- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.821
Hoşbuldum canımHisgeldin seviyedasim aramiza.
Yag konusunda tam bir fikrim yok canim. Ama su minimun dayanamzsab 1.5 saat oncesine pek izin yok sanirim.
Baslarda zor gelseede inan cok rahat gececek cogu gunun
Çok sağol canım benimBu günün en güzel haberi senden geldi çok ama çok sevindim canımm bıcır bıcır süper ne güzel gelmiş minnak ☺
Aminnnn canım inşallahsabit olmanda guzel canim
alintiladim amma cevap veremedim dinleyemedimde zaten
ekside olman sahane canim
ekside olman guzel tebrikler canim
devami gelsin ins canim
sarimsak suyu fayda etmis sevindim canim
cumaya halledersin canim
gayet guzel canim
fazla deg cumaya hallolur canim
cumaya 77 hatta daha fazlasini goreceksin bence inan sende
olur canim evde yapilabilecek en iyi sey zaten.
sagol ablam.
sen bu isi biliyorsun idare edersin cumaya halledersin canim
gule gule temiz temiz kullan abla. Bugun de dinlenmissindir
aman allahim inanmiyirum ya.
gecen sefer bende oyleydim canim ama bugun gayet iyiyim masallah. Sporu kendini yorup terletmeden yap canim
karaciger temizliginden atiklar cikmismiydi seninde canim
yaa cok sevindim canim.Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins.
noldu canim hayirdir
Eşime, anneme, kardeşime, en yakın arkadasima bir de size söyledim. Söylediğim kişileri de tembihledim 2-3 ay geçmeden kimseye söylemek yok diye. Eşimin ailesi de bilmeyecekEşine kardeşine söyledin mi
Aminnnn canım inşallahMaşallah canım çok güzel bir haberAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı isteyip de olmayan ve hakeden herkese olsun
Ahmet apanin eski ses yayinlarini dinle niyet et canim seviyelre baslarken. Facede var grupta,,telegramda da var.Hoşbuldum canımaslında bugün gündüz ise daldım biraz su icemedim onun için susadım dayanamadım içtim 1 saat sonrasında inşallah bişey olmaz yarın ilk günüm olacak
Canım şu günlerde öyle güzel bir haber ki hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
Canimm cok sevindimm ya Allah sagsalim kucagniza almayi nasip etsin inşallahBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
Niyet ettim canımAhmet apanin eski ses yayinlarini dinle niyet et canim seviyelre baslarken. Facede var grupta,,telegramda da var.
ayy canimm hayirli olsun...saglicakla kucagina alirsin insallah..cok sevindim adina..allah olmayanlarada nasip etsin insallahsBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
noldu kaptanim biseymi oldu
masallah sporuna canim
afiyet olsun canim13 nisan menüm
16.30
1 tabak bulgur pilavı
1 tane fırında közlenmiş karnıyarık
Yarım kase yoğurt
Su 2 lt
Spor
Son irmik topunu yedigini dusunursek guzel canim afiuet olsun13 Nisan pazartesi
13.00
1 sade kahve + 2 fit irmik topu
19.40
1 servis kaşığı tavuk ciğeri soğanlı kavurma
5 kaşık kabaklı bulgur pilavı
22.30
Karışık bitki çayı
Su 1.5 anca
Spor yok yarından sonra Leslie yapacam
Çok sağol canım aminnnCanım şu günlerde öyle güzel bir haber ki hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn kuzucum inşallahCanimm cok sevindimm ya Allah sagsalim kucagniza almayi nasip etsin inşallah
Aminnn canım inşallahayy canimm hayirli olsun...saglicakla kucagina alirsin insallah..cok sevindim adina..allah olmayanlarada nasip etsin insallahs
noldu kaptanim biseymi oldu
Aminnn bizimde anca bitcek inşallah emisiyorz suandaAllahım çocuklulara yardım etmesai bitmedi daha
Evet son canımmasallah sporuna canim
afiyet olsun canim
Son irmik topunu yedigini dusunursek guzel canim afiuet olsun
Okulların bu yıl açılmaz canım.
O kadarını söyledim zaten, "ekmek yemiyorum, hergün koşu bandında yürüyorum" dedim.
Tmm cnm yapmiyim o zaman.
Sen beni bu gidişle geçiceksin gerçekten yaa
Seni kardeşimden dolayı anlayabiliyorum canım. O da ne zaman konuşsak abla hiç yerime oturamiyorum wc.ye bile gidemiyorum arkamdan düşer korkusuyla diyo. Dün bana hareketliliğini göstermek için bı video çekmiş orada bile düştü videonun sonunda.
Kızlar magnezyum calcinee deneseniz. O da ishal yapiyo ve tadı kabul edilebilir durumda.
Masallah size ne guzel hersey beraber yapiyorsnuzBugün temizlik günümüzdü fena yoruldum. Evi köşe bucak temizledik sonra da birlikte spor yaptık eşimle. Şimdi ağrılar içinde oturuyoruz
Gecms olsn cnm nasil oldu kulagnAy Kızlar birkaç gündür kulaklarımın içi kaşınıp duruyordu içten içten doktora gidemeyeceğim için sarımsak rendeledim suyunu kulak pamuğuna sürüp kulaklarımın içine sürdüm onu bilirim deli dana gibi evin içinde koştum resmen o nasıl yanmadır ayy şükür ki rahatladı biraz deminki kadar yanmıyor
Allah kolaylik versn abla zor oylesiyle ugrasmaklaeşim de öyle diyor ev yapamazsan en üst katta otururuz :)
bizim evde hiç ses olmaz çok çok baba oğulun konuşma sesi o da en fazla 5-10 dk sürer sabah erken de kalksam elektirikli süpürgeyi öğleden sonra çalıştırırım kimse rahatsız olmasın diye tepemdekiler gece 12 de 1 de bile gümbürtü yapıyor ilk okul son sınıfa giden kızı topuklu terlik giyip dolanmayı seviyormuş(kadın kendi söyledi) sabah erkenden giyip koşturuyor yavf hafta sonları karantina öncesi temizlikçileri gelip (hafta içi de 2 kere alıyor ) erkenden yatak odalarında gacır gucur mobilya çekip bizi yataktan zıplatıyorlar kadının savunması ama ben çalışıyorum olmuştu ya ses çıkarmayıp çıldıracaksın ya da ağzını gözünü seveceksin :)))
Geçti gerçekten canım ben de çok şaşkınımGecms olsn cnm nasil oldu kulagn
Iyi geldmi sarimsak
hahahaha gözün aydın ne güzel sürpriz yaptın gülüüümmmmmBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
ayy ne güldümm kız benim oğlan da üst kattakilere bunlar her gün s..çıyorlar mı ki , kazıyorlar evi diyor, sen de daha kibarını yazmışsın2 haftada bir yıkayıp sallıyolar işiyolar mı üstüne anlamıyorum
direk muhattap olmak da kötü komşu kavgaları boşuna çıkmıyor allah hepimize sabır ve iyi komşular nasip etsin ,ekim2009 laf anlamayan insanla konusmak gercekten zor abla. Benim ustumdekilerde gecenin 12sinde 1inde 3 unde pat pattt biseyler cirparlar sesine uyaniyoruz. Ama laf anliyorlarmi hayir
Ama seninkilerde ayri bir cesitmis allah sabir versin sana. Her zaman her sekilde hakli oldugunu dusunen insanlara sinir oluyorum bende.
Sen yinede ne guzel bakiyorsun olaylara ne guzel kadinsin ya
hadi Allah tamamına erdirsin gülümNiyet ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?