Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bunu patlıcanla da yapıyorlardı hatta patlıcanlar çok iriydi bir kere denemiştim çok güzel hafif olmuştu kabakla denemek aklıma gelmemişti süpersin niranım ellerine canına sağlık canoomm

ben ucune de kullanmadim canim. Bi sikintida olmadi. O yuzden marka veremeyecegim.
supersintabiki devami gelir canim

Ah o esler yiyip yiyip kilo almiyorlar ya bide en sikici kisim o. Yani benimki oyle en azindan
evet ya benim eşim de yiyor ve gayet iyi aşırı gıcık oluyorum hep ben dikkt etme zprundayım ama o istediği her şeyi yiyip içiyor

işt e hamur leğeni gibi de olmuyorlarki. maşallah ya ne güzel yaptığından hiç tatmamak benim için mucize gibi bir şey. o yüzden o da yemesin istiyorum ama

bu gün birbirimizi destekleyip gazlayıp akşamı da sağlıklı hafif geçirip yarın tartısına hazır olalım gülüm
Ya ablacim iyi gidiyorum şuana kadar biraz önce kahve ile ceviz yedim aksamada Allah kerim :)

Ya teşekkür ederiz canım afiyet şifa olsun size annem de bütün sebze türlü yemeklerini su koymadan yapar ben de öyle yaparım bence seninkinin lezzet sırrı kesinlikle sarımsak ve ekstra su eklememen

bunu patlıcanla da yapıyorlardı hatta patlıcanlar çok iriydi bir kere denemiştim çok güzel hafif olmuştu kabakla denemek aklıma gelmemişti süpersin niranım ellerine canına sağlık canoomm
Patlicanlısını da şimdi senden duydum canım.
Bende yazın bi deneyeyim

Ya teşekkür ederiz canım afiyet şifa olsun size annem de bütün sebze türlü yemeklerini su koymadan yapar ben de öyle yaparım bence seninkinin lezzet sırrı kesinlikle sarımsak ve ekstra su eklememen
Bende sebze yemeklerini susuz bol domates ile pişiririm, sebzenin lezzeti susuz pişirilmesinde.
Su koyarak pişirinler oluyor tabi ama lezzet kalmıyor o zaman yapılan yemekte

ben takip edemiyorum pek ilac falan. Bide gerek oldugunu da dusunmedim. Kontrollerde de soyledim hatta durumu iyi sen bilirsin dedi hemsire. Ama saglik ocaginda kotusunu vermiyorlardir heralde
bende istiyorum diyecektimki yazmissin. Fotolu tarifte isteriz yinede
eline emegine saglik canim
benimkilere mantı ,fırında da kek pişiyor :) bana kurutma kabak yoğurtlaması adalet mi bu
Yarin tartidaki eksileri dusun abla bir tebessum belirdimi yanaklarinda

8 nisan çarşamba menüm
17.00
Fırında 2 tavuk şiş
1 kase yoğurt
2 parça lahana turşusu

Su 1.5
Spor yok
afiyet olsun canim. Nasil oldun canim
9 Nisan Perşembe

11:00=== 3 adet ceviz
3 yk kabaklı yumurta

16:30=== 5 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

Fitt_anne 180 puan
gayet guzel canim afiyet olsun
09.00
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
6 7 tane siyah zeytin
13.00
1 kase muzlu yoğurt
15.00
1 tbk taze fasülye
17.00
susamlı çubuk kraker(10 tane yemişimdir)(
Son cubuk krakerleri girmezsek gayet iyi canim

Bende sebze yemeklerini susuz bol domates ile pişiririm, sebzenin lezzeti susuz pişirilmesinde.
Su koyarak pişirinler oluyor tabi ama lezzet kalmıyor o zaman yapılan yemekte
Aynen canım köyde oturduğumuzda kendi bahçemizden toplardık her şey boldu o yüzden belki de annem su eklemezdi hiç. ben de o lezzete alışmışım su ekleyince bana da lezzetsiz geliyor

9 Nisan Perşembe

11:00=== 3 adet ceviz
3 yk kabaklı yumurta

16:30=== 5 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

Fitt_anne 180 puan
İşte kaptan işte perşembe menüsü
09.00
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
6 7 tane siyah zeytin
13.00
1 kase muzlu yoğurt
15.00
1 tbk taze fasülye
17.00
susamlı çubuk kraker(10 tane yemişimdir)(
Canım akşam yemeğini 17 gibi yiyip yanına da yoğurt ekleseydin susamlı krakere gerek de kalmazdı. Kraker haricinde güzel
9.nisan persembe
11.30
1 yumurta haslama
1 dlm peynir
2 yaprak marul

Aralarda
Kahve
Yesil cay

18.00
5 ksk semiz otu yemegi
Salata
Yogurt

Su 1.5 litre
40 dk leslie 120 Fitt_anne
Süperrr
Akşam leblebi olmasa daha iyi olurmuş sanki ama o da çok değil

Aynen canım köyde oturduğumuzda kendi bahçemizden toplardık her şey boldu o yüzden belki de annem su eklemezdi hiç. ben de o lezzete alışmışım su ekleyince bana da lezzetsiz geliyor
Ama susuz nasıl pişiyor ki kızlar Handandandan
Çiğ kalmaz mi kendi suyu çabuk bitiyor ki sebzelerin

Ama susuz nasıl pişiyor ki kızlar Handandandan
Çiğ kalmaz mi kendi suyu çabuk bitiyor ki sebzelerin
Bol domates ile pişiriliyor canım.
Mesela bir kg yeşil fasulyeye 6-7-8 orta boy domates konuyor.(daha fazla koyarsan daha da lezzetli olur)
Kaynamaya başlayınca altını kısıyorsun.
Suyunu çekince yemek pişmiş oluyor.
Tane tane oluyor yemek, sulu görüntü yok yani

Tamam kuzum muhakkak deneyeceğim sağol

grup kabak candir cok küçük daha 4 aylık kan tahlili yaptiramam şu an ama sipariş verdim kullanacağım. Ben severim kabağı ama insallah bikmam
Ellerine sağlık canim kaydettim kesin deniycem , ama haftaya çarşamba ben de buharda haşlayıp yoğurt biber ve cevizle yapiyorum güzel oluyor. Buharda olunca sulanmiyor
benimkilere mantı ,fırında da kek pişiyor :) bana kurutma kabak yoğurtlaması adalet mi bu
Benimkiler de kiymali gözleme. Dolapta da Sütlaç ve ayva tatlisi hemde gözümün önünde, en üstteki rafta
Evet abloşum sıfır kan grubunun metabolizmasini yavaşlatıyor muş.. Ben artik haftada 3 defa ve sabah içiyorum. Özellikle akşam içince gerçekten kötü oluyor du.. Bol bol yoğurt ve kefir e devam
Ama iyice merak ettim bugun yapinca odem falan yapar diye yapamadim yarin ilk is deneyecegim
Dene canim sonra demedin deme
Ben oglum da baya sıkıntı çektim ya plesenta ayrilmasi olduu ve ikimizde kan kaybettik baya çok şükür 5 dakika ile kurtardilar oğlumu mucize çocuk diyordu doktorumogluma iki farklı ilaç kullandim ama hiç faydasi olmadi bana da fauda etmedi. 1 yaşına geldiğinde bol bol dalak verdim ve bende bol bol yedim ( nefret ederim normalde ama mecbur yedim) vee ikimizinde hiç yukselmedigi kadar yukseldi çok şükür.

Benim eşim sulu sevdiği için mecbur koyuyorum. Yoksa bende böyle taneli severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…