- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.381
Haklısın canım.Canım, oku korunma dualarını öyle aç. Bir de kötü enerjiye bu kadar teslim etme kendini, çok korkuyorsun. Böyle oldukça daha kötü etkilenirsin.
sürpriz olsun diye söylemedim dersinKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Kendisini çok severim bu arada bunu da belirteyim.
70 kilodan 79 kiloya çıktığını söyledi..
"Sende durumlar nasıl" diye sordu...
"Bıraktığın gibi, aynıyım" dedim, yalan söyledim
Akşam watsaptan tüm bayanlar görüntülü konuşacakmışız, beni de arayacak
Aynen bu ekmekler filan gerçekten aciktiriyor ama bazen yumurta filan yemek istemediğim için yiyorum malesefSağol canım inşallah
Kuzum ben de Niran’a katılıyorum ben ne zaman iki öğün beslenmeye geçtim İnan acıkmaz oldum kimi zaman sırf yemiş olmak için yiyorum hatta
Ve ara öğünlü diyetlerime göre daha güzle kilo veriyorum
İnşallah kuzum, yüzünü kara çıkarmam umarım
Sorma canım ben de çok üzüldüm bu kadar evde kalmamız daralmalarımız hep boşa gitmiş gibi hissediyorum ve korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
Başınız sağolsun kuzum
Neyi vardı
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun. Yakinlarina sabir versin allahim.Merhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
ayni bizim oralarda oyle.yazin yun yorganlarla yatariz.geceleri ayaz oluyo resmenSizde güneş için erken.
Konyayı bilirim, Temmuz 'da battaniye ile yatmıştım.
Çocuktum babam bizi Ereğli'ye yaylaya götürürdü, yaz orda geçerdi, sabah ve akşam soba yakar, gece yorgan örterdik
Ne güzel günlerdi
arada bende yapiyorum canim yemek yapmak istemeyince .gobek yaptigini bilmiyodum.bindan sonra yemem artik.zaten gobekten sikayetciyim.Şaka maka bir defa "hurma+yoğurt" diyeti yaptım bir hafta, başka hiçbir şey yoktur besin olarak.
O zaman göbek yoktu, bu diyetten sonra hooopp diye bir göbek geldi bana canım.
Geçen yıldan beri sağlıklı beslenerek 15 kg verdim ama o göbek hala yerinde ve hiç erimiyor.
Diyeceğim o ki meyve ve kuru meyveler direk göbek.
Eşit dağılımlı kilo yapsa neyse.
Göbek o kadar çirkin duruyorki, özellikle densiz insanların "hamile misin" sorusuna denk gelmek...
Kuru meyve konusunda iradeli ol
katiliyorum buna.en iyisi 2 ogun.ara yaptigimda bende acikiyorum.Keşke şu sanal ortamda tüm bilgilerimi aktarma imkanım olsa.
Günde 6 öğün kimseye sağlık getirmez.
Kısaca söylemek gerekirse kilo verdirirken göbek bölgesi ve iç organlarda yağlanma yapar.
bende bu yorumu okumustum.buydu soyledigim
oohh ne guzell cok sevindim adina:))@GastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
bu haftada elimizden geleni yapicaz:)Bende farkettim
Bu hafta az verdikleri için haftaya iyi bir yüzde ile gelebilirler.
Bu hafta da çok sıkı tutmamız lazım.
Yoksa yüksekten dibe çakılmak daha kötü olur.
Herkesin yine en az %1 gelmesi lazım.
basin sagolsun canim .allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versinMerhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
toplam verdigin kilo kac kaptanim karantina boyunca.belki telden farkedilmez.sorrarlarsa size telefondan oyle gorunuyodur dersinKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
ne yaptinki cisli seylermi yedinsürpriz olsun diye söylemedim dersin
Aynen bu ekmekler filan gerçekten aciktiriyor ama bazen yumurta filan yemek istemediğim için yiyorum malesefbugün de çok kötü bişey yaptım dayanamadım bana kızın gerçekten hakediyorum
afiyet olsun gayet guzel canim . sporunda masallahi var10 Nisan
12:50
4-5 tane tel peynır
2 ceviz
17:30
1 minik kabak sote
2 kk süzme peynir
Sıvı= 3 kupa ananaslı acaıli yesil cay
1 lt su
Spor
65 dk erbu karadumanın pılates videosu 195 puan
17 dk ebru karaduman hit kardıyo 68 puan
10 dk leslie AB workput 30 puan
Toplam 293 puan @Tekrar dene
4 kayisi ve pirinc pilavi carpti gozumue sadece gerisi guzel afiyet olsun10 nisan
11.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
4 zeytin
Dereotu
Havuç
15.30
1 sb süt
2 yk yulaf
4 kayısı
17.30
1 kivi
19.30
4 köfte
1 kepçe çorba
2 yk pirinç pilavı maalesef
2 litre su
Daha içerim gece de emzirme için uyanınca su artıyor
Aksamki ekmek olmasa daha iyi olurmus canimİyi geceler herkese
10 Nisan cuma
11.30
Soğanlı kabaklı yumurta(3yumurta+1sogan+1kabak)
Ara
Yarım bardak ananas+kivi+süt karışımı
1 avuç içi yaban mersini kurusu
18.30
1 tabak tavuk sote
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
Ev yapımı sus biber turşusu 3 adet
Su 2 L
20 dk Leslie 60 p @Tekrar dene
ogleyi atlayip tek ogune mi gectin canim. Guzel olmus afiyet olsunMenüm
16.30
1 kase etli bulgur pilavı
Yarım kase kuru fasulye
Yarım kase yoğurt
Su 1.5
Spor
kuru meyvelee cok gorundu sadece gozume canim afiyet olsunSabah 09.00
2 h.yumurta
4 dilim peynir
Yesillik
7 zeytin
2 t.b ekmeği
Aralarda
Kahve
3 kayisi
3 hurma
Akşam 18.30
Ispanak çorbası
firinda patlican köfte 2 adet
Su 2 litre
Spor yapamadim
O zaman farkedilmez telde merak etme, doğumdan bu yanda toplamda 10 kilo verdim hala görüntülü konuştuklarım anlamıyor kilo verdiğimi çünkü telefonda yanaklarım hala şiş şiş duruyorDolgun yanaklı biriyim zaten, tabi biraz küçüldü ama telde farkedilir mi bilemedim
Alınır kuzum yaa ben bi gün abartayım yemeği ertesi gün artı 1 oluyorum en az o da, düşünemiyorum her gün pasta börek yediğimiCanım grupta hergün ekmek, hamur işi tarifleri dönüyor, hepsi yapıp resim atıyorlar, tabi ki yiyorlardır.
9 kiloya şaşırdım ama yinede
Ne yedin ki balım bu kadarsürpriz olsun diye söylemedim dersin
Aynen bu ekmekler filan gerçekten aciktiriyor ama bazen yumurta filan yemek istemediğim için yiyorum malesefbugün de çok kötü bişey yaptım dayanamadım bana kızın gerçekten hakediyorum
Hem de ne cisli böyle varyaayni bizim oralarda oyle.yazin yun yorganlarla yatariz.geceleri ayaz oluyo resmen
arada bende yapiyorum canim yemek yapmak istemeyince .gobek yaptigini bilmiyodum.bindan sonra yemem artik.zaten gobekten sikayetciyim.
katiliyorum buna.en iyisi 2 ogun.ara yaptigimda bende acikiyorum.
bende bu yorumu okumustum.buydu soyledigim
oohh ne guzell cok sevindim adina:))
bu haftada elimizden geleni yapicaz:)
basin sagolsun canim .allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin
toplam verdigin kilo kac kaptanim karantina boyunca.belki telden farkedilmez.sorrarlarsa size telefondan oyle gorunuyodur dersin
ne yaptinki cisli seylermi yedin
aynen ya yememeye çalışayım diyorum ama malesefafiyet olsun gayet guzel canim . sporunda masallahi var
4 kayisi ve pirinc pilavi carpti gozumue sadece gerisi guzel afiyet olsun
Aksamki ekmek olmasa daha iyi olurmus canim
ogleyi atlayip tek ogune mi gectin canim. Guzel olmus afiyet olsun
kuru meyvelee cok gorundu sadece gozume canim afiyet olsun
Söylemesem daha iyi ama akşam yazacagim zaten soğanlı ekmek yedim hemde 2 pizza dilimi kadarO zaman farkedilmez telde merak etme, doğumdan bu yanda toplamda 10 kilo verdim hala görüntülü konuştuklarım anlamıyor kilo verdiğimi çünkü telefonda yanaklarım hala şiş şiş duruyor
Rahat ol sen ❤
Alınır kuzum yaa ben bi gün abartayım yemeği ertesi gün artı 1 oluyorum en az o da, düşünemiyorum her gün pasta börek yediğimi
Ne yedin ki balım bu kadar
Tekrar tekrar tebrik ederim kuzumm9.Takımdan Selamlar
669.etapta bireysel de birinci oldum.
Bu haftaki bireyselde birinci olmamın geçen hafta adet dönemi ödemi nedeniyle sabit gelmemin de etkisi olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum.
Ne yaptığına gelecek olursak;
13 Mart'ta Ahmet APA 'nın Facebook 'ta toplu olarak uygulattığı 6 ay kadar sürecek olan Seviyeler Programına başladım...
Kısaca bahsedecek olursam;
1-) Unlu, şekerli ve nişastalı olan tüm besinler yasak.
2-) Sıvı alım kuralları var, yani yemekten yarım saat önce sıvı alımını bırakıp yemekte dahil, yemekten 2 saat sonraya kadar sıvı alımı yasak.
3-) 2 öğünden oluşan bir sistem, ilk öğün uyandıktan 4-5 saat sonra, ilk öğün ile 2.öğün arasında 5-6 saat var, 2.öğünden 4-5 saat geçmeden uyumak yok.
4-) Lokmaları löp löp yutmak yok, muhakkak mama kıvamına gelecek.
Bu maddelerin devamı var aklıma gelenler ve önemli olanlar bunlar. (Ayrıntıları Facebook'ta Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar gurubunda bulabilirsiniz)
Ben seviye-1 ile yetinmeyip ek olarak Ketojenik Beslenmeyi de uyguladım
Günlük besin alımında %70 yağ, %20 protein, %10 karbonhidrat olacak şekilde beslendim.
@mefkurem üşenmemiş Ketojenik Diyeti tüm detayları ile bir önceki sayfada açıklamış, oraya bakabilirsiniz.
Ben yağ olarak kuruyemiş tükettim
Karbonhidrat olarakta sebze yemeği tükettim.
Seviye-1 ve Ketojenik Diyete bu hafta IF diyetinin
Ye-Dur-Yeme: Haftada bir veya iki gün 24-48 saat aç kalma yöntemini ekleyerek 48 saat hiçbirşey yemedim.
Diğer günlerde ise;
** Hergün sabah kalkar kalkmaz 1 saat aç karnına sauna eşofmanla koşu bandında yürüyüdüm (sauna eşofman faktörü önemli, terleterek toksinlerinlerin atımını sağladığı için kilo vermeyi hızlandırıyor)
** Çay vazgeçilmezim olduğu için yürüyüşten sonra çay demleyip içtim
** Yürüyüşten 2 saat sonra kahvaltımı, kahvaltıdan 5-6 saat sonra ise 2. öğünümü yaptım.
Benim bu hafta yaptıklarım bunlar...
Zayiflama yolculuğunda tüm üyelere başarılar diliyorum.
Motivasyonlarını benden eksik etmeyen 9.Takımdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
İyiki biz hep beraberiz
Çokmuş be kuzumm, neyse artık olan olmuş yarına muhakkak dengeleyecek bişeler yeaynen ya yememeye çalışayım diyorum ama malesef
Söylemesem daha iyi ama akşam yazacagim zaten soğanlı ekmek yedim hemde 2 pizza dilimi kadar
Kaçamağın adı kaldı sadece bak tadı filan yok yapma canım sende artıkın
pilavda cuma kacamagi olur:)
farkettim 100 gr la arkamdasin:)
yaa farkettim.bi tek ben kacamak yapmisim bugun.su an cok pisman oldum
Virüs değil cahillik öldürecek lafı ne kadar da doğruEşim perişan tıklım tıklım olmuş market millet çekirdek derdine düşmüş Bugün bulasmadiysa birdaha bulaşmaz diyor...
Allah'a havele ediyorum bu duruma dusurenleri
1 aydır koltuklara tutunup geziniyordu canm. Büyük kızımla aynı ayda yürüdü tin tin geziyorHayirlisi olsun cnm, aynen zaman akıyor resmen :) saglikla al kucagina inşallah
Maşallah ona erken yurumus :) koktuga tutuup yurudukten kac zaman sonra yurudu yaklasik gerci her bebek ayrisir ama
Bu daha fragman diyeydinbi kac takimi gezdimde bizim takimi konusuyorlar
nasil bi hirssa bireyselde bile ayni takimdan 3 kisi var diye
hosumada gitti daha bi gaza geldim
Ayyyy inşallahBu daha fragman diyeydinyaza hepimiz çıtır olucaz ha cidden bu gidişle
Bnim iç bacakta sarkma oluyor ya bunun için bölgesel mi çalışsamGüzel olmuş canım.
Akşam birşey yememişsin ama olsun
Pazartesi yine açlık yapacaksan haftasonu öğünlerini tam yap tabi karbonhidrata yüklenmeden.
Menün gayet güzel.
Bu hafta sporda beni geçersin böyle gidersen
Ara öğünlü besleniyorsan her öğün arasında 3 saat olsun canım.
2 saatte bir beslenmek kilo verdirmez maalesef.
Son 2 ara öğündeki çubuk kraker ve kurabiye olmamalı.
Türk kahvesi sade içildiğinde kilo vermeye yardımcı olurken sütlü ve şekerli içersen bu etkisini kaybeder.
Öğünlerin 9-12-15-18 olsa daha iyi verim alırsın.
Karbonhidrata yüklenme demiştim oysaki
Spordan sayılabilir belki ama puanı yok
Sabah kek, akşam gözleme
Umarım sadece bugüne mahsus kalır.
Menünü bu düzende götürürsen Nisan hedefine çok rahat ulaşırsın canım.
Epey sporda yapmışsın.
Menün güzel, afiyet olsun
Spora ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım.
Ne güzel eşinde evde.
O çocuklarla ilgilenirken sende koşu bandında 1 saat yürü hergün.
Ahmet APA spor yapmazsanız seviyelerden %80 fayda alırsınız diyor.
Birde kilolar gittikçe vücutta sarkmalar olacak, spor yapmazsan sarkmaları gördükçe moralin bozulmayacak mı
Ya yüzünü çok yakından al tombik tombik görünsün suratınKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Valla annemler fark ediyor hemen . Geçen kayınvalidem de fark etti ki vücudumu göstermiyorum yüzün süzülmüş filan dediDolgun yanaklı biriyim zaten, tabi biraz küçüldü ama telde farkedilir mi bilemedim
Dün annemde sordu "hiç kilo verdin mi" diye...Valla annemler fark ediyor hemen . Geçen kayınvalidem de fark etti ki vücudumu göstermiyorum yüzün süzülmüş filan dedi
Açmayacam telefonu illa farkederler.Ya yüzünü çok yakından al tombik tombik görünsün suratın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?