an nasil durumu
Sen bakma ona o 55 kiloluk bir varlıkYa bu kadar zorlayacağını bilemedimDream00 söyleyince bi bakayim dedim 5 dk yaptim sadece yoksa hep leslie yapiyor um. Bilemedim bu kadar zorlayip üstüne gidersem tedavi mi eder yoksa zorlar
Anladim. Vücuduna cok zarar vermeden atlatsin inşallah. Bizde uyandik bebegimi emzirdim uyuttum. (Dün aşısı var di hafif bi ateş oldu biraz da huzursuz)Çok şükür iyiyim canım yeni uyandık küçük hanımla sabah rutinlerimize başlayacağız sen nasılsın ?
Bugün bi test daha yapacaklarmış bakalım ne diyecekler bekliyoruz canım
Güzel sayiSen bakma ona o 55 kiloluk bir varlıkher şeyi yapar
O kadar bekliyor musunYarını cok merak ediyorum acaba 85 görecek miyim
O kadar bekliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?