Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sürpriz olsun diye söylemedim dersin
Aynen bu ekmekler filan gerçekten aciktiriyor ama bazen yumurta filan yemek istemediğim için yiyorum malesef bugün de çok kötü bişey yaptım dayanamadım bana kızın gerçekten hakediyorum

Merhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun. Yakinlarina sabir versin allahim.
Gidememek evet uzucu ama senin elinde degil bol du etmekten baska yapacagin bisey yok canim

ayni bizim oralarda oyle.yazin yun yorganlarla yatariz.geceleri ayaz oluyo resmen

arada bende yapiyorum canim yemek yapmak istemeyince .gobek yaptigini bilmiyodum.bindan sonra yemem artik.zaten gobekten sikayetciyim.
Keşke şu sanal ortamda tüm bilgilerimi aktarma imkanım olsa.
Günde 6 öğün kimseye sağlık getirmez.
Kısaca söylemek gerekirse kilo verdirirken göbek bölgesi ve iç organlarda yağlanma yapar.
katiliyorum buna.en iyisi 2 ogun.ara yaptigimda bende acikiyorum.
bende bu yorumu okumustum.buydu soyledigim
@GastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
oohh ne guzell cok sevindim adina:))
Bende farkettim
Bu hafta az verdikleri için haftaya iyi bir yüzde ile gelebilirler.
Bu hafta da çok sıkı tutmamız lazım.
Yoksa yüksekten dibe çakılmak daha kötü olur.
Herkesin yine en az %1 gelmesi lazım.
bu haftada elimizden geleni yapicaz:)
Merhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
basin sagolsun canim .allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin
toplam verdigin kilo kac kaptanim karantina boyunca.belki telden farkedilmez.sorrarlarsa size telefondan oyle gorunuyodur dersin
ne yaptinki cisli seylermi yedin

afiyet olsun gayet guzel canim . sporunda masallahi var
4 kayisi ve pirinc pilavi carpti gozumue sadece gerisi guzel afiyet olsun
Aksamki ekmek olmasa daha iyi olurmus canim
Menüm
16.30
1 kase etli bulgur pilavı
Yarım kase kuru fasulye
Yarım kase yoğurt

Su 1.5
Spor
ogleyi atlayip tek ogune mi gectin canim. Guzel olmus afiyet olsun
Sabah 09.00
2 h.yumurta
4 dilim peynir
Yesillik
7 zeytin
2 t.b ekmeği

Aralarda
Kahve
3 kayisi
3 hurma

Akşam 18.30
Ispanak çorbası
firinda patlican köfte 2 adet
Su 2 litre
Spor yapamadim
kuru meyvelee cok gorundu sadece gozume canim afiyet olsun

Dolgun yanaklı biriyim zaten, tabi biraz küçüldü ama telde farkedilir mi bilemedim
O zaman farkedilmez telde merak etme, doğumdan bu yanda toplamda 10 kilo verdim hala görüntülü konuştuklarım anlamıyor kilo verdiğimi çünkü telefonda yanaklarım hala şiş şiş duruyor
Rahat ol sen

Canım grupta hergün ekmek, hamur işi tarifleri dönüyor, hepsi yapıp resim atıyorlar, tabi ki yiyorlardır.
9 kiloya şaşırdım ama yinede
Alınır kuzum yaa ben bi gün abartayım yemeği ertesi gün artı 1 oluyorum en az o da, düşünemiyorum her gün pasta börek yediğimi

Ne yedin ki balım bu kadar

Hem de ne cisli böyle varya

Kızlar sizler zaten biliyorsunuz, 1.lik sırrımı paylaştım

aynen ya yememeye çalışayım diyorum ama malesef
Söylemesem daha iyi ama akşam yazacagim zaten soğanlı ekmek yedim hemde 2 pizza dilimi kadar

Tekrar tekrar tebrik ederim kuzumm
İyiki bu takımdayım bu hafta bi kere daha bana bunu dedirttiğiniz için hepinize binlerce teşekkür

aynen ya yememeye çalışayım diyorum ama malesef

Söylemesem daha iyi ama akşam yazacagim zaten soğanlı ekmek yedim hemde 2 pizza dilimi kadar
Çokmuş be kuzumm, neyse artık olan olmuş yarına muhakkak dengeleyecek bişeler ye

Hayirlisi olsun cnm, aynen zaman akıyor resmen :) saglikla al kucagina inşallah

Maşallah ona erken yurumus :) koktuga tutuup yurudukten kac zaman sonra yurudu yaklasik gerci her bebek ayrisir ama
1 aydır koltuklara tutunup geziniyordu canm. Büyük kızımla aynı ayda yürüdü tin tin geziyor

Bnim iç bacakta sarkma oluyor ya bunun için bölgesel mi çalışsam spor için enerji yok maalesef

Ya yüzünü çok yakından al tombik tombik görünsün suratın
Dolgun yanaklı biriyim zaten, tabi biraz küçüldü ama telde farkedilir mi bilemedim
Valla annemler fark ediyor hemen . Geçen kayınvalidem de fark etti ki vücudumu göstermiyorum yüzün süzülmüş filan dedi

Valla annemler fark ediyor hemen . Geçen kayınvalidem de fark etti ki vücudumu göstermiyorum yüzün süzülmüş filan dedi
Dün annemde sordu "hiç kilo verdin mi" diye...
Ona da "vermedim" dedim...
Çok yalancıyım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…