- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.441
Zaten sporda beni geçen kimse yok diye yazmıyordum.aaaa sende bana gelince puan yukselttın yınede gecmek ıcın elimden geleni yapıcam
Bütün kadınların ömür boyu süren derdi52 kiloyken yok canımyeni gittiğim okulda da öyle ya pilatese gidenler spora gidenler diyet yapanlar diyetisyene gidenler ve ben
Aman sakınkendimi baya zorluyorum.
Yalniz bugun bozmak uzereyken kendimi frenledim.
Sağlıksız birşey yok ama mercimekli bulgur pilavı ile turşu Pazartesi artı getirir.11 Nisan
11:00
Borani (2 yumurta.,4 yk yogurt, 1yk tereyag, maydanoz)
16:30
4yk mercimekli bulgur pilavı
2 taze fasulye tursusu
Sıvı:2lt (daha ıcermıyım bilmiyorum)
Spor
15 dk leslie 45 puan
65 dk pilates 195 puan
Toplam puan 240 puan
@Tekrar dene
Korkarak yedım az bisey kalmisti cop olmasın diye yedım ben mercimekli bulguru bulusturmadan once kavurup koyuyorum ıcıneSağlıksız birşey yok ama mercimekli bulgur pilavı ile turşu Pazartesi artı getirir.
Sizde soğanı zeytinyağında kavurup yemeğin üzerine döküyor musunuz.
Ohh ne güzel erkenden uyuycannBebemi uyuttum
Bende yavaş yavaş yatışa geçiyorum kızlar
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar
ever oyle diye diye kendime hakim oldum buun zatenn canim. Kalmadi surda ne kaldikiAman sakın
Yolun üçte ikisi bitti
Şurda serbest güne ne kaldı ki, 2 hafta sadece
İyi geceler canimBebemi uyuttum
Terletecek spor yapmayın diyor zaten şeker tüketmediğimiz için spor sonrası vücut glikojen yaktığı için aşırı tatlı isteği doğabiliyormuş canımNedenmıs kı
Oh iyi uykular daha bize varBebemi uyuttum
Canım benim, tekrar tebrikler9.Takımdan Selamlar
669.etapta bireysel de birinci oldum.
Bu haftaki bireyselde birinci olmamın geçen hafta adet dönemi ödemi nedeniyle sabit gelmemin de etkisi olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum.
Ne yaptığına gelecek olursak;
13 Mart'ta Ahmet APA 'nın Facebook 'ta toplu olarak uygulattığı 6 ay kadar sürecek olan Seviyeler Programına başladım...
Kısaca bahsedecek olursam;
1-) Unlu, şekerli ve nişastalı olan tüm besinler yasak.
2-) Sıvı alım kuralları var, yani yemekten yarım saat önce sıvı alımını bırakıp yemekte dahil, yemekten 2 saat sonraya kadar sıvı alımı yasak.
3-) 2 öğünden oluşan bir sistem, ilk öğün uyandıktan 4-5 saat sonra, ilk öğün ile 2.öğün arasında 5-6 saat var, 2.öğünden 4-5 saat geçmeden uyumak yok.
4-) Lokmaları löp löp yutmak yok, muhakkak mama kıvamına gelecek.
Bu maddelerin devamı var aklıma gelenler ve önemli olanlar bunlar. (Ayrıntıları Facebook'ta Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar gurubunda bulabilirsiniz)
Ben seviye-1 ile yetinmeyip ek olarak Ketojenik Beslenmeyi de uyguladım
Günlük besin alımında %70 yağ, %20 protein, %10 karbonhidrat olacak şekilde beslendim.
@mefkurem üşenmemiş Ketojenik Diyeti tüm detayları ile bir önceki sayfada açıklamış, oraya bakabilirsiniz.
Ben yağ olarak kuruyemiş tükettim
Karbonhidrat olarakta sebze yemeği tükettim.
Seviye-1 ve Ketojenik Diyete bu hafta IF diyetinin
Ye-Dur-Yeme: Haftada bir veya iki gün 24-48 saat aç kalma yöntemini ekleyerek 48 saat hiçbirşey yemedim.
Diğer günlerde ise;
** Hergün sabah kalkar kalkmaz 1 saat aç karnına sauna eşofmanla koşu bandında yürüyüdüm (sauna eşofman faktörü önemli, terleterek toksinlerinlerin atımını sağladığı için kilo vermeyi hızlandırıyor)
** Çay vazgeçilmezim olduğu için yürüyüşten sonra çay demleyip içtim
** Yürüyüşten 2 saat sonra kahvaltımı, kahvaltıdan 5-6 saat sonra ise 2. öğünümü yaptım.
Benim bu hafta yaptıklarım bunlar...
Zayiflama yolculuğunda tüm üyelere başarılar diliyorum.
Motivasyonlarını benden eksik etmeyen 9.Takımdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
İyiki biz hep beraberiz
Kuzum migren ya da sinüzitin mi var? Düzenli mi ağrıyor böyleBugün yine başım Çok ağrıdı mümkün olsa herhalde yatıp uyurdum
tamam aklımda olsun.. inş bugün atlatırım da sonraki günlerde olursa denerim inşTarcinli turk kahvesi oneririm sana. Gercekten tatli krizini bastiriyor
evetSpor sonrası sızede uyku cokuyor mu kızlar
bildigim yok canim Su olaylar gecse insallah Dr a gitsem iyi olcakKuzum migren ya da sinüzitin mi var? Düzenli mi ağrıyor böyle
Insan gercekten istedigi zaman iradesine sahip cikabiliyor canimKızlar bugün çok fena açlık isteğiyle boğuştum. Yememek için kendimi zor tuttum ve yemedim şükür
Regl olcam ama kaç gündür olamadım onun etkisi var vücudumda.
Aaa neden gece rutinleri mi makineler çalıştırıldı mı ?Uykuya geçiyorum diyeli 1.5 saat olmuş
Ben hala ayaktayım
oyle yaa gercekten pisman oldum zaten herkesin menusunu gorunceKaçamağın adı kaldı sadece bak tadı filan yok yapma canım sende artıkın
ayy hadi insallah:))Bu daha fragman diyeydinyaza hepimiz çıtır olucaz ha cidden bu gidişle
gecmis olsun sendedemi migren var yoksa..uyumadanda gecmiyo o bas agrisiBugün yine başım Çok ağrıdı mümkün olsa herhalde yatıp uyurdum
ben genelde sabah uyaninca yaptigim.ocin hic olmuyo.aksamda yapsam aksine daha dinc oluyorum.Spor sonrası sızede uyku cokuyor mu kızlar
niye diye sormak icin alintilamistim sonrasinda cevabini okudum:)52 kiloyken yok canımyeni gittiğim okulda da öyle ya pilatese gidenler spora gidenler diyet yapanlar diyetisyene gidenler ve ben
Benim canım tatlı istiyor anlam veremiyordum Ahmet Apa’nın geçenki ses kaydında anladım sebebini
niye uyumadinnkiUykuya geçiyorum diyeli 1.5 saat olmuş
Ben hala ayaktayım
bende yaticam ama kizimin uykusunun gelmesini bekliyorumNapıyosunuz kızlar? Miniğim pek keyifsiz sırayla gezdiriyoruz.
Bugün doymadm ya çok açımbulgurda yapsaydım keşke
niye keyifsiz canim biyerimi agriyor acaba?Napıyosunuz kızlar? Miniğim pek keyifsiz sırayla gezdiriyoruz.
Bugün doymadm ya çok açımbulgurda yapsaydım keşke
Bildigim yok canimgecmis olsun sendedemi migren var yoksa..uyumadanda gecmiyo o bas agrisi
Sorma ya şişti heryerim aciyo bi de. Bu ay gergin değilim Allah'tan geçen ay fenaydim dokunan yaniyoduevetrahatlama oluyor o an uyuyabilirim tek olsam
bildigim yok canim Su olaylar gecse insallah Dr a gitsem iyi olcak
Insan gercekten istedigi zaman iradesine sahip cikabiliyor canim
Bende olamadim bu durumda geriyor
Ben bunu hep yaşıyorum ya tartıya çıkıp artı görünce sanki tüm kilolarimi geri almış gibi geliyor. Sonra aynaya bakıyorum hâlâ aynı göründüğümü görünce moralim yerine geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?