- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.961
saçıma perçem kestirdim çok iğrenç olduuu halil sezai gibi dolaşıyom ortalıkta.... çaareesiiiz.....
Günaydın herkese, umarım hepimiz için mutlu, huzurlu, bol sporlu, az kalorili bir hafta olur...cuma günkü kaçamaklarımdan sonra h.sonu kaçamak yapmadım çok şükür, şimdilik iyi gidiyor, günlük 1 saatlik yürüyüş haricinde akşamları spor yapamıyorumtenise mi başlasam diyorum ama kararsızım. Bugün sanırım herkese tatil mursh sen ve ben çalışıyoruz sadece sanırım.
Dünkü yenilgiden sonra hiç çalışasım gelmiyor, şimdi evde olmak vardı, bugünde çalışılır mı yahu
mursh bu arada ne kadar erkene alınmış giriş saatiniz, ilk kez o saatte işe başlayan bir şirket duydum, çıkış saatlerinizde erkendir sanırım değil mi?
ayy cnm sorma yaaa burası sırket degıl burası kendımı amele gıbı hıssedıyorum...Bıde bugun 23 nısan bızım merkez clısmıyor ole bos bos oturuyorum sabahın korunden berı.Yok yok zengın koca sart
betüş kız her lafın beni güldürüyor, senle evlenen yaşadı ama salaklar seni birtürü keşfedememişler yaa, halbuki okadarda tosun gibisin göze çarparsın ama anlamadım bu işi
Selam beybiler,
Selam 23 nisanda çalışan emekçi kardeşlerim....
İşçiler kardeş patron kalleş.....
ayyy kızlar karasız kaldııım saçlarımı kızıl yapmak istiyrum ama kuaförüm dedi ki yapma saçlarının rengi böyle doğal renginde güzel dedi.... niye bu kuaföarler insnaı caydırıyo hiç anlamıyorum kararlı gittim kararsız çıktım yahu.... çok istiyorum amma çok korkuttu beni... biii romenlik var yani kıyıda köşede ille de kırmızının kıyısına köşesine bulaşçam... şimdi de saçlarımı da kırmızı istiyorum... daha önce patlıcan moru yaptırmışım çok beğenmiştim çabuuk aktı gittiydi.... yapsam mııı yapmasam mııı....
cnm soyle kı kızıl rengıde patlıcan moru gıbı emın olabılırsın yanı tas catlasın 20 gun kullanabılırsın helekı yazın daha cok banyo yapılıyor cok vabuk akar...Helekı kuafor hzırlrsa boyayı 20 gunde bı boya yaptırmak baya malıyetlı bı durum altından kalkabılırmısın bılmıyorum...Ama genede aklında varsa dene derım aklında kalacagına kafanda kalsınYanı begenmezsen bıle en fazla 20 gun ole gezersın sonra kendı rengıne boyatırsın...Bide bal kopugunun ıcıne azcık karamel tonları karıstırta bılırsın bayıldıgım renktır yanı
cnm soyle kı kızıl rengıde patlıcan moru gıbı emın olabılırsın yanı tas catlasın 20 gun kullanabılırsın helekı yazın daha cok banyo yapılıyor cok vabuk akar...Helekı kuafor hzırlrsa boyayı 20 gunde bı boya yaptırmak baya malıyetlı bı durum altından kalkabılırmısın bılmıyorum...Ama genede aklında varsa dene derım aklında kalacagına kafanda kalsınYanı begenmezsen bıle en fazla 20 gun ole gezersın sonra kendı rengıne boyatırsın...Bide bal kopugunun ıcıne azcık karamel tonları karıstırta bılırsın bayıldıgım renktır yanı
selam kızlar, her haftasonu sıkça gelemediğim gibi bu haftasonuda gelemedim.
Bugün eşim 23 nisan tatilinde oldğu için bende izin aldım gitmedim evdeyim. ama sabahtan beri telefonda konuşuyor yani işe gitse daha iyiydi vallahi kafam şişti
dün ve bugün itibari ile çok güzel uyguluyorum diyetimi,
bu sabah yine kfleks yedim
öğlen 6 tane küük köfte yanına oca bir tabak salata
akşamda bakalım Allah kerim.
mursh ve betül, o resmini koyduğunuz saç benim rengim, karamel rengi diye geçiyor, şahsen beni öyle diyip boyadı kuaför, ve bu renk çktı, herkes beğeniyor çok hoş bir renk gerçekten ben %100 tavsiye ederim hiç çekinilecek bir renk değil yani düşünme bile boyat derim ben. karamel de sen, onlar ayarlar.
Canımcığım benim kaşlarım çok kara bana gitmez değil mi o renk, bi keresinde boyadım biraz daha koyusuydu sanırım bir arkadaşım var çingene gibi olmuşsun demiştiama ben kendim boyamıştım bazı yerleri tutmamıştı, kaşlarımı boyatsamda çok iğrenç durur çok kalın çünkü en ince hali bile simsiyah duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?