- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.641
Para vermek istiyolarda bn yapamam biraz zahmetli bi işi çocuklar küçük dahagecti cok sukur abla karanlik odada uyudum 1 saat sarmada cok degilmis allahtan 1 tencere sardik.kizimida ona biraktim indim yattim bende:)
ne guzel masallah size abla cocuklarada baslatmissin bende bi birakip bi basliyodum bu virus beni akillandirdi tam basladim insallah hep boyle gider.bu durum.bittiginde birakmaktan korkuyorum.
iyyiz coksukur canim:)sende nasil gidiyo hamilelik hersey yolundami?
evdeyiz hep disari cikmiyoruz bi isimin olmadigini dusunmus
daha once vermissin yine yapabilirsin.insallah bu seferde kilonu koruycaksin canim
masallah sende cok iyi vermissin keske koruyabilseydin ama olsun yine basaricaksin inaniyorum ben:)
pijama ve mutfak onlugune bayildim.ayni hazir alma gibi gorunuyo .masallah cok beceriklisin.yapip satmayi dusundunmu hic?
cogu erkekler boyle galiba.
parasiyla yapiyorum de..yerinde olsam yapip satarim:) cok guzeller cunki
Evet canım benim:))beni gibiymişsin yani anladım.
85.0 diye düşündüm bende
Yani bi 85 küsür goreyim istiyorum. 85.0 olmasada 85.9 falan
Ama çok tehlikeli canm ya evde leslie filan yapsanız daha iyi2 gündür yürüyüşe çıkıyoruz eşimle. Dün çıktığımızda kalabalik geldi dışarısı, mecburen az yürüyüp geri döndük. Bugün daha tenha ara sokaklardan yürüdük 2 saat boyunca. Böyle devam edicez bi süre de. Hem hava almış olalım hem hareketsiz kalmayalım dedik.
Boşver canım o işleriPara vermek istiyolarda bn yapamam biraz zahmetli bi işi çocuklar küçük daha
GünaydınHerkese günaydınn.. yarın kilolarımızı buraya mı yazacağız
Eşine nasıl bulaşmamış ki şaşırdım. Geçer inşallah ikisininki deGözünüz Aydın canım çok sevindimgörümcemin iş arkadaşının dedesinde görülmüş dedesiyle aynı apartmanda oturuyorlarmış emin olmak için görümcem ve eşi ikisi de tahlil verdi enişte polis görümcemin negatif çıkmış eniştenin pozitif yatırmışlar hastaneye şükür genç herhangi bir kronik hastalığı yok sigara filan da kullanmaz inşallah sağ Salim döner evine
Aminn. 14 gün evde karantinada kalacaklar de mi taburcu olduktn sonraRabbim bir an evvel atlatmasını nasip etsin hasta olanlara da tez şifa versin annem azraili ensemde hissettim dedi resmen icim parçalandı
Sen fransada mıydın canm?burda bi tanidigin testi pozitif cikmis hastaneye almamislar geri evine yollamislar..burda hastaneler icler acisi..haberlerde soylemiyorlar ama burda saglik sistemi coktu resmen.turkiyeden yardim gelmis ama sakliyorlar.tanidik bi hemsire soyledi hastanede calisan.
Pnrrr-12 canım valla benimki de hiç emekleyecek gibi değildi. Bi sabah kalktı baktm peşimden mutfağa geliyo ben şok rüyasında mı gördü ne yaptı
Şimdi sütüm bi sağımda 100 cc falan çıkıyo canım. Memeler bebeğe ywtecek kadar ürettiği için ilk başta zar zor çıkıyodu şimdi biraz daha alıştı pompaya
Çok kalmamış canıminsAllah sağlıkla ulaşırsın hedefine ya MaşAllah ona ♥insAllah cnm bklm ya kolay bı bebek olur insAllah
Canım bunu duymak hoşuma gittiSen benim ruh ikizimsin ya
Yaşları küçük olduğu için zaten heveslilerdi canım.
Oyun gibi başladık.
Şimdi sabah namazına kaldırdım, kuşların cıvıltısını dinlettim balkonda, hoşlarına gitti.
Günaydın tatlim, Bugün akşam 8-9 gibi bitiricem inşallah su içmeyi. Bakalım yarın tartı neler gösterecekGünaydın Kızlar
Tartıya 1 gün kaldı.
Bugün yediklerinize özellikle dikkat edin.
Ve lütfen son öğününüz akşam 6 'dan sonraya kalmasın.
Su içmeyi de erken bitirin, geç vakitte içilen su da ertesi gün tartıda artı demek
Günaydın kuzuGünaydın kızlar❤❤
Günaydın canımGunaydin canlar
Günaydın canım, bugün zorlama bence kendini, tartıya etki etmesin. Ama yarından itibaren ufak ufak zorlamadan yap bence. Spor hamlığı bende yine aynı bölgeleri çalıştırınca geçiyor en kolay. Baktın ağrın artıyor devam etmezsin. Bir de Melisa çayı falan sakinlestirip gevsetiyor ya onun etkisi olabilir gibi geldi. Evde varsa bir dene istersen, tabi emzirenler icebiliyorsa.Gunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
Günaydın balımGünaydın hepimize ☀
Günaydın canim, hala agrilarinin devam etmesi normal mıymış? Doktorunla iletişim kurabiliyor musun?Günaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
Günaydın canimmGunaydın kızlar
Ben de şaşırdım. Hasta biriyle 15 dk aynı ortamda kalındığında bulaşır diyorlar. Bir de eş yani, insanın en yakını. Allah korumuş, ikisi de pozitif olsa psikolojik olarak da kötü olurlardı.Eşine nasıl bulaşmamış ki şaşırdım. Geçer inşallah ikisininki de
İyi gelmiyorsa kendini zorlama canm. Leslie nasıl geliyor sanaGunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
Turşu olmamış8 nisan çarşamba menüm
17.00
Fırında 2 tavuk şiş
1 kase yoğurt
2 parça lahana turşusu
Su 1.5
Spor yok
Doktorum soğuk biriydi iletişimim yok ara ara böyle olması normal yenilen içilen herşey tetikliyor hareketsizlikte buna dahil maalesef. Sık sık azar azar yemem gerekiyor bu bile etken. Kabız olmamam lazım ki bnde kroniktir öyle işte bir değil iki değil sebepCanım bunu duymak hoşuma gitti❤❤❤
Maşallah ya, yerim kuzuları. Tüm insanlık için dua etsinler...
Günaydın tatlim, Bugün akşam 8-9 gibi bitiricem inşallah su içmeyi. Bakalım yarın tartı neler gösterecek
Günaydın kuzu ❤
Günaydın canım
Günaydın canım, bugün zorlama bence kendini, tartıya etki etmesin. Ama yarından itibaren ufak ufak zorlamadan yap bence. Spor hamlığı bende yine aynı bölgeleri çalıştırınca geçiyor en kolay. Baktın ağrın artıyor devam etmezsin. Bir de Melisa çayı falan sakinlestirip gevsetiyor ya onun etkisi olabilir gibi geldi. Evde varsa bir dene istersen, tabi emzirenler icebiliyorsa.
Günaydın balım
Günaydın canim, hala agrilarinin devam etmesi normal mıymış? Doktorunla iletişim kurabiliyor musun?
Günaydın canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?