- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.661
Bu hafta en az %1.5 gelmen gerekiyorGunaydın dun aksam gec saatte regl oldum ve bugun tartıda +700 um umarım iner bu şişlik
Regl patladı valla su 2 gun elimden geleni yapıcamBu hafta en az %1.5 gelmen gerekiyor
Ac karnına mı zorladı acabaYürüyüşümü sabah yapayım diye karar aldım
Az önce 8-9 arası yürüdüm ama bitik haldeyim.
Çayımı demledim içiyorum şimdi
Hala kendime gelemedim
Ay o turşu midemi mahfetti. Midem boşaldı ama 2 defa istifra edince gene de 78i göremedimTurşu olmamış
Hele de tartıya 2 gün kala hiç olmamış
Listeyi geçtim, Cuma günü az eksi görmek modunun düşmesi için iyi bir sebep
Kaç gündür hiçbir şey yemediğim için canım.Ac karnına mı zorladı acaba
Sağol kuzumgayet guzel canim afiyet olsun
afiyet olsun canim guzel
guzel canim afiyet olsun
guzel canim afiyet olsun
cok sevindim canim gelmis gecmis olsun. Rabbim bidaha yasatmasin. Kimseyede gostermesin ins
afiyet olsun canim
gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin ins tez zamanda iyilesip ailesine kavusur
ah ahhh soylerlermi zorlarina gider tabi
salatayi cok yapmisim bitiriyim diye ondan daha cok yedim canim
Gunaydin canim
günaydın canımm, çok geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
Ah Poni...Ay o turşu midemi mahfetti. Midem boşaldı ama 2 defa istifra edince gene de 78i göremedim
zaten kola sayesinde bu haldeyim canım insallah uzak durucamMervecim bence kilon normal iken herşey yenebilir ama kola asla.
Koladan daha hızlı kilo yapan birşey yok..
Bu diyetin sonuna kadar içmeyeceğin için alışırsın zaten, ondan sonrada içme, verdiğin kiloları almamak için.
İçmemenin en kolay yoluda eve kola almamaktır.
Eve almadığındaa çocuklarını da alıştırmamış olursun hem.
ikinci ogunu yemege korkuyorumguzel olmus canim afiyet olsun
spor cok guzel menude guzel afiyet olsun canim.tek ogunmu yapmaya karar verdin
pogacalar kucuk diye belirtmissin ama yinede kalori olarak cok gibi geldi.
Cuma kendine odul olarak ye bence canim.
guzel olmus canim
allah kabul etsin canim.
Sporuda ihmal etnedin cok guzel
aman dikkat canım bırden zorlama kendini yavas yavasGunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
gecmıs olsun canımGünaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
Evet canım yarın bıldırıcez gunaydınHerkese günaydınn.. yarın kilolarımızı buraya mı yazacağız
Aman dikkat et canım o kadar zorlamaKaç gündür hiçbir şey yemediğim için canım.
Normal zamanda olsa zorlamaz.
evet fransadayim canimSen fransada mıydın canm?
bende kalca ve baldır ağrıdı ama geçti şimdi, dizimde sorun olmadı canımGunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
en iyisi Leslie devam et canımYa bu kadar zorlayacağını bilemedimDream00 söyleyince bi bakayim dedim 5 dk yaptim sadece yoksa hep leslie yapiyor um. Bilemedim bu kadar zorlayip üstüne gidersem tedavi mi eder yoksa zorlar
55 ama vucut sorunluSen bakma ona o 55 kiloluk bir varlıkher şeyi yapar
Samsunlumusun yoksaGüzel sayi ♥55♥
inşallah görürsün canımYarını cok merak ediyorum acaba 85 görecek miyim
cok geçmiş olsun canım dikkat etGünaydın kızlar nasılsınız.
bende olmam lazım ağrılarım varGunaydın dun aksam gec saatte regl oldum ve bugun tartıda +700 um umarım iner bu şişlik
Keske su cumayı atlatınca olaydım super olacaktı yesil cay ıctom acaıli ananaslı umarım ise yarar bugun sıvı ile gecirecegimbende kalca ve baldır ağrıdı ama geçti şimdi, dizimde sorun olmadı canım
en iyisi Leslie devam et canım
55 ama vucut sorunlu
Samsunlumusun yoksa
inşallah görürsün canım
cok geçmiş olsun canım dikkat et
bende olmam lazım ağrılarım varbugün yarın olurum
Rabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm@Furha63
Babandan haberler nasıl canım, daha iyi mi?
Gözünüz aydın canımRabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
Gunaydinnnnn kizlar
Acayip bir halsizlik ve mide bulantisiyla uyandim. Yudum yudum sebze suyu iciyorum 3 saat gecince ins bol salata yiyecegim.
Sizler yatiyormusunuz grup kac gundur sessiz takiliyor . cumaya mi hazirlaniyor herkes.
Mefkurem abla sende hic gorunmemissin nerelerdesin
Cok sevindim cnm gözünüz aydinRabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?