Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bıde cumartesı gunu yemege gıttıgım arkadaslard ne duydum kızlar ;

Zayıflatan ayakkabılar varmıs bu arkadasım hastanede calısıyor butun hemsıreler almıs 7 8 kıloya kadar veren olmus.yururken bu ayakkabıları gıyecekmıssın.Bende sımdı aksamları yurumeye baslıycam acaba alsamda onlarlamı yurusem dıorum Gercı formda sayfa acılmıs ınanmayın felan dıolar ama bılemedım yahuuu

mursh boyatırsam zaten kuaförde boyatıcam, ben tutturamıyorum istediğim rengi, bide mursh senin kaşların benimki kadar gür değil, benim kısa saçlı resmime bak o ince hali düşün şu sıralar lazerleüstleri alındıından düzene girdi ama simsiyah kaşlarım ama çokta istiyorum o rengi, çok hoşuma gidiyor...

bu arada kızlar dünden beri çaylarımın içine tarçın atıp içiyorum hem tadı çok güzel hemde acaip iştah kesiyor ya..

Gerçek kilo verdirdiğini hiç sanmıyorum Piyasada çok ürün var hangisi kanıtlanmış? Bence hepsi para tuzağı zaten yürüyerek veriliyor evet ben bunu kendimce kanıtladım...

biz çalışırken tatil yapar mısın

bu da akarmı acep kızıl gibi.... şunun akmayanını niye icat edemiyolar uzaya gittiler bunu yapamadılar pess yani pessss....

Anlıyorum cnm ama genede azda olsa acılır bende 10 dk kaldı sende 25 dk kalsın mutlaka 1 2 ton olsun acılır....Bence denemekte fayda var dıorum

Gerçek kilo verdirdiğini hiç sanmıyorum Piyasada çok ürün var hangisi kanıtlanmış? Bence hepsi para tuzağı zaten yürüyerek veriliyor evet ben bunu kendimce kanıtladım...

Bende senın gıbı dusunuyorum cnm ama ahh su seytan yokmu seytannn...

biz çalışırken tatil yapar mısın

bu da akarmı acep kızıl gibi.... şunun akmayanını niye icat edemiyolar uzaya gittiler bunu yapamadılar pess yani pessss....

cnm bu renk ole tahmın ettıgın gıbı akmıyor bıde tabıkı boyanın kalıtesı onemlı :26:

günaydın kızlar dün anca temizlik yaptım görümcem kaç gün bizde kaldı bebegin eline hep bişeler verdi arkasından toplaya toplaya bitiremedim dün gitti evi dip köşe temizledim .ögleden sonra BİLİNDİK BİR ÇOCUK MAGAZASINA GİDİP İKİZLERİME DOGUM GÜNLERİ İÇİN PANTOLON ALICAZ. 26 NİSANA AZ KALDI, AMA BEN 1 DİLİM PASTA YERİM KARATAY DİYETİ YAPIYORUM AMA GRAM GİTMEDİ ÜSTELİK 97 KİLO OLMUŞUM

güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaydııınn ballarım , canlarım , sevgi pıtırcıklarım benimm

...kahvaltımı edeyim gelip aranıza katiliciiiimmm efenim..ayyyyyyyy bugün pek bi sevinçliyim , cuma günkü rakamdan 500 gr. aşağı inmişim

slm kızlar 3 günlük tatilden sonra geldim nihayet
şimdi noracım çok istiyosan boyat kızıl 2 günde akıp gidiyo turuncuya dönüyo ama kızılda bile kaşlar çıkıyo ortaya simsiyah tecrübeyle sabittir
murc bebem Allah kolaylık versin o ne ya 6:30
yasemin bu hafta sıkı tutmamız lazım ikimizde + 800 grmdaydık geçen hafta
fadime abla havadan mı sudan mı bu ara herkes ++larda,paşaların doğum günü şimdiden kutlu olsun
büşra Allah bir yastıkta kocatsın darısıda sana olsun hadi geçmilş olsun atlattınız bitti
betülll sen nasılsın cnm,fulya hopiş ve unuttuklarım herkesi öpüyorum

günaydın canım çok teşekkürler .bizim burda bitane park açıldı orda spor salonu varmış hemen gidip kayıt yaptırıcam

herkese günaydınnn, 3 günlük tatilden sonra bu sabah işe gelmek zor oldu, salı sendromundayım
off yaa aç gezecem artık ağzımın kokusu ile karnımı doyurucam yok böyle rejim mejim yapamıyorsam eğer aç gezmek bana müstehaptır, çok kızıyorum kendime, bu cuma - lerde çıkmazsam eğer tartıda kendim intihar ediciyim
slm kızlar 3 günlük tatilden sonra geldim nihayet
yasemin bu hafta sıkı tutmamız lazım ikimizde + 800 grmdaydık geçen hafta
evet canım benim çok haklısın, bu hafta birbirimize destek olalım eksilerin kraliçesi olalım
güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünaydııınn ballarım , canlarım , sevgi pıtırcıklarım benimm
günaydınnnnn ohh ya senin mesajınla azıcık canlandım sağol hopiş ablam öpüyorm
Göbegim önden ben arkasından gidiyorum .regl olucam davul gibi olmuş göbegim

heh fadime abla varya aynen, dün akşam dolaptaki dar gelen bütün kıyafetleri yırtasım geldi, orda bekliyorlar asker gibi zayıflayınca giyicem diye, cinnet geçiricem en sonunda, ay bide çocuk çalışmalarımız var, eşim diyoki mekik çekme, tamam çekmiyorum, koşu yapıyorum ama ondada vicdan azabı duyoyrum acaba tutarsa bi zararı olurmu diye??
ayy aç gezicem başka çarem yok.

evet cnm destek olalım hep destek tam destek :13: bu ay biz de bir kaza yaşadık galiba spor yaparken ya bişey varsa diye düşünmüyo değilim ama bir yandan da rahatım bir kerede hamile kalmak dizilere mahsus
ama sen dikkat et bence koşma bile sadece tempolu yürüyüş yap bide kalbini ferah tut benim dr demiştiki düşüyorsa vardır bir hikmeti (mutlaka bir özrü vs vardır),öyle atlamakla zıplamaklada çocuk falan düşmez demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…