Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar selm, sondan birinci olmuşum bu ne yaa bu ben değilim. artık kilom 60 oluncaya kadar kendime 1 gram bile acımıycam, ben acınacak durumdan çıktım çünkü iyiden iyiye saldım kendimi
ben en iyisi yemin edeyim 60 kilo olana kadar şunu bunu yemiycem dye oturup şöyle detaylı bir yemin yazayım kendime gülmeyin ben ancak bu şekilde kendimi tutabiliyorum
gamzecim seni tebrik ediiyorum maşallah yine birinci olmuşsun
hopiş yine özlü sözleriyle topiği şenlendiriyorsun süperin.
edda yavrum laz böreklerini götürdünmü yoksa yarıını yedinmi merak ettim
mursh ne olacak bizim grubun hali saldık yaa, biri bizi sallasın :18:
betüş kız her lafın beni güldürüyor, senle evlenen yaşadı ama salaklar seni birtürü keşfedememişler yaa, halbuki okadarda tosun gibisin göze çarparsın ama anlamadım bu işi

günaydın herkese gerçe bugün topik bayağı bi sessiz ama olsun bünye alıştı tabi sabah karga bo.unu yemeden kalkmaya bugünde pazar olmasına rağmen kalktım erkenden annemler daha yatıyo bende kalkar kalkmaz ılık suyumu içtim yarım saat sonrada 1 tane muz yedim bana kalsa 4-5 tane yerdim ama kendimi tuttum (muz en sevdiğim meyvedirde ondan o kadar çok yemek istedim lütfen okurken yuhhhhh ,ohaaaaa gibi kelimeler kullanmayınız ) şimdide mate-yeşilçay demledim onu içiyorum herkese iyi pazarlar

slm kızlar 2 günümü anlatayım hemen ne yedim ne içtim boşverin çok yemedimde karışık yedim 3-4 saate annem gelir,sabah eşim gitti zor oldu be
cuma gece 12ye kadar cam sildim perdeler gelecek diye gelmedi tabi pazartesiye kaldı oğlum uyuyo uyansın ışarı çıkıcaz ama kafaya koydum eşim gelene kadar deli gibi spor yapıcam çok kararlıyım gelince azıcık daha ince görmeli bide ben alman çikolatasına bayılırım onu yemek için bu hafta hiçbişey yememem lazım

Günaydın kızlarrr ;

Herkese umut ettıgı gıbı bır hafta olmsını dılıyorum...Cumartesı gunu ofıste temızlık vardı onun ıcın cok fazla ugrayamadım kadın geldı onun arkasından kosarken ben daha cok yoruldum...Cumartesı ıs cıkısı ufak bı toplantı oldu ve ıse gırıs saatı 06:30 a alındı çok moralım bozuk yaa nasıl mal bı sırkette calısıyoruz anlamadım ben Zengın koca sart oldu artık...

Cumartesı aksamı arkadaslara yemege gıttım ordan gec dondum zaten Pazar sabahıda İZMİR e gıttım .Gez allah gez gez allah gez cok yedım ama bı okadarda yurudum enerjı harcadım.Güzel bi hafta sonuydu ama aklımda hep pzt sabah karga b*kunu yenmeden baslıycak mesaı vardı Neyse bu da gelır buda gecer alısmalısın dıorum kendıme

Günaydın herkese, umarım hepimiz için mutlu, huzurlu, bol sporlu, az kalorili bir hafta olur...cuma günkü kaçamaklarımdan sonra h.sonu kaçamak yapmadım çok şükür, şimdilik iyi gidiyor, günlük 1 saatlik yürüyüş haricinde akşamları spor yapamıyorum tenise mi başlasam diyorum ama kararsızım. Bugün sanırım herkese tatil mursh sen ve ben çalışıyoruz sadece sanırım.
Dünkü yenilgiden sonra hiç çalışasım gelmiyor, şimdi evde olmak vardı, bugünde çalışılır mı yahu

mursh bu arada ne kadar erkene alınmış giriş saatiniz, ilk kez o saatte işe başlayan bir şirket duydum, çıkış saatlerinizde erkendir sanırım değil mi?

ayy cnm sorma yaaa burası sırket degıl burası kendımı amele gıbı hıssedıyorum...Bıde bugun 23 nısan bızım merkez clısmıyor ole bos bos oturuyorum sabahın korunden berı.Yok yok zengın koca sart

ayy cnm sorma yaaa burası sırket degıl burası kendımı amele gıbı hıssedıyorum...Bıde bugun 23 nısan bızım merkez clısmıyor ole bos bos oturuyorum sabahın korunden berı.Yok yok zengın koca sart

Zaten hiç anlamam şu milli bayramlarda çalıştırılmasını, ne telefon çalıyor, ne acil iş var, kimse çalışmıyorki iş olsun, zaten cumartesi günleri de çalışıyoruz bari bırakında bugün tatilimizi yapalım

betüş kız her lafın beni güldürüyor, senle evlenen yaşadı ama salaklar seni birtürü keşfedememişler yaa, halbuki okadarda tosun gibisin göze çarparsın ama anlamadım bu işi

tosun gibi olduğum için olabilir diye düşünüyorum işte bir de zayıflayıp denicem şansımı.... olmadı artık yapçak bişi yok eşeysiz üreme bölünerek çoğalma yöntemlerini denicem.... yoksa yalnız ölcem diye korkuyorum

Selam beybiler,
Selam 23 nisanda çalışan emekçi kardeşlerim....
İşçiler kardeş patron kalleş.....

ayyy kızlar karasız kaldııım saçlarımı kızıl yapmak istiyrum ama kuaförüm dedi ki yapma saçlarının rengi böyle doğal renginde güzel dedi.... niye bu kuaföarler insnaı caydırıyo hiç anlamıyorum kararlı gittim kararsız çıktım yahu.... çok istiyorum amma çok korkuttu beni... biii romenlik var yani kıyıda köşede ille de kırmızının kıyısına köşesine bulaşçam... şimdi de saçlarımı da kırmızı istiyorum... daha önce patlıcan moru yaptırmışım çok beğenmiştim çabuuk aktı gittiydi.... yapsam mııı yapmasam mııı....

neyse ben menüme döneyim

1 kocaman tost 1 de zerooo açılışı mikemmel yaptım bu gün
ara yok
öğlen 1 kase nesfit
ara 1elma
akşam1 kase nesfit

şeklinde sabahki cozutmamı telafi edecek makul bir menü oluşturmayı düşünüyorum... ayyydi hayırlısı....

slm kızalar kaç gündür yatılı misafirim vardı daha yeni gitti. yanında nete giremedim yanlış anlayan biriydi .
sabah 1 bardak limonlu ılık su 2 kayısı
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk dan fazla peynir
1 domates
1 salatalık
7 zeytin
tere
dere otu
çay
1 kahve fincanı ceviz
1 küçük kase ev yapımı yogurt
1 omega 3
1 saat sonra 5 i biryerde çay

cnm soyle kı kızıl rengıde patlıcan moru gıbı emın olabılırsın yanı tas catlasın 20 gun kullanabılırsın helekı yazın daha cok banyo yapılıyor cok vabuk akar...Helekı kuafor hzırlrsa boyayı 20 gunde bı boya yaptırmak baya malıyetlı bı durum altından kalkabılırmısın bılmıyorum...Ama genede aklında varsa dene derım aklında kalacagına kafanda kalsın Yanı begenmezsen bıle en fazla 20 gun ole gezersın sonra kendı rengıne boyatırsın...Bide bal kopugunun ıcıne azcık karamel tonları karıstırta bılırsın bayıldıgım renktır yanı

ayy bilmiyorum her yaz bana bir haller oluyo.... sanki boyatmazsam dünyanın sonu gelecek bakır ve kızıl çok çekiyor beni şu an.... bir ara önce sarı yaptım sonra kızıl sonra siyah sonra garip röfleli sarı ama hoştu, sonra terar siyah bakkalda bi çocuk vardı abla gene mi değiştirdin rengini der dururdu.... ahh aaahhh gençlik bayadır ihmal ediyorum kendimi ama yetti gari açılın sahalara dönüyorum

Eki Görüntüle 398156

google a sordum bunu demek istediniz acaba dedi bana.... bu mu bu muu?

selam kızlar, her haftasonu sıkça gelemediğim gibi bu haftasonuda gelemedim.
Bugün eşim 23 nisan tatilinde oldğu için bende izin aldım gitmedim evdeyim. ama sabahtan beri telefonda konuşuyor yani işe gitse daha iyiydi vallahi kafam şişti
dün ve bugün itibari ile çok güzel uyguluyorum diyetimi,
bu sabah yine kfleks yedim
öğlen 6 tane küük köfte yanına oca bir tabak salata
akşamda bakalım Allah kerim.

mursh ve betül, o resmini koyduğunuz saç benim rengim, karamel rengi diye geçiyor, şahsen beni öyle diyip boyadı kuaför, ve bu renk çktı, herkes beğeniyor çok hoş bir renk gerçekten ben %100 tavsiye ederim hiç çekinilecek bir renk değil yani düşünme bile boyat derim ben. karamel de sen, onlar ayarlar.

Kaçgündür ne kadar sessiz sayfa Menülerimi yazmıyorum kaç gündür bari menülerimi yazayım

Bugün
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir

Öğle
1 kase çorba
Yarım avuş büyüklüğünde haşlanmış tavuk

Akşam
Çorba+salata yemeyi düşünüyorum.
1 saat yürüyüş.

Haftaya fuar var, fuara kadar en azından 70 kilo olmam lazım hatta 69 olursam çok iyi olur yeni aldığım kıyafetlerin içinde daha zarif durayım

Merhaba kızlar. Oğlan bizim Kız bizim Düğün bitti normale döndüm bugün normal diyetime uydum sporumada başlıcam yorgunluğumu atayımda... Sizde ne var yok bakalım? Geçmişi okuyamadım bi ara okurum tek tek.

Menüm:

Sabah: 2 dilim yağsız kızarmış kepek ekmek
1 yumurta haşlama(sadece beyazı)
3 zeytin
kk kadar beyaz peynir
1 fincan kayısılı form çayı...

Canımcığım benim kaşlarım çok kara bana gitmez değil mi o renk, bi keresinde boyadım biraz daha koyusuydu sanırım bir arkadaşım var çingene gibi olmuşsun demişti ama ben kendim boyamıştım bazı yerleri tutmamıştı, kaşlarımı boyatsamda çok iğrenç durur çok kalın çünkü en ince hali bile simsiyah duruyor

Norcım bak benım face gır kapak fotosuna bak kaslarım nasıl duruyor ben boyattım hıcte ole kotu durmadı sımdı sac rengıme gore bıraz daha uyumlu kaslarım ...Bence bu renk grafıkerınde dedıgı gıbı cok hos bı renk herkesede yakısacagından emınım ama bence bır kuafore boyatmanda fayd var cunku onlar bırden fzla boyayı karıstırıyorlar ve bı renk elde edıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…