- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.701
Tabi ki abarttimO kadar beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız
O boyayı duymuştum canım, tasinmamiz uzun vadeye kalırsa bı araştırayım. Teşekkür ederim
cok sevindim kuzum gozunaydınRabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
kolay gelsin ablam arada yaz özletme sensiz tadı olmuyor buranınHerkese gunaydinlar selamlar
Sordugunuz için sagolun kizlar
Şu ara izin istiyorum sizden
İşler altinda kaldim
Terasa başlandı, disari bi cikiyoz aksam hava kararinca giriyoruz iceri
Eşime yardim etmezsem hemen surat asar :))
ekim2009
Garaj dolaplari geldi canom
Onlari temizledim, terasda olunca tam yerlestiremedim daha
Bikac hafta sürer daha bizim işler
Kafam rahatlayinca gelirim
Hepinize
evet canım cok seviyorum bende ıcımı daha kolayGünaydın kuzu
Sinir oluyorum soğuk doktorlara. Ben de önemli bir rahatsızlık geçirmiştim ve doktorum çok soğuk biriydi. Taburcu olduktan sonra ağrılarım olduğunda doktoru ara sor diyorlardı sırf onun tavırlarını cekmemek için çok önemli olmadıkça aramiyordum.
Senin baya dikkat etmen gerekiyormuş canım, evde olmakta etkiliyordur tabiki hareketin daha az.
Bugün dikkat edersen ödem baya gider canım. Ben de ya bu akşam ya da yarın sabah olucam, ins çok etki etmez.
Niye böyle oldu ki diyecektim sonraki mesajını gördüm. Az yediğin için daha fazla yorulmuş olman çok normal. Ama bugün de atlamamişsin spor yapmayı süper
Ben de açai-ananasli içiyorum, çok güzel tadı
yok canım elimden geleni yapayım ben gerisi tartıya kalmıs bugun ruyanda 77.5 u goruyordum baya sok sasıyordum nasıl indim diye belki bir umıtAdet döneminde kendine eziyet etme.
Oruç bile tutulmuyor adetli iken, bence 2 öğün yap ve hafif ve geçiştir.
su ve bitki cayı ile gecırnrk benım plan adet oldum MalesefKızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
kuzu bunların hepsinin bilincindeyim lakın gel gor ki bende bir korku olustu ve sozde bu hafta bunu duzeltecektım ama yapamıyorumcanim ömür boyu tek ogunle geçmez sen öyle alistirirsan sonradan alabilirsin. Bence sürekli uygulayabilecegin şekilde devsm et. Yavaş yapmistim aslinda 5 dk
basen bölgesi canım Nilay keçeci sayfasında canlı yayın yaparken sorulmuştu basen ve göbek için nasıl beslenmeli diye o da ara öğün yapılmasını soyledi az ve sık beslenmek yanifransadayim canim
hangi bolgenden vermek istiyosun daha cok?bende gobek ve basen var onlarin gitmesi icin ugrasiyorum daha cok
dün yemek yapamadım o yüzden dolapda hazır vardı yedim bitti zaten sonduguzel olmus canim afiyet olsun
spor cok guzel menude guzel afiyet olsun canim.tek ogunmu yapmaya karar verdin
pogacalar kucuk diye belirtmissin ama yinede kalori olarak cok gibi geldi.
Cuma kendine odul olarak ye bence canim.
guzel olmus canim
allah kabul etsin canim.
Sporuda ihmal etnedin cok guzel
Teşekkür ederimiyi vermissin canim tebriklerr..
hepsi harikaaa ellerine sağlık
canim rutubet için boya varmış bi araştır.
Geçmiş olsun turşu ağır gelmis.
bencede yorma kendini bu kadar
öyle düşündüğünü tahmin ettim :))
günaydın canım nasilsin.
melisa yok canım. Zorlamigcam artik. Leslie iyi geliyor ona devam. Bugün de saat 3 e kadar yaparsam iui olacak.
leslie iyi geliyor canim. Ona devammm
canim ömür boyu tek ogunle geçmez sen öyle alistirirsan sonradan alabilirsin. Bence sürekli uygulayabilecegin şekilde devsm et. Yavaş yapmistim aslinda 5 dk
inşallah canim. Yok samsunlu degilim. Tamamen kilo açısından soylemistim.
Sabah kabak, akşam kabakKızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
ben deneyemedim su engin kirbacin videosunu merak icerisindeyimGunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
gecmis olsun canim yaa boyle boyle ne zamana kadar cekeceksin . ins seviyeler tedavi eder de rahatlarsinGünaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
bugun dikkat et ins iner canim. En azindan arti gelmezsin insGunaydın dun aksam gec saatte regl oldum ve bugun tartıda +700 um umarım iner bu şişlik
simdi nasilsin canim yemek yedin degilmi artik. Kendine gelebildinmiYürüyüşümü sabah yapayım diye karar aldım
Az önce 8-9 arası yürüdüm ama bitik haldeyim.
Çayımı demledim içiyorum şimdi
Hala kendime gelemedim
hosgeldin ablacim. Kolay gelsinnn.Herkese gunaydinlar selamlar
İşler altinda kaldim
ekim2009
Hepinize
Aksam semiz otu ve salata butun gunnn yesil cay ve su.Kızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
Bu hafya esime bende kabak aldiriyim biiiSabah kabak, akşam kabak
Başka seçenek mi var ki
hay senin gazlanmanı yerim beeennnKaptanim senleekim2009 abla beni nasil gazladıysanız saat 15 30 da yedim, bir daha da bir şey yiyemedim
geçmiş olsun kuzum ya üşüttün mü yediğin bir şey mi dokundu da safran coştu gülüm, şimdi daha iyisin değil miGünaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
turşu dokunmuşşşAy o turşu midemi mahfetti. Midem boşaldı ama 2 defa istifra edince gene de 78i göremedim
güle güle kullanın canooom işten canınız çıkacak ama tam baharın mis gibi zamanına bitmiş olacak keyfini çıkaracaksınız inşallah , kendinizi çok paralamadan yapın işleri dediğin gibi bir gün de bitmeyecek bir kaç hafta sürecek , arada gel bir cee yap ama özletme , geçmiş yapmadan direk yazarsan zamanını da çok almaz, iyiyim de yeter bana bacımHerkese gunaydinlar selamlar
İşler altinda kaldim
ekim2009
Hepinize
Sabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyleKuzum Allah kabul etsin
Seviyelere tekrar basladiysan beni çok rahat yakalarsin Mervecim. Benim bu seferki hedefim 65
Yaaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah
Bendeeee... Çok severim kışı, o sıcağı, kat kat giyinip üşümeden dışarıda yürümeyi. İlkbaharı da çok severim ama sadece Nisan ayini. Daha serin olan kısmını yani. Her taraf çiçek aciyo, hanimelleri yavaş yavaş kokmaya başlıyor ya mest oluyorum..❤
Bu hafta cok dikkat ettim kuzum. Cuma gorucez bakalım. Sen ne durumdasın?
Her şey normale döndüğünde en iyi ihtimalle yaz gelmiş olacak Dilek. Tüm kusurlarımızı ortaya çıkarıyor o incecik kıyafetler. Verdiğin emekler boşa gitmesin bırakma kendini.
Dış cephe var apartmanda, rutubete çözüm olsun diye yaptırmışlar ama ise yaramamış. Temelde bir su kaçağı varmış sanırım.
Kuzu gel ara ara, özletme kendini
Canımmm çok sevindim namaza baslamaniza hele ki kızlarınla. Allah daim etsin inşallah. Ben de kardeşim için çok istedim, bu sene oturtsa keşke yanimdayken diye uğraştım ama olmayınca olmuyor malesef. Tamamen içinden gelerek kendisinin karar vermesi gerekiyor. Ne güzel siz başarmissiniz ❤
Canım gözünüz aydın çok sevindim
plansızım ponim 40 dk önce peynir zeytin 3 d. salatalık bir kaç domates yedim ekmeğe elim gitmedi yarın tartı var didim yeme ekimim didim , akşama fikrim yok ,sütçü bu gün geldi belki süte lif tozu dökerim onu içerimKızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
senin yazıyı okuyunca hatırladım benim de kabak var dün akşam yapmıştım yarısı duruyor :)Sabah kabak, akşam kabak
Başka seçenek mi var ki
Süpersinn DilekSabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle
küçük bebesi olanlar yazar artık :))Kizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
bu gün birbirimizi destekleyip gazlayıp akşamı da sağlıklı hafif geçirip yarın tartısına hazır olalım gülümSabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle
işte bu dilek haftaya yarısalım seninle seni bu sefer yenicem amaSabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle
offf canım çekti afıyet olsun abla bende ekmek mayalayıp aksama borek sarıcamsenin yazıyı okuyunca hatırladım benim de kabak var dün akşam yapmıştım yarısı duruyor :)
kurutulmuş kabağı soğanla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt dökmüştüm yiyemedim tıkandım birden bu sayede yarısı duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?