- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.421
Çok güzel menü, istikrarlı gidiyorsun Maşallah11 nisan cumartesi
10.30
Yesil sogan,3 biber,dere otlu 1 kase yogurtt
1 yumurta
17.30
1 domates
7 kasik pirasa yemegi
1 kase yogurt
Su 2litre
Spor hala yok ama yapacagim ins
Eksik olmuş canımaksamki yesil yemegi ne bilmiyirum ama guzel olmus canim. 4 yumurtada cok olmis sanki
Tahmin ettim aslinda ya fasulyedir,ya mercimektir dedim kesin bilgi daha iyi oldu.Eksik olmuş canım
Sen yazınca farkettim
Yeşil fasulye olacaktı.
Canim ben emzirerek veren kategoride değilim. Ciddi diyet yaptigim zaman bile artida geldiğim oluyor senin mantikla eksi olmam lazim di ama olmadi. Ben ilk 1 ay sağlıksız beslendim sonra dikkat etmeye basladim. 97 kilodan 93 e düştüm sonrada burda devam ettim. Ama ciddi dişimi sıkıyorum. 3 aydir ağzıma patates pirin makarna falan girmedi. Tatlıyı sadece 2 kere tattim.brn ilk 6 ay o kadar kötü beslendim ki. yemek yapacak hiçkimsem yoktu. yalnızdım. o yüzden hep paketli ürünlere sarmıştım. bir de hep boyle tava işi yemek yapıyordum hızlı olsun diye. sağlıksız beslenmeydi ama o kadar çok kilo vermiştim ki. bence ilk 6 ayda emzirmeden kaynaklı çookk hızlı kilo veriliyor. ama sonra ne oldu bir anda kilo almaya başladım 6. aydan sonra bebeğim de ek gıdaya geçmişti rahatlamıştım aslında. demem o ki bu dönemde çok hızlı ve güzel zayıflayabilirsin eğer beslenmeni güzel yaparsan sonrasında o şekl devam etsen bile kilonu koruyabilirsin diye düşünüyorum.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesinTeşekkür ederim arkadaşlarım....
Sirozdu amcam maalesef dün son günüymüş bu dünyadaki. Gidememek çok kötü...
Yakindan çekince olduğun dan kilolu cikiyor insan. Birde bence bir alıştırma olurr bi anda karşılarına çok zayıflamış olarak çıkarsan daha cok şaşırırlar ki o daha kötüKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Kendisini çok severim bu arada bunu da belirteyim.
70 kilodan 79 kiloya çıktığını söyledi..
"Sende durumlar nasıl" diye sordu...
"Bıraktığın gibi, aynıyım" dedim, yalan söyledim
Akşam watsaptan tüm bayanlar görüntülü konuşacakmışız, beni de arayacak
Balım çok iyi gidiyorsun maşallah sana11 Nisan Cumartesi
11:00=== 3 adet ceviz
4 adet yumurta(biri bebeğimindi, yemeyince ben yedim)
16:30=== 5 yk yeşil yemeği
2 kase yoğurt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
60 dk lastik ile kol çalışma
@Tekrar dene 360 puan
Geçmiş olsun kuzumBugün yine başım Çok ağrıdı mümkün olsa herhalde yatıp uyurdum
Afiyet olsun canımm güzel olmuş11 nisan
Menüm
16.30
7 tane bulgurlu köfte (ceviz eninde, ince)
Yarım kase yoğurt
Kıymalı 1 yumurta
Su 2 lt şimdilik
Spor yok
Sağol canımDiyetinde bulguru azaltsan mesela haftada 2 gün yada 1 gün yesen daha hızlı kilo vereceksin aslında.
Çok güzel olmuş
Sağol kuzumtekrar tebrikler canim cok guzel olmus . iyi burda buntakimdayim sizlerle
aksamki yesil yemegi ne bilmiyirum ama guzel olmus canim. 4 yumurtada cok olmis sanki
masallah yaaa. Ayy serbest gune gelmen ne guzel canim ya. Cok iyi gidiyorsun.
gecmis olsun canim.
afiyet olsun canim guzel
afiyet olsun canim guzel olmus
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş11 nisan cumartesi
10.30
Yesil sogan,3 biber,dere otlu 1 kase yogurtt
1 yumurta
17.30
1 domates
7 kasik pirasa yemegi
1 kase yogurt
Su 2litre
Spor hala yok ama yapacagim ins
TebriklerrrKızlar sizler zaten biliyorsunuz, 1.lik sırrımı paylaştım
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
benım umudum kalmadı artık canım daha uzun sure evdeyizaynen internette donen fotolara videolara baktikca vay halimize diyorum. Acil ihtiyac olanlari bir nebze anliyorumda. Elinde kola abur cubur olanlari kuruyemiscilere kosanlari gercekten anlayamiyorum. Bu zamana kadar olabildigince rahat olmaya calistim ama daha coookkkkk uzar virusss biz boyle oldukca
Rabbım korusun Insallah canım hata yaptılarEşim perişan tıklım tıklım olmuş market millet çekirdek derdine düşmüş Bugün bulasmadiysa birdaha bulaşmaz diyor...
Allah'a havele ediyorum bu duruma dusurenleri
onlarda gaza gelmıs durumda canım bu hafta daha cok ıs dusuyor bızebi kac takimi gezdimde bizim takimi konusuyorlar
nasil bi hirssa bireyselde bile ayni takimdan 3 kisi var diye
hosumada gitti daha bi gaza geldim
ınsallah ya bu sporu rutin haline getiricem InsallahMenünü bu düzende götürürsen Nisan hedefine çok rahat ulaşırsın canım.
Epey sporda yapmışsın.
sana ozel canım bu sporlarOruç tutarsam spor yapabilir miyim bilmiyorum susuzluktan korkuyorum o değil de Merve’nin sporunu gördün müasıl o beni geçecek askrhpozitif askrhpozitif
aaaa sende bana gelince puan yukselttın yınede gecmek ıcın elimden geleni yapıcamKimsenin beni geçmesine izin vermem
Bugünden itibaren 60 dk kol lastiği ile yaptığım egzersizi de ekleyeceğim
benım tartı sabit bugun@GastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
bitki cayları olunca su pek ıcemedım canimmenü de güzel spor da güzel ama suyu az icmissin canım
evet kesinlikle pazartesi merakla bekliyorumBende farkettim
Bu hafta az verdikleri için haftaya iyi bir yüzde ile gelebilirler.
Bu hafta da çok sıkı tutmamız lazım.
Yoksa yüksekten dibe çakılmak daha kötü olur.
Herkesin yine en az %1 gelmesi lazım.
onları o psikolojiden cıkarıp aynısını biz yapmayalım daNe güzel canım insanları evde ye iç yat psikolojisinden çıkardık tabi ki aynı istikrarı korumalıyız biz de
basınız sagolsun canım mekanı cennet olsunMerhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
gecmıs olsun kuzumBugün yine başım Çok ağrıdı mümkün olsa herhalde yatıp uyurdum
Güzel olmuş canım erken de kapatmışsın afiyet olsunSabah10.30
3 dilim peynir
2 h.yumurta
1 dilim t.b ekmeği
1 tutam dereotu
2 dilim portakal
7 zeytin
Ara
1 avuç k çekirdeği
Akşam 16.45
3 adet firinda patlıcanli köfte
1 kase ispanak çorbası
Ara
Sütlü türk kahvesi
Uyumadan 1 bardak zencefilli kefir içerim
Su 2.5 litre
Spor yapmayi düşünüyorum insallah
52 kiloyken yok canımAnnem benim kiloma takık canım, 52 kilo iken de bana kilolusun derdi.
Okuldaki arkadaşlarda hep diyet modunda, o nedenle çok konuşuluyor kilo konusu
Benim canım tatlı istiyor anlam veremiyordum Ahmet Apa’nın geçenki ses kaydında anladım sebebiniSpor sonrası sızede uyku cokuyor mu kızlar
kendimi baya zorluyorum.Çok güzel menü, istikrarlı gidiyorsun Maşallah
afiyet olsun canim gayet guzelSabah10.30
3 dilim peynir
2 h.yumurta
1 dilim t.b ekmeği
1 tutam dereotu
2 dilim portakal
7 zeytin
Ara
1 avuç k çekirdeği
Akşam 16.45
3 adet firinda patlıcanli köfte
1 kase ispanak çorbası
Ara
Sütlü türk kahvesi
Uyumadan 1 bardak zencefilli kefir içerim
Su 2.5 litre
Spor yapmayi düşünüyorum insallah
afiyet olsun gayer guzel canim. Vovvvv spora bakkkkk masallah11 Nisan
11:00
Borani (2 yumurta.,4 yk yogurt, 1yk tereyag, maydanoz)
16:30
4yk mercimekli bulgur pilavı
2 taze fasulye tursusu
Sıvı:2lt (daha ıcermıyım bilmiyorum)
Spor
15 dk leslie 45 puan
65 dk pilates 195 puan
Toplam puan 240 puan
@Tekrar dene
afiyet olsun canim. İlk aranda hem iki dlm ekmek hemde 2 kase corba cok olmus sanki canim.aksami hafif gecirmen iyi olmus11 nisan cumartesi
08.00
bir avuç fındık
11.00
az domatesli omlet
1yk krem peynir
2 siyah seytin
1 tane susamlı çubuk kraker
13.00
2 dilim ekmek(evde ekmek yapmıştım ilk kez)
2 kase şehriye çorbası
16.00
1 kase muzlu yoğurt
19.00
bol yeşillikli salata
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
ayy butun vucudum mayisiyir benimde uykum geliyor canim yaaSpor sonrası sızede uyku cokuyor mu kızlar
ufaklık uyusa bende uyucam o dereceyim suanHem nasıl
Nedenmıs kı52 kiloyken yok canımyeni gittiğim okulda da öyle ya pilatese gidenler spora gidenler diyet yapanlar diyetisyene gidenler ve ben
Benim canım tatlı istiyor anlam veremiyordum Ahmet Apa’nın geçenki ses kaydında anladım sebebini
Suan o haldeyim mutfak toplanacak ben koltuga yapıstımkendimi baya zorluyorum.
Yalniz bugun bozmak uzereyken kendimi frenledim.
afiyet olsun canim gayet guzel
afiyet olsun gayer guzel canim. Vovvvv spora bakkkkk masallah
afiyet olsun canim. İlk aranda hem iki dlm ekmek hemde 2 kase corba cok olmus sanki canim.aksami hafif gecirmen iyi olmus
ayy butun vucudum mayisiyir benimde uykum geliyor canim yaa
anladım.. inş emeğinin karşılığını fazla fazla alırsın..Canim ben emzirerek veren kategoride değilim. Ciddi diyet yaptigim zaman bile artida geldiğim oluyor senin mantikla eksi olmam lazim di ama olmadi. Ben ilk 1 ay sağlıksız beslendim sonra dikkat etmeye basladim. 97 kilodan 93 e düştüm sonrada burda devam ettim. Ama ciddi dişimi sıkıyorum. 3 aydir ağzıma patates pirin makarna falan girmedi. Tatlıyı sadece 2 kere tattim.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Yakindan çekince olduğun dan kilolu cikiyor insan. Birde bence bir alıştırma olurr bi anda karşılarına çok zayıflamış olarak çıkarsan daha cok şaşırırlar ki o daha kötü
anladım.. inş emeğinin karşılığını fazla fazla alırsın..Canim ben emzirerek veren kategoride değilim. Ciddi diyet yaptigim zaman bile artida geldiğim oluyor senin mantikla eksi olmam lazim di ama olmadi. Ben ilk 1 ay sağlıksız beslendim sonra dikkat etmeye basladim. 97 kilodan 93 e düştüm sonrada burda devam ettim. Ama ciddi dişimi sıkıyorum. 3 aydir ağzıma patates pirin makarna falan girmedi. Tatlıyı sadece 2 kere tattim.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Yakindan çekince olduğun dan kilolu cikiyor insan. Birde bence bir alıştırma olurr bi anda karşılarına çok zayıflamış olarak çıkarsan daha cok şaşırırlar ki o daha kötü
evet 1 kase çorba kesinlikle yeterliydi ama bilemedim. şuan canım o kadar çok tatlı istiyor ki.. oyalanacak bir şeyler bulmam lazımkendimi baya zorluyorum.
Yalniz bugun bozmak uzereyken kendimi frenledim.
afiyet olsun canim gayet guzel
afiyet olsun gayer guzel canim. Vovvvv spora bakkkkk masallah
afiyet olsun canim. İlk aranda hem iki dlm ekmek hemde 2 kase corba cok olmus sanki canim.aksami hafif gecirmen iyi olmus
ayy butun vucudum mayisiyir benimde uykum geliyor canim yaa
sağol canimGüzel olmuş canım erken de kapatmışsın afiyet olsun
bana spor öncesi çöküyor yapmak zorlaşıyor.Spor sonrası sızede uyku cokuyor mu kızlar
inşallah canimanladım.. inş emeğinin karşılığını fazla fazla alırsın..
Tarcinli turk kahvesi oneririm sana. Gercekten tatli krizini bastiriyorevet 1 kase çorba kesinlikle yeterliydi ama bilemedim. şuan canım o kadar çok tatlı istiyor ki.. oyalanacak bir şeyler bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?