Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

...Erkek olmak: Mükemmelliğini bir çok kadında ispat etmek değil, Tek bir kadına mükemmeli yaşatabilmektir. ' Robin Sharma .

selam kizlar
bu hafta yeniden spora baslayabildim cok sukur, bugun de ilk zumba sinifina katildim yarin sabah da var, sali da pilatese gidiyorum
eski performansimi yakaliyorum yani yavas yavas spor sayesinde, 1-1.5 aydir cok aksatmistim
"diyet" modundan da tamamen ciktim, cikolata tatli un tuz islenmis gida vs kestim su an saglikli yemekler pisiriyorum kahvaltilik gevrek bile yemiyorum elimden geldigince dogal beslenicem uzunca bir sure. tartilmayi kisa bir sureligine biraktim - kilo verdim mi ay bu hafta aldim mi ne kadar verdim kacinci oldum vs stresinden uzaklasiyorum yani. oyle olunca kacamak yapma istegim de inanilmaz azaldi meger derdim oymus. simdiden daha iyi hissediyorum.
yani anlayacaginiz gidisat iyi gibi gorunuyor boyle giderse su ayri gayriligi fazla uzatmadan kendimi toplayip yarisa donebilirim, hepinizi opuyorum yanaktan

ayyy çok fena yoğunum bugün uğrayamadım, akşam gece olunca oturup tek tek okuycam sondan kaçıncı olduğumada bakarım hem hepinizi öpüyorum sevgilerimle özledim sizi yaaaa

9. TAKIM BİREYSEL DERECELER

1 Nora 1,91
2 Btlbetul 1,32
3 Mursh: 0,60
4 Lıonessa 0,59
5 Hoppidicik 0,23
6 Edda1985: 0,00
7 Doksanaltmısdoksan0,00
8 Siyamum -0,61
9 Nagieymen -1,23
10 graphicdesigner -1,29

haydi cümleten iyi akşamlar... sizi kovalasın tavşanlaar.... ben spora gidiyorum anacım baayyyy.... valla bu gün üşeniyorum yaa kaytarmaya yer arıyorum haydi kaytarmadan kaçayım ben....

"Kendini nokta kadar değersiz hissettiğinde dönüp arkana bak; belki önemli bir cümlenin sonundasındır." - J. Chrestophe
..

hopiş nerdesin sen ,bu takımın hali ne hesap ver bana şunlara ve bana çeki düzen veren çıksın artık takımiyice kendini salmış durumda ben de dahil

Son düzenleme:
topik bekçisiii geldi haanııııım..... kimsecikler yok bir ben mi emekçiyim bir ben mi çalışkanım.....neyse gideyim diğer topiklerle sizi aldatayım bari....

Ben burdayım betüşş Günaydınlar herkese, dün ölçüyü kaçırdım 1,40 kg verince iyice saldım kendimi dün menülerimi yazmıcam patates kızartması yedim gece 10'da siz düşünün artık, neyse ölmüşle olmuşa çare bulunmaz diyerekten tam gaz yola devam ediyorum

Sabah
Yarım saat yürüyüş
2 dilim kepek ekmeğinden tost, arası boş

ayyy çok uykum var yaa.... bıraksalar yarına kadar uyurum valla.... zaten uyanıkmıyım uyuyomuyum belli dğeil şuan.... havada soğuk......

bu günkü menüm

sabah ılık suyumu içtim
kahvaltı
3 biber
2 minik domatesle
1 paket misket köftenin yarısını çevirdim tavada
onunda yarısını yedim

yarısını öğlende yicem

1 içim çilekli kefir

öğle sabahkinin aynısı

Ara 1 elma

Akşam 1 kase nesfit

çok sıkıcı bir mmenü....

ajvar sosunu kaldırmışsın menüden betüş cahilliğime verin kefir ne? acaba biliyorumda ismimi farklı diye google amcaya sordum sanırım tanımıyorum kendilerini çok cahilim yahu

ajvar sosunu kaldırmışsın menüden betüş cahilliğime verin kefir ne? acaba biliyorumda ismimi farklı diye google amcaya sordum sanırım tanımıyorum kendilerini çok cahilim yahu

kefir ne biliim... meyveli yoğurdun sulu hali gibi tadı var.... güzel bişi ... çok faydlıymış amaa neye faydalı kim icad etti bilemicem.... yaaa ajvar sosum bitti de ondan yok....

saçıma perçem kestirdim çok iğrenç olduuu halil sezai gibi dolaşıyom ortalıkta.... çaareesiiiz.....

Bugün bizim takımdan ses çıkmıyor, huuuu huuu herkes nerdeeeee? Ayy cnmm çok sıkılıyor cumartesi günleri psikolojikmidir nedir acil iş olsa bile yapamıyorum, resmen üzerime ölü toprağı serpilmiş gibiyim canım hiçbirşey yapmak istemiyor ayrıca çok acıktım, azıcık lahmacunun kenarından ısırık aldım.

Öğle menüm
Yarım kase çorba
Yarım tabak barbunya
1 ısırık kadar lahmacun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…