- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.981
Norcım bak benım face gır kapak fotosuna bak kaslarım nasıl duruyor ben boyattım hıcte ole kotu durmadı sımdı sac rengıme gore bıraz daha uyumlu kaslarım ...Bence bu renk grafıkerınde dedıgı gıbı cok hos bı renk herkesede yakısacagından emınım ama bence bır kuafore boyatmanda fayd var cunku onlar bırden fzla boyayı karıstırıyorlar ve bı renk elde edıyorlar...
bıde cumartesı gunu yemege gıttıgım arkadaslard ne duydum kızlar ;
Zayıflatan ayakkabılar varmıs bu arkadasım hastanede calısıyor butun hemsıreler almıs 7 8 kıloya kadar veren olmus.yururken bu ayakkabıları gıyecekmıssın.Bende sımdı aksamları yurumeye baslıycam acaba alsamda onlarlamı yurusem dıorumGercı formda sayfa acılmıs ınanmayın felan dıolar ama bılemedım yahuuu
selam kızlar, her haftasonu sıkça gelemediğim gibi bu haftasonuda gelemedim.
Bugün eşim 23 nisan tatilinde oldğu için bende izin aldım gitmedim evdeyim. ama sabahtan beri telefonda konuşuyor yani işe gitse daha iyiydi vallahi kafam şişti
dün ve bugün itibari ile çok güzel uyguluyorum diyetimi,
bu sabah yine kfleks yedim
öğlen 6 tane küük köfte yanına oca bir tabak salata
akşamda bakalım Allah kerim.
mursh ve betül, o resmini koyduğunuz saç benim rengim, karamel rengi diye geçiyor, şahsen beni öyle diyip boyadı kuaför, ve bu renk çktı, herkes beğeniyor çok hoş bir renk gerçekten ben %100 tavsiye ederim hiç çekinilecek bir renk değil yani düşünme bile boyat derim ben. karamel de sen, onlar ayarlar.
mursh boyatırsam zaten kuaförde boyatıcam, ben tutturamıyorum istediğim rengi, bide mursh senin kaşların benimki kadar gür değil, benim kısa saçlı resmime bak o ince hali düşünşu sıralar lazerleüstleri alındıından düzene girdi ama simsiyah kaşlarım ama çokta istiyorum o rengi, çok hoşuma gidiyor...
Gerçek kilo verdirdiğini hiç sanmıyorumPiyasada çok ürün var hangisi kanıtlanmış? Bence hepsi para tuzağı zaten yürüyerek veriliyor evet ben bunu kendimce kanıtladım...
biz çalışırken tatil yapar mısın
bu da akarmı acep kızıl gibi.... şunun akmayanını niye icat edemiyolar uzaya gittiler bunu yapamadılar pess yani pessss....
slm kızlar 3 günlük tatilden sonra geldim nihayet
şimdi noracım çok istiyosan boyat kızıl 2 günde akıp gidiyo turuncuya dönüyo ama kızılda bile kaşlar çıkıyo ortaya simsiyah tecrübeyle sabittir
Murc bebem allah kolaylık versin o ne ya 6:30
Yasemin bu hafta sıkı tutmamız lazım ikimizde + 800 grmdaydık geçen hafta
Fadime abla havadan mı sudan mı bu ara herkes ++larda,paşaların doğum günü şimdiden kutlu olsun
büşra allah bir yastıkta kocatsın darısıda sana olsun hadi geçmilş olsun atlattınız bitti
Betülll sen nasılsın cnm,fulya hopiş ve unuttuklarım herkesi öpüyorum
...kahvaltımı edeyim gelip aranıza katiliciiiimmm efenim..ayyyyyyyy bugün pek bi sevinçliyim , cuma günkü rakamdan 500 gr. Aşağı inmişim
evet canım benim çok haklısın, bu hafta birbirimize destek olalım eksilerin kraliçesi olalımslm kızlar 3 günlük tatilden sonra geldim nihayet
yasemin bu hafta sıkı tutmamız lazım ikimizde + 800 grmdaydık geçen hafta
günaydınnnnn ohh ya senin mesajınla azıcık canlandım sağol hopiş ablam öpüyormgüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaydııınn ballarım , canlarım , sevgi pıtırcıklarım benimm
Göbegim önden ben arkasından gidiyorum .regl olucam davul gibi olmuş göbegim
kızlar ben kaçtım ikizlere kahvaltı vwereyim .ev işlerimi yapıp pelikana gidip gezeyim birz
herkese günaydınnn, 3 günlük tatilden sonra bu sabah işe gelmek zor oldu, salı sendromundayım
off yaa aç gezecem artık ağzımın kokusu ile karnımı doyurucam yok böyle rejim mejim yapamıyorsam eğer aç gezmek bana müstehaptır, çok kızıyorum kendime, bu cuma - lerde çıkmazsam eğer tartıda kendim intihar ediciyim
evet canım benim çok haklısın, bu hafta birbirimize destek olalım eksilerin kraliçesi olalım
günaydınnnnn ohh ya senin mesajınla azıcık canlandım sağol hopiş ablam öpüyorm
heh fadime abla varya aynen, dün akşam dolaptaki dar gelen bütün kıyafetleri yırtasım geldi, orda bekliyorlar asker gibi zayıflayınca giyicem diye, cinnet geçiricem en sonunda, ay bide çocuk çalışmalarımız var, eşim diyoki mekik çekme, tamam çekmiyorum, koşu yapıyorum ama ondada vicdan azabı duyoyrum acaba tutarsa bi zararı olurmu diye??
ayy aç gezicem başka çarem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?