Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
Hepimizin eşi öyle canım, önceden ben isteyince tatlı alan adam, ben diyete başlayınca rutine bindirdi

inşallah canim
Bence o korkuyla ne kadar erken yuzleşsen o kadar iyi olur..
Sabah kabak, akşam kabak
Başka seçenek mi var ki
bundan sonra çarşamba ve perşembeye kabağı fiksliyorum
ayy yapma yapma canini seviyorsan yapmaaaaa
Bu hafya esime bende kabak aldiriyim biii
grup kabak
hay senin gazlanmanı yerim beeennn inşallah yarın tartı da gördüğün rakamı kahkahalar atarak koşa koşa buraya gelip yazarsın
ayyy inşallah insallahhh .. özledik yahuuu nerelerdesinn..
kabakkk yiii kabakkkk
işte bu dilek haftaya yarısalım seninle seni bu sefer yenicem ama
offf canım çekti afıyet olsun abla bende ekmek mayalayıp aksama borek sarıcam
bizde de hamur işi var. Hemde en sevdiğim
yarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
ooo supersinnn... eşine bakma sen. Bizde iki gündür gece tatlilar çerezler havada uçuyor ağzımı sürmedim.
bitti mi canim 2 litre bide ismin neydi acaba merak ettim tabi sakıncası yoksa
ben ucune de kullanmadim canim. Bi sikintida olmadi. O yuzden marka veremeyecegim.
supersintabiki devami gelir canim

Ah o esler yiyip yiyip kilo almiyorlar ya bide en sikici kisim o. Yani benimki oyle en azindan
sağlık ocağı kullan dedi, neden kullanmadin ki
7 li rakamlari görünce bi deneyeyim şimdi leslie ye devam.
Ben kullanamadığım için öneride bulunamam.
Ama sağlık ocağında dağıtılanlar en iyi markalar, kullanacak olsam onu kullanırdım
canim sen neden kullanamadin
Hiç istemiyorum, her hafta kendi alıp geliyor.
Yaptığım kabak yemeğine bayılıyor.
Bugün rica minnet iki tanesini omlete kullandım
Hiç sevmez kabağı bana da diyor kabaktan bikmadin mi.. Yakında kabak tadi veririm

bundan sonra çarşamba ve perşembeye kabağı fiksliyorum
Takımın ruhunu kapmışsın canım
canim sen neden kullanamadin
Yapılan araştırmalar demir ilacı kullanımının kanseri tetiklediği yönünde.
Birde doğal yola yükseltebilirsin.
Çekirdekli siyah kuru üzüm çok iyi yükseltiyor.

Hiç sevmez kabağı bana da diyor kabaktan bikmadin mi.. Yakında kabak tadi veririm
Kabak tarifi vereyim, deneyin.
Beğeneceğine garanti veriyorum.
Tek sevmediğim sebzeydi önceden.

Sesli güldüm ya

Son düzenleme:
Ben de istiyorum

yok olmaz yaa haftaya kadar bekleyemem ben
Peki şimdi yazayım o zaman

MALZEMELER

1 kg kabak
1 baş sarımsak
2 çay kaşığı kimyon
3-4 Domates
Az miktarda Domatess ve biber salçası(toplam 1 tatlı kaşığı)
Tuz
Yağ

YAPILIŞI

• Kabakları soyup istediğimiz şekilde doğruyoruz( ben minik doğruyorum, çocuklar yesin diye)
  • Sarmısağı doğruyoruz
  • Domatesleri doğruyoruz.
  • Daha sonra tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra üzerine yağını döküp orta ateşte 1 saat karıştırmadan pişiriyoruz. (Saatini siz ayarlayın, basit ocaklarda 1 saatte yanabilir)
  • Ben altını kapattıktan sonra tekrar zeytinyağı ekliyorum üzerine (tercih sizin)

Son düzenleme:
Hiç istemiyorum, her hafta kendi alıp geliyor.
Yaptığım kabak yemeğine bayılıyor.
Bugün rica minnet iki tanesini omlete kullandım
alintilamistim zaten tarifi sormak icin
sordum bile tarini bende

favorilerime ekledim deniycem.evdede kabagim var:)

sağol canımm, ellerine sağlık

işte bu dilek haftaya yarısalım seninle seni bu sefer yenicem ama
offf canım çekti afıyet olsun abla bende ekmek mayalayıp aksama borek sarıcam
benimkilere mantı ,fırında da kek pişiyor :) bana kurutma kabak yoğurtlaması adalet mi bu

oo eşlere çoluk çocuğa bakma gülüm hiç umurları değil benden ne isterlerse pişirip taşıyorum ben genel de yemiyorum tadına bile bakmıyorum onlara ayrı kendime ayrı pişiriyorum, kendime pişirmeye erinirsem salata üstü peynir ,haşlama tavuk yada ton balığı yiyorum bazen de yoğurda meyve katıştırıyorum :)

perşembeleri özel dikkat edince cuma yüzümüz gülüyor işte gülüm biz de onun hevesiyle bir gün yemeyiz olur biter kocalar yesin canan teyzenin dediği gibi hamur leğeni gibi onlar olsun

senin kan gurubun sıfırdı süt galiba bana yaramıyor diyordun değil mi gülüm ben de akşamı süt v.s. geçiştirirsem ben de de zayıflama baya azalıyor sanki biz en iyisi yoğurda dadanalım ne yapalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…