Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hisgeldin seviyedasim aramiza.
Yag konusunda tam bir fikrim yok canim. Ama su minimun dayanamzsab 1.5 saat oncesine pek izin yok sanirim.
Baslarda zor gelseede inan cok rahat gececek cogu gunun
Hoşbuldum canım aslında bugün gündüz ise daldım biraz su icemedim onun için susadım dayanamadım içtim 1 saat sonrasında inşallah bişey olmaz yarın ilk günüm olacak

Bu günün en güzel haberi senden geldi çok ama çok sevindim canımm bıcır bıcır süper ne güzel gelmiş minnak ☺
Çok sağol canım benim
Aminnnn canım inşallah
Eşine kardeşine söyledin mi
Eşime, anneme, kardeşime, en yakın arkadasima bir de size söyledim. Söylediğim kişileri de tembihledim 2-3 ay geçmeden kimseye söylemek yok diye. Eşimin ailesi de bilmeyecek
Maşallah canım çok güzel bir haber Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı isteyip de olmayan ve hakeden herkese olsun
Aminnnn canım inşallah

Hoşbuldum canım aslında bugün gündüz ise daldım biraz su icemedim onun için susadım dayanamadım içtim 1 saat sonrasında inşallah bişey olmaz yarın ilk günüm olacak
Ahmet apanin eski ses yayinlarini dinle niyet et canim seviyelre baslarken. Facede var grupta,,telegramda da var.

13 nısan

36 saat aclık orucu

Spor 65 dk pilates 195 puan @Tekrar dene
masallah sporuna canim
13 nisan menüm

16.30
1 tabak bulgur pilavı
1 tane fırında közlenmiş karnıyarık
Yarım kase yoğurt

Su 2 lt
Spor
afiyet olsun canim
Son irmik topunu yedigini dusunursek guzel canim afiuet olsun

Canım şu günlerde öyle güzel bir haber ki hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sağol canım aminnn
Canimm cok sevindimm ya Allah sagsalim kucagniza almayi nasip etsin inşallah
Aminn kuzucum inşallah
ayy canimm hayirli olsun...saglicakla kucagina alirsin insallah..cok sevindim adina..allah olmayanlarada nasip etsin insallahs
noldu kaptanim biseymi oldu
Aminnn canım inşallah

Okulların bu yıl açılmaz canım.
O kadarını söyledim zaten, "ekmek yemiyorum, hergün koşu bandında yürüyorum" dedim.

Kız inşallah acılır ya biter de şu virus ama haklisin hic biticege benzemiyor

Nekadarlik ablaninki cnm :) masallah ona da demekki bu yeni nesil boyle ya. Eskiden peypese dogruyolarmis kaynana anlatiyor camasir elde yika tarla tokat isi bide birsuru sıpa hepsine yemek ekmek de kendileri yapiyormus nasl yetisiyorlarmis biz smdi herseyimiz hazir bebege bakamiyorz ha bide en zoru bebek bezi yok tabu onlarida yikiyorlar

Bugün temizlik günümüzdü fena yoruldum. Evi köşe bucak temizledik sonra da birlikte spor yaptık eşimle. Şimdi ağrılar içinde oturuyoruz
Masallah size ne guzel hersey beraber yapiyorsnuz

Gecms olsn cnm nasil oldu kulagn
Iyi geldmi sarimsak

Allah kolaylik versn abla zor oylesiyle ugrasmakla

direk muhattap olmak da kötü komşu kavgaları boşuna çıkmıyor allah hepimize sabır ve iyi komşular nasip etsin ,
gülüm benim oğlanla kocaya uysam iyice geriliriz , kız kardeşimin kocası diyor ki onlar erken saatte yada geç saatte gürültü yapınca, abla aç müziği son sesine ver diyor , benim ondan ne farkım kalır aşağıdakilerin ne günahı var oğullarına söz geçiremiyorlar(önce dedim ya o da çok bağırır kız kardeşini dövüp duruyor ) yazık ama diyorum
amaaa bazen şeytan dürtmüyor değil acabaa yapsam mı diyorum

Niyet ettim canım
hadi Allah tamamına erdirsin gülüm
ben Ahmet apanın , soru cevap yaptığı bir ses kaydın da birisine sıvı yağ kullansam olur mu evdekiler z. yağı kokuyor diyor diye yazmıştı ona sinirlenmiş kızıyordu Ahmet apa diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…