Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
cok sevindim kuzum gozunaydın
kolay gelsin ablam arada yaz özletme sensiz tadı olmuyor buranın
evet canım cok seviyorum bende ıcımı daha kolay
Adet döneminde kendine eziyet etme.
Oruç bile tutulmuyor adetli iken, bence 2 öğün yap ve hafif ve geçiştir.
yok canım elimden geleni yapayım ben gerisi tartıya kalmıs bugun ruyanda 77.5 u goruyordum baya sok sasıyordum nasıl indim diye belki bir umıt
Kızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
su ve bitki cayı ile gecırnrk benım plan adet oldum Malesef
canim ömür boyu tek ogunle geçmez sen öyle alistirirsan sonradan alabilirsin. Bence sürekli uygulayabilecegin şekilde devsm et. Yavaş yapmistim aslinda 5 dk
kuzu bunların hepsinin bilincindeyim lakın gel gor ki bende bir korku olustu ve sozde bu hafta bunu duzeltecektım ama yapamıyorum

fransadayim canim
hangi bolgenden vermek istiyosun daha cok?bende gobek ve basen var onlarin gitmesi icin ugrasiyorum daha cok
basen bölgesi canım Nilay keçeci sayfasında canlı yayın yaparken sorulmuştu basen ve göbek için nasıl beslenmeli diye o da ara öğün yapılmasını soyledi az ve sık beslenmek yani
dün yemek yapamadım o yüzden dolapda hazır vardı yedim bitti zaten sondu
Teşekkür ederim

ben deneyemedim su engin kirbacin videosunu merak icerisindeyimbugun normal leslie ile devam et olmazsa canim iyice zedelemesin
gecmis olsun canim yaa boyle boyle ne zamana kadar cekeceksin . ins seviyeler tedavi eder de rahatlarsin
Gunaydın dun aksam gec saatte regl oldum ve bugun tartıda +700 um umarım iner bu şişlik
bugun dikkat et ins iner canim. En azindan arti gelmezsin ins
Yürüyüşümü sabah yapayım diye karar aldım
Az önce 8-9 arası yürüdüm ama bitik haldeyim.
Çayımı demledim içiyorum şimdi
Hala kendime gelemedim
simdi nasilsin canim yemek yedin degilmi artik. Kendine gelebildinmi
hosgeldin ablacim. Kolay gelsinnn.
Huzurla oturun .
Aksam semiz otu ve salata butun gunnn yesil cay ve su.
Araya birde leslie sikistirdimmi tamamim

Senin planlar ne simdi nasilsin

Kaptanim senle ekim2009 abla beni nasil gazladıysanız saat 15 30 da yedim, bir daha da bir şey yiyemedim
hay senin gazlanmanı yerim beeennn inşallah yarın tartı da gördüğün rakamı kahkahalar atarak koşa koşa buraya gelip yazarsın

geçmiş olsun kuzum ya üşüttün mü yediğin bir şey mi dokundu da safran coştu gülüm, şimdi daha iyisin değil mi

güle güle kullanın canooom işten canınız çıkacak ama tam baharın mis gibi zamanına bitmiş olacak keyfini çıkaracaksınız inşallah , kendinizi çok paralamadan yapın işleri dediğin gibi bir gün de bitmeyecek bir kaç hafta sürecek , arada gel bir cee yap ama özletme , geçmiş yapmadan direk yazarsan zamanını da çok almaz, iyiyim de yeter bana bacım

Sabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle

plansızım ponim 40 dk önce peynir zeytin 3 d. salatalık bir kaç domates yedim ekmeğe elim gitmedi yarın tartı var didim yeme ekimim didim , akşama fikrim yok ,sütçü bu gün geldi belki süte lif tozu dökerim onu içerim
yada sizden kopya çekerim :)

Sabah kabak, akşam kabak
Başka seçenek mi var ki
senin yazıyı okuyunca hatırladım benim de kabak var dün akşam yapmıştım yarısı duruyor :)
kurutulmuş kabağı soğanla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt dökmüştüm yiyemedim tıkandım birden bu sayede yarısı duruyor

Sabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle
işte bu dilek haftaya yarısalım seninle seni bu sefer yenicem ama
offf canım çekti afıyet olsun abla bende ekmek mayalayıp aksama borek sarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…