- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.781
evet maalesef yaafiyet olsun canim. Nasil oldun canim
gayet guzel canim afiyet olsun
Son cubuk krakerleri girmezsek gayet iyi canim
Sarimsakta olursa fena olmazBenim eşim sulu sevdiği için mecbur koyuyorum. Yoksa bende böyle taneli severim.
Mükemmel hatunsun ya, eşin seni başının üstünde taşısa yeridir.Benim eşim sulu sevdiği için mecbur koyuyorum. Yoksa bende böyle taneli severim.
ay cok gecmis olsun canim. Rabbim korumus oglunu sana bagislamis.grup kabak candir cok küçük daha 4 aylık kan tahlili yaptiramam şu an ama sipariş verdim kullanacağım. Ben severim kabağı ama insallah bikmam
Ellerine sağlık canim kaydettim kesin deniycem , ama haftaya çarşambaben de buharda haşlayıp yoğurt biber ve cevizle yapiyorum güzel oluyor. Buharda olunca sulanmiyor
Benimkiler de kiymali gözleme. Dolapta da Sütlaç ve ayva tatlisihemde gözümün önünde, en üstteki rafta
Evet abloşumsıfır kan grubunun metabolizmasini yavaşlatıyor muş.. Ben artik haftada 3 defa ve sabah içiyorum. Özellikle akşam içince gerçekten kötü oluyor du.. Bol bol yoğurt ve kefir e devam
Dene canim sonra demedin deme
Ben oglum da baya sıkıntı çektim ya plesenta ayrilmasi olduu ve ikimizde kan kaybettik baya çok şükür 5 dakika ile kurtardilar oğlumu mucize çocuk diyordu doktorumogluma iki farklı ilaç kullandim ama hiç faydasi olmadi bana da fauda etmedi. 1 yaşına geldiğinde bol bol dalak verdim ve bende bol bol yedim ( nefret ederim normalde ama mecbur yedim) vee ikimizinde hiç yukselmedigi kadar yukseldi çok şükür.
Canim bir gun erken yatsan ve sabah erken kalksan gerisi geliyor zaten. Erken kalkinca aksam erken uykun geliyor. Erken yatincada erken kalkiyorsun. Kizir donguErken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
Mükemmel hatunsun ya, eşin seni başının üstünde taşısa yeridir.
Bizim evde benim damak tadıma göre pişer yemekler
Olurr neden olmasin. Çok dikkat et gunu erken kapat . Bende nisan bitiminde 79 istiyorumKizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
İşte bende olmuyor erkende kalksam uyuyamiyorum bir kaç gün 4,5 saat uyku ile idare ediyorum ama sonra pes edip sabah uyuyorum 10 kadar geneldeay cok gecmis olsun canim. Rabbim korumus oglunu sana bagislamis.
Dedigim gibi bi sikinti olmadigi icin kullanmadim zaten.
Canim bir gun erken yatsan ve sabah erken kalksan gerisi geliyor zaten. Erken kalkinca aksam erken uykun geliyor. Erken yatincada erken kalkiyorsun. Kizir dongu
Ama sen nasil yapacaksin bilmem canim ya esin gec geliyordu senin heralde.
Söz spor salonuna basladigim anda ilk senin boyunun ölçüsünü alicambenimde cumayı gecer diyordum ama dun gece geliverdi yarın guzel bir rakam goruruz Insallah
Yaaa dilek kac oldu benı geri cevırdın kustum oynamıyorum
Kendimi görüyorum şu an ilk akşamdan beri çocuğu uyutmaya çalışıyorum çok susadim bu saatten sonra da içmek istemiyorum ama dilim damagim kuruduBugün 2 lt su yeşil çay ictiydim şuan feci çişim geldi ama kızı uyutuyorum memede kalkamıyorum çok zor durumdayım
Teşekkür ederim canımayy bence sen daha mukemmelsin böyle olmayı çok isterdim. Ama önceliğim onlar. Bende şöyleyapiyorum tabağa doldururkenona sulu kendime susuz böylece sorun çözülüyor yada su eklemeden ayiriyorum.
Ben de yemeklere su katiyordum ama son zamanlarda kısık ateşte kendi suyuyla pişirmeye başladım ve yemekler daha lezzetli oluyor ben kabağa sarımsak yerine soğan koyuyorum cintme diyoruz biz onaTeşekkür ederim canım
Bence bir defa bol domates ile pişirmeyi dene (1 kg yeşil fasulye için 1 kg domates kullan) belki fikri değişir.
Benim eşim ilk evlendiğimizde onu yemem bunu yemem modundaydı, dolayısıyla almıyordu.
Baktım olmuyor, "sen yemezsen yeme ben kendime yapacam" dedim.
Ben yaptıkça tadına baktı tabi, "ben bunu niye sevmiyormuşum" demeye başladı.
Şimdi yemek ayrımı yapmıyor.
Senin eşin işten geç geliyor canım, nasıl yapacaksın ki.Erken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
Bir kere benim tarifi dene canımBen de yemeklere su katiyordum ama son zamanlarda kısık ateşte kendi suyuyla pişirmeye başladım ve yemekler daha lezzetli oluyor ben kabağa sarımsak yerine soğan koyuyorum cintme diyoruz biz ona
Çay içmeyi şimdi bitirdim canım.Kizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
Yarın deneyeyim ben de bugün kabak yapayım diyordum canım pek istemedi yarına düşünüyordum bir de kabaklı yumurta nasıl yapılıyorduBir kere benim tarifi dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?