Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kesinlikle canım dıger takımlar karantına halınden dolayı bıraz salmıs durumda belkı bızım yuzdeler onlarada bır gaz olur yarısma daha heyecanlı hale gelır tabıkı oncelik bızım takım

çok şükür bu hafta ceza alan yok
korktuk hepimizde
ay abla tek derdin bu olsun.bi taraftanda mutlu olmussundur:)
Eveeettt bildirimimi yapayım bende en son
29 Mart'ta bildirmişim 87.5 gruba ondan sonra fazla tartılmamistm 26+1 haftadayim bklm
Başlangıç: 84
Güncel: 88
masallah hic 88 gibi durmuyosun.basen felan yok sadece gobis var oda normal.
eline saglik canim:)
eline saglik kaptanim:))
sagol canim ama yonede gecemedim seni hizli kosuyosun
@jasminium84 u gecemedim yine:)
Kuzum engin kirbacin hangi videosunu yapiyosun? Açtım 2 tane 15 dakikalık vardı.Birini açtım çok fenaydii Üçüncü harekette bıraktım
kac gundur engin kirbac konusuluyo aksam vakit bulirsam bende deniycem
eline saglik canim:)
her hafta 1.2 kg verirsem dedefime ulasmis oluyorum:))

Teşekkür ederiz canım
Çok haklısın canım benim kalan sürede ikişer kilo vermem lazım ki hedefime ulaşabileyim galiba açlık orucu tutacağım sizin gibi

Kizlar sporumu yaptim geldimmm.
Su engin kirbac videosunu yapanlar kimlerdi ayakta alkisliyorum onlari

Leslienin arkasina 5 dk yaptim kalbim yerinden firlayacak suan hergun dakika dakika arttiracagim ins bianda cok zor cunku
Sen yarin bir daha bi düşün bence

Kuzum engin kirbacin hangi videosunu yapiyosun? Açtım 2 tane 15 dakikalık vardı.Birini açtım çok fenaydii Üçüncü harekette bıraktım
insan bırakamıyor onu o kadar ağrı çektim ama yapımak istiyorum
Eline koluna sağlık canim. Benim hedef biraz uçuk olmuş ama ben nisan sonu için düşünüyorum o hedefi. Belli ki çok veremiyorum. O kadar zorladim anca 1.3 oldu. Bu hafta ek olarak spora da yuklenip farkı görmek istiyorum. Spor yapmadan uyumak istemiyorummmm... Derken şu an gözlerimi açamıyorum

Eline sağlık canim.
Tebrik ederimm Kizlarrr

Olsun balımm ama yüzden benden iyi

@Furha63

Ne zaman evine geçeceksin
Düzenli gelemediğin ve kilo bildirimi yapamadığın için soruyorum canım
canım babam eve dönünce yani hastaneden çıktıktan 3 gün sonrasına kadar inşallah. Tabi babamın ne zaman hastaneden çıkacağı belli değil. Ramazandan birkaç gün önce eve dönerim inşallah

yanlız kızlar bu hafta cok guzel bır yuzde aldık ama haftaya dıkkat etmeyıp zafer sarhosluguna kapılırsak aynı hızda yere çakılırız benden demesii
Allah'ın izniyle haftayada sallarsiniz siz buralari canım benim

Maşallah diyorum başkada bişey demiyorum

ay bende ucuncu harkette bittim zaten
eline saglik canim
sagol canim benim
1 bir verirsem ins hedef cepte. İns tabi daha fazla veririm
Handandandan Ucmelekannesi pazartesi açlık orucu yapıyoruz di mi
İns canim yapmak niyetindeyim. Bu sefer kimler katilacak bize bakalim

eline saglik canim, cumayada baya degisiklik olacak gibi ins

Malesef öyle canim, ama buna yine Biz dur diyebiliriz Yoksa sonu gelmiyor malesef.
Gelmiyor canım aynen eşimde verdiği kiloları aynı şekil geri aldı bende almaya başladım onca çaba boşa gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…