Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay cok gecmis olsun canim. Rabbim korumus oglunu sana bagislamis.

Dedigim gibi bi sikinti olmadigi icin kullanmadim zaten.
Erken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
Canim bir gun erken yatsan ve sabah erken kalksan gerisi geliyor zaten. Erken kalkinca aksam erken uykun geliyor. Erken yatincada erken kalkiyorsun. Kizir dongu
Ama sen nasil yapacaksin bilmem canim ya esin gec geliyordu senin heralde.

Mükemmel hatunsun ya, eşin seni başının üstünde taşısa yeridir.
Bizim evde benim damak tadıma göre pişer yemekler
ayy bence sen daha mukemmelsin böyle olmayı çok isterdim. Ama önceliğim onlar. Bende şöyleyapiyorum tabağa doldururkenona sulu kendime susuz böylece sorun çözülüyor yada su eklemeden ayiriyorum.

Kizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
Olurr neden olmasin. Çok dikkat et gunu erken kapat . Bende nisan bitiminde 79 istiyorum

İşte bende olmuyor erkende kalksam uyuyamiyorum bir kaç gün 4,5 saat uyku ile idare ediyorum ama sonra pes edip sabah uyuyorum 10 kadar genelde
1de uyusam bile benim için erken sayılır eşim 11de evde genelde

benimde cumayı gecer diyordum ama dun gece geliverdi yarın guzel bir rakam goruruz Insallah

Yaaa dilek kac oldu benı geri cevırdın kustum oynamıyorum
Söz spor salonuna basladigim anda ilk senin boyunun ölçüsünü alicam

Bugün 2 lt su yeşil çay ictiydim şuan feci çişim geldi ama kızı uyutuyorum memede kalkamıyorum çok zor durumdayım
Kendimi görüyorum şu an ilk akşamdan beri çocuğu uyutmaya çalışıyorum çok susadim bu saatten sonra da içmek istemiyorum ama dilim damagim kurudu

ayy bence sen daha mukemmelsin böyle olmayı çok isterdim. Ama önceliğim onlar. Bende şöyleyapiyorum tabağa doldururkenona sulu kendime susuz böylece sorun çözülüyor yada su eklemeden ayiriyorum.
Teşekkür ederim canım
Bence bir defa bol domates ile pişirmeyi dene (1 kg yeşil fasulye için 1 kg domates kullan) belki fikri değişir.
Benim eşim ilk evlendiğimizde onu yemem bunu yemem modundaydı, dolayısıyla almıyordu.
Baktım olmuyor, "sen yemezsen yeme ben kendime yapacam" dedim.
Ben yaptıkça tadına baktı tabi, "ben bunu niye sevmiyormuşum" demeye başladı.
Şimdi yemek ayrımı yapmıyor.

Ben de yemeklere su katiyordum ama son zamanlarda kısık ateşte kendi suyuyla pişirmeye başladım ve yemekler daha lezzetli oluyor ben kabağa sarımsak yerine soğan koyuyorum cintme diyoruz biz ona

Erken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
Senin eşin işten geç geliyor canım, nasıl yapacaksın ki.
Ancak eşinle birlikte bunu başarabilirsin.
İşten geldiğinde hemen yatsanız, sabah erken kalkarsınız.
Kahvaltı erken saate gelince akşam yemeği de erken saate gelebilir.
Eğer iş yeri yakınsa akşam 6-7 gibi yemeğe gelip geri gidebilir.
Başka çözüm yolu yok gibi.

Ben de yemeklere su katiyordum ama son zamanlarda kısık ateşte kendi suyuyla pişirmeye başladım ve yemekler daha lezzetli oluyor ben kabağa sarımsak yerine soğan koyuyorum cintme diyoruz biz ona
Bir kere benim tarifi dene canım

Kizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
Çay içmeyi şimdi bitirdim canım.
Umarım sabaha tartı sürprizi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…