- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.681
Günaydın kuzuHerkese günaydın
İşler halledip alıntılara gecicem inş
Sinir oluyorum soğuk doktorlara. Ben de önemli bir rahatsızlık geçirmiştim ve doktorum çok soğuk biriydi. Taburcu olduktan sonra ağrılarım olduğunda doktoru ara sor diyorlardı sırf onun tavırlarını cekmemek için çok önemli olmadıkça aramiyordum.Doktorum soğuk biriydi iletişimim yok ara ara böyle olması normal yenilen içilen herşey tetikliyor hareketsizlikte buna dahil maalesef. Sık sık azar azar yemem gerekiyor bu bile etken. Kabız olmamam lazım ki bnde kroniktir öyle işte bir değil iki değil sebep
Bugün dikkat edersen ödem baya gider canım. Ben de ya bu akşam ya da yarın sabah olucam, ins çok etki etmez.Gunaydın dun aksam gec saatte regl oldum ve bugun tartıda +700 um umarım iner bu şişlik
Niye böyle oldu ki diyecektim sonraki mesajını gördüm. Az yediğin için daha fazla yorulmuş olman çok normal. Ama bugün de atlamamişsin spor yapmayı süperYürüyüşümü sabah yapayım diye karar aldım
Az önce 8-9 arası yürüdüm ama bitik haldeyim.
Çayımı demledim içiyorum şimdi
Hala kendime gelemedim
Bugunu su ve bitki çayı ile geciricem
Ben de açai-ananasli içiyorum, çok güzel tadıKeske su cumayı atlatınca olaydım super olacaktı yesil cay ıctom acaıli ananaslı umarım ise yarar bugun sıvı ile gecirecegim
Bana çok uzakGüzel sayi55
İnşallah görürsün canımYarını cok merak ediyorum acaba 85 görecek miyim
Aman geçmiş olsun dikkat et canım dediğin gibi turşu dokunmuşGünaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
Evet canım öğlene kadar yazmış olalımHerkese günaydınn.. yarın kilolarımızı buraya mı yazacağız
İnşallah canım Allah’ın takdiri ikisi birden yatırılsa çocuklar ne olurduEşine nasıl bulaşmamış ki şaşırdım. Geçer inşallah ikisininki de
Aynen canım şükür diğeri yine evde çocukların başındaBen de şaşırdım. Hasta biriyle 15 dk aynı ortamda kalındığında bulaşır diyorlar. Bir de eş yani, insanın en yakını. Allah korumuş, ikisi de pozitif olsa psikolojik olarak da kötü olurlardı.
Kuzu bi de bel fıtığıyla fazla kilon olduğunu düşünsene ne kadar zorlanırdın iyi ki 55 sin55 ama vucut sorunlu
Sende hoşgeldin canım
Günaydın abla Allah kolaylık versin hayırlı olsun can sağlığıyla kullanın inşallahHerkese gunaydinlar selamlar
Sordugunuz için sagolun kizlar
Şu ara izin istiyorum sizden
İşler altinda kaldim
Terasa başlandı, disari bi cikiyoz aksam hava kararinca giriyoruz iceri
Eşime yardim etmezsem hemen surat asar :))
@ekim2009
Garaj dolaplari geldi canom
Onlari temizledim, terasda olunca tam yerlestiremedim daha
Bikac hafta sürer daha bizim işler
Kafam rahatlayinca gelirim
Hepinize
Çok sağol abla Allah razı olsunU UcanSupurge enistene cok gecmis olsun cnm insallah kolaylikla atlatir
Gözünüz aydın canımRabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
Ablacım hoşgeldin, kolay gelsin keyifle oturun inşallah. Ara ara gel ama ihmal etme biziHerkese gunaydinlar selamlar
İşler altinda kaldim
@ekim2009
Hepinize
Buna çok sevindim ElacımKaptanim senle @ekim2009 abla beni nasil gazladıysanız saat 15 30 da yedim, bir daha da bir şey yiyemedim
Kolay gelsin ablaHerkese gunaydinlar selamlar
İşler altinda kaldim
@ekim2009
Hepinize
Adet döneminde kendine eziyet etme.Bugunu su ve bitki çayı ile geciricem
iyi vermissin canim tebriklerr..sağol canım
Allah yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını güzel bir şekilde alırsın
sağol canım
Hoşgeldin canım ben de Zeynepazimli olursan inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın takım arkadaşlarım çok güzel motive ediyor 4 ayda 14.6 kilo verdim onların sayesinde
hepsi harikaaa ellerine sağlık
canim rutubet için boya varmış bi araştır.Kuzum Allah kabul etsin
Seviyelere tekrar basladiysan beni çok rahat yakalarsin Mervecim. Benim bu seferki hedefim 65
Yaaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah
Bendeeee... Çok severim kışı, o sıcağı, kat kat giyinip üşümeden dışarıda yürümeyi. İlkbaharı da çok severim ama sadece Nisan ayini. Daha serin olan kısmını yani. Her taraf çiçek aciyo, hanimelleri yavaş yavaş kokmaya başlıyor ya mest oluyorum..❤
Bu hafta cok dikkat ettim kuzum. Cuma gorucez bakalım. Sen ne durumdasın?
Her şey normale döndüğünde en iyi ihtimalle yaz gelmiş olacak Dilek. Tüm kusurlarımızı ortaya çıkarıyor o incecik kıyafetler. Verdiğin emekler boşa gitmesin bırakma kendini.
Dış cephe var apartmanda, rutubete çözüm olsun diye yaptırmışlar ama ise yaramamış. Temelde bir su kaçağı varmış sanırım.
Kuzu gel ara ara, özletme kendini
Canımmm çok sevindim namaza baslamaniza hele ki kızlarınla. Allah daim etsin inşallah. Ben de kardeşim için çok istedim, bu sene oturtsa keşke yanimdayken diye uğraştım ama olmayınca olmuyor malesef. Tamamen içinden gelerek kendisinin karar vermesi gerekiyor. Ne güzel siz başarmissiniz ❤
Canım gözünüz aydın çok sevindim
Geçmiş olsun turşu ağır gelmis.Günaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
bencede yorma kendini bu kadarPara vermek istiyolarda bn yapamam biraz zahmetli bi işi çocuklar küçük daha
öyle düşündüğünü tahmin ettim :))85.0 diye düşündüm bende
günaydın canım nasilsin.Günaydın kızlar
melisa yok canım. Zorlamigcam artik. Leslie iyi geliyor ona devam. Bugün de saat 3 e kadar yaparsam iui olacak.Canım bunu duymak hoşuma gitti❤❤❤
Maşallah ya, yerim kuzuları. Tüm insanlık için dua etsinler...
Günaydın tatlim, Bugün akşam 8-9 gibi bitiricem inşallah su içmeyi. Bakalım yarın tartı neler gösterecek
Günaydın kuzu ❤
Günaydın canım
Günaydın canım, bugün zorlama bence kendini, tartıya etki etmesin. Ama yarından itibaren ufak ufak zorlamadan yap bence. Spor hamlığı bende yine aynı bölgeleri çalıştırınca geçiyor en kolay. Baktın ağrın artıyor devam etmezsin. Bir de Melisa çayı falan sakinlestirip gevsetiyor ya onun etkisi olabilir gibi geldi. Evde varsa bir dene istersen, tabi emzirenler icebiliyorsa.
Günaydın balım
Günaydın canim, hala agrilarinin devam etmesi normal mıymış? Doktorunla iletişim kurabiliyor musun?
Günaydın canimm
leslie iyi geliyor canim. Ona devammmİyi gelmiyorsa kendini zorlama canm. Leslie nasıl geliyor sana
canim ömür boyu tek ogunle geçmez sen öyle alistirirsan sonradan alabilirsin. Bence sürekli uygulayabilecegin şekilde devsm et. Yavaş yapmistim aslinda 5 dkzaten kola sayesinde bu haldeyim canım insallah uzak durucam
ikinci ogunu yemege korkuyorum
aman dikkat canım bırden zorlama kendini yavas yavas
gecmıs olsun canım
Evet canım yarın bıldırıcez gunaydın
inşallah canim. Yok samsunlu degilim. Tamamen kilo açısından soylemistim.bende kalca ve baldır ağrıdı ama geçti şimdi, dizimde sorun olmadı canım
en iyisi Leslie devam et canım
55 ama vucut sorunlu
Samsunlumusun yoksa
inşallah görürsün canım
cok geçmiş olsun canım dikkat et
bende olmam lazım ağrılarım varbugün yarın olurum
Benim 2 litre suyum şimdiden bitti. Saat 4 gibi yogurtlu kabak yer kapatirim. Spor yapamadim henüzKızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
Senden ilham aldım, kahvaltıda kabaklı yumurta yedimBenim 2 litre suyum şimdiden bitti. Saat 4 gibi yogurtlu kabak yer kapatirim. Spor yapamadim henüz
Canım seninle aynı durumdayım yürümekte zorlanıyorum 15 dk zorladım yaptım ama arka bacak ağrısı acıması 2 gündür devam ediyor ben leslie yapayım en iyisi az düzelinceGunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
Tabii ki yazarsan çok sevinirim. Ama her zamanbu saatte yiyemem. Ailecek sofraya oturma yeme taraftariyim. Eşim gelince kurar birlikte yeriz. Saat 17 30 yada 18.00 olabilir. bu saatler bana uygun. Akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye de alıştım zaten. Sanki hep boyleymisim gibiBuna çok sevindim Elacım
Eğer bunu hayatına yerleştirirsen bir daha bu kilolara kolay kolay gelmezsin.
Müsait olunca sana işin fizyolojik kısmını da detaylı yazacağım.
Şimdi öğretmencilik oynayacağım büyük kızım ile.
Tatil yok bana
Offfff sen yarin kaç olacaksin yaaa cok merak ediyorum. Bi 5 falan olsun artikSenden ilham aldım, kahvaltıda kabaklı yumurta yedim
Akşama da kabak yemeği var menüde
Insallah canimmBana çok uzak
İnşallah görürsün canım
Aman geçmiş olsun dikkat et canım dediğin gibi turşu dokunmuş
Evet canım öğlene kadar yazmış olalım
İnşallah canım Allah’ın takdiri ikisi birden yatırılsa çocuklar ne olurdu
Aynen canım şükür diğeri yine evde çocukların başında
Kuzu bi de bel fıtığıyla fazla kilon olduğunu düşünsene ne kadar zorlanırdın iyi ki 55 sin
Sende mi kirbac i yaptin bide 15 dk miCanım seninle aynı durumdayım yürümekte zorlanıyorum 15 dk zorladım yaptım ama arka bacak ağrısı acıması 2 gündür devam ediyor ben leslie yapayım en iyisi az düzelince
O boyayı duymuştum canım, tasinmamiz uzun vadeye kalırsa bı araştırayım. Teşekkür ederimiyi vermissin canim tebriklerr..
hepsi harikaaa ellerine sağlık
canim rutubet için boya varmış bi araştır.
Geçmiş olsun turşu ağır gelmis.
bencede yorma kendini bu kadar
öyle düşündüğünü tahmin ettim :))
günaydın canım nasilsin.
melisa yok canım. Zorlamigcam artik. Leslie iyi geliyor ona devam. Bugün de saat 3 e kadar yaparsam iui olacak.
leslie iyi geliyor canim. Ona devammm
canim ömür boyu tek ogunle geçmez sen öyle alistirirsan sonradan alabilirsin. Bence sürekli uygulayabilecegin şekilde devsm et. Yavaş yapmistim aslinda 5 dk
inşallah canim. Yok samsunlu degilim. Tamamen kilo açısından soylemistim.
O kadar beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınızOfffff sen yarin kaç olacaksin yaaa cok merak ediyorum. Bi 5 falan olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?