Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Para vermek istiyolarda bn yapamam biraz zahmetli bi işi çocuklar küçük daha

Ama çok tehlikeli canm ya evde leslie filan yapsanız daha iyi

Eşine nasıl bulaşmamış ki şaşırdım. Geçer inşallah ikisininki de

Sen fransada mıydın canm?

Maşallah zaten bi and kapıyorlar genelde en buyuk ornegi seninki
Aşılarniz bittimiydi sizinde
Pompayla surekli sagınca arttigni duymustm 100cc guzel kız
Çok kalmamış canım insAllah sağlıkla ulaşırsın hedefine ya MaşAllah ona ♥insAllah cnm bklm ya kolay bı bebek olur insAllah

Sagol cnm birkez ulastm ama pis bogazm sayesine geri aldm yeniden yapicam inşallah
Inşallah Allah gonlune gore versin :)

Canım bunu duymak hoşuma gitti
Maşallah ya, yerim kuzuları. Tüm insanlık için dua etsinler...
Günaydın tatlim, Bugün akşam 8-9 gibi bitiricem inşallah su içmeyi. Bakalım yarın tartı neler gösterecek
Günaydın kızlar ❤❤
Günaydın kuzu
Günaydın canım
Günaydın canım, bugün zorlama bence kendini, tartıya etki etmesin. Ama yarından itibaren ufak ufak zorlamadan yap bence. Spor hamlığı bende yine aynı bölgeleri çalıştırınca geçiyor en kolay. Baktın ağrın artıyor devam etmezsin. Bir de Melisa çayı falan sakinlestirip gevsetiyor ya onun etkisi olabilir gibi geldi. Evde varsa bir dene istersen, tabi emzirenler icebiliyorsa.
Günaydın hepimize ☀
Günaydın balım
Günaydın canim, hala agrilarinin devam etmesi normal mıymış? Doktorunla iletişim kurabiliyor musun?
Gunaydın kızlar
Günaydın canimm

Eşine nasıl bulaşmamış ki şaşırdım. Geçer inşallah ikisininki de
Ben de şaşırdım. Hasta biriyle 15 dk aynı ortamda kalındığında bulaşır diyorlar. Bir de eş yani, insanın en yakını. Allah korumuş, ikisi de pozitif olsa psikolojik olarak da kötü olurlardı.

İyi gelmiyorsa kendini zorlama canm. Leslie nasıl geliyor sana

8 nisan çarşamba menüm
17.00
Fırında 2 tavuk şiş
1 kase yoğurt
2 parça lahana turşusu

Su 1.5
Spor yok
Turşu olmamış
Hele de tartıya 2 gün kala hiç olmamış
Listeyi geçtim, Cuma günü az eksi görmek modunun düşmesi için iyi bir sebep

Doktorum soğuk biriydi iletişimim yok ara ara böyle olması normal yenilen içilen herşey tetikliyor hareketsizlikte buna dahil maalesef. Sık sık azar azar yemem gerekiyor bu bile etken. Kabız olmamam lazım ki bnde kroniktir öyle işte bir değil iki değil sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…