Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydın
İşler halledip alıntılara gecicem inş
Günaydın kuzu
Sinir oluyorum soğuk doktorlara. Ben de önemli bir rahatsızlık geçirmiştim ve doktorum çok soğuk biriydi. Taburcu olduktan sonra ağrılarım olduğunda doktoru ara sor diyorlardı sırf onun tavırlarını cekmemek için çok önemli olmadıkça aramiyordum.
Senin baya dikkat etmen gerekiyormuş canım, evde olmakta etkiliyordur tabiki hareketin daha az.
Gunaydın dun aksam gec saatte regl oldum ve bugun tartıda +700 um umarım iner bu şişlik
Bugün dikkat edersen ödem baya gider canım. Ben de ya bu akşam ya da yarın sabah olucam, ins çok etki etmez.
Yürüyüşümü sabah yapayım diye karar aldım
Az önce 8-9 arası yürüdüm ama bitik haldeyim.
Çayımı demledim içiyorum şimdi
Hala kendime gelemedim
Niye böyle oldu ki diyecektim sonraki mesajını gördüm. Az yediğin için daha fazla yorulmuş olman çok normal. Ama bugün de atlamamişsin spor yapmayı süper
Bugunu su ve bitki çayı ile geciricem
Keske su cumayı atlatınca olaydım super olacaktı yesil cay ıctom acaıli ananaslı umarım ise yarar bugun sıvı ile gecirecegim
Ben de açai-ananasli içiyorum, çok güzel tadı

Bana çok uzak
Yarını cok merak ediyorum acaba 85 görecek miyim
İnşallah görürsün canım
Aman geçmiş olsun dikkat et canım dediğin gibi turşu dokunmuş
Herkese günaydınn.. yarın kilolarımızı buraya mı yazacağız
Evet canım öğlene kadar yazmış olalım
Eşine nasıl bulaşmamış ki şaşırdım. Geçer inşallah ikisininki de
İnşallah canım Allah’ın takdiri ikisi birden yatırılsa çocuklar ne olurdu
Ben de şaşırdım. Hasta biriyle 15 dk aynı ortamda kalındığında bulaşır diyorlar. Bir de eş yani, insanın en yakını. Allah korumuş, ikisi de pozitif olsa psikolojik olarak da kötü olurlardı.
Aynen canım şükür diğeri yine evde çocukların başında
55 ama vucut sorunlu
Kuzu bi de bel fıtığıyla fazla kilon olduğunu düşünsene ne kadar zorlanırdın iyi ki 55 sin

Günaydın abla Allah kolaylık versin hayırlı olsun can sağlığıyla kullanın inşallah
U UcanSupurge enistene cok gecmis olsun cnm insallah kolaylikla atlatir
Çok sağol abla Allah razı olsun

Rabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
Gözünüz aydın canım
Ablacım hoşgeldin, kolay gelsin keyifle oturun inşallah. Ara ara gel ama ihmal etme bizi

Kaptanim senle @ekim2009 abla beni nasil gazladıysanız saat 15 30 da yedim, bir daha da bir şey yiyemedim
Buna çok sevindim Elacım
Eğer bunu hayatına yerleştirirsen bir daha bu kilolara kolay kolay gelmezsin.
Müsait olunca sana işin fizyolojik kısmını da detaylı yazacağım.
Şimdi öğretmencilik oynayacağım büyük kızım ile.
Tatil yok bana

Kolay gelsin abla işini bitir kilo almadan gel bekliyoruz :)

iyi vermissin canim tebriklerr..
hepsi harikaaa ellerine sağlık
canim rutubet için boya varmış bi araştır.
Geçmiş olsun turşu ağır gelmis.
Para vermek istiyolarda bn yapamam biraz zahmetli bi işi çocuklar küçük daha
bencede yorma kendini bu kadar
85.0 diye düşündüm bende
öyle düşündüğünü tahmin ettim :))
Günaydın kızlar
günaydın canım nasilsin.
melisa yok canım. Zorlamigcam artik. Leslie iyi geliyor ona devam. Bugün de saat 3 e kadar yaparsam iui olacak.
İyi gelmiyorsa kendini zorlama canm. Leslie nasıl geliyor sana
leslie iyi geliyor canim. Ona devammm
zaten kola sayesinde bu haldeyim canım insallah uzak durucam
ikinci ogunu yemege korkuyorum
aman dikkat canım bırden zorlama kendini yavas yavas
gecmıs olsun canım

Evet canım yarın bıldırıcez gunaydın
canim ömür boyu tek ogunle geçmez sen öyle alistirirsan sonradan alabilirsin. Bence sürekli uygulayabilecegin şekilde devsm et. Yavaş yapmistim aslinda 5 dk
inşallah canim. Yok samsunlu degilim. Tamamen kilo açısından soylemistim.

Canım seninle aynı durumdayım yürümekte zorlanıyorum 15 dk zorladım yaptım ama arka bacak ağrısı acıması 2 gündür devam ediyor ben leslie yapayım en iyisi az düzelince

Tabii ki yazarsan çok sevinirim. Ama her zamanbu saatte yiyemem. Ailecek sofraya oturma yeme taraftariyim. Eşim gelince kurar birlikte yeriz. Saat 17 30 yada 18.00 olabilir. bu saatler bana uygun. Akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye de alıştım zaten. Sanki hep boyleymisim gibi

Insallah canimm

Canım seninle aynı durumdayım yürümekte zorlanıyorum 15 dk zorladım yaptım ama arka bacak ağrısı acıması 2 gündür devam ediyor ben leslie yapayım en iyisi az düzelince
Sende mi kirbac i yaptin bide 15 dk mi

O boyayı duymuştum canım, tasinmamiz uzun vadeye kalırsa bı araştırayım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…