Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla

yarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
Eşler öyledir canım o şekilde irademiz güclencek

Keske su cumayı atlatınca olaydım super olacaktı yesil cay ıctom acaıli ananaslı umarım ise yarar bugun sıvı ile gecirecegim
inşallah canım
hoşgeldin abla, Allah kolaylık versin tez zamanda bitirin inşallah
Kuzu bi de bel fıtığıyla fazla kilon olduğunu düşünsene ne kadar zorlanırdın iyi ki 55 sin
haklısın canım
Kızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
bozulmazsa yoğurtlu yulaf yücem akşam için
Benim 2 litre suyum şimdiden bitti. Saat 4 gibi yogurtlu kabak yer kapatirim. Spor yapamadim henüz
maşallah canım bende daha 1 litre olmadı
Canım seninle aynı durumdayım yürümekte zorlanıyorum 15 dk zorladım yaptım ama arka bacak ağrısı acıması 2 gündür devam ediyor ben leslie yapayım en iyisi az düzelince
maşallah 15 dk yapabilmişsin geçer iki güne
Kizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
ben hiç kullanmadım kızlarımda, ne için başlancak
Şimdiden afiyet olsun abla, kuru kabak nasıl oluyor dolmalık gibimi?

Kizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
ben ucune de kullanmadim canim. Bi sikintida olmadi. O yuzden marka veremeyecegim.
Sabah koca bardak su ve sağlıklı kahvaltı tabagimla güne basladim devamida gelicek Allah'ın izniyle
supersintabiki devami gelir canim
Ah o esler yiyip yiyip kilo almiyorlar ya bide en sikici kisim o. Yani benimki oyle en azindan

agrin varsa hic zorlama bence
gecmis olsun canim simdi nasilsin?bi agridimi saatlerce gecmiyo cok iyi bilirim.
Para vermek istiyolarda bn yapamam biraz zahmetli bi işi çocuklar küçük daha
ozaman hic bulasma bile:)
Yürüyüşümü sabah yapayım diye karar aldım
Az önce 8-9 arası yürüdüm ama bitik haldeyim.
Çayımı demledim içiyorum şimdi
Hala kendime gelemedim
3 gun oruc tutmak kolaymi kaptanim.bide aclik orucuda 2 gun.insallah toparlanirsin kisa zamanda vucudun halsiz kalmistir ama masallah sporuda aksatmamissin:)
Keske su cumayı atlatınca olaydım super olacaktı yesil cay ıctom acaıli ananaslı umarım ise yarar bugun sıvı ile gecirecegim
dun bende oldum.erken geļdi.seviniyodum cumayi atlaticam diye.
Rabbime şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı. Allah razı olsun cnm
gozun aydin canim:)
Kızlar perşembe planlarınız ney son düzlükteyiz malum
canim kahvalti yapmak istemedi onceden kalan pirasa vardi onu yedim az yogurtla aksamada yogurt hurmayla gecistirmeyi dusunuyorum bakalim.

canim ben kullandim kizima ama aynisi varmidir orda.ferrostrane kullandim
zaten bu esler hep kostek oluyo

işte bu dilek haftaya yarısalım seninle seni bu sefer yenicem ama
offf canım çekti afıyet olsun abla bende ekmek mayalayıp aksama borek sarıcam
Ya yarışacak kadar sıkı bir diyete başlamadım kalori sayicam amaç karantinada kilo verme surwcimi stabil tutabilmek

dun bende oldum.erken geļdi.seviniyodum cumayi atlaticam diye.
benimde cumayı gecer diyordum ama dun gece geliverdi yarın guzel bir rakam goruruz Insallah
Ya yarışacak kadar sıkı bir diyete başlamadım kalori sayicam amaç karantinada kilo verme surwcimi stabil tutabilmek
Yaaa dilek kac oldu benı geri cevırdın kustum oynamıyorum

Yaptım canım acayip bişe ama yağ yakıcı her gün yapsam var ya off

yok canım elimden geleni yapayım ben gerisi tartıya kalmıs bugun ruyanda 77.5 u goruyordum baya sok sasıyordum nasıl indim diye belki bir umıt
Ekimcimin dediği gibi bilinçaltına kodla.
Ama bir haftalık değil
2-3 haftalık hedefini.
24 Nisan hedefin 75 'i mesela

Ben kullanamadığım için öneride bulunamam.
Ama sağlık ocağında dağıtılanlar en iyi markalar, kullanacak olsam onu kullanırdım

Kabak candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…