- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.401
Açlık orucu yapacaksan Pazartesi günü, serbest gününü Pazar yapKızlar bugün 2. seviye 11.günümdeyim. ilk hafta baya zorlandım çareyi öğle öğününü bırakmakta buldum. Tek öğünle çok rahat geçiyor. Apa da tek öğün yapmak isteyenler yapabilir diyor bende böyle devam edicem 3.seviye gibi ay sonuna kadar. Salı serbest günüm ama cuma yapıcam
Evet öyle planlıyorum canımTekrar tekrar tebrik ederim kuzumm
İyiki bu takımdayım bu hafta bi kere daha bana bunu dedirttiğiniz için hepinize binlerce teşekkür ❤❤❤
Çokmuş be kuzumm, neyse artık olan olmuş yarına muhakkak dengeleyecek bişeler ye
maşallah@GastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
bişeyler yapmaya çalışıyorum desen daha iyi olurdu gibi canım, bi anda seni görünce şok olup daha kötü gözlerini üstüne çekersin, maalesef herkes sen ben gibi ne güzel vermişsin demezKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Kendisini çok severim bu arada bunu da belirteyim.
70 kilodan 79 kiloya çıktığını söyledi..
"Sende durumlar nasıl" diye sordu...
"Bıraktığın gibi, aynıyım" dedim, yalan söyledim
Akşam watsaptan tüm bayanlar görüntülü konuşacakmışız, beni de arayacak
Maşallah canım, bi sakıncasıda yokmuş nasıl rahatsan öyle devamKızlar bugün 2. seviye 11.günümdeyim. ilk hafta baya zorlandım çareyi öğle öğününü bırakmakta buldum. Tek öğünle çok rahat geçiyor. Apa da tek öğün yapmak isteyenler yapabilir diyor bende böyle devam edicem 3.seviye gibi ay sonuna kadar. Salı serbest günüm ama cuma yapıcam
Allah rahmet eylesin canmMerhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
Dikkat çekici bi toka tak kafana cnmKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Kendisini çok severim bu arada bunu da belirteyim.
70 kilodan 79 kiloya çıktığını söyledi..
"Sende durumlar nasıl" diye sordu...
"Bıraktığın gibi, aynıyım" dedim, yalan söyledim
Akşam watsaptan tüm bayanlar görüntülü konuşacakmışız, beni de arayacak
Kaynanaların gözü göz değil radarYa yüzünü çok yakından al tombik tombik görünsün suratın
Valla annemler fark ediyor hemen . Geçen kayınvalidem de fark etti ki vücudumu göstermiyorum yüzün süzülmüş filan dedi
Hep kilo mevzuları konuşuluyo çevrende bunaltıcı olmalıDün annemde sordu "hiç kilo verdin mi" diye...
Ona da "vermedim" dedim...
Çok yalancıyım çok
Yok canm yapmıcam ben 4.seviyede nasipseAçlık orucu yapacaksan Pazartesi günü, serbest gününü Pazar yap
Nedne ki canm sende de mi migren varBugün yine başım Çok ağrıdı mümkün olsa herhalde yatıp uyurdum
bende hem kaynana hem görümceler radar o konudaKaynanaların gözü göz değil radar
Bildiğim yok canım, ama bilmiyorum nasıl tanı konuluyor onuda bilmiyorumNedne ki canm sende de mi migren var
Sen bu işi biliyorsunDikkat çekici bi toka tak kafana cnm
Aynen ya. Önceki kilo vermemde görümceme oturmaya gitmiştik, ertesi gün kaynanam eşimi aradı poni kilo mu verdi diyebende hem kaynana hem görümceler radar o konuda
Bildiğim yok canım, ama bilmiyorum nasıl tanı konuluyor onuda bilmiyorum
Ortaya laf atıp duruyordu söyleyeyim diye işte şiştikçe şiştik hep evdeyiz hareket yok şu bu baktı tepki vermiyorum en son sordu sanki İzmir’den döndüğünden bu yana biraz zayıflamış gibisin İzmir’e gittiğimde fark etmediler çünkü en son beni gördüğünde o kilolardaydım yani o görmeden aldıklarımı vermiştimKaynanaların gözü göz değil radar
Genelde bende regl öncesi başlar 3 gün sürer canm hormonal dengesizlktn kaynaklandığını okumuştum. Senin regl yakın mı?bende hem kaynana hem görümceler radar o konuda
Bildiğim yok canım, ama bilmiyorum nasıl tanı konuluyor onuda bilmiyorum
genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu aynı demekkiAynen ya. Önceki kilo vermemde görümceme oturmaya gitmiştik, ertesi gün kaynanam eşimi aradı poni kilo mu verdi diyeEşim bana demez kv lüzumsuzluklarını ben duydum ama
fark etmisselerde bile bazilari farketmemis gibi yapiyorOrtaya laf atıp duruyordu söyleyeyim diye işte şiştikçe şiştik hep evdeyiz hareket yok şu bu baktı tepki vermiyorum en son sordu sanki İzmir’den döndüğünden bu yana biraz zayıflamış gibisin İzmir’e gittiğimde fark etmediler çünkü en son beni gördüğünde o kilolardaydım yani o görmeden aldıklarımı vermiştim
Evet canim olmam gerekiyor normalde yarin adet günüm, olamadim daha Onada Sinir oldumGenelde bende regl öncesi başlar 3 gün sürer canm hormonal dengesizlktn kaynaklandığını okumuştum. Senin regl yakın mı?
Annem benim kiloma takık canım, 52 kilo iken de bana kilolusun derdi.Hep kilo mevzuları konuşuluyo çevrende bunaltıcı olmalı
Diyetinde bulguru azaltsan mesela haftada 2 gün yada 1 gün yesen daha hızlı kilo vereceksin aslında.11 nisan
Menüm
16.30
7 tane bulgurlu köfte (ceviz eninde, ince)
Yarım kase yoğurt
Kıymalı 1 yumurta
Su 2 lt şimdilik
Spor yok
Çok güzel olmuş11.04.2020
15.45 pastırmalı yumurta (2 yumurtadan)
3 burgu peynir
9 zeytin
10 badem
1 avuç çekirdek
1 kase yoğurt
su: 1,5 lt
tekrar tebrikler canim cok guzel olmus . iyi burda buntakimdayim sizlerleKızlar sizler zaten biliyorsunuz, 1.lik sırrımı paylaştım
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
aksamki yesil yemegi ne bilmiyirum ama guzel olmus canim. 4 yumurtada cok olmis sanki11 Nisan Cumartesi
11:00=== 3 adet ceviz
4 adet yumurta(biri bebeğimindi, yemeyince ben yedim)
16:30=== 5 yk yeşil yemeği
2 kase yoğurt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
60 dk lastik ile kol çalışma
@Tekrar dene 360 puan
masallah yaaa. Ayy serbest gune gelmen ne guzel canim ya. Cok iyi gidiyorsun.Kızlar bugün 2. seviye 11.günümdeyim. ilk hafta baya zorlandım çareyi öğle öğününü bırakmakta buldum. Tek öğünle çok rahat geçiyor. Apa da tek öğün yapmak isteyenler yapabilir diyor bende böyle devam edicem 3.seviye gibi ay sonuna kadar. Salı serbest günüm ama cuma yapıcam
gecmis olsun canim.Bugün yine başım Çok ağrıdı mümkün olsa herhalde yatıp uyurdum
afiyet olsun canim guzel11 nisan
Menüm
16.30
7 tane bulgurlu köfte (ceviz eninde, ince)
Yarım kase yoğurt
Kıymalı 1 yumurta
Su 2 lt şimdilik
Spor yok
afiyet olsun canim guzel olmus11.04.2020
15.45 pastırmalı yumurta (2 yumurtadan)
3 burgu peynir
9 zeytin
10 badem
1 avuç çekirdek
1 kase yoğurt
su: 1,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?