- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.721
offf canım çekti afıyet olsun abla bende ekmek mayalayıp aksama borek sarıcam
hoşbulduk canım memnun oldum
yarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü vallaplansızım ponim 40 dk önce peynir zeytin 3 d. salatalık bir kaç domates yedim ekmeğe elim gitmedi yarın tartı var didim yeme ekimim didim , akşama fikrim yok ,sütçü bu gün geldi belki süte lif tozu dökerim onu içerim
yada sizden kopya çekerim :)
Eşler öyledir canımyarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
inşallah canımKeske su cumayı atlatınca olaydım super olacaktı yesil cay ıctom acaıli ananaslı umarım ise yarar bugun sıvı ile gecirecegim
hoşgeldin abla, Allah kolaylık versin tez zamanda bitirin inşallahHerkese gunaydinlar selamlar
Sordugunuz için sagolun kizlar
Şu ara izin istiyorum sizden
İşler altinda kaldim
Terasa başlandı, disari bi cikiyoz aksam hava kararinca giriyoruz iceri
Eşime yardim etmezsem hemen surat asar :))
@ekim2009
Garaj dolaplari geldi canom
Onlari temizledim, terasda olunca tam yerlestiremedim daha
Bikac hafta sürer daha bizim işler
Kafam rahatlayinca gelirim
Hepinize
haklısın canımKuzu bi de bel fıtığıyla fazla kilon olduğunu düşünsene ne kadar zorlanırdın iyi ki 55 sin
bozulmazsa yoğurtlu yulaf yücem akşam içinKızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
maşallah canım bende daha 1 litre olmadıBenim 2 litre suyum şimdiden bitti. Saat 4 gibi yogurtlu kabak yer kapatirim. Spor yapamadim henüz
maşallah 15 dk yapabilmişsin geçer iki güneCanım seninle aynı durumdayım yürümekte zorlanıyorum 15 dk zorladım yaptım ama arka bacak ağrısı acıması 2 gündür devam ediyor ben leslie yapayım en iyisi az düzelince
ben hiç kullanmadım kızlarımda, ne için başlancakKizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
Şimdiden afiyet olsun abla, kuru kabak nasıl oluyor dolmalık gibimi?senin yazıyı okuyunca hatırladım benim de kabak var dün akşam yapmıştım yarısı duruyor :)
kurutulmuş kabağı soğanla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt dökmüştüm yiyemedim tıkandım birden bu sayede yarısı duruyor
ben ucune de kullanmadim canim. Bi sikintida olmadi. O yuzden marka veremeyecegim.Kizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
supersinSabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle
Ah o esler yiyip yiyip kilo almiyorlar ya bide en sikici kisim o. Yani benimki oyle en azindanyarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
Oklavayı niye yedım ben
agrin varsa hic zorlama benceGunaydinn kizlarr..
Gecenlerde Engin Kırbaç ın videosunu 5 dk yapayim dedim kaç gündür dizlerimin ağrısından başka spor yapamiyorum. Fibromiyalji noktalarimi çok etkiledi ve agrisi geçmiyor. Yavas yavaş yapsam mi ?? iyi mi gelir kötü mü olur bilemedim.
gecmis olsun canim simdi nasilsin?bi agridimi saatlerce gecmiyo cok iyi bilirim.Günaydın kızlar nasılsınız.
Dün akşam yemeğinden sonra safram coştu gene sancıdan kıvrandırdı gece 3e kadar biraz istifra edince rahatladım. Ağrı hala var ama dünkü gibi değiş şükür.
ozaman hic bulasma bile:)Para vermek istiyolarda bn yapamam biraz zahmetli bi işi çocuklar küçük daha
3 gun oruc tutmak kolaymi kaptanim.bide aclik orucuda 2 gun.insallah toparlanirsin kisa zamanda vucudun halsiz kalmistir ama masallah sporuda aksatmamissin:)Yürüyüşümü sabah yapayım diye karar aldım
Az önce 8-9 arası yürüdüm ama bitik haldeyim.
Çayımı demledim içiyorum şimdi
Hala kendime gelemedim
dun bende oldum.erken geļdi.seviniyodum cumayi atlaticam diye.Keske su cumayı atlatınca olaydım super olacaktı yesil cay ıctom acaıli ananaslı umarım ise yarar bugun sıvı ile gecirecegim
gozun aydin canim:)Rabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
canim kahvalti yapmak istemedi onceden kalan pirasa vardi onu yedim az yogurtla aksamada yogurt hurmayla gecistirmeyi dusunuyorum bakalim.Kızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
canim ben kullandim kizima ama aynisi varmidir orda.ferrostrane kullandimKizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
zaten bu esler hep kostek oluyoyarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
Ya yarışacak kadar sıkı bir diyete başlamadım kalori sayicam amaç karantinada kilo verme surwcimi stabil tutabilmekişte bu dilek haftaya yarısalım seninle seni bu sefer yenicem ama
offf canım çekti afıyet olsun abla bende ekmek mayalayıp aksama borek sarıcam
benimde cumayı gecer diyordum ama dun gece geliverdi yarın guzel bir rakam goruruz Insallahdun bende oldum.erken geļdi.seviniyodum cumayi atlaticam diye.
Yaaa dilek kac oldu benı geri cevırdın kustum oynamıyorumYa yarışacak kadar sıkı bir diyete başlamadım kalori sayicam amaç karantinada kilo verme surwcimi stabil tutabilmek
HarikasınnSabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle
Yaptım ve şu an pert vaziyetteyim leslie bana anca gider ama şu var ki kesinlikle yağ yakıcı:))Sende mi kirbac i yaptin bide 15 dk mi
Yaptım canım acayip bişe ama yağ yakıcı her gün yapsam var ya offinşallah canım
hoşgeldin abla, Allah kolaylık versin tez zamanda bitirin inşallah
haklısın canım
bozulmazsa yoğurtlu yulaf yücem akşam için
maşallah canım bende daha 1 litre olmadı
maşallah 15 dk yapabilmişsin geçer iki güne
ben hiç kullanmadım kızlarımda, ne için başlancak
Şimdiden afiyet olsun abla, kuru kabak nasıl oluyor dolmalık gibimi?
Ekimcimin dediği gibi bilinçaltına kodla.yok canım elimden geleni yapayım ben gerisi tartıya kalmıs bugun ruyanda 77.5 u goruyordum baya sok sasıyordum nasıl indim diye belki bir umıt
Kahvaltı yaptım, bol su da içtim, iyiyim canım.simdi nasilsin canim yemek yedin degilmi artik. Kendine gelebildinmi
SüpersinYaptım canım acayip bişe ama yağ yakıcı her gün yapsam var ya off
Ben kullanamadığım için öneride bulunamam.Kizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
Hiç istemiyorum, her hafta kendi alıp geliyor.Bu hafya esime bende kabak aldiriyim biii
Her gün zor ama 2 günde bir yapsam olaySüpersinyapabiliyorsan yap canım cok faydasını görürsün
Kabak candırsenin yazıyı okuyunca hatırladım benim de kabak var dün akşam yapmıştım yarısı duruyor :)
kurutulmuş kabağı soğanla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurt dökmüştüm yiyemedim tıkandım birden bu sayede yarısı duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?